Header

​Måste tipsa om en sjukt bra film!! Älskar amerikanska kärleks och komedifilmer. En vacker dag ska jag vandra omkring i Central Park, strosa omkring på New Yorks alla möjliga gator och affärer. Vem älskar inte New York och Gossip Girl?

Ps; Filmen finns på Netflix!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här har uppdateringen varit sämst.. Men jag har jobbat och jag har så svårt för att somna nu för tiden. Även fast jag är jätte trött så blir jag pigg och klarvaken så fort jag lägger mig i sängen. Det slutar med att jag vänder och vrider på mig tills klockan blir så mycket och då får jag inte den sömn som jag behöver. Imorgon har jag ännu en lång dag, 7-15.30 men på fredag får jag äntligen sova ut och bara ta det lugnt innan jag ska jobba helgen.

Likes

Comments

Min dag har bestått utav en hel del Netflix. Har även hunnit med en liten promenad mitt under all Netflix tittande. Jag har beställt bilder från Fujidirekt också så hoppas dom blir bra. Imorgon ska jag jobba 13-21.15 och det ska faktiskt bli ganska skoj. Har varit ledig alldeles för länge nu och det ska bli skönt att få lite mer rutiner på vardagen igen, iallafall fram till höstlovet.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hela min förmiddag har spenderats på Ikea och även media markt. Har shoppat lite grejer till mitt rum och som även ska med den dagen då jag flyttar hemifrån. Men vad jag har köpt får ni se sen då allt är klart.

Likes

Comments

Allt det här fick jag med mig hem igår kväll. Orkidén och den vita lilla ljuslyktan med sminkborstarna i är från Ikea. Köpte även med mig en vit stor ljuslykta från Ikea också men ska försöka få till en bättre bild på den ikväll då jag kan tända ljuset. Köpte ett par skor också!! Hittade ett par jätte fina mocka stövlar från Skopunkten som jag blev så himla nöjd över.

Nu ska jag ta med mig hunden ut på en promenad och fota några bilder på mina nya skor.

Likes

Comments

Min eftermiddag spenderades i Sundsvall. Fick med mig det jag behövde hem bl.a. ett par skor som jag blev jätte nöjd över!! Köpte även med mig lite saker från Ikea också men jag ska försöka fota allt imorgon så ni får se.
Vid 8 kom Olivia hit för Idol mys <3. Blev en hel del skratt as usual. Nu ska jag ta och sova för det behövs.

Likes

Comments

I mina två senaste paket från Nelly.com har jag även fått med en liten ansiktsmask från Loréal. Lite roligt av både Loréal och Nelly!

Likes

Comments