Här har tiden flygit förbi. Jag har inte alls mått så bra som man hade hoppats på under denna graviditet. Idag är nog den första dagen som jag varken mått illa eller kännt av smärta i magen vilket är underbart.
Men ja nu går vi in i v. 15 och bara 5 veckor kvar till halvtid.

Blev föra veckans bild dock. Men ja idag har vi bara varit hemma och gjort tråkiga sysslor som att städa 😂.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har inte haft nått p-skydd på två år tror jag och vi tänkte att händer det så händer det. Men sen börjar ju tiden gå och Elvira blir ju bara äldre. Så jag köpte ägglossning test men alla visade negativt så jag hade ingen aning och plus att 3-4 månader tillbaka så började min mens bli oregelbunden. Den kunde var sen upp till över 2 veckor. 1 månad hade jag nog ingen mens.

Men då tänkte jag att skit iallt nu och prova med det här nya men som ändå har funnits i flera år!? Att tempa mig varje morgon för att få kontroll på min kropp och förstå hur den tänker.

Sakt å gjort laddade jag ner en app som jag blev supernöjd med!! Enkel att förstå, inget krångligt på nått sätt. Flo heter appen.
Detta var första månaden jag använde appen och man ser ju tydligt när ägglossningen var och hjärtarna man ser det är då man haft det lite mysigt med sin partner och vi lyckades ju på nått sätt att pricka in 2 dagar innan.
Så nu gick man ju bara och väntade på att mensen skulle komma så man nästa månad kanske kunde se ett mönster å lyckas på så vis. Men vi behövde inte vänta så länge utan igår tänkte jag att, men va fan jag har 3 gravid tester hemma kan ju prova ett av dom för jag hade märkt att brösten den här gången faktiskt ömmade lite mer än vanligt.
Sagt och gjort så tog jag testet och blev mäkta förvånad.....

Å jag ville ju bara ringa till sambon och skrika av glädje att nu efter så lång tid så fanns det äntligen nån där inne som vill bli vårt barn. Men sen ville jag göra en rolig överraskning.
Snart är det ju fars dag ( på söndag) Och varför inte göra en present. Så jag skrev ut en bild på elvira när hon låg i magen och sen tillsammans med testet så ramade jag in det.

Kan säga att sambon blev väldigt paff! Han fick det hela att inte gå ihop då han trodde att jag var längre gången eftersom bilden var där i. Men han blev som jag, super glad. Så nu hoppas jag att lilla pyret vill stanna där nu hela tiden och att allt går bra för oss.

Likes

Comments

Jag gillar det övernaturliga som existerar i vår värld. Så av en slump så hamnade jag inne på jocke och jonnas sida på Youtube. Och där var dom ute på spök jakt med ett annat gäng som heter laxton.
Så nu har jag i flera dagar kollat på nästan alla deras videos som dom lagt upp. Man blir ju ( iallafall jag) riktigt nyfiken på om dom har lyckats fånga en annan värld som vissa av oss kommer till efter döden. Tänk om vi gör det? Jag skulle nog vara mindre rädd för döden då tror jag.

Likes

Comments

Då var det tisdag och ännu en helg till  ända. Vad fick vi gjort denna helg? Lite småfix hemma på lördag då vår snälla granne hade hämtat hem en eldningstunna till oss :) så vi passade på att inviga den med att elda massa löv. Vilket gick sådär, haha...

Min lilla älskade familj. Gillar när vi är tillsammans och gör såna här pyssliga saker.
På söndagen åkte vi till svärmor igen och passade på att byta till vinterdäck på våra bilar och släppet. Sen bjöd hon oss på lite middag. Lika gott som vanligt! ❤️

Likes

Comments

I fredags vakande jag upp och kände att förkylningen hade blivit värre och så rätt jag hade. Sov bort hela dagen och hade sån huvudvärk och illamående hela dagen. Det var absolut rätt beslut att vara hemma från jobbet.
Men sån tur man har en bra man som kommer hem med medicin så man kunde bli en människa igen!

I lördags måde jag betydligt bättre. Hostade en hel del och var otroligt hes men orkade ändå göra saker. Så vi tog en sväng till biltema och sen åkte vi hem till svärmor för att göra rent damen inför vintern. Elvira passade på att sova lite.

I söndags blev det en heldag ute i det strålande vädret. Vi passade även på att äta lunch ute. I typ 3 timmar städade vi bilen tillsammans och sen plockade jag in alla saker som inte ska vara inne under vintern.

Likes

Comments

Det var roligt men samtidigt väldigt stressigt att jobba kväll. Fick inte till någon lunch i schemat och jag åkte fram och tillbaka som en tok. Trött blev jag också! Jag som är van att lägga mig kl 21 var nu tvungen att vara vaken till 23:45 innan man fick lägga sig i sängen. Ni förstår väl hur det va? 

Nu har jag bara 2 arbets dagar kvar innan man får en ledig dag!!! Yej..

Likes

Comments

Har inte haft lust till något dom senare två veckorna men nu kände jag att nu får det va nog jag vill ju dokumentera livet. Så i onsdag överraskade jag Elvira med att åka till stallet efter dagis. Blev väldigt lyckad.

Idag så är det jobbdag för både mig och sambon så jag fick byta pass så att jag jobbar kväll istället. Första gången på evigheter så vi får se hur det går. Men vi har iallafall tagit ut hunden på en promenad i regnet....

Likes

Comments

Vad en vecka går fort när man är ledig. Tog ut lite extra dagar så fick ihop en hel vecka. Idag lämnade jag Elvira på dagis och sen jobbade jag lite på morgonen. Efter det åkte jag hem käka lite frukost och myste ner mig i soffan tillsammans med bästa sällskapet

Sen tog jag mig i kragen och satte på mig träningskläderna och på med hjälmen. Här skulle jag ta mig ut på en cykeltur. Och fasiken vad jag kämpade och så nöjd att jag orkade köra 2 varv. Har ju inte cyklat på en vecka ju!

Nu sitter man i soffan igen men ska strax ut med både barn och hund. Sen blir det idol och bigest loser vip :)

Likes

Comments

I onsdag stack jag och Elvira till Gävle för att hälsa på mamma och pappa. Vi drog vid sju på morgonen och var väl framme halv tio så det var ju en liten resa dit.
Väl framme så hjälpte vi till att fixa lite med trädgården och sen åkte vi iväg för att äta lunch på ett jätte mysigt ställe som verkligen serverade god husmanskost!
Sen fortsatte vi i trädgården. Vi var inte hemma förens tio på kvällen och Elvira höll sig vaken hela dagen ända tills vi kom hem och slocknade på två sekunder i sängen.

Likes

Comments

Idag blev det vabb med en sjuk dotter men hunden måste ju ut för det så jag tog med mig dom ut i skogen med ungen på ryggen :)
Vi var ute i ca 1 timme och jag fick bära på en del extravikt i omväxlande terräng.

Det spelar nog faktiskt ingen roll hur sjuk min dotter är så är det alltid full rulle på henne. Trots att jag vill att hon ska vila i soffan eller bara chilla lite. Hon vet ärligt talat inte hur man gör.... Men idag har hon lyssnat ganska bra. Imorgon får pappan vara hemma för jag måste jobba vilket känns sådär då hon även fyller år imorgon. Hella 3 år blir hon.

Likes

Comments