"Kod för att importera min blogg till Nouw:3626895215"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 3626895215"

Likes

Comments

Det går sådär med min förändring av min kropp var ju inte kul alls att väga sig igår, inte alls det resultatet jag ville😭... Det är så tråkigt å se att inget har hänt när man ha kämpat under veckan! Lättare blir det inte när alla börjar prata om sommar, beachen å att dom måste gå ner i vikt för att se snygga ut..hmm dom är ju redan smala!! Jag måste hitta rutiner och motivation å inte  ej lyssna på alla som inte behöver ner i vikt...de är dock inte lätt eftersom det är dom får credit för det lilla som dom gått ner i vikt, en annan ser man inte utan där tänker man "herregud vad stor hon är"....vi behöver också credit!!!

Likes

Comments

Är inne på min andra dag av VV å är så hungrig...vet inte hur jag ska fixa detta🤔gick ner 10 kg förra gången jag vad med i VV. #motivation

Likes

Comments

Har varit i Rom tillsammans med min ena son och en kollega och hennes son...vi har haft det otroligt bra. 🌞🌞🌞har lyst hela tiden och vi har sett mkt av alla sevärdheter. Nu har vi förflyttat oss till ett hotell närmare flygplatsen så chillar vi bara innan vi ska åka hem imorgon....

Likes

Comments

Jag skrev att jag hade klippt ett vänskapsband detta innebär inte att jag klippt med alla mina vänner. Det har blivit så att dom vännerna som jag står mkt nära har tagit åt sig och hållt sig undan...hmm hur ska man skriva å vara för att inte alla ska ta åt sig🤔

Likes

Comments

Nu har jag klippt ett vänskapsbandet med en vän som betytt mycket för mig. Jag vet långt inne i mig att detta är det bästa för vännen och dess omgivning dock känner jag mig helt tomt, ledsen, de gör ont i själen och hjärtat å de kommer att göra en lång tid.
Det är jobbigt att jag som person inte kan bara "stänga" av mina vänkänslor å bli kall, se igenom personen, ignorera, visa sig oberörd som denna vännen kan göra.
Jag kommer istället att grubbla, älta, vilja knyta bandet igen, bli påmind om allt kul vi haft å jag vet att detta kommer ta på mig som person men jag måste vara stark å tänka som en person så till mig"våga släppa å var stark".
Jag vet inte hur mycket min vänskap har betytt för personen...å kommer aldrig få veta det heller...

Likes

Comments

Under denna kväll går mina tankar till dom drabbade i Stockholm...jag har oxå tankar om dom personer i min omgivning som bara plockar fram mig som "vän" på olika plan när det passar dom och hur dessa påverkar mig så otroligt mycket..

Jag är inte värd ett enda dugg för dom egentligen utan jag finns när dom inte har någon annan som är där för dom..vissa av dessa personer vet precis vad dom har mig och vet vilken knapp dom ska trycka på för att jag ska smälta!

Detta är så jävla påfrestande och jag har försökt/ och vill kasta iväg dessa men det går inte med alla....varför kan jag inte detta??? 😭😭😭😭😭

Likes

Comments

När jag sitter i solen för att njuta av livet lite får jag höra om det tragiska som hänt i Stockholm...det är fruktansvärt, vart är vår värld på väg? Jag ryser inom mig och kan inte förstå att det finns människor som "njuter" av att skada och ta andra människors liv!!

Likes

Comments