Jag är så otroligt lycklig jag har två fantastiska pojkar och en helt underbar pojkvän som är den bästa jag någonsin träffat. Han finns för mig och barnen i alla lägen han stöttar mig i allt men de viktigaste är att han visar mig så sjukt mycket kärlek så mycket ömhet och jag har aldrig varit med om de. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta min prins men de har jag verkligen gjort nu och jag kommer aldrig någonsin att släppa honom min alldeles egna fantastiska prins.. ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Likes

Comments

I måndags hade jag verkligen en jävla skit dag, dagen var väldigt tung och kvällen med och den var långt ifrån över. Jag var till sjukhuset i måndags för jag gjorde ett g-test i tisdags förra veckan och de visade positivt så jag ringde i onsdags och fick komma nu i måndags kl 10. Jag var upp på gyn träffade en läkare och dom gjorde ett vaginalt ultraljud där dom konstaterade att jag var gravid i vecka 5+5 dagar. Jag tog beslutet abort pga att jag har 2 st barn redan var av en av dom har de väldigt tufft just nu. Jag fick min första tablett i måndags som stannar graviditeten och sedan fick jag med mig dom andra hem som jag tog i onsdags men de hände inte mycket, jag blödde lite grann och jag hoppades bara att det skulle sätta igång innan fredag för annars så måste jag åka tillbaka upp till gyn och få mera tabletter eller i värsta fall göra en skrapning. Jag åkte tillbaka upp till gyn eftersom att jag inte fick något svar på telefonen fick en tid 15:00 då dom kollade med ultraljud och konstaterade att de fanns kvar så jag fick en ny tablett kur som jag blev klar med igår, allt är klart nu så de känns så skönt plus att nu har jag fått hem mina underbara pojkar också.

Likes

Comments

Älskar verkligen en kille så otroligt mycket men det känns som att de är helt bortkastat för han verkar inte veta vart han står riktigt. Jag har väntat på honom i snart 8 månader och när jag äntligen har fått honom så känns de endå bara fel som att han inte vill och som att allt bara var bortkastat. Jag vet att jag inte är den bästa tjejen man kan ha men jag vet att när jag älskar någon så älskar jag med hela min själ. Jag har även sårat honom ett antal gånger men jag har även börjat visa honom att de är honom som jag vill ha men de verkar vara försent. Jag har aldrig känt såhär för någon så som jag känner för honom och jag vill inte leva utan honom men som de känns just nu så verkar de vara det enda alternativet för mig.

Likes

Comments