Header

Godmorgon alla glada!
Hur härligt är det inte att få vakna och det är ljust ute och solen skiner. Jag vaknade verkligen på rätt sida idag. Jag fick ordentlig vårfeeling när jag vaknade så jag satte på mig en vårig outfit som jag hittade i garderoben i helgen. Rockar sockorna gör jag också, haha. De kvarvarande från i tisdags. Pratade i telefon med en kompis och fick massa boost och kände mig glad. Nu är jag på väg till jobbet och i eftermiddag ska jag till tandläkaren och ikväll kommer Sandra på middag. Det här kommer att bli en grym fredag! Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej vänner! Idag blir det ett väldigt sent första inlägg. I morse mötte jag pappa på tunnelbanan så vi umgicks den biten och på jobbet är det alltid full rulle, speciellt nu inför överlämningen. Idag på dagen var det invigning för två nya hotell mitt i Gallerian, samt trappan, ny ingång osv. Riktigt kul! Även om jag inte har varit en del i det så känns det ändå jäkligt kul att mina fina kollegor lyckats med något så bra. Träffade även Linda som var där, mys! Jag sitter på tunnelbanan på väg hem från jobbet nu. Var ensam kvar med en kollega för att få klart massa pärmar. Ganska mysigt ändå!

Likes

Comments

Godmorgon onsdag!
Idag tog jag sovmorgon, dels för att jag jobbade över igår och dels för att jag typ är sjuk. Jag hostar som en galning och snorar massa. Så jag är på väg till jobbet nu istället, en timme senare. Det är mycket att göra så en längre sovmorgon passar inte så bra. Det hade dock varit skönt att kunna sova till sju. Jag får vara glad för det lilla. Hoppas att ni får en jättebra dag!

Likes

Comments

Jag har gått och blivit förkyld igen... Jag var ju det för inte alls länge sen. Eller nu är det väl ett tag sen men inte tillräckligt för att få bli såhär förkyld igen. Jag var galet trött när jag kom hem idag men gjorde lite falafel till middag och började kolla på Innan vi dör som är en svensk kriminalserie på SVT. Har ätit lite glass och druckit en kopp te och ska göra mig i ordning för sängen. Tänkte ta lite sovmorgon imorgon också, jag behöver det!

Likes

Comments

Idag mina vänner, idag ska vi rocka sockorna! Vad det är är nog ingen nyhet för någon men om det är några oklarheter så innebär det att ha olika strumpor på sig för att uppmärksamma internationella downssyndrom dagen som är idag. Jag har två olika strumpor på mig för att stödja allas lika värde, inte bara idag utan alla dagar. Olika är bra! ❤️

Likes

Comments

Idag har det varit vårdagjämningen, 11.29 närmare bestämt. Det känns skönt, äntligen blir dagarna längre än nätterna och snart ska ju klockan ställas om också. Det snöade ju lite idag men annars har det väl varit en ganska vårig dag? Har knappt varit ute idag. Nu är jag i alla fall på väg till jobbet för lite nattjobb. Det ska vara någon funktionsprovning som de ville ha med några på så jag anmälde mig och en kompis gjorde lika. Det håller på mellan 21-00 så imorgon kommer att bli en tung dag, haha. Men det ska bli kul att se vad det här är och förhoppningsvis lära sig något!

Likes

Comments

Jag är inte så bra på att fota i rätt vinklar och få till de mest inspirerande bilderna. Men här är mitt kök! Det är väl det vi har gjort om mest utom badrummet men där var det ju inte vi som fixade. Det enda vi egentligen har gjort här är att måla om alla luckor och bytt knoppar. Kylen är ny då den som stod här var jätteäcklig och inte hade någon frys. Jag älskar färgen på luckorna och knopparna snubblade vi typ över på Hornbach. Det passar så bra till den gamla Perstorps bänkskivan så det blev väldigt modernt men ändå retro. Jag är riktigt nöjd med köket, det är nog min favorit i lägenheten faktiskt och det ända som känns helt klart!

Likes

Comments

Godmorgon fina ni! Måndag och ny vecka och idag har jag vaknat på rätt sida. Jag har en ny tröja på mig med ett citat från SKAM, hehe. Om man inte ser eller för er som inte sett serien så står det: Sluta gå runt som en jävla kliché fast på norska då. Den är lite stor men jättevarm och gosig! Kör även på lilla My tofsen. Hoppas ni får en bra start på veckan!

Likes

Comments

Jag tycker att jag bäddade väldigt fint idag när jag hade bytt sängkläder. Jag kände egentligen bara för att visa upp det, hehe. Nu checkar jag ut den här veckan. Godnatt fina ni!

Likes

Comments

Instagram@lillmajja