Vardag

Heej <3

Jag vill bara be så mycket om ursäkt, alltså verkligen, för att bloggen har ekat tom under en otroligt lång period. Delvis är det väl pågrund av att det var slutspurt i skolan och för att jga helt enkelt varit för lat, haha! Men nu har jag verkligen bestämt mig för att ta nya tag och sköta mitt bloggande bättre så att det blir mer regelbundet, strukturerat och intressantare att läsa!

Herregud, det har hänt så mycket sen sist, har till exempel varit i New York (!!), slutat grundskolan, gjort mycket kul med kompisar m.m! New York tänkte jag göra ett separat inlägg om och lägga upp massa bilder (den som väntar på något gott väntar aldrig för länge). Nu tänkte jag slänga in lite få bilder från perioden då jag vart inaktiv, lite gott & blandt helt enkelt.

Puss!!! <33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mode, Outfits

Heeej alla goa!

Nu när våren börjar komma på riktigt, i alla fall här i Göteborg, så vill man ju uppdatera sin vårgarderob. Därför har jag satt ihop två våroutfits! Personligen så bara älskar jag båda av outfitsen. 

Den första är nog lite mer vårig (även min favorit, hihi). Jag bara tycker att det är sååå fräscht med dom ljusa skorna och väskan, verkligen wishies!! Den andra outfiten är lite mer clean och snäppet varmare, älskar skorna och väskan även i denna outfiten. Vart allt kommer ifrån skriver jag här under <33

Outfit 1: ​Tröja: ​Kenzo ​Kjol: ​BikBok ​Strumpbyxor: ​Calzedonia ​Solglasögon: ​Dior ​Skor: ​Isabel Marant ​Väska: ​Balenciaga Outfit 2: ​Blus: ​BikBok ​Byxor: ​Filippa K ​Ballerinas: ​Butterfly flips ​Väska: ​Zadig & Voltaire ​Solglasögon: ​Chloe

Kramisar och hoppas ni har haft och kommer ha en fortsatt fin dag!

Likes

Comments

Inredning, Mode, Outfits, Vardag

Hej allesammans!

Mitt namn är Lilly och jag är en tjej som ska fylla 16 nu i höst som har ett stort intresse för mode, inredning och design i övrigt. För att verkligen då få mynna ut i mina intressen så tänkte jag starta en blogg som ska handla om just detta, mode, inredning och design. Självklart så kommer jag väva in min vardag, fina bilder och andra skojiga saker! Hoppas ni kommer vilja läsa min blogg!

Puss & kram, Lilly

Likes

Comments