Vi hade en riktigt trevlig dag igår. Först julkalendermys och senare på förmiddagen gick vi över till grannen för häng med ett gänt mammor och bäbisar! Lunch och mys och sen bar det av till sista föräldragruppsträffen. Efter det har vi bara slappat hemma!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har vi haft en hemmadag. Bara busat och myst hemma. Var en snabbis ner till coop och handlade det som fattades till maten plus storhandlade via nätet, med hemleverans till dörren. Så bekvämt! Lillgos övar på att sitta och fick även smaka majskrok till middagen, men han verkade föredra potatisgratängen!

Likes

Comments

Kalenderöppning och en härlig tågresa där Bubblan stod i mitt knä, hoppade och gapskrattade i typ 25 minuter! Hem till min faster med familj för mys och god mat!

Likes

Comments

Dagen började redan 0530, då hade Mio sovit sen 20 igår. Vi låg kvari sängen och mös, busade och öppnade hans julkalender och läste boken bakom luckan!

vid 0630 somnade vi om och sov i tre timmar till. Som planerat åkte vi och träffade Nellie, Marcus och Jonathan för lunch och en kik i centrum.

väl hemma igen fick Mio magträna lite o sen fick han hoppa upp i selen när det var dags att laga mat!

Likes

Comments