Min Hjälte.

En hjälte för mig behöver inte ha en speciell egenskap.
En hjälte för mig behöver inte utföra står dåd.
En hjälte för mig är någon man kan se upp till.
En hjälte för mig är någon man tar efter i vad personen gör.
En hjälte för mig kan vara en vanlig person.
Det behöver inte vara en doktor,ambulanspersonal eller brandman osv.
Det kan vara en helt vanlig person.

Min hjälte var och kommer alltid vara min pappa och storebror. Men kommer berätta om min bror nu.

Min storebror var den bästa ända sen jag var liten.
Han skyddade mig och tog hand om mig om jag mådde dåligt.
Min storebror var bästa av de bästa. Han lärde mig i princip allt jag kan idag.
Han lärde mig 3 saker som jag kommer ha med mig livet ut.
Att alltid vara sann,trogen och lojal.

Min storebror lärde mig att ta hand om mig själv samtidigt som han hjälpte mig
med saker som var lite extra svåra. Han lärde mig att spela fotboll och hjälpte mig
träna mellan träningarna med fotbollslaget. Han lärde mig att busa,ta hand om mig
på rätt sätt. Han lärde mig att oavsett hur svåra saker och ting kan vara så kommer
det oftast att alltid finnas en lösning.

Min storebror lärde mig att livet inte var lätt och aldrig kommer bli.
Det kommer alltid att komma utmaningar i livet som kommer vara svåra.
Men att det oftast alltid kommer finnas en lösning till det mesta.

Men den jobbigaste hittills i mitt liv var den dagen min telefon ringde och när jag svarade så var det min mamma som frågade om jag hade min brors extra nyckel i väskan för att min storebror inte hade kommit till jobbet och om min storebror någonsin var sjuk så anmälde han sig sjuk redan på kvällen innan eller på morgonen innan han skulle börja jobba.Men det hade inte han gjort och han hade inte heller öppnat när en kollega från jobbet hade varit och knackat på.

Så hans kollega hade ringt till mamma och berättat för henne. Jag sa att jag skulle kolla och jag märkte att mamma var orolig så jag kollade direkt och sa att jag hade den. Jag fick sedan skjuts till stan för att lämna nyckeln. När vi kommer fram där brorsan bodde så kom min pappa fram till bilen och sa kör hem henne till han som jag åkte med. Det var då jag börja tänka. Varför fick inte jag följa med? Varför fick jag inte lämna nyckeln eller låsa upp? Jag vart sedan avsläppt hemma och gick ensam upp till våran lägenhet. När jag kommer upp så var det ingen hemma för min syster var på jobbet. Jag hörde låten “hello from the otherside” Och började känna att något var riktigt fel.

Jag testar ringa mamma för jag vart orolig men hon svarade inte, testade ringa pappa men han svarade inte. Testade ringa mamma igen och hon svarar.. med gråten i halsen och frågar vart jag är, jag svarar att jag är hemma. Hon undrar om jag var själv eller om jag var med någon, jag svarar att jag var själv. Hon svarar med att min förebild, min hjälte, Min storebror var död och att jag var tvungen att gå till syrrans jobb för att berätta det för henne.

Jag lägger på och inser inte vad som har hänt förens jag går och tar på mig skorna. Jag tar upp mobilen samtidigt som jag bryter ihop och gråter. Jag ringer han som lämnade mig hemma men personen svarar inte. Jag låser och springer ner för trapporna. Jag tar upp mobilen när jag går upp för trappan till gårdsplanen vid oss och ringer en tjej kompis. Hon svarar och jag gråter och skriker i telefonen men hon hör inte vad jag säger förutom att jag skrek min storebror är död.

Jag kunde höra att hon fick panik och mobilen dör. Jag springer gråtandes hemifrån till Vipsen där min syster jobbar. Det är folk jag möter på vägen som ser mig och som ser att jag springer gråtandes men jag fortsatte bara springa, När jag kommer fram till vipsen så ser jag att hon står i luckan, vi får ögonkontakt och hon ser att jag gråter och har panik. Jag visste inte hur jag skulle säga det till henne. Hur berättar man ens att våran storebror är död? Hon ber en kollega ta över hennes kund och kommer ut på baksidan. Hon kollar på mig och frågar vad det är som har hänt.

