Header

Idag har varit en bakisdag på hela kontoret. Igår var det vårfest hos en samarbetande firma. Det var öppen bar och riktigt trevligt så det blev några glas för mycket och några timmar för sent. Nästan alla var där så hela kontoret var bakis och jag ingick i den kategorin. Dagen har gått ganska bra ändå men en kollega sa att jag borde äta pizza och så blev det. Jag gick ner till pizzerian och köpte en pizza med skinka, banan och curry plus en vitlökssås. Sitter ute på balkongen och lyssnar på ljudbok och äter middag, riktigt mysigt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

"I'm back" skrev jag i torsdags morse, på eftermiddagen la jag upp ett till inlägg och efter det har det ekat tomt i tre dagar. Det gick inte så bra för mig, haha. Jag har egentligen massor att catch up med er men det har bara inte blivit så. Ska bättra mig! Jag tänker göra en egen challange i juni där jag ska lägga upp minst ett inlägg om dagen för att få in rutinen igen. Till dess ska jag göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade. Puss

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag, lite stressig på morgonen. Eller jag hade så mycket att hålla koll på i huvudet att allt kändes kaos. Det löste sig dock bra ändå så det var skönt. På eftermiddagen gick vi ner för att ta en glasspaus och stötte på några kollegor och blev bjudna på glass, Frozen Yoghurt, såå gott! Nu är jag på väg hem för att äta en snabb middag och sen ner i tvättstugan.

Likes

Comments

Godmorgon fina ni!
Det har varit lite radiotystnad här ett tag. Jag har tyvärr ingen bra ursäkt, bara lathet och olust. Men jag ska försöka komma tillbaka nu. Idag är jag väldigt trött men ändå fylld med energi för jag och Linda var på ett jätteroligt event igår. Skriver om det senare. På bilderna ser ni dagens outfit, den svarta 'koftan' eller vad man ska kalla den, är ny. Känner mig lite färgglad men jag är nog mest ljust klädd. Puss på er!

Likes

Comments

Igår köpte jag det här fina skalet. Hittade det på Glitter och tyckte det var väldigt fint, med glitter. Det är dock ganska tjockt och känns på gränsen till för litet så nu när det väl sitter på går det typ inte att få av det. Men den dagen, den sorgen. Fint tycker jag i alla fall.

Likes

Comments

Jag sitter fortfarande på balkongen efter att ha ätit frukost här. Jag vaknade sent idag, vid 12 men det är inte så konstigt efter Eurovision igårkväll. Jag var inte jätteinsatt i bidragen och höll på att somna i soffan under poängutdelningen, haha. Jag gjorde en smoothie med mango och ananas samt två skinksmörgåsar med mozzarella och en kopp te. Jag satte mig ute på balkongen i min soffgrupp. Det är inte soligt men ändå varmt. Jag lyssnar på Fyrvaktaren av Camilla Läckberg och det är verkligen mysigt att sitta och lyssna och fundera och bara vara.

Likes

Comments

Igår efter jobbet följde jag och Caroline med hem till Victoria. Vi handlade ingredienser till en cesarsallad som vi gjorde till middag. Vi började med ett glas bubbel och snacks på balkongen i solen. Det var riktigt härligt och mysigt! Jag har aldrig gjort egen cesarsallad men tjejerna hade koll på hur man gjorde dressing och krutonger och vilka ingredienser man skulle ha. Det blev riktigt gott! Det var en supermysig kväll med god mat, god dricka och bra sällskap.

Likes

Comments

För några dagar sen fick jag i uppgift att fixa fika för en kollega, vår kalkylchef, som fyllt 50 år. Jag skickade ett mejl och bjöd in alla hon har jobbat mycket med och känner. Jag beställde tårtor som de körde ut och köpte heliumballonger så att det stod 50. Det fanns två frukttårtor och två chokladtårtor som alla verkade vara uppskattade och goda. Jag fick massa beröm för det så det kändes jätteroligt! Jag tycker också att det blev riktigt bra.

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det fredag och jag är klädd i kläder från BikBok, både jeans och blus. Båda plaggen är nya men jeansen har jag redan använt några gånger men blusen köpte jag igår och premiäranvändningen är idag. Idag är jag på extra bra humör även om jag fortfarande är trött. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Jag tror inte att jag har berättat om min sjukdom. Jag har en medfödd, ärftlig nervsjukdom. Den gör att mina nervtrådar inte samarbetar med hjärnan och i mitt fall försämrar det gången. Det hade kunnat vara värre, men det är ändå nog jobbigt, att det syns på utsidan att något är fel trots att hjärnan är helt klar. Jag har gått igenom många läkarbesök och undersökningar och till slut kunde de konstatera att sjukdomen heter Early Onset Cerebellar Ataxia, EOCA. Idag var det ett år sen jag fick reda på det.

Likes

Comments

Instagram@lillmajja


Better Blogging Nouw