Header

Känns som att allt jag skriver om nu för tiden är hästar eller tatueringar. Inget fel med det men kanske blir lite tråkigt i längden men tyvärr är det det mest intressanta som händer i mitt liv just nu.
Tatueringen har jag inga problem med. Väntar på att den ska börja tappa överflödig färg men det dröjer nog någon dag.
Ridningen igår gick väl okej. Hade Mister igen. Stallet kommer ha honom ett år ungefär och sen lämna tillbaka honom. Frågade om dom inte skulle köpa honom men dom sa att han var nog lite för dyr. Priset är väl normalt för en ponny men lite dyrt för en ridskola. Hade gärna köpt honom om jag haft pengarna. Plus att om jag köper häst så ska det ju vara en som mamma kan rida också men hon är lite för tung för honom. Får vinna lite pengar så jag har råd att köpa honom i alla fall hehe.

Sitter på jobbet just nu. Är väldigt dött och jag tror jag håller på att bli sjuk. Jaja vi får se.

I Torsdags så hamnade både jag och mamma på stallets instagram. Jag har lite konstig sits för vi travar just där. Måste bli bättre på att luta mig mer bakåt. Hälen är dock bra. Mamma har fått Blaze i ganska fin form och han är inte lätt. Där är han på hackamore men han är inte lätt på bett heller.
Vi red på ett ställe som heter Varpaplan. När stallet har fälttävlan är det här dressyren brukar vara. Just nu är den väldigt tovig men väldigt plan och fin. Och vi får rida där när vi vill!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja här är bilden som tatueraren hade och sen när den är klar. Jag är så sjukt jäkla nöjd med den! Alla tycker verkligen den är väldigt lik också. Var lite rädd att man inte skulle se att det var hon, men det gör man absolut!
Brorsan var inte hemma igår när mamma skulle få reda på att jag gjort den så han bad mig filma det. Visade den för en kollega och hon tyckte det var väldigt fint. Kommer nog kolla om den filmen många gånger!

Likes

Comments

Nej vem försöker jag lura? Hade aldrig gått ut i detta väder i bara shorts! Men jag visste att idag var det dags att tatuera mitt lår så hade inget annat val. Har hållit tatueringen hemlig för mamma och hennes sambo. Så var en kul överraskning att se dom få se dom. Mamma blev väldigt stum!
Tatueringen är ju självklart vår underbara katt! Bokade tiden i början av Juli så har längtat väldigt mycket till denna dag. Ont gjorde det och den tog fyra timmar att göra men är sjukt nöjd med den! Kan lägga upp originalbild nästa gång jag sitter vid datorn och också en mer ordentlig bild på tatueringen.

Likes

Comments

Idag hade jag bestämt mig för att ha shorts på min lediga dag. Så jag trotsar vädret och använder det i alla fall! Slängde ju på mig lårhöga strumpor också. Så fryser gör jag inte!

Likes

Comments

Idag kände jag för att strunta i tajta jeans och köra på lite slappa istället. Lite skönt det med. Kör på ett par "girlfriend-jeans". Inte riktigt lika slappa som vanliga slappa jeans. Körde då istället på en tajt tröja. Har köpt den från England och verkligen älskar den! Och för att vara ännu mer ovanlig så körde jag på halv uppsättning av håret! Haha hade alltid sån frisyr när jag var liten. Med en liten tofs med en clown på, verkligen älskade den tofsen! Idag skippar vi clownen😊

Likes

Comments

Mamma gjorde lunch till sig för imorgon och det blev en äggula över. Så då gör man äggtoddy! Har så sjukt många minnen om det när jag var liten. Asså ingen alkohol i utan bara ägg och socker. Åt det väldigt ofta när jag var liten. Sa till min pappa att jag ville ha det och så vispade han det för hand. Kommer ihåg att jag tyckte att han var så stark för att han orkade det. Nu för tiden kör jag med elvisp istället.

Likes

Comments

Såg denna klisterlapp på bussen idag. Jag tycker det är bra att folk kämpar för sådant, även fast jag inte är vegetarian själv. MEN! Är det så viktigt att få ut sitt budskap så att man faktiskt bryter mot en regel? Det är förbjudet att sätts upp reklam på såna här platser. Jag säger inget om det sitter en sån lapp på en lyktstolpe men att göra det på en buss är jäkligt onödigt.
Det är bra att folk kämpar för saker och har ett driv men att bryta mot lagar och regler finns det aldrig en vettig orsak för.

Likes

Comments

Min goda lunch

Oerhört seg dag på jobbet idag. Öppnade vid tio, ägaren kom vid halv tolv och hade då ännu inte haft en ända kund. Lite skönt det då hon kom med varor. Men även lunchen har varit seg. Får de om det blir bättre framåt eftermiddagen.

Likes

Comments

Jag fick rida fina Mister igår igen. Gick lite bättre igår då jag nu visste hur han var. Red nästan hela passet utan stigbyglar utom när jag red fram, travade av och när vi galopperade. Ville inte flyga av så kände att det var bättre. Plus att han vill gärna skjuta en ur sadeln så kände mig lite tryggare med att ha stöd för fötterna då. Vi övade mycket på att ställa inåt och utåt på volter och han överböjer halsen gärna så fick öva mycket på att böja men ändå hålla den rak och även fånga upp bogen som gärna åkte utåt.

Efter så sa läraren att hon tyckte att vi passade bra ihop. Sådär lite känsliga hästar passade mig. Kul att veta sin utveckling. Jag gick från att vara lite hård, till att vara för mjuk och nu till känslig. Börjar äntligen känna att jag kommer någon vart ridmässigt. Vill gärna få hästen att landa i tygeln och inte bara springa som den själv vill. Och det börjar jag lärs mig nu!

Likes

Comments

Det är helt sjukt! Mamma och hennes sambo var på Bali i Februari och har sedan dess snackat om att åka dit igen. Så igår pratade dom massa om det och säger att även jag och brorsan ska med. Vi är ju lite tveksamma för vi har ju inga direkt pengar för det. Men då får vi veta att vi kommer få det som en födelsedagspresent! Jag fyller ju år i Februari och brorsan i Mars och vi åker i Mars/April. Gud vad spännande det ska bli!
Vi ska bo på samma hotell som dom innan så det blir privat villa och allt. Såg sjukt härligt ut på bilderna så ser verkligen fram emot det!

Kolla så härligt! Vi kommer ha två såna här hus då ett hus är för två personer så jag och brorsan kommer ha en helt egen villa. Och så ligger det precis vid stranden också. Kommer bli två härliga veckor! Gud vad jag redan längtar massor!

Likes

Comments