Header

Jag har väldigt dålig humor, skrattar i princip till vad som helst. Igår visade två kollegor den här videon och jag höll på att dö av garv. Ni måste se den, så jäkla dålig att den blir rolig, haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tänk att det redan har gått ett helt år sen den dag jag tog körkortet. Efter mycket slit under våren förra året klarade jag både teorin och uppkörningen på första försöket. Det känns som om det har gått mycket längre tid. Jag har hunnit köra så mycket på alla olika vägar och olika längd på tiden bakom ratten. Att ta mig i kragen och ta det där körkortet, det är sån frihet och absolut bland det bästa jag har gjort!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen en ny telefon som är hel och ren. Jag fick den idag så nu på kvällen har jag startat upp den och lekt lite, hehe. Allt är ju typ lika i innehållet men det är alltid kul med ny telefon. Efter det att jag la upp bilden på min gamla telefon så lossnade ännu mer glas och allt uppe vid högtalaren och selfiekameran var typ allt glas borta, haha. Den här gången blev det en iPhone 7, velade lite mellan den och 6an men det blev den senaste. Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng. Puss

Likes

Comments

Jag har börjat vakna tidigt på helger. Det är ganska skönt men ibland lite jobbigt, hehe. Men jag vaknar av att solen lyser och det blir ett gulaktigt ljus i alkoven. Mysigt faktiskt! Jag har precis ätit frukost framför senaste avsnittet på SKAM och nu lyssnar jag på ljudbok. Jag ska klä på mig och gå ner i tvättstugan. Hoppas att ni får en bra söndag!

Likes

Comments

Jag var på body attack med en kollega i torsdags. Idag var jag på det igen och det är riktigt kul. Jag hade även köpt nya träningskläder från New Body som kom igår så jag passade på att inviga dem idag. Ett par svarta långa tights och ett lila och ett blått linne, det lila använde jag idag.

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det äntligen fredag. Jag har varit så sjukt trött den här veckan. I tisdags laddade jag ner Bookbeat och har börjat lyssna på Stenhuggaren av Camilla Läckberg. Den är så himla bra! Mysigt att lyssna på en bok när man diskar, åker till och från jobbet osv. Hoppas att ni får en bra fredag!

Likes

Comments

Idag var en konstig dag. Eftermiddagen blev bara ännu konstigare och jag och några kollegor satte oss på TacoBar's uteservering och drack varsin margerita. Jag tog blåbär och Caroline och Victoria tog mango och hallon. Alla var riktigt goda och det var så skönt att sitta och prata. Mina fina kollegor ❤️

Likes

Comments

Godmorgon finisar!
Inatt har jag sovit ganska oroligt och konstigt. Jag vaknade någon gång och hade drömt att jag blev indragen i något rån eller någonting. Kommer inte riktigt ihåg men det var jäkligt obehagligt. Jag trodde att jag inte skulle kunna somna om men det gjorde jag vilket var skönt! Gick upp extra tidigt för att hinna tvätta håret på morgonen och nu är jag på väg till jobbet. Puss

En bild från vår altan i Åre. Man ser inte jättebra men det är massa berg i bakgrunden.

Likes

Comments

Såhär såg min frukost ut idag. Jag har precis ätit den och kollat på nyaste avsnittet på SKAM. Jag vaknade halv åtta idag så jag har varit uppe ett tag och hunnit packa upp. Vi kom hem från Åre vid tio tiden igår kväll. Det var väldigt konstigt att inte åka med pappa och Emil hem, de släppte istället av mig hemma hos mig. Det är ganska tomt när man i några dagar har haft människor runt sig. Men det är också väldigt skönt att få komma hem, jag trivs att vara själv!

Likes

Comments

Instagram@lillmajja