Header

Idag hade jag grillkväll med några från jobbet. Vi köpte med oss saker att grilla och gick hem till en av tjejerna, gjorde Sangria och jag drack det för första gången. Skar upp kött, majs och halloumi och gjorde en sallad. Vi satt på balkongen i flera timmar och lekte pekleken och avslutade med marängswiss. En riktigt mysig torsdagskväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon fina ni! Jag hade passat så att jag kunde ta en tidigare tunnelbana men av någon anledning bara sprang tiden iväg när jag skulle gå så jag missade den. När jag kommer ner ser jag att den jag brukar ta är ändrad och kommer typ fem minuter senare. Men sen kom den i tid ändå så då kändes det bättre. Den här veckan har jag varit duktig på att komma i säng i tid, mellan halv tio och tio så jag har verkligen fått bra med sömn vilket är såå skönt! Ikväll finns det en risk att det blir senare då vi är några tjejer som ska ha grillkväll. Det ska bli riktigt mysigt!

Likes

Comments

Den här jättegoda gratängen gjorde jag här om dagen. Jag hade fetaost och soltorkade tomater kvar från mina grekiska biffar och jag funderade på vad jag kunde göra med det. Det blev en makaronilåda med det och bacon. Jag blandade i lite ost i själva blandningen (inte i äggstanningen utan i formen) och så smulade jag över resten. Så en helt vanlig makaronilåda bara det att jag använde en annan fyllning. Jag var lite skeptisk faktiskt men det blev riktigt bra! En grekisk makaronilåda. Perfekt att ha som matlåda också, det blev tre portioner så två matlådor.

Likes

Comments

När jag var i London gick vi såklart förbi Buckingham Palace där drottningen bor. Det var mycket folk där (såklart) men det var även en cykeltävling precis där i Green Park så det var extra mycket människor. Men det var så himla fint!

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan! Måndag och första dagen på jobbet med en halv hand mindre, i alla fall funktionsmässigt. Allt tog mycket längre tid, speciellt att duscha och torka mig, det var typ omöjligt. Jag hann i alla fall med den tunnelbanan jag ville åka med så det kan inte tagit så lång tid. Vi får se hur det går på jobbet, hehe. Nej men det ska nog gå bra! Hoppas att ni alla får en bra dag även om den kan kännas tung. Puss

Likes

Comments

Jag började se den här serien när jag kom hem från London och jag fastnade direkt. Det finns bara en säsong än så länge och jag såg klart den på en knapp vecka vilket är väldigt bra för att vara jag. Tur att nästa kommer i oktober! Det är en vanlig High School serie, väldigt lik Gossip Girl på många sätt men ändå inte. Det första man får reda på är att en kille har drunknat och hela den lilla staden undrar vem som gjort det. Fyra kompisar bestämmer sig för att ta reda på sanningen. Detta blandat med vanliga problem som speglas i alla typer av tonårsserier, killar, vänner osv. Det är som en blandning av Gossip Girl och Pretty Little Liars med det mörka, sökandet från PLL och lite konflikterna från GG. Om ni gillar de två serierna och såna typer av serier och filmer så borde ni verkligen se Riverdale!

Likes

Comments

Fy fan vad jag hatar min sjukdom ibland! Igår när jag skulle gå hem till mamma och pappa för att låna bilen så ramlar jag. Det händer alldeles för ofta att jag ramlar, inte såhär illa men ändå, och alltid i nedförsbackar. Jag blir oftast väldigt ledsen vilket inte beror på att det gör ont utan det är själva grejen ATT jag ramlar. Igår skrapade jag upp mig ordentligt och började gråta för att det gjorde ont men den egentliga anledningen till att jag grät så mycket och inte tog mig upp var besvikelsen att det hände och skammen när folk kommer fram för att hjälpa. Jag blir alltid jätteglad att folk vill hjälpa till och visar tacksamhet men skäms samtidigt så otroligt mycket. Jag vill bara slippa det här...

Likes

Comments

Nu på kvällen har jag kollat på Suicide Squad och ätit godis. Det var väldigt mysigt men filmen var inte så bra. Jag kände att jag aldrig riktigt fick något grepp om vad den handlade om. Det var typ ett gäng från fängelset som skulle hjälpa polisen/militären att rädda världen. Det visade sig sen att det var ett mer personligt uppdrag. Det var absolut ingen dålig film, det var bara jag som inte riktigt hängde med. Joel Kinnaman var ju med så då blir den ju bra bara av det, hehe.

Likes

Comments

Igår var det väldigt soligt och jag hade glömt mina solglasögon hemma. De jag hade hemma har gått sönder så jag har länge tänkt på att köpa nya men inte kommit till skott. Jag tycker att det är så svårt att hitta solglasögon som jag passar i, jag har inget bra solglasögon-ansikte, haha. Jag provade massa olika modeller och fastnade för ett par på Glitter. Väldigt enkla och basic svarta som jag passar bäst i! Jag är väldigt nöjd. Synd bara att solen inte lyser så långt ögat når...

Likes

Comments

Idag åt jag middag hos mamma och pappa. Det blev pulled chicken, Jessica potatissallad och sallad från farmors lilla odling. Det var riktigt gott! Mysigt också att få mysa med mamma och pappa och Sessan! Jag kom hem för en stund sen och ska tvätta bort mascaran, borsta tänderna och sova. Jag har bara jobbat en vecka sen semestern men känner att helgen kommer väldigt lägligt, haha.

Likes

Comments

Instagram@lillmajja