Såhär blev det, är riktigt nöjd :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 169 readers

Likes

Comments

I lördags så åkte jag omkring på vägarna runt Västervik och stannade på olika gårdar, riktigt mysigt. Blev så lycklig när jag såg att grisarna var utomhus och hade så mycket att springa på! Det enda jag fick med mig hem var några klämmor som jag ska använda för att hänga upp mina LP skivor.

Resultatet av det får ni strax se, puss puss

  • 169 readers

Likes

Comments

Jag och Nora hittade ett så mysigt fik i Kalmar idag, det var riktigt gott också vilket såklart är det viktigaste.

  • 195 readers

Likes

Comments

Känner mig lite sugen på att börja blogga igen, tänkte starta detta med lite bilder från när jag var i Spanien med mina bästa vänner! Så avslutades min sommar och nu är jag tillbaks till skolan och verkligheten igen. En ganska stor kontrast men jag älskar rutiner så jag vill inte klaga!

Hoppas att ni haft det bra så hörs vi snart. Kramis

  • 201 readers

Likes

Comments

Nu har vi anlänt till Sundsvall hos farmor och det känns väldigt skönt. Hon bor inte riktigt i Sundsvall utan i en liten by utanför som heter Matfors, super mysigt men när jag skulle ut och springa i skogen var jag väldigt rädd. Rädd för rävar, ormar, att springa vilse eller typ bli kidnappad :'). Men jag överlevde och det var super härligt.

Vi har även hunnit med att hälsa på Farfar som bor på ålderdomshem, han mådde bra och verkade vara glad och pigg.

Hoppas ni har haft en fin dag! Puss och kram

  • 496 readers

Likes

Comments

Om ni följt min blogg ett tag så vet ni nog att jag och min familj fick denna bänk i julklapp iår. Jag har innan bara sätt den på bilder så det var kul att se den påriktigt. I Storlien så finns det en lång stig som heter blomsterstigen, runt hela stigen står det bänkar med olika namn eller citat på och nu är även vår bänk där. Tycker den är super fin och utsikten ska vi inte ens tala om!!

  • 508 readers

Likes

Comments

Instagram@lovisaengblaad