Black friday, here i come!

Det må vel være flere enn meg som gleder seg til Black friday?!
Black friday er en årlig handledag som finner sted dagen etter Thanksgiving i USA. Black friday er også tradisjonelt begynnelsen på julehandelen! Og selvfølgelig så skal jeg som sikkert sykt mange andre benytte denne muligheten til å kapre med meg noen julegaver! Jeg har skrevet meg en liste og planlagt en del gaver som jeg skal prøve å finne nå på fredag. Jeg har også veldig lyst til å utnytte denne dagen med syke tilbud til å kanskje finne meg et kamera! Jeg håper virkelig at et av de kameraene jeg ønsker meg kommer på tilbud til black friday. Det er blant annet fordi jeg har veldig lyst til å levere outfits innlegg og bedre kvalitets bilder her på bloggen, men også fordi jeg ønsker bedre bilder til Instagram i tillegg.. (så da krysser vi fingrene våres for det) <3 Skal du handle på black friday? Vi snakkes!

+ Husk å sende "mentalhelse" til 26606 før 28.11.2017, hvis du er enig i at det må startes gode tiltak for å få mer fokus på psykisk helse i skolen! (Viktig!)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hvordan pynte i hjemmet med lysfat?

Lysfat er virkelig et "must" når det kommer til meg og hjemme-dekor.. Men det som kan bli litt vanskelig med lysfat noen er ganger, er det at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal sette dem sammen! Det er nemlig så utrolig mange muligheter når det kommer til å dekorere et lysfat! Så derfor har jeg samlet en del inspirasjons bilder til hvordan man kan dekorere et lysfat ovenfor, pluss litt forskjellig dekor du kan kjøpe til lysfatet ditt nedenfor, med link. Alle bildene er selvfølgelig hentet fra Pinterest, et sted hvor inspirasjon blomstrer. Følg meg gjerne videre på Pinterest for å se mer interiør, klær, sminke, sko, negler, hår, undertøy og mer.

@lillkimm


1. GELEKULER HER, 2. SORT LYSFAT HER, 3. KAKTUS HER, 4. REINSDYR HER,
5. DUFTPINNER HER, 6. MARBLE LYSFAT HER, 7. KUBBELYS HER, HER & HER, 8. SORT LYSFAT, LITEN HER,
9. LYSFAT, REKTANGEL HER, 10. VOLUSPA HER, 11. LYSESTAKE HER, 12. VICTORIAN LYS
HER

Likes

Comments

A delicate beauty ♥

Da er endelig min andre tatovering på plass!
På fredag så dro jeg og mine 2 gode venninner Rikke og Kaja til et tatovering studio for å tatovere oss. Alle 3 av oss ønsket å tatovere en rose hver, så derfor ble det på en måte en "bestfriend tattoo", selv om alle tatoverte forskjellige roser (forskjellig design/ tegning). Men siden vi snart har vært venner i 14 lange år, så syntes jeg at det var veldig kult at vi dro sammen alle 3 og tatoverte en rose hver av valgfritt/ unikt/ ønsket design. Da får i tillegg tatoveringen vår mer mening både for meg, og for jentene. Rikke tatoverte en rose med farge bak høyre øret, Kaja tatoverte en rose uten farge bak høyre øret, og jeg tatoverte en rose uten farge ved trusekanten. Vi ble alle veldig fornøyde med tatoveringene våre, og det var utrolig koselig å oppleve det å bli tatovert sammen med gode venner (og den beste kjæresten i hele verden som alltid stiller opp for meg og gir meg "support"<3). Nå gleder jeg meg bare veldig mye til at Paulius (my bf) skal ta den andre tatoveringen hans (spennende). Mens jeg får være på leting etter hva min neste skal være i mellom tiden.. hehe. Ha en fin dag videre, vi snakkes!

Likes

Comments


WELCOME NOVEMBER

