Header

Fy fan är allt jag säger. Jävla film som får mig att gråta! Satt ärligt talat och grät sista tjugo minuterna!
Nej men ärligt. Älskade filmen! Glad att jag inte såg den på bio. Hade snyftat så det hörts i hela salongen. Kommer nog köpa så jag har den på blu-ray. Såg den på Viaplay nu.
Läste efter att filmen fått kritik för hur den speglar folk som är i sån situation. Finns folk som alltid ska störa sig på något. Filmen var ur ett perspektiv, inte ur hela världens. Se den om ni gillar blödiga kärleksfilmer!

Likes

Comments

View tracker

Blev i Torsdags erbjuden att jobba i helgen men igår så tackade jag faktiskt nej. Hade varit trevligt att tjäna lite extra men jag har mått dåligt sedan i Tisdags så sa att jag ville vara hemma och vila istället. Och min chef är så underbar att hon fattar precis.
Så idag ska jag väl hjälpa till att packa ner alla julsaker. Ja vi är lite sega men ingen har orkat. Annars händer nog inget alls här hemma.

En gammal konstig bild. Brorsan hade gjort en snöboll och gett den ögon och lagt den på balkongen. Detta var några dagar senare när den nästan smält bort. mer snö då ändå. Tagen 19 Januari 2012

Likes

Comments

View tracker

Vad skulle du aldrig…

Äta? Lakrits. Fy fan. Och lax går skulle aldrig gå ner, bara upp igen
Dricka? Kaffe. Usch. Folk dricker det på jobbet som galningar. Jag går där med mitt te.
Skoja om? Våldtäkter. Kan skämta om mycket men aldrig det!
Ha på kroppen? Skulle nog kanske kunna tänka mig det mesta. Eller nej. Vi har såna där dräkter på jobbet, dom skulle aldrig bära! Sjukt pinigt!
Vilja uppleva? Att tro att jag ska drunkna. Livrädd för vatten och allt
Kunna arbeta med? Äldre. Aldrig mer barn heller
Säga nej till? Oj. Allt har sitt pris liksom
Googla? Googlar nog det mesta. Och det jag inte själv googlar visar brorsan mig. Jag har sett det mesta där
Göra offentligt? Gå på toa!
Blogga om? Allt för privata saker. Eller var jag exakt bor och sånt

Vad hittar man alltid/ofta…

På ditt skrivbord? Min kalender. Och oftast min kamera också
Under din säng? Dammtussar för det mesta
I din jackficka? Mobilerna. Och kanske min iPod
Bakom din kylskåpsdörr? Godis?
Vid sidan av ditt handfat? Min egna handtvål som bara jag använder. Från LCC Home Spa
Högst upp i din bokhylla? Jag äger faktiskt ingen bokhylla...
Längst ner i din tvättkorg? Kläder jag nästan aldrig använder antar jag
Framför näsan på dig? Ja på näsan ett par glasögon :P
I dina tankar? Oftast en låt

Gammal bild från Augusti 2014. Gud vad jag inte ändrats ett dugg!

Likes

Comments

Gjorde en liten lista förut som kommer upp imorgon. Så ett litet tidsinställt inlägg som kommer upp medan jag jobbar. Alltid något. En ganska kul lista faktiskt.
Aja jag ska lägga mig snart. Ska som sagt kolla Scorpion och känner att sängen ropar på mig.

Bild från Maj 2015. Shit snart två år sedan... Och den gröna bakgrunden finns inte kvar för där står vårt stora, nya och fina ridhus!

