Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ligger i sängen och tittar på tv. Just nu mår jag inte så bra. Många tankar och mkt ångest som snurrar i mitt huvud. Men de ska väll ordna sig någon dag de oxå. Va på möte i fredags och de känns bra. Skönt efter iaf. Idag har det inte hänt så mkt. Varit hemma och tagit de lungt. Eller ja lungt lungt vet ja inte. Alla hemma sysslor ska ju göras. Inte blir dom gjord av sig själv inte. Fast ja egentligen inte har någon lust till att göra nått måste det göras. Men e van att göra saker och ting själv.

Jaja nog om det nu. Imorgon blir det fotboll...Lill gumman har match

Kram ❤

Likes

Comments

Halloj alla glada

Ja de va ett tag sedan ja va in och skrev. Men nu är hösten här och de finns mer tid till att skriva några rader då och då.

Ff dock sjukskriven. det finns ju inte allt för mkt att skriva om 😂

Men har påbörjat en KBT behandling nu inom stresshantering så det hoppas vi ger någonting. Än länge är det positivt iaf ❤💪

Kram ❤

Likes

Comments

Ja igår kväll så kom vi fram till Stockholm. Resan ner fick bra. Vi bor hos Mickes bror 😆 Uppdaterar med lite bilder 🌞

Likes

Comments

Ja då är man hemma och har återhämtat sig lite 😂 Har haft en otroligt rolig helg. Många och långa skratt har det blivit. Tänkte bjuda på lite bilder 🤘

Likes

Comments

Ja här ligger jag och latar mig 😀 Så skönt att höra fåglarna kvittra. Fast just nu så hörs det bara barn prat. Dom är inne i stugan och håller på.

Känner att jag behöver den här lilla stunden just nu. Det har varit mkt folk och barn i rörelse hela tiden. Vi har haft gäster här som sovit sen i lördags och sen blev jag barnvakt i tisdags och ska vara det tills på fredag.
Det är inte så mkt som händer men det är surr hela tiden så jag blir så slut i huvudet.

Imorgon är det samtal igen. Ska bli skönt att få prata lite 😀 Ska även till mamma en sväng och sen hem för då kommer pappa och ska kapa ner några träd hemma på tomten så man får lite mer kvällssol 🌞

Har varit ute på bastuflotten idag och solat och badat. Barnen hoppar för fullt från hopptornet 😀

Likes

Comments

Likes

Comments

Ja som rubriken så sitter jag bara och är. Fast just nu så kryper det i kroppen på mig. Vill göra nått fast ingenting känns roligt. Allt känns bara jobbigt. Less.nu haha 😂 Det är jätte bra för mig att bara sitta och inte göra nått. men det börjar bli så många dagar nu. Och det kan ju inte heller vara så bra tycker jag 😂 Bara några dagar till sen åker vi hem från stugan. Om 1 vecka ungefär så åker vi ner på Skogsröjet. Ska bli så skönt att komma iväg en sväng. Fast det är ångest laddat oxå. Mycket folk och mycket som händer. Nej det är väll bara att gilla läget och bara vara. Vi har en till familj här uppe nu och hälsar på. Så ibland blir det lite mkt. Sen blev jag barnvakt åt 2 barn till tills på fredag. Men det ska nog gå bra. Mina barn har ju några att umgås med iaf.

Likes

Comments

Likes

Comments