Jag svarar med “våran storebror är död! brorsan är död!” Hon får panik börjar gråta och man ser att hon inte vet vart hon ska ta vägen hon kramar om mig och vi båda stor gråter samtidigt som vi skriker nästan. En av hennes kollegor tog in oss i omklädningsrummet. Efter en stund tar jag min systers mobil och säger att jag måste ringa tjejkompisen. Jag ringer och talar om för henne vad som hänt, Först trodde hon att det var min syster som pratade men jag sa att det var jag.

Hon frågar vad som hänt och jag berättar osv för henne. Hon frågar om hon ska komma in till stan o träffa mig. Men jag sa att jag skulle höra av mig senare. Sedan så ringde min syster hennes pojkvän som kom och hämtade mig och henne och vi båda ville till vår storebror så vi bad han köra oss dit fast mamma hade sagt ifrån till det. Hennes pojkvän hinner inte ens stanna helt innan jag och min syster är ute ur bilen och försöker ta oss in till våran bror men ambulanspersonalen vår pappa och en av min storebrors kompisar håller i oss och säger att vi inte får komma in till honom men jag och min syster ska bokstavligen in till honom.

Vi skriker att vi vill in till våran storebror men pappa tar in mig i köket och försöker lugna ner mig. Men hur skulle jag kunna lugna ner mig? min storebror låg vägg i vägg med mig död. Han låg inte ens en halvmeter ifrån, det enda som var emellan var en vägg. Jag blir arg och går ut för att försöka lugna ner mig. När jag står utanför och gråter med paniken i halsen och gråten så ser jag en tjejkompis och hennes pojkvän gå förbi på andra sidan gatan.

Jag kollade bort jag ville inte att de skulle se mig såhär. Jag ville endast till min bror. Jag går in igen och mamma o pappa satt och grät i köket och min syster utanför porten till brorsans lägenhet. Det verkligen krossade mig totalt att veta att min storebror min hjälte,idol,förebild ja allt låg död inte ens en halvmeter ifrån mig. Efter ett tag kommer polisen och pratar med oss osv.

Efter en stund får vi åka i polisbilen till psyket för vi fick inte heller se när dom bar ut vår storebror ur lägenheten. Vi får åka till psyket och där skulle vi få prata ut om det som hänt om vi ville men det var ingen som ville så vi fick sömntabletter jag och min syster.

Sedan får vi gå ut ur psyket och syrrans pojkvän kommer och hämtar oss. Han kör hem oss och jag går upp för att ladda min mobil. Jag ser att jag hade massa missade samtala från folk. Men det första jag gör är att jag ringer han som lämnade mig vid lägenheten på morgonen. Han svarar inte och sedan ringer han upp efter 1 minut men de kändes som efter 1 år. Jag gråter och frågar om jag får sova med honom den natten och han svarar ja. Jag svarade med tack och sa att jag skulle höra av mig sen.

Jag la på och han smsade och frågade om han fick veta vad som har hänt men att jag inte var tvungen att berätta om jag inte ville jag svarade på smset med att min storebror var död. Han frågade om jag ville ha något eller om jag behövde något osv. Men svarade med att jag skulle höra av mig senare.

Den natten var den värsta i hela mitt liv men jag uppskattar och är tacksam att jag fick sällskap den natten och för att just han sov med mig och tröstade mig när jag grät och försökte få mig må bättre. Jag tänkte på allt min storebror någonsin sagt till mig. Jag ville verkligen inte tro att det var sant. Jag ville inte tro att min enda riktiga jävla trygghet i mitt liv hade försvunnit från denna jord.

De flesta nätterna ber jag verkligen om att min storebror ska komma hem. Jag tänkte tillbaka och den sista gången jag träffade min storebror var på julafton. Jag hade inte träffat min storebror på ett bra tag och en månad efter julafton så får jag veta att han har dött. Det var som världens jävla käftsmäll. Men död som levande. Min storebror kommer alltid att vara min idol,min hjälte,min trygghet, mitt allt, och framförallt världens bästa storebror.


Alltid älskad aldrig glömd , världens bästa storebror 24/1-2016. Vila i frid. Lillsyster saknar dig.

