Header
View tracker

Jag var borta en dag från jobbet och allt vänds upp och ned ungefär. Nej men jag var ju ledig i Tisdags och när jag kommer tillbaka på Onsdagen så får jag ett erbjudande jag inte ens behövde tänka över utan tackade ja utan att tveka. Mitt schema är nu ändrat och jag kommer jobba bara dag hädanefter. Vill jag jobba kväll och helg får jag självklart göra det. Mina timmar kommer bli mindre och kommer nog inte komma upp i 40 timmar i veckan så kommer nog hoppa in lite då och då.
Vad jag fattar det som så vill dom ha samma person som alltid jobbar lunch. Då jag gjorde det förra veckan så kan jag rutinen. Och tydligen hade kökschefen sagt att ha ville ha mig där. Sånt känns bra.

Jag hade noll erfarenhet av att jobba som servitris innan men då jag kan kök så tror jag det har hjälpt mig mycket. Jag förstår stressen och pressen kockarna har. Har man aldrig varit i kök så vet man inte sånt. Men jag är ju dotter till kockar så jag vet hur det är. Tur att sånt kan löna sig.

Hade ingen bra bild så får bli en från sommarstället tagen förra året

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår hade mamma och jag heldag på SIHS. Gick hemifrån strax innan åtta och kom hem efter tolv på kvällen/natten. Vi hade sämre platser än förra året men vi valde lite sämre då vi ville ha samma platser hela dagen, sånt är skönt. Och vi satt ju inte längst bak men jämfört med förra året så var det dåliga platser, vi får vara snabbare nästa år!
Vi gick runt massa på mässan och kollade massa saker. Köpte Nellie Berntsson's bok och fick den även signerad. Mamma som är fotografen, därför är jag lite i utkant. Såg en stor och supersöt kamel som hette Kalle. Hade gärna klappat honom! Var bättre matalternativ i år än förra. Själv köpte jag inte så mycket. Köpte två pikéer. En som vi känner i stallet är gift med en kvinna som gått på Strömsholm och lärt sig att man ska rida i piké. Så nu har mamma och jag köpt två var.

Nästan fullsatt för familjematinén

Likes

Comments

View tracker

Jag jobbar dag hela denna vecka så har knappt orkat suttit vid datorn.
Detta har jag i alla fall på mig idag på väg till jobbet. Jag älskar tröjan som egentligen är ett linne med polokrage. Faktiskt köpt det på Ullared! Långärmade är flera år gammal men kommer från Gina Tricot. Byxorna är vanliga Crocker från JC.

Likes

Comments

Jag skriver önskelista till varje jul och födelsedag. Barnsligt kanske vissa tycker men ni ska veta att det tycker definitivt inte min mamma! Jag skriver vad jag önskar mig och hon vet exakt vad hon kan köpa. Även om jag är 23 år så är det en smart grej. Istället för att hon ska komma ihåg så skriver jag det.
Jag har blurrat för känner inte att ni behöver veta vad jag önskar mig ;).

Likes

Comments

Jag är faktiskt ganska dålig på att testa sakerna jag får i Testagram. Eller det tar ett tag för mig. Men nu öppnade jag något nytt i alla fall! Blev denna frögröt. Jag älskar gröt men har svårt för några saker som är i den. Får testa och se!

Likes

Comments

Allt jag skriver om nu för tiden är jobbet men det tar så mycket av min tid att jag knappt har tid för något annat. Ridningen har blivit mindre då jag nästan jobbar varje Torsdag. Till nästa termin så blir det bara en dag i veckan men ska försöka hinna med mer privatlektioner då. Pojkvännen träffar jag när jag har tid. Träffar knappt folket här hemma heller. Dom har stuckit när jag går upp och ska precis lägga sig eller har precis lagt sig när jag kommer hem. Men jag trivs väldigt bra med mitt jobb! Det är en så bra stämningen mellan all personal. Jag kan snacka med mina med-servitriser, jag kan snacka med köket och jag kan även snacka med mina närmaste chefer och även dom högre upp. Det är något jag prioriterar, att våga prata med sina chefer. Det sa jag även på intervjun och det stämmer ju.

Ja Foxen har faktiskt flyttat nu. Det känns tomt i stallet men jag vet att han har det bra där han är nu.

Likes

Comments

Skulle egentligen börja 14 idag men igår så fick jag mejl med nytt schema. Så jag börjar faktsikt inte förrän 17. Men slutar 22 i alla fall. Så blir bara fem timmar idag. Och sen samma tider imorgon. Och nästa vecka så skulle jag jobba måndag-fredag fast på kvällen. Men det blev också ändrat så jobbar 10-16 varje dag nästa vecka. Sjukt skönt att kunna vara hemma på kvällen!

Likes

Comments

Jag är väldigt trött. Jobbade 11-21 både i Onsdags och igår. Igår stängde jag av min klocka i sömnen så vaknade en timme senare än jag hade tänkt. Tur att jag alltid går upp över två timmar innan jag ska gå.
Idag börjar jag inte förrän 15 men slutar 23. Så idag blir det vanliga åtta timmar. Och samma tider imorgon.
Har i alla fall fått mitt hela schema nu så vet jag exakt hur jag jobbar. Börjar tidigast 10:30 och slutar tidigast 20. Börjar senast 16 och slutar senast 01:30. Lite segt att bara jobba kvällar men det är väl sånt jag får stå ut med.

Visst har vi fina kläder? Det är en väldigt stor vanesak. Klänningen och alldeles för stor, förklädet hamnar alltid på sniskan på grund av plånboken och hatten kan göra stor skada om man sätter den fel. Jag har inte hatten som på bilden längre då jag fick skavsår på öronen. Men japp, så här är mina arbetskläder...

Likes

Comments

Jag erkänner. Jag är skitdålig på att hänga in rena kläder i garderoben! Det värsta är att jag inte saknat vissa kläder eller tyckt att det börjat sina i garderoben. Men på tiden att jag hänger in allt!

Likes

Comments

Ja förra veckan var ganska kaos. Får reda på Fredagen när jag är på väg hem från jobbet att vi ska öppna dagen efter, alltså i Lördags. Började klockan nio och trodde jag skulle sluta fem. Men nej. Det blev tolv timmars jobb, 9-21. Men jag fick skjuts hem som tur var. I Söndags så blev det 9½ timmars jobb.
Vissa saker kändes kaos men jag fick ett flyt till slut. Självklart så gjorde jag många fel men för att vara första gången jag jobbar med det så är jag ändå nöjd. Igår och idag är jag ledig, därför skrev jag helg som rubrik. Resten av veckan jobbar jag. Vi får se hur det går.

Bilden har jag snott från Haninges Centrums hemsida

Likes

Comments