Header

Detta är lite tidsinställt


Denna bild är så jäkla sann om man bor i Nynäshamn! Ja jag vet att folk bor mer i glesbygden än så och att Nynäshamn ändå ligger "centralt" till Stockholm. Grejen med Nynäshamn är dock att det tar en timme med tåget till Stockholm. Du kommer in med bil dit på 45 minuter. Men kommunaltrafiken är inget att skryta om. Tågen går en gång i halvtimmen och bussarna likaså. I alla fall om du ska åka inom centrala Nynäs. Ska du en bit utanför så går dom varannan timme.

När jag gick i gymnasiet så snackade jag med en kompis. Han hade stämplat (alltså hoppat in genom spärrarna utan biljett) och en vakt hade då sett det och han hade fått böter. Varpå jag då sa "det var ju dumt, du kunde ju bara vänta till nästa". Han klagade på att det skulle ta lång tid innan nästa skulle komma. Och då frågade jag såklart när nästa skulle gå. "Om 10 minuter". TIO MINUTER!!! hade jag missat mitt tåg den tiden på dygnet hade jag fått vänta en timme! Eller kanske till och med missat sista tåget!
Folk som bor innanför tullarna är så himla bortskämda med att allt går ofta. Testa att bo i Nynäs. Där är det inte ens säkert att tågen/bussarna kommer.

Likes

Comments

Det är inte ofta jag använder mitt headset men dom är bra när man bara vill stänga allt ute. Inte ofta jag stänger dörren eller drar på mig mitt headset men ibland händer det. Blev irriterad på en grej så det var antingen detta eller typ skrika och orkar inte skrika med min hosta.
Headsetet fick jag av brorsan förra året i födelsedagspresent. Hade önskat mig ett faktiskt. Och när det gäller teknikprylar är det han jag frågar. Så bra kvalité blir det. Just detta är vitt och lyser blått på sidorna, syns inte så bra på bilderna dock. Och mörkt är det för att jag drog ner rullgardinen, solf*n lyser så j*kla starkt på huset på andra sidan gatan och reflekterar in allt hit... -.-'

Likes

Comments

En av dom vanligaste sakerna jag nog får höra när jag säger att jag bor i Nynäshamn är "jaha då har du varit på Gotland många gånger?". Båt till Gotland går ju från Nynäshamn här i Stockholm eller Oskarshamn i Småland. Men ärligt talat, nej. Jag har varit där en gång. Min brorsa har aldrig varit där.
Jag har bara varit där på grund av en klassresa jag hade i början av sjuan. Och det var inte den roligaste resan heller då jag slog i huvudet och fick typ en mild form av hjärnskakning. Klassen lekte lekar och skulle gå igenom ett spindelnät. Dom tyckte att jag var ju liten och lätt så dom kunde ta det stora hålet högst upp. Visst det gick bra förutom att dom glömde ta emot mitt huvud och överkroppen. Som tur var så hade det regnat på dagen så marken var ganska mjuk. Och hade jag ramlat 10 cm åt sidan hade jag slagit i själva stålramen som nätet var i. Så tur i oturen. Men mina minnen är inte direkt bra därifrån. Hela klassen var dock väldigt snälla efter. Fick massa jackor över mig för att hålla mig varm och en kille sprang för att hämta is.
Min mamma var med som förälder så den natten sov jag inne hos henne. Blev lite retad för det men jag tyckte då, precis som nu, att min mamma agerade rätt. Hon har även sagt att vem det än hade varit så hade hon velat ha personen under uppsikt under natten. Att slå i huvudet är inget att leka med.
Jag har blurrat allas ansikten istället för mitt eller mammas.

Denna bild är tagen precis innan dom tappar mig

Helt sjukt att detta är över tio år sedan! Kollar datumstämplarna och det står att dom är tagna i slutet av Augusti 2006. Sjukt!

Likes

Comments

Förr om åren har jag varit helt hypead så här nära men nej, inte i år. Fyller ju faktiskt år då. När man var liten så sa alla att den där hypen kommer försvinna. Aldrig för mig tänkte jag. Men se där, den kom visst för mig också. Samma sak var för julafton. Visst tycker jag julafton och födelsedag är kul men jag känner inte det där jag kände förra året. Jag har inte ens önskat mig något! Eller jo, en dressyrsadel men det kommer jag aldrig få. Vet att pojkvännen och brorsan har köpt saker till mig. Mamma vet tydligen något hon ska köpa. Så lite kul blir det väl. Men det där superroliga är nästan borta. Kanske för att nu finns det ingen ålder att se fram emot. Att få köpa på krogen är ju gammalt. Att få köpa på Systemet är ju också nästan gammalt. Nu är det bara en ny siffra.