Så Otroligt tacksam för han som körde in mig till stan och verkligen fanns för mig till 1000%. Vet inte om jag någonsin kommer kunna leva upp till att finnas för han så mycket som han fanns för mig då men jag kommer alltid att finnas för honom oavsett vad och stötta honom i saker och ting för det han gjorde för mig är oersättligt och betyder fortfarande och kommer alltid att betyda massor för mig. Och om du nu läser detta, Tack bästa du! vet ärligt inte vad jag skulle gjort utan dig.. Guld värd.. oavsett vad/när eller vafan som helst så kan du alltid höra av dig till mig om det är något eller om du bara vill snacka vafan som helst.. att du fanns för mig när vissa av mina "äkta" vänner inte ens fanns för mig betyder allt för mig, sjukt tacksam. Världens bästa du.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Pankaksfrukost & vart ute med benz en sväng nu på morgonen. Detta är en bra start på denna dag. Ha en toppen dag alla där ute

Likes

Comments

Igår morse när jag vaknade vid ca 11:30 nånstans där så såg jag att min allrabästaväns pojkvän hade snapat mig och jag (nojjig som jag alltid blir när de gäller "familjen") så kolla jag hans snap direkt och hade världens klump i magen. När jag öppna snapen så stod det "då har man blivit pappa". Där satt jag med världens frågetecken i huvudet och fattade noll. Jag vart så chockad att jag inte kopplade något först. Charlie har alltså blivit pappa Ida har blivit mamma och lilla Nelly har kommit till världen och jag har blivit gudmor. Jag kopplade mer när Charlie skickade första videon på Nelly och då people kan jag bara säga en sak, jäklar va tårarna föll... så himla vackert barn, så otroligt fina föräldrar och jag är alltså gudmor åt denna lilla tjejen Nelly.

Nelly är sånt vackert namn och bara tanken av att jag faktiskt är gudmor gör att jag får tårar i ögonen. Jag bölar sönder nästan hela tiden nu när Ida skickar bilder och videos på henne vill bara träffa henne o bebis mysa med min guddotter. Shit vad jag är tacksam över att jag får bli gudmor åt en sån perfekt liten bebis 💗

Likes

Comments

Somnade alltså vid ca 5 imorse vaknade av att han kommer in på rummet och skriker och Gud vet vad om att vi hade bråttom och att vi skulle dra & käka med några polare. Hade inte tid för att göra mig i ordning ingenting men känns ändå skönt på ett sätt att han ändå tycker att jag är vacker utan smink o shit för då känns det inte direkt som att man har någon press på sig om ni förstår hur och vad jag menar.

Men iallafall så vi åkte till Katrineholm där dom har matvecka från massa olika länder. Ni kommer ju se på bilderna med och kan säga sjukt god mat bokstavligen! Jätte värd alla pengar och sjukt glad att han ändå kom in och väckte mig så jag kunde följa med dom.

Likes

Comments

Nu på tisdag ska det egentligen vara din dag av glädje & av familjen och alla vänner som grattar dig. Men istället så blir det en av världens jobbigaste dagar för mig. Även för resten av alla som verkligen kände & älskade dig. Nu på tisdag blir du 28 år.. nu på tisdag kommer det vara väldigt många som kommer komma för att gratta dig. Nu på tisdag kommer de läggas blommor vid din grav... tända ljus kommer att lysa lika mycket som du alltid lyste för oss.

Världens bästa storebror jag säger grattis på födelsedagen redan nu.. jag saknar dig enormt men jag hopps verkligen du har det bra.. kommer aldrig glömma allt du någonsin gjort för mig & lärt mig.

Lilla syster saknar dig.

Likes

Comments

Bra dag igår med de fyra musketörerna,
Vi bakade, åkte o köpte mat, grillade och kollade film
Och hade det helt enkelt bara lugnt en lördag.
Hur skönt mysigt och god mat som helst 👌🏻

Likes

Comments

Finns det något så jobbigt som humörsvängningar?
När man råkar ryta till någon fast man egentligen inte menar det? När man tar ut dåliga saker på personen man gillar mest och allt bara blir piss av livet typ?

Världens jobbigaste känsla, men som skönt är att han står ut med mig ändå. Hatar dock när man faktiskt tar ut det över någon som man verkligen inget vill ta ut det på.

