Header
View tracker
View tracker

Den här låten, såå bra! Jag har typ spelat sönder den, haha. När jag letade upp vad den hette och började lyssna så gick den på repeat i mina öron. Jag älskar den och om ni inte lyssnat på den måste ni göra det pronto!

Likes

Comments

View tracker

Om tio dagar fyller den här trötta tjejen vuxen!

Idag har jag varit på Projmöte hela förmiddagen vilket var kul men jag var så sjukt trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna, haha. Hungrig blev jag också vid typ nio så det var lite jobbigt, haha. På eftermiddagen har jag försökt börja renskriva protokollet och lite annat. Nu är jag på väg till lägenheten för att måla i köket. Hur har er dag varit?

Likes

Comments

Gissa hur glad jag blev när pappa kom hem med den här chokladkalendern till mig? Jag tycker att det är så mysigt med chokladkalender i december även om chokladen oftast inte är speciellt god och nu har jag faktiskt inte öppnat en enda lucka. Det är själva grejen att få öppna en lucka per dag som är hela grejen. När man var liten ville man ju ha den för att få äta en chokladbit varje dag, haha. Jag köpte någon vanlig med jultomtar på till mig och Emil som jag också kommer ha men denna är mer på riktigt för att den är sååå fin!

Likes

Comments

Igårkväll var det dags för julbord med jobbet. Vi började på Hasselbacken med lite glögg, mingel och tal från vår VD. Alla respektive var med (eller de flesta åtminstone) så då var det trevligt att få gå runt och hälsa på dem och alla kollegor man inte träffar varje dag. Sen gick vi ner till Tyrol för julbord vilket var himla gott! Vi var där i flera timmar och åt, sjöng och umgicks. Vid 11 började alla röra på sig så det gjorde vi också men kom nog inte därifrån förrän 12, haha. Det var riktigt mysigt och trevligt, äter bara julmat på julafton i vanliga fall så det var kul att få göra nu!

Likes

Comments

Jag tänker bara kika in och säga hej nu. Jag ska iväg till min lägenhet och måla någon timme. Ikväll ska jag iväg så jag har inte så mycket tid. Jag har precis ätit frukost, te, äggsmörgås och lite fil med müsli - väldigt enkelt men himla gott! Eftersom jag börjar så tidigt på vardagarna hinner jag inte se julkalendern på mornarna så medan jag åt frukost kollade jag på två avsnitt av julkalendern. Nu ska jag byta om och gå till lägenheten. Ha en fin lördag!

Puss

Likes

Comments

Kan ni förstå att det redan är december, sista månaden på året och snart är 2016 slut. Jag älskar december, julen och snön så jag tycker att det är så mysigt! Julkalendern börjar och alla förberedelser inför jul, det är ju nästan det bästa, haha. December, you rock!

Likes

Comments

Igår var en kollegas sista dag så vi var några som gick ut och åt lunch. Vi gick till Hötorgshallen och åt kantarellrisotto, jag tog med bogfilé och det var galet gott! Sen på eftermiddagen hade vi avtacksfika med bullar och det var mysigt att alla var samlade. Det kommer vara så himla tomt nu idag...

Likes

Comments

Godmorgon finisar! Idag fick jag sovmorgon för att en rörmokare skulle komma och fixa till rören i mitt badrum. Jag visade på honom allt och han antecknade så fick han mina nycklar för att åka iväg och fixa material. När jag sen hade klätt på mig och skulle gå inser jag att jag inte har det andra paret nycklar med mig och kan låsa... Så nu sitter jag i lägenheten och väntar på att han ska komma tillbaka så att jag kan åka till jobbet. Jag som hade hoppats på att vara på jobbet nu. Jag tror att han kommer snart så då får jag åka direkt och som tur är har jag flextid och massa timmar att ta ut men det är ändå lite segt. Nu ska jag sluta klaga, hörs senare!

Likes

Comments

I lördagskväll kollade jag på Rock of ages i min ensamhet. Det är en riktig feelgood film med massa bra rocklåtar från 80-talet. Det är en musikal för er som inte hört talas om den och ni borde verkligen se den, sååå bra!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw