One Tree Hill - Den här serien får 10/10 utan tvekan!! Kan börja om på den här serien om och om igen utan att tröttna.

Vampire Diaries - 10/10 på den här också!

Greys Anatomy - Också 10/10. Man blir ju lite små sugen på att bli en läkare också när man ser den här serien ;).

Gossip Girl - Den här serien får nog faktiskt 9/10. Det är ännu en serie som jag kan kolla igenom hur många gånger som helst. Men mest kollar jag bara för att jag är så himlans sugen på att åka till New York!!! Kan lätt tröttna på själva handlingen efter ett tag så jag brukar ofta hoppa mellan säsongerna och se lite vad jag vill.

Likes

Comments

Jag spenderar många minuter framför en massa inredning på olika hemsidor. Just nu har jag fastnat extra mycket på taklampor. 3an hade varit läcker och annorlunda att ha i sovrummet och 2an + 1an hade varit snygg i ett vardagsrum.

Likes

Comments

Gårdagen bestod utav... bowling!! Och såklart så vann man ju, inte.. Känns som att alla kollar på en när man spelar och skämmer ut sig haha. Men det var en rolig kväll ändå. Man kan ju inte vara bra på allt här i livet.

Godnatt på er! XX

Likes

Comments

Vilken lugn och skön dag jag har haft idag, behövde verkligen det! Klev upp vid halv 11 idag och gjorde iordning en macka och smoothie till frukost. Sen satt jag framför datorn i nån timme och kollade på youtube och kläder. Har kollat runt lite på resor också. Känner att jag har stått och trampat på samma ställe ett bra tag nu så jag behöver en förändring. Jag vill ut och upptäcka världen!! England kommer alltid att vara mitt favoritland. Men har ju redan bott där och arbetat som en Au Pair. Båtluffa i Grekland kanske? Roadtrip i USA? En weekend i Paris, eller en resa till Australien?

Likes

Comments

Godkväll på er! Den här helgen har bara runnit förbi. I fredags jobbade jag 7-13, igår hade jag en delad tur och idag slutade jag klockan 12. Hade ändå ganska korta och lugna pass den här helgen jämfört med vad det brukar vara. Men det tar ändå på krafterna att kliva upp på morgonen. Det kändes inte så mycket bättre heller när det var -30 grader kallt i lördags!! Jag hade inte tackat nej till en resa till värmen just nu.

Imorgon är jag ledig och den dagen ska jag ta vara på till fullo! Nästa arbetspass blir på onsdag.

XX

Likes

Comments

Lite tjockare och lite längre, älskar det!

Likes

Comments

Idag lagade jag chicken nuggets från Max till middag. Efter middagen har jag bara legat på sängen och slöat.

Mer än så har jag inte gjort idag, förutom att jobba till 12 då såklart. Har precis kollat klart andra avsnittet av julkalendern som faktiskt är ganska så okej än så länge, så nu ska jag sova för jag är så sjukt trött.

Likes

Comments

Äntligen är årets bästa månad här!! Månaden som erbjuder julen, nyår, en massa julpynt, advent, lussebullar, godsaker, julklappar, familjetid, lucia, julkalendern på tv, min födelsedag you name it. Har längtat till julen och julpyntet extra mycket i år. Förra året bodde jag ju i England den här månaden och där fanns det inga ljusstakar. Bara en sån liten sak fick mig att vilja plocka fram den redan i november det här året haha.

Imorse gick jag på en promenad och mötte mamma och Cindy. Trots halkan så var det jätte härligt att få komma ut.

Fick en adventskalender från Glitter av mamma imorse, super kul! Imorse fick jag ett par silvriga örhängen i formen av ett hjärta.

När jag kom hem slog jag in några julklappar och det känns skönt att ha det klart. Har några kvar att fixa men jag har en lista som jag bockar av så jag behöver inte gå omkring på stan och inte veta vad jag ska köpa. Ikväll ska vi baka lussebullar och lyssna på julmusik, mys!! Och imorgon ska jag jobba 7-12.

XX

Likes

Comments