Postad i: Allmänt

Då jag inte alltid kan ta mig till närmaste Willys affär (då jag inte har körkort) och kan åka och köpa olika barn produkter till LillTjejen som t.ex blöjor, våtservetter, gröt med mera och Ica affären här hemma inte har så stort utbud när det gäller produkter till barn och jag köper inte vad som helst till min dotter. Då brukar jag anlita Delitea och DB SCHENKER när det är dags att beställa hem barnprodukter. Idag var det ingen undantag. Klockan 12:35 klickade jag hem lite produkter.

Detta klickade jag hem:

🌟 10 st Natusan Baby Våtservetter 56 st

🌟 6 st Semper Stroganoff med Biff och Ris

🌟 6 stycken Semper Lasagne

🌟 6 st Semper Spagetti och Köttfärssås

🌟 Semper Potatis och Lax med örter

🌟 6 st Semper Lasagne med Lax och Broccoli

🌟 Semper Spagetti och Köttfärssås

🌟 6 st HiPP Tortiglioni med Kött

🌟 6 st HiPP Pasta Irrigation Napoli

🌟 6 st HiPP Grönsaker & Nötkött

🌟 6 st HiPP Spaghetti Carbonara

🌟 6 st HiPP Grönsaksrisotto & Kalkon

🌟 6 st HiPP Risotto Milanese & Kyckling

🌟 6 st Nestlé Min Frukt Fruktsallad

🌟 20 st Libero Hand & Ansiktsservetter

🌟 2 paket blöjor Libero Up & Go Storlek 5 42 st

🌟 1 paket nattblöjor Pampers Baby-Dry S4 8-16 kg 120 st

🌟 3 paket Nestlé Min Gröt Fullkorn Jordgubbar & Banan

🌟 6 st Nestlé Junior Fruktstång Passionsfrukt

Summa för allt detta: 2. 215 kronor + gratis frakt 😊

Så i morgon fredag den 20:de så kan jag redan hämta ut mina 2 paket i från Delitea hos Ica. Snacka om vilken snabb service ifrån DB SCHENKER. Sånt gillas starkt 👍

Hemsida: https://www.delitea.se/barnmat

Mamma & LillTjejen ♥

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

I morgon är lilltjejen ledig från förskolan.Hon ska tydligen vara det numera. Lyxigt med 3 sovmorgon på raken.Men och andra sidan är hon värd det med tanke på att mamma alltid får väcka henne tidigt på morgonen när det är dags att gå till förskolan.Lilltjejen är nämligen kvälls pigg och morgon trött i stället för kvälls trött och morgon pigg.Det hade varit mycket lättare om hon gick och la sig klockan 20 på kvällen och sover hela natten och vaknar själv mellan klockan 06:00 och 07:00 när det är förskola nästa dag.Det hade varit lyxigt för mamma som hade hunnit göra mycket på kvällen och vaknat upp pigg på morgonen.Men, men den dan kommer väl någon gång hoppas jag.Hur går det med inskolningen på förskola då??? Jo det går jätte bra.Lilltjejen är så duktig utan ha sin mamma nära sig 24 timmar om dygnet.I onsdags (11 oktober) testade förskolefröken som tar hand om inskolningen att lilltjejen fick vara själv med fröknarna och kompisarna i 1 timme och det gick jätte bra👍 Idag var vi på förskolan klockan 9 (vi har bytt tid.Från klockan 8:30 till 9:00). Och i dag testade vi med att lilltjejen skulle äta lunch med dom andra på förskolan och att jag skulle hämta henne efter lunch klockan 11:30.Det gick bra även idag också.Hon åt jätte bra och mycket.Mammas och pappas duktiga tjej.Jag tackar inte nej till egen tid fast det bara är kanske någon timme eller så.Sånt är LYXIGT.Då kan jag lugn och ro dricka min Cappuccino och ha datorn för mig själv.Och NEJ.Det är inte jobbigt att för mig som mamma att vara ifrån lilltjejen med tanke på att jag har tagit hand om henne sen hon var nyfödd medans sambon/pappa jobbar på dagarna i 1 års tid.Så det är skönt med lite avlastning,då hon är väldigt mammig av sig.Så förskola är BÄST❤ Får se nu vad vi hittar på under dom här 3 dagarna som hon är ledig.Hoppas på fint väder i helgen så att vi kan gå till parken och gunga lite.Vi har nu bara haft en regnig höst.Så hoppas på lite sol och värme.

