Hejsan, ligger just ju hemma och Robin och är sjuk.. Det är helt galet hur ont jag har i min hals, lever typ på halstabletter, sover genom dagarna oxå.

Om vi nu ska prata positiva saker istället så fick jag i födelsedags present av Robin att vi skulle åka till Hotell Mossbylund 27/11 till 28/11. Mossbylund är ett spa hotell, det var verkligen jätte mysigt där. Så vi åkte dit i måndags, spade och sen gick vi till rummet och duschade, gjorde oss i ordning och sen kom mamma och hämtade oss. Vi åkte in till stan och åt på Pinchos. Det var jätte god mat där, vi drack drinkar och hade det mysigt. Sen hämtade mamma oss igen och körde tillbaka oss till mossbylund. Vi spenderade natten ihop och sen åt vi god frukost. Efter frukosten spade vi, vi lyckades till och med somna i relax avdelningen, haha.

Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag hemma hos Robin och pluggar, har prov imorgon och fick ut det vi skulle plugga på i lördags. Lite dumt tycker jag för det är mycket att plugga på och dom vill att vi ska vara klara tills imorgon och kunna allt?

Idag var jag i skolan och första gången på länge var jag faktiskt med på idrotten +poäng till mig
👏🏼

Somsagt sitter jag hemma hos Robin, vi har precis ätit mat och börjat kolla på en norsk serie på Netflix, men han skulle iväg så tog mig lite tid att plugga, det måste ju ändå göras, right?

Likes

Comments

Hej, detta är mitt första inlägg så får ju börja med att presentera mig.
Jag heter Alicia och kommer ifrån Ystad, går första året på handelspogramet här i ystad och gick förra året på frisörlinjen med hoppade av så har fått gå om ett år.

Jag bor i Ystad med min mamma & min syster, min pojkvän bor i Skurup så är där rätt ofta.
Jag och min pojkvän, Robin blev tillsammans i april detta året och på den tiden har vi hunnit göra massa grejer. Vi har varit i Spanien, bott på spa, varit iväg och gjort olika saker, svårt att komma på allt vi gjort bara såhär haha. På måndag åker vi till Mossbylund och ska spaa och bo där en natt tillsammans..

På min fritid gör jag inte så mycket, mestadels av tiden är jag i skolan, sen är jag med mina vänner eller Robin, en del av tiden går till att plugga även fast det inte riktigt är min grej haha.

Nu vet jag ej hur jag ska sluta detta inlägg, men vi ses väl snart igen? ;)

Likes

Comments