Header

Jo men jag kan nog säga att jag är beroende av Müllers. Förra veckan var jag där två gånger och så var jag där igen. Men jag känner att ibland måste man få unna sig saker. Vissa köper en sak medan andra köer något att äta. Så hehe, jag är den som köper mat. Vilken tur att jag har svårt att gå upp i vikt. Nej men jag rör mig väldigt mycket också.
Då mitt busskort har gått ut så blir det att jag går överallt också. Så går nog minst tjugo minuter varje dag. Även i detta konstiga April-väder som Nynäshamn har upplevt igår och idag. Eller ända sedan helgen. Jaja, nu skiner solen. Lika bra att vara glad för det!

Denna bild är från Oktober. Jag och brorsan konstaterade att det är roligt att dom ändrar utseendet på deras bakverk beroende på var på året man är. Nu när det var påsk var allt gult till exempel.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gammal bild, mest för att visa ett blåmärke ;)

Jag är en ganska klumpig människa. Vet inte hur många gånger bara i år jag har slagit i höften i min byrå, skönt att den snart försvinner!
I morse så lyckades jag slå i rumpan. Vi satt och åt frukost. Mamma sitter ytterst så jag får klämma mig emellan henne och skåpet bakom. Ut går bra men att gå in igen går inte lika bra. Utan får en sån där kant rakt in i sidan av rumpan. Fan vad jag skrek. Hade kunnat svurit ganska rejält men höll mig lite inför mamma. Men nog tänkte jag dom allt.
Japp, så nu har jag ett fint blåmärke på rumpan. Tänker inte visa bild för det kan nog nästan kallas för stripp då det sitter så långt in. Men jag kan nog konstatera att jag föredrar att slå i höften än rumpan. Smärtan i höften försvinner, det gör den inte i rumpan...

Likes

Comments

Ja jag fastnar för vissa låtar väldigt lätt. Just nu är det Thumbs med Sabrina Carpenter. Lyssnar på dom alldeles för mycket ett tag. Men ibland blir jag lite för intresserad av någonting. Men sån är jag.
Hörde låten någonstans och fastnade verkligen för den. Så där lagom skön låt. Nynn-vänlig och rolig text. Gillar hennes röst också. Inte sådär mainstream som alltid annat är nu för tiden.

Likes

Comments

Idag är det Arbetsförmedlingen igen som gäller fast idag börjar det inte förrän 13. Igår var jag väl lite skeptisk. Vet inte riktigt hur det ska hjälpa mig att få jobb för att jag sitter och klipper och klistrar. Men men, det kanske finns en vettig anledning till varför. Just nu har jag bara väldigt svårt att se den.
Ikväll är det i alla fall stallet igen! Känns som att jag inte ridit på flera veckor även fast det var bara en vecka sedan sist. Det var ju ingen ridning i Måndags så det är väl därför. Förra veckan fick jag rida en häst jag aldrig ridit förut. Han har varit privathäst men denna termin lånar ridskolan honom. Han är ganska gammal, född 1994, men han var ganska pigg för det. Kanske lite stel i början men det är ganska logiskt. Och han går typ två pass per dag så han klagar nog inte. Har för mig att någon sagt att han är gammal galopphäst. Har säkert fel men fullblod är han. Men jag gillade honom! Lär inte få rida honom så mycket, förra veckan var det nog mest för att många vuxna var borta. Annars får jag bara rida dom där små ponnyerna.

Han gillar inte att bli störd när han äter heller. Men han är väldigt charmig. Och typ baby-len päls!

Likes

Comments

En liten förinställd lista då jag är på Arbetsförmedlingen just nu

1. Hur många tatueringar har du och vad föreställer dem?
Jag har 5 stycken. En tiger, mitt efternamn, två olika släktträd och en sångtext

2. När tatuerade du in tatueringarna och hur gammal var du?
Tigern gjorde jag 2011, jag var alltså 18 år. Efternamnet samma år. Släktträden kom 2013 när jag var 20. Och sångtexten kom 2015 så jag var 22

3. Symboliserar tatueringarna något särskilt?
Alla mina är personliga förutom sångtexten. Tigern har en kusin till mig ritat, efternamnet är det bara min familj som heter, släktträden är ju personliga. Och sångtexten är en rad som jag verkligen gillar

4. Vad tyckte dina föräldrar om att du ville tatuera dig?
Jag har alltid gillat tatueringar. Sen har jag alltid velat stå ut i mängden, gjorde till exempel min första piercing när jag var 14. Så jag tror inte direkt dom blev chockade när jag sa att jag ville tatuera mig. Dom ville mer att jag skulle vara säker på det så jag inte skulle ångra mig

