Header

Godmorgon onsdag!
Jag är riktigt taggad på att gå upp på mornarna och åka till jobbet. Jag har så bra kollegor som gör dagarna så mycket lättare. Tre av dem jag jobbar mest med har dessutom blivit mina vänner. Idag är det lillördag och ikväll kommer Emma hem till mig på middag - mys!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här får ni ytterligare några bilder från min lägenhet. Om det är av intresse kan jag visa det lite mer i sin helhet sen, antingen i bilder eller en film. Jag vill dock vara lite mer klar innan jag gör det. Något om är klart är min sovalkov. Jag ska kanske upp med någon fin tavla på väggen bredvid sängen men har inte hittat någon jag vill ha. Alkoven är 1,50 m tror jag så min säng som är 1,20 m får precis plats. Sänggaveln har ni redan sett ett antal gånger om ni följt mig ett tag men tog lite närbilder på den med. På den står min lavalampa, lite prydnader och fotoalbum med bilder på mig som bebis. Jag gillar den verkligen, så mysig! Glömde ta kort på gardinerna som sitter för men de är grå/silvriga mörkläggningsgardiner från IKEA.

Likes

Comments

Godmorgon! Eftersom man ställde fram klockan igår så gick jag upp en timme tidigare enligt vintertiden. Precis när det blivit ljust när man går upp på mornarna så idag var det mörkt igen... Btw när jag hittade bilden ovan så blev jag glad och då känns det inte så jobbigt längre att gå upp 5 på morgonen. Jag är alltså en legend, eller blir när jag dör eller något. Saksamma, den gör mig på lite bättre humör i alla fall, hihi. Ha en fantastisk start på den här veckan!

Likes

Comments

Ingen kan väl ha missat Zara Larsson's nya album. Tror det släpptes i fredags och jag har lyssnat på det till och från under veckan men inte riktigt fastnat. Igår när jag hade tvättid så lyssnade jag på hela albumet utan att byta låt efter halva och då fastnade jag. Jag behöver lite tid och höra en låt innan jag verkligen börjar gilla den. Hon är så jäkla grym och jag älskar blandningen av stilar hon kör. Om ni inte har lyssnat, gör det! Jag tänkte dela med mig av en av mina favoriter, One Mississippi ❤

Likes

Comments

Idag är det våffeldagen och jag har såklart ätit våffellunch. Jag var uppe med tuppen idag för att låna bilen och åka till Rusta och köpa en hatthylla som pappa skulle hjälpa mig att sätta upp. Vid ett kom pappa och byggde ihop och satte upp min hatthylla + brandvarnare medan jag gjorde våfflor som vi åt när pappa var klar. Våfflorna blev platta men väldigt goda!

Likes

Comments

Godmorgon alla glada!
Hur härligt är det inte att få vakna och det är ljust ute och solen skiner. Jag vaknade verkligen på rätt sida idag. Jag fick ordentlig vårfeeling när jag vaknade så jag satte på mig en vårig outfit som jag hittade i garderoben i helgen. Rockar sockorna gör jag också, haha. De kvarvarande från i tisdags. Pratade i telefon med en kompis och fick massa boost och kände mig glad. Nu är jag på väg till jobbet och i eftermiddag ska jag till tandläkaren och ikväll kommer Sandra på middag. Det här kommer att bli en grym fredag! Puss

Likes

Comments

Hej vänner! Idag blir det ett väldigt sent första inlägg. I morse mötte jag pappa på tunnelbanan så vi umgicks den biten och på jobbet är det alltid full rulle, speciellt nu inför överlämningen. Idag på dagen var det invigning för två nya hotell mitt i Gallerian, samt trappan, ny ingång osv. Riktigt kul! Även om jag inte har varit en del i det så känns det ändå jäkligt kul att mina fina kollegor lyckats med något så bra. Träffade även Linda som var där, mys! Jag sitter på tunnelbanan på väg hem från jobbet nu. Var ensam kvar med en kollega för att få klart massa pärmar. Ganska mysigt ändå!

Likes

Comments

Godmorgon onsdag!
Idag tog jag sovmorgon, dels för att jag jobbade över igår och dels för att jag typ är sjuk. Jag hostar som en galning och snorar massa. Så jag är på väg till jobbet nu istället, en timme senare. Det är mycket att göra så en längre sovmorgon passar inte så bra. Det hade dock varit skönt att kunna sova till sju. Jag får vara glad för det lilla. Hoppas att ni får en jättebra dag!

Likes

Comments

Instagram@lillmajja


Better Blogging Nouw