Mamma & LillTjejen ♥

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Då var det dags att stämma läkarna på akuten för felbehandling.Dessa jävla nybörjare till läkare som skryter att dom har pluggat i 5 år och jobbat på akuten i 2 år.I vilken jävla värdelös fantasi värd lever dom i egentligen??? Om dom nu har pluggat i 5 år som dom nu skryter om att dom har gjort så borde dom väl fatta att man kanske har stärkt en muskel i magen när man var sjuk och hostade som fan.Men nej då.Du har problem med din blindtarm och måste in på operation NU. Jo men tjena.Det heter så om man är en värdelös läkare utan hjärna att tänka med och har fått sitt leg ifrån ett Corn Flakes paket. IDIOTER!!!!
Jag har alltid varit frisk och har aldrig haft problem med min blindtarm någonsin och kommer aldrig att ha det heller. Jag känner för fan själv min kropp, så jag vet själv när det är något som är fel. Så läkarna på akuten kan ju stoppa upp sin jävla blindtarm i sin jävla mögliga rövhål.Hoppas att det går åt helvete med sjukhuset och att dom stänger ner varenda avdelning inkluderar akuten.Det skulle vara rätt åt dom.I skrivandets stund så äter jag just nu antibiotika som jag egentligen inte behöver äta för läkarna vill tjäna mer pengar för felbehandlingar. Jävla IDIOTER!!!
Så nu vet ni vad jag gjorde under helgen (både under lördag och söndag som var).Jo jag var på akuten och käftade emot läkarna på akuten och bad dom dra åt helvete 😄 Med mig jävlas man inte med. Bara så att ni vet det!!!

Mamma & LillTjejen ♥

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Mitt allra första föräldramöte på förskolan den 2 november klockan 18:30. Och är med känner jag mig helt plötsligt jätte gammal 😂

Mamma & LillTjejen ♥

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Idag (läs igår), kom det en drös (3 stycken) med paket på samma dag. Lite som julafton i oktober 😊 Först fick jag ett sms där det stog att jag hade ett paket från Babyland att hämta ut från ombudet där jag bor. Sen låg det en avi från Postnord att jag har ett paket att hämta ut från ICA. Det hjälpte faktiskt att klaga lite (läs inlägget HÄR ). För helt plötsligt stog det en lastbil utanför med två paket från Blöjbudet AB. Lite dålig stil av Blöjbudet AB att inte skicka ett mail där det står "att ditt paket är på väg". Men men jag fick mitt paket från dom tillslut. I skrivande stund så är sambon på väg att hämta lite kläder till LillTjejen i storlek 80/86 och 92 om jag inte minns fel, som han såg i en annons på en Barngrupp på Facebook. Jag hoppas att han kommer i håg att hämta ut mitt paketet från Ica som innehåller ett stort klädpaket med 34 plagg i storlek 86/92 som jag hade köpt från en annons på Blocket. Alla bilder på dessa saker som jag har beställt kommer upp i ett inlägg under helgen om jag hinner.

Mamma & LillTjejen ♥

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Då jag var sjuk förra veckan och vi stannade hemma i går pga att vi försov oss och vaknade inte fören vid 8:30 tiden och vi egentligen skulle vara på förskolan vid den tiden och vädret var ju inte på topp precis. Stormbyar (nära orkan) och en klass - 1 varning med risk för stora regnmängder (då det regnade non stopp). Så jag valde att vi skulle stanna hemma så att vi inte skulle få någon träd över oss. Men idag trotsade både jag och lilltjejen regnet och som fick ha på sig sin rosa vinteroverall med inbyggda vantar som man kan vika ner och upp och som pappa hade köpt hösten/vintern 2016 och som hon fortfarande kan ha på sig fast den är i storlek 74. På fötterna hade hon på sig sina favorit tossor med björn på. Och självklart mössa på sig. Då vi bor väldigt nära förskolan (man behöver liksom inte ta bilen dit), så valde jag inte ta med mig sittvagnen pga att det började små regna när vi var på väg ut. Så jag valde att bära henne den korta biten till förskolan. Vi kom till förskolan lite före 8:30 men det gjorde inget. Bättre att vara tidigt än att vara sen. Gissa om dom hade saknat oss. Väl inne i lekrummet på gröna lekmattan bland andra barn och spännande leksaker blev hon lite blyg då vi inte har varit där sen 1:a inskolningen den 25/10. Men blygheten gick fort bort. Gissa vem som går nu helt själv och många steg blev det också??? Jo självklart Lilltjejen som har tränat massor här hemma med både mamma, pappa och gå stolen. Stolt mamma = duktig tjej Förkole fröknarna fick också se det LIVE!!! En av förskola fröknarna som har med inskolningen att göra fick äran att lära känna lilltjejen lite extra, då hon satt i hennes knä och hon fick till och med bära henne utan problem. Duktig tjej!!! Vi stannade lite extra tillsammans med kompisen Zelda medans dom andra barnen skulle gå ut i skogen och lilltjejen är ju lite för liten att springa i skogen. Så lilltjejen fick det lite lyxigt att vara inne tillsammans med kompisen Zelda och dagisfröken.Rutschkanan på dagiset var jätte kul tyckte lilltjejen. Så nu får pappa bygga en egen gjord rutschkana här hemma 😊 Sen visade lilltjejen att hon var både trött och hungrig. Så vi vinkade hejdå till både kompisen Zelda och till fröken. I morgon (läs idag) klockan 8:30 ska vi vara på förskolan igen 😊

