Header

Idag säger jag hejdå till mitt barndomshem, Krysset, för nu ger jag mig av på livets stora resa. Ligger för första gången i min säng i min alldeles egna lägenhet. Det är en skum känsla men jag älskar det, nu har jag flyttat hemifrån!

Likes

Comments

Såhär mysigt sovsällskap har jag haft i natt ❤

Likes

Comments

Jag var bara tvungen att dela den här bilden, haha, så söt! Hoppas att ni får en bra start på dagen, snart helg. Idag var jag galet trött när alarmet ringde och är det fortfarande men det är lite bättre i alla fall. Just nu vill jag bara att badrummet i min lägenhet ska bli klart så att jag kan flytta in och få koppla av. Den här hösten har varit påfrestande på många sätt och det har börjat visa sig nu med näsblod som kommer oprovocerat mycket oftare än det gjort tidigare. Nu är det jobb som gäller, ha en bra dag!

Likes

Comments

Jag har så sjukt mycket roliga, pinsamma och söta bilder ihop med tjejen på bilderna ovanför, Linda. Ni ser ett smakprov här men jag kan lova er att det finns ett hundratal till, hahaha. Varför visar jag de här bilderna idag då? Jo, för idag är det min allra bästavän/systers födelsedag och då måste man visa lite gamla bilder på oss tillsammans! Vad hade jag gjort utan dig i mitt liv? Vi har växt upp tillsammans hjälpt varandra och funnits där i vått och torrt. Jag älskar dig massor och jag hoppas att du får en underbar dag ❤

Likes

Comments

Nu behöver jag verkligen helg så att det är trettondagsafton idag och röd dag imorgon är väldigt skönt! Trots att jag var ledig förra veckan är jag helt sänkt, haha. Jag är i alla fall på väg till jobbet nu och taggar en alldeles för lugn dag, det är nog därför jag är så trött. Ikväll blir det någon typ av AW så det ska bli kul! Puss

Likes

Comments

Godmorgon! Fy vad dålig period jag har nu, sover inge bra på nätterna... Antagligen för att jag sover mycket på helgerna men det är ändå så irriterande. Jag är inte speciellt trött på morgonen så det är i alla fall skönt. Gjorde rostmackor med ost och marmelad på, såå gott! Igår var det väldigt lugnt på jobbet och antagligen är det så idag också vilket känns lite segt men ändå skönt att få mjukstarta lite. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon alla glada! Det finns ju ingenting som heter annandag nyår men idag skulle det ha varit den dagen och jag skulle verkligen behöva det idag känner jag. Jag sov galet dåligt inatt men har ändå sovit bra resten av veckan och slappade bara igår så jag är inte speciellt trött nu när jag är på väg till jobbet för första gången i år. Lite läskigt är det när jag varit ledig i mellandagarna men det kommer nog bli bra. Hoppas ni får en jättebra dag varesig ni jobbar eller är lediga!

Likes

Comments

Godmorgon 2017!
Fick ni ett bra slut på 2016 och en bra start på 2017? Jag fick ett väldigt bra både avslut och start på det nya året men mer om det senare. Jag vaknade vid elva idag och var utvilad men ligger fortfarande kvar i sängen, hehe, tänkte sätta på någon film medan pappa är ute och springer och resten av familjen sover. Puss

Likes

Comments

Det här är nio av mina bästa foton från 2016. Jag bytte ut några för att välja några som ligger mig varmt om hjärtat och inte bara har flest likes. Jag minns att jag idag, fast för ett år sen, sa att 2016 kommer nog inte kunna slå 2015, men ack så fel jag hade! Jag tog steget att våga flytta hem igen när jag avslutade mitt basår efter en termin i Gävle, var arbetslös och sökte jobb och fick det bästa jobbet med de bästa kollegorna, jag tog äntligen körkort den 25 april, fixade lånelöfte och köpte min första alldeles egna lägenhet som vi renoverar för fullt och så sist men absolut inte minst så fyllde jag 20 och gick på systemet för första gången. Det här är väl de största händelserna det här året men det har såklart hänt mycket mer men inte lika stora saker under årets gång, som till exempel deltog jag i Mental Health Run och var på första julbordet med jobbet, hade en jättevarmt och bra midsommarhelg och badade i havet i Åhus och åt deras glass. Idag kommer jag inte säga att 2017 inte kan slå det här året för det vet jag att det kan, jag har fortfarande så mycket att lära mig, uppnå, klara av och förstå. Nu välkomnar jag 2017 med öppna armar och hoppas på ett kick-ass år!

GOTT NYTT ÅR FINA NI ❤

Likes

Comments

När jag vaknade idag var ingen uppe så jag tänkte att jag skulle gå till vårt lilla bageri och köpa färska frukostfrallor. När jag kom ner dit så satt pappa där och fikade med en smörgås och en kopp kaffe så då gjorde jag detsamma. Vi satt där länge och hade det mysigt! Sen köpte vi med oss frukostbröd och till imorgon och fikabröd till i eftermiddag. Great minds think alike!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw