Buy now or cry later
Shopping is my cardio

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei hei!
På onsdag så dro jeg og min gode venninne Tonje (tonjekarling på instagram) til Fredrikstad by fordi vi kjedet oss litt.. Det er alltid koselig å være sammen med Tonje uansett hva vi gjør. For dere vet de vennene hvor det kan gå år og dag uten at dere snakker sammen, men med engang man har en liten reunion så er alt tilbake til normalen, og det føles ut som dere alltid har vært sammen..? Tonje er en sånn venn! Og det er så herlig.

A day in the city

Men tilbake til onsdagen -->
Vi kjørte til Fredrikstad, slet litt med å finne et sted å parkere, hehe.. Prøvde å gå litt i ute, men det var så kaldt at vi tok en snarvei gjennom senteret og fant oss selv fort inne på McDonalds. Begge hadde cravings på mat derfra så da ble det det. Tonje hadde selvfølgelig også med kameraet sitt, så da tok hun noen bilder av meg nede ved brygga <3 Kjøreturen hjem var veldig koselig, vi hørte på chill musikk, snakka litt og nøt den fine høst utsikten. Håper dere har en fin dag videre! I dag så er jeg på besøk hos Tonje og vi slapper av 110%, vi snakkes!

Likes

Comments

Hei hei, på mandagen som var nå så dro jeg og typen til Askim fordi han ville klippe seg. Håret hans begynte å bli litt langt og det ble vanskeligere å stelle det.. så derfor dro vi for å klippe litt tupper på han den dagen. Vi har et fast sted hvor vi klipper oss i Askim som vi liker ganske godt. Det er blant annet fordi de har "drop in" og en fast pris på 210,- (når det gjelder å klippe tupper). De bruker heller ikke så lang tid på å klippe, og vi pleier alltid å bli fornøyde etterpå.

Det var også mens jeg ventet på at han skulle bli klipt, at jeg fant ut at jeg ville ha en ny hår frisyre. Men om jeg vil klippe meg til en helt ny frisyre på våres faste sted, er jeg ikke så sikker på.. Jeg vet at de er flinke til å klippe tupper, men ikke om de klarer å style håret mitt til den frisyren jeg vil ha. Derfor er jeg nå på jakt etter en frisør som klarer dette 110%! - No one will mess with my hair! Etter at han hadde klipt seg var vi ikke helt klare for å dra hjem så da tok vi turen videre til Ski. I Ski hadde vi en liten date på Espresso House (som vb spanderte<3) hvor han koste seg med en "gulrot kake muffin" + kaffe og jeg med en mango & banan smoothie. Rett og slett en super koselig dag!

Likes

Comments

Hello darlings

Jeg har alltid ønsket meg veldig langt hår. Jeg har også ønsket at alt håret skulle være like langt overalt på hodet (altså foran, bak.. basically overalt med lik lengde).. Men greia den er at nå som jeg faktisk har ganske langt hår og lik lengde på det overalt.. så vil jeg ikke ha det lenger. Jeg har hatt lik lengde på alt håret i over 1 år nå, og da sier det seg selv at jeg begynner å bli ganske lei.

Jeg synes at det er på tide å skaffe meg en ny hårfrisyre!
Men det store spørsmålet er.. hvordan hårfrisyre da? Hvordan skal jeg klippe meg? En ting jeg vet er at jeg ikke får lov av typen og klippe meg super kort, men det ønsker jeg ikke selv heller, hehe. Det jeg ønsker meg er litt mer volum i håret.. litt mer dimensjon, at det skjer noe liksom. Jeg vurderer å klippe meg litt kortere med oppklippet hår nærme ansiktet. Om jeg tørr å gå for en slags "pannelugg" slik som på det øverste bildet i midten vet jeg ikke enda. Men det jeg vet er at jeg trenger en ny sveis! Forhåpentligvis ganske fortløpende også. Vi får se hva som skjer.. Ha en fin dag videre, vi snakkes!

Likes

Comments


Hello autumn

Orange is the new black

Likes

Comments

God mat
Kaffe latte, karamell
Et godt og varmt bad
En bra serie på Netflix
Kjæresten min rundt meg
Varme sokker og et digert pledd
Mood
.

Likes

Comments

Chocolate
is the answer,
who cares what the 
question is?

Hei hei!
Håper dere har hatt en fin dag så langt, og som dere sikkert skjønte --> så handler dagens blogg innlegg om dagens sminke look. Dagens sminke look er inspirert av høsten på grunn av dens mørke farger og toner. Overskriften på innlegget er "chocolate lips" fordi den matte leppestiften er sjokolade farget.. Likevel kan fargen også minnes om alle bladene som faller fra trærne nå på høsten. Jeg har også på meg en brun øyenskygge i globalen og i ytre v kanten, med en lysere (kanskje beige) farge på innerkanten av øyet.

Makeup tutorial?
Hvis sminke er et interessant tema så tenkte jeg å lage et "step for step" innlegg hvor jeg viser dere hvordan jeg sminker meg. Gjerne la meg vite i kommentarfeltet om hva dere synes om det. Håper at dere liker sminke look'en, vi snakkes!

Ciao

Likes

Comments

Hei hei og god "morgen" alle fine!
Jeg er vel ikke den eneste som eeelsker å høre på musikk? Å høre på musikk for meg er utrolig avslappende og det går nesten ikke en eneste dag uten at jeg hører på litt musikk. Jeg er den personen som skrur opp lyden i bilen til fullt, og synger med som bare det. Man trenger jo ikke å ha fin sangstemme for å like å synge? I dag så tenkte jeg å vise dere 8 sanger som jeg hører på veldig ofte atm. Disse låtene er favorittene for tiden, så da er det bare å trykke på "play" og nyte disse godbitene. And let me know hvis en eller flere av disse sangene ligger på din egen spilleliste. Vi snakkes i morgen!

Ciao

Likes

Comments