Eller att man inte känner något alls, kanske bara är jag men får att jag känner inget , inte glädje,sorg,lycka ingenting och det om något är jobbigt för man vet inte alltid vad det är o folk tror typ att man är dum i huvudet men man känner verkligen inte...

Vet inte riktigt hur jag ska förklara men jag är ändå tacksam för honom.

Sjukt glad att han finns, så enormt tacksam för honom och allt han gör 💗

Hade haft piss dag och så kom han in med detta på rummet, han är ganska as bra han 💗

Likes

Comments

Detta hände mig inatt när jag skulle gå och möta en tjej kompis.

Skulle gå från vipsen i Nyköping till öster där en tjej kompis bor. Går vid filmkedjan när kommer en snubbe ut ur en port som va runt 1,80 40-50 år kanske och skriker
"kom hit"
"varför? Jag känner inte dig"
"kom hit ? Du har inget bättre för dig "
"jo de har jag jag väntar på polare"
(En annan tjej polare o en kille skulle komma dit)

Då säger snubben
"mötas halvvägs?"
"Nej låt mig va"
"Men jag har händerna bakom ryggen tänker inte göra något"
"älskar dig"
"nej du känner inte mig låt mig vara!" "Stick!!"

Börjar gå mot krogarna för det är alltid poliser där efter 2 , då börja han gå bakom mig så jag börja springa då sprang han efter o skrek att han skulle slita av mig kläderna och knulla mig... skrek
"ropar på polisen"
då sprang han åt andra hållet .. o precis då kom Min tjej polare med hennes kill polare i bilen så jag hoppade in i bilen o vi körde efter men såg han inte ...

Fyfan vad obehagligt det var. Ursäkta mitt språk men fy va vidriga människor det finns. Märks att sista idioten inte är född ännu. Nu är jag hemma hos honom och ska sova men var tvungen och skriva detta.

Tjej kompisen som jag hade i telefonen hörde ju vad jag sa och att jag skrek låt mig vara etc.

Så snälla oavsett om det är en kort bit som jag gick tänk på att inte gå själv man vet aldrig vad som kan hända och jag är glad att det ändå gick "bra" för mig.

Livrädd och har nog aldrig sprungit så snabbt i hela mitt liv.

Blir så arg och irreterad, varför gör folk såhär? Hur kan de ens ha magen till att skrika något sånt? Att få en människa att känna sånt obehag? Massa frågor och tankar som jag antagligen aldrig kommer få svar på.. 

Men ta hand om varandra. Tänk på att aldrig gå själv mitt i natten.. man vet aldrig vad som kan hända... jag lär aldrig gå ensam mitt i natten igen. 


Kanske var fel av mig att gå själv vilket vissa antagligen kommer tycka men man borde kunna gå en sån kort bit själv mitt i natten utan att något som detta ska hända ? Eller har jag fel?

Likes

Comments

Hello, haft en ledig dag idag har vart super skönt! sedan är det ju den såkallade internationella kvinnodagen idag men inget som jag tänker speciellt mycket på eller liknande kan vara fel utav mig kan många tycka nu men det är så det är för mig iallafall.

Många tycker att just idag ska det vara den dagen man verkligen tar "tag" i kvinnors problem,som att vissa män tror att vi kvinnor är sexdockor osv men borde man inte ta tag i alla problem varje dag? Både för män och kvinnor? Eller jag kanske är ute på helt fel spår?

Jag har iallafall haft en liten plugg dag, har vart med en saknad vän när han lämnade av mig för att åka iväg med sin kusin och sedan träffade jag en annan saknad vän som jag har vart med! As trevligt att få snacka ut om allt och ingenting.

Det som är skönt är med att man verkligen kan snacka om allt och inget med dessa två damer som jag har träffat och spenderat tid med idag. Sedan nu så ligger jag hemma i hans säng och ska kolla serie och vänta på att han ska komma hem.

Har även en överraskning som väntar på honom när han kommer hem så kan inte riktigt skriva vad det är ännu ifall han skulle läsa detta eller så innan han kommer hem.

Känns dock jätte konstig att han inte är hemma och att jag ligger ensam i hans säng och han inte är här.. men men får sova ett tag och hoppas på att han kommer hem så snart som möjligt så han även kan få överraskningen och se vad de e.

Men ska som sagt kolla serie nu och har i princip bara haft en lugn och skön dag.

Godnatt.

Likes

Comments