5. Vad inspirerade dig till att bli tatuerad?
Tycker det är snyggt. Finns så sjukt många snygga tatueringar så man blir nästan stum av det snygga. Som en levande tavla

6. Vart någonstans tror du att din nästa tatuering kommer att sitta, och vad kommer den att föreställa?
Jag har en tatuering i tankarna men just nu har jag lite ont om pengar och jag vet att den kommer kosta en del

7. Vilken tatuering gillar du mest vs minst, och varför?
Jag gillar alla! Önskar kanske att efternamnet var lite större men det är svårt att ändra nu. Men jag gillar alla mina tatueringar!

8. Vilken tatuering var mest smärtsam vs minst smärtsam?
Släktträden var mest smärtsamma då dom är dom ända i färg och dom sitter på varsitt smalben och jag gjorde dom samma dag. Minst ont var nog tigern som sitter på överarmen eller efternamnet som sitter på låret


Ja mina olika. Släkten är nyinsmorda så lite kletiga. Tigern hade precis tappat sin färg när jag fotade den, det är ett blåmärke bredvid och inget med tigern att göra. Och texten har inte tappat sin färg ännu.

Likes

Comments

Haha innan Snapchat kom så fick man lösa det på eget sätt. Jag har faktiskt inte Snapchat och kommer nog inte skaffa men vem har missat hunden? Nej ingen.
Satt och bläddrade bland bilder förra veckan och hittade denna och tänkte direkt på Snapchat. Chansar att bilden är från typ 2008.

Likes

Comments

Idag var jag på Arbetsförmedlingen i hopp om att prata om att jag sköter saker bra själv så att jag kan fortsätta med det. Nej. Så blev det inte. Fick istället reda på att jag tre dagar i veckan i fyra veckor ska gå på en kurs. För att öka min självkänsla och lära mig hur man skriver CV och personligt brev. Åh herregud var min första tanke. Jag har redan gått typ tio sådana kurser innan. Och det är jag och en till som ska gå kursen. Men kruxet är att han går tydligen en liknande kurs på annan ort. Aja, jag gör detta för att jag behöver pengar. Snälla låt mig hitta nytt jobb snart!

Gammal bild från April 2013

Likes

Comments

I Måndags så stod jag skriven på Benita. Hon var en av dom som var i trailern som välte på motorvägen. Den andra hästen fick tyvärr avlivas medan Benita har varit sjukskriven. Hon har tydligen gått lite lekispass på lördagar men nu var första gången hon gick ordentlig lektion igen, om jag fattade det rätt. Hon är ganska trevlig men lite seg. Men som ridläraren säger så är hon en av dom bästa att få bra ridkänsla på. När man gör fel så märks det och gör man rätt så märks det.
Jag hade lite svårt att fatta galopp på henne. Det är en gammal spärr som sitter i på just henne. Ridläraren sa åt mig att använda piskan, "hon kastar aldrig av någon" sa hon. Och då tänkte jag "det är just därför det är henne jag ramlade av senast". Men det var en hopplektion så det kanske inte räknas. Läraren har rätt. Hon gör aldrig något dumt. Jag var nöjd efter lektionen. Kul att rida henne igen.

Suddig bild från Maj förra året. Men det är typ den enda bilden jag har när jag rider Benita. Hon brukar inte gå med gummisnodd, vet inte varför hon hade det då... Och jag vet att jag sitter som en kratta.

Likes

Comments

Tyvärr så blev jag nekad till jobbet. Egentligen hade jag nästan räknat med det. Av vilken anledning är jag nog inte riktigt redo att berätta men det är synd att en sådan sak ska sätta stopp. Jag blev väldigt besviken men inte så ledsen eftersom jag som sagt nästan hade räknat med det. Pappa och mamma blev ju självklart ledsna för min skull. Min brorsa blev ganska sur för att egentligen är det en larvig anledning. Alla är olika men ibland dras alla över en kant.
Eftersom jobbet var på samma företag som min pappa jobbar så skulle han höra sig för om en annan tjänst. Finns andra tjänster på företaget som inte har samma krav. Eftersom jag ändå kom såhär långt i gallringen så kändes det ändå som att dom gillade mig. Aja, vi får se. Var på en annan intervju förra veckan också så väntar på svar från dom också.

Ett år gammal bild

Likes

Comments