Mamma & LillTjejen ♥

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Som jag beställde från Blöjbudet AB den 28/9 som innehöll detta:

🌟 2 paket Libero Comfort

🌟 2 paket Libero Up & go byxblöja

🌟 1 paket Nestlé Fullkornsvälling med päron smak 20 liter

🌟 2 paket Libero Touch 4 7 - 11 kg

🌟 2 paket Pampers Baby Dray storlek 4 8 - 18 kg Nattblöja

Tydligen så har dom inte så bråttom på detta företag med att skicka i väg paket.Det är viktigare att ha semester under veckorna 38- 42, istället ha semester när andra normala människor har semester under juli, augusti månad. Ett paketet ska helst skickas nästa arbetsdag (måndag) och ska normalt ta 1 - 2 arbetsdagar, inte efter 3 - 4 veckor. Få se när jag får hem mitt paket.Det blir väl under november eller december, då har dom kommit på "oj vi glömde visst ditt paket" Jo,jo det heter så ja. Men en sak är säker. Detta var första och sista gången jag beställde från Blöjbudet AB. Nästa gång håller jag mig till Delitea när jag ska beställa barnprodukter till LillTjejen. För dom kan man lita på och skickar sitt paket i god tid så att man kan hämta ut det efter några dagar.

Mamma & LillTjejen ♥

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Jag passade på att beställa lite den 29/9 från Babyland till sittvagnen och även till LillTjejen. Nu när det är höst, regn och rusk och snart vinter så vill man att det ska vara varmt och skönt i vagnen när man ska till förskolan eller vara ute och gå promenader.

Detta klickande jag hem:

🌟 Carlo Åkpåse Fleece Svart. Vind och vattenavvisande.Ord pris 495 kronor. Kostar nu 199 kronor 199:-
🌟 Crescent Footsack till Comfort sittvagnen.Som skyddar bra mot väder och vind. Pris 395 kronor

🌟 Elodie Details vinter mössa i storlek 2 - 3 år. Ord pris 199 kronor kostar nu 149:-

Mamma & LillTjejen ♥

Likes

Comments

Tillsammans räddar vi LIV. Tillsammans kan vi besegra CANCER

Vill du också hjälpa till stödja Cancernfondern.

Klicka då på Länken och stöd CancerfondenMamma & LillTjejen ♥

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Har man en 1 åring som somnade klockan 19:20 i soffan och vaknade klockan 21:45 nu i kväll i sin säng.Fick en flaska för att mamma tyckte gott och väl att hon kunde somna om och sova hela natten.Men det tyckte minsann inte LillTjejen som skulle upp och leka lite eller typ hela natten.Så här kan det vara när man har ett barn som är mitt uppe i en utvecklingsfras nummer 9 av 10.Då blir det lätt att hon somnar på dom tider hon inte ska sova och vakna på dom tider hon inte ska vakna.Och så har det alltid varit. Ända sedan hon var 3 - 4 veckor gammal och var i 1:a utvecklingsfrasen av 10. Så denna kväll var ingen undantag. Så var beredda på dessa utvecklingsfraser 1 - 10 som er bebis kommer att gå igenom.Dom är jobbiga för både mamman och barnet.Just nu skulle denna mamma behöva 18 armar och 10 veckor semester 👍

Mamma & LillTjejen ♥

Likes

Comments