Likes

Comments

Shit rekord nu! Orkade starta datorn två dagar i rad! Idag var en bra dag på jobbet i alla fall. Folk säger upp sig till höger och vänster så idag fick jag stå i kassan och mina två chefer fick springa med maten. Funkar det också. Fick beröm av både cheferna och en av ägarna. Sånt är kul!
Ikväll börjar serien Scorpion efter juluppehållet. Fick säsong ett i julklapp men säsong två finns bara i amerikansk utgåva. Den på tv är dock säsong tre. Inga krav att kolla i rätt ordning. ;)

Knasig bild från julafton. Med liten dubbelhaka och allt

Likes

Comments

View tracker

Förlåt för bild på mitt öra. Men jag har faktiskt tagit hål i öronen! Tog dom i november men idag bytte jag till "riktiga" örhängen. Faktiskt är det fjärde gången jag tar hål i öronen men det har alltid blivit fel. Första gången satte jag i för stora örhängen, andra gången åkte ena pluppen in i örat så den fick opereras ut och tredje gången så skulle jag operera mig och låg på sjukhus i en vecka. Så jag tog nya vid 23 års ålder! Har fina Eiffeltorn i öronen nu. :)

Likes

Comments

Igår hade jag en bra dag! Gick upp klockan sex ungefär för att rida igen klockan nio. Sen hem och åt en andra frukost.
Vid tolv så åkte hela familjen upp till Stockholm för att se utställning om Tutankhamun. Jäklar vad kul och intressant det var! Allt var replikor men jäklar vad snyggt allt var gjort! Dom hade gjort utställningarna som exakt hur dom hittade det. Tänk att hitta dom där rummen helt orörda för 3300 år! Dom letade i över fem år innan dom hittade något. Alla vi var helt mindblowed. Nu vill vi alla åka till Kairo för att se det real deal.
Efter åkte vi till mitt jobb och åt. Alltid lika gott. Sen när vi kom hem gick jag ner till killen och kollade lite Breaking Bad.

Lite bilder jag tog. Man fick fota, men utan blixt. Och jag upptäckte att nästan alla djur lipade. Konstigt. Men gulligt!

Likes

Comments

Japp i natt sover jag i lakan med katten Gustaf på. Känner barndomen komma tillbaka. Nej men kattjäveln spydde i min säng. Igen. Blev så jäkla sur att jag bestämde mig för att varje gång hon spyr i mitt rum så ska jag skriva upp det i min kalender. Så får vi se statistiken när året är slut...

Likes

Comments

Igår blev en lång dag. Jobbade 9:30-15:30. Och sen skulle vi ha möte på jobbet klockan 20. Gick lite i centrum och sen hem till pappa lite. Skönt att han bor nära!
Mötet började inte förrän 20:30 och sen var det mycket att gå igenom, men det behövdes. Vi fick mat också samtidigt. Mötet slutade runt 23. Och han jag skulle åka hem med var tvungen att städa klart köket. Så vänta ännu mer. Sen så visade sig att bilen var full också. Så han skjutsade hem en först som bara bodde typ tio minuter bort med bil. Så under tiden vi andra väntade så åkte vi rullskridskor. Så där åkte jag rullskridskor. Klockan tolv en måndagskväll i ett tomt Haninge centrum. Shit vad svårt det var! Men man fick in snitsen till slut. Får pröva någon mer gång.

Bilden är inte från igår utan från ett annat tillfälle jag åt där. Amerikanska pannkakor med nutellaglass. Och så milkshake med oreo i. Suktar varje gång någon beställer det!

Likes

Comments

I morse bestämde jag mig för att idag skulle jag städa mitt rum. Det har inte blivit dammsuget på så länge att jag skulle kunna utveckla astma. Plus att mitt klädberg hade växt alldeles för mycket! La upp allt på sängen och sorterade allt på var som skulle vart. När allt ligger där utspritt så slår tanken mig att jag ska räkna allt. Jag vet inte vad som stör mig mest; att det inte syns någon skillnad att det saknas massa kläder och märks ingen skillnad eller att jag faktiskt hade 12 par byxor att hänga in i garderoben?
Räknade alla byxor som hängde i garderoben och dom som hänger halvt skitiga på min tamburmajor och även där var det 12 stycken. Behöver en normal människa 24 par byxor? Å andra sidan kan jag skylla på att allt inte är jeans. Det är ju även mjukisbyxor och något enstaka par träningsbyxor. Och lite till mitt försvar så använder jag nästan aldrig kjol eller klänning. Jag är en byx-person. Det är där jag har min comfort zone.

Man ser även hur stången sviktar lite på grund av all vikt. Och ja, bilden är tagen innan jag hängde in allt rent. Lite som bildbevis

Likes

Comments