Hur fin är inte den här väskan?? Har drömt om den i säkert ett halv år nu. Den här finns att köpa på Scorett för 499kr (LÄNK ). Har hittat en billigare variant på Tessieshop.com för bara 199kr (!!!!!), men den har varit slut i lagret nu ett tag. Mejlade dom förra veckan och den skulle tydligen komma in igen den här veckan men jag har fortfarande inte sett den :(. Men det är bara att hålla ögonen öppna!

Likes

Comments

Hej på er! Slänger in två bilder från dagens promenad som jag tog med hunden förut. Cirkus 4 km blev det, riktigt skönt! Avslutade promenaden med lite glass hos mormor och morfar haha, perfekt avslut. Innan jag drog iväg på promenaden så bytte jag sängkläder och startade en tvättmaskin. Känner att jag har varit väldigt effektiv och huslig av mig idag ;).

Imorgon ska jag försöka ta en till promenad. Det är ju så härligt väder ute just nu!!! Idag var det bara 5 minus grader och strålande sol, underbart. Tog med mig kameran också förut idag men jag använde den inte en gång.. Shame on me. Imorgon blir det bättring på det!

Likes

Comments

Alltså hur mysigt och underbart är inte den här dressen från madlady?!! Nu har jag tre mjukisdressar därifrån och jag kommer aldrig att sluta älska dom! Jag har storleken L i alla dressar. Dock kan jag tycka att den rosa dressen är väldigt liten i storleken så gå upp en storlek eller två beroende på hur du vill ha den. Den finns att köpa här och just nu får du 50 kronor rabatt med koden COSY50.

Likes

Comments

One Tree Hill - Den här serien får 10/10 utan tvekan!! Kan börja om på den här serien om och om igen utan att tröttna.

Vampire Diaries - 10/10 på den här också!

Greys Anatomy - Också 10/10. Man blir ju lite små sugen på att bli en läkare också när man ser den här serien ;).

Gossip Girl - Den här serien får nog faktiskt 9/10. Det är ännu en serie som jag kan kolla igenom hur många gånger som helst. Men mest kollar jag bara för att jag är så himlans sugen på att åka till New York!!! Kan lätt tröttna på själva handlingen efter ett tag så jag brukar ofta hoppa mellan säsongerna och se lite vad jag vill.

Likes

Comments

Jag spenderar många minuter framför en massa inredning på olika hemsidor. Just nu har jag fastnat extra mycket på taklampor. 3an hade varit läcker och annorlunda att ha i sovrummet och 2an + 1an hade varit snygg i ett vardagsrum.

Likes

Comments

Gårdagen bestod utav... bowling!! Och såklart så vann man ju, inte.. Känns som att alla kollar på en när man spelar och skämmer ut sig haha. Men det var en rolig kväll ändå. Man kan ju inte vara bra på allt här i livet.

Godnatt på er! XX

Likes

Comments

Vilken lugn och skön dag jag har haft idag, behövde verkligen det! Klev upp vid halv 11 idag och gjorde iordning en macka och smoothie till frukost. Sen satt jag framför datorn i nån timme och kollade på youtube och kläder. Har kollat runt lite på resor också. Känner att jag har stått och trampat på samma ställe ett bra tag nu så jag behöver en förändring. Jag vill ut och upptäcka världen!! England kommer alltid att vara mitt favoritland. Men har ju redan bott där och arbetat som en Au Pair. Båtluffa i Grekland kanske? Roadtrip i USA? En weekend i Paris, eller en resa till Australien?

Likes

Comments