Denna bilden älskar jag även fast den inte är sann. Jag är nog tvärtom. Jag sa allt som yngre och nu håller jag mer käften

Likes

Comments

Jag kan inte förstå mig på mina lungor. För en vecka sedan var jag hos läkaren som skrev ut antibiotika till mig för han tror jag hade en infektion i halsen. Så har ätit dom nu en vecka men inte direkt blivit bättre. Imorse kändes det som att jag skulle hosta upp mina lungor. Plus att jag har feber så fick bli att stanna hemma.
Mamma och hennes sambo är dock glada för det. Mamma ringde precis och bad mig hämta dom vid tåget. Så dom slipper dra väskorna i den här snöstormen. Har själv varit med om det. Varit utomlands i värmen och kommit hem och försöka dra hem tung väska. Dock inte i snö men det var kallare då än nu. Aja får jag öva på lite halkkörning också.

Tog denna bild igår på väg till tåget. Älskar hur snön lägger sig på precis varje gren. Är så sjukt vackert på något sätt!

Likes

Comments

Idag kör jag på en typisk chill-outfit. Älskar verkligen mjukis-shorts och hittade dessa och ett par till igår. Uppsatt hår kör jag aldrig på annars men har precis bakat klart bullar. Så det fick bli en slarvig bulle på toppen, som pricken på i'et ;)
Fråga mig inte om tröjan. Pappa fick den en gång när jag lämnade blod och tog en tröja i min storlek. Har ingen aning om vad dom gör på tröjan.

Likes

Comments

Idag blir det lite lyxfrukost eftersom det ändå är Lördag. Naturell yoghurt med russin, socker och sylt. Inte så nyttigt men gud så gott! Och mackor som jag nallade från jobbet igår. Dom skulle ändå slängas så köksmästaren sa att jag fick ta. Och på dom skinka och gurka. Och så lite juice på det!

Likes

Comments

Tidsinställt inlägg

Detta är en kväll jag gillade. Jag var hemma hos pojkvännen och vi hade suttit och svettats hela dagen i hans lägenhet. Så på kvällen bestämmer vi oss för att ta en promenad. Vi gick en liten runda vi gått flera gånger. Först i hamnen och sen en bit mellan tågspåret och vattnet, sen över tågspåret och sen Svandammsparken tillbaka igen. I hamnen var det massa band som spelade så fick den där äkta sommarkänslan. Precis bakom tåget på översta bilden ligger hamnen.
Bilderna är tagna vid 23:15.

Likes

Comments

Detta inlägg är förinställt

Jag och min mamma brukade ju äta på ett ställe i hamnen som heter Flötet. Jag och mamma fullkomligt älskade deras Toast Skagen! Skulle kunna äta dom varje dag om jag kunde! Men strax efter att sommaren var slut så stängde dom för renovering. Så vi har inte ätit dom på ett tag.
Sen började jag ju jobba och upptäckte ju att båda Souscherferna kommer från Nynäs, varav den ena jobbade som kock på Flötet. En av dom första gångerna jag står och pratar med honom så nämner jag att jag älskade deras Toast Skagen. Och gissa vad han säger då? Att han som är Köksmästaren på jobbet är han som kommit på just den Toast Skagen. Gissa om jag blev lite paff!
Nu har jag ju lärt känna nästan alla i köket ganska bra. Älskar verkligen alla som jobbar där! Och köksmästaren är också väldigt trevlig! Han var en av dom som såg till att jag bara jobbar lunch.

Flötet's Toast Skagen. Dom har även fått ett ägarbyte nu så denna finns inte kvar.

Likes

Comments

Igår och idag har jag legat hemma och varit sjuk. Mår lite bättre nu så sak jobba imorgon. Men det har varit så där jobbigt sjuk. Bra hostar hela tiden och snörvlar. Såna där stunder man vill bli ompysslad av sin mamma. Men det är för tillfället väldigt svårt då hon är på andra sidan jordklotet. Hon och hennes sambo är på välbehövd semester. Alla åren dom varit tillsammans (lite mer än 9 år) så har dom varit utomlands en gång tillsammans. Och det var bara en lång-weekend, nu är dom borta längre. Så jag får klara mig själv med min hosta. Har ju dock alltid brorsan att krama på om jag behöver det. Och pojkvännen såklart :)

Bild från Maj förra året. Shit vad långt hår jag hade!

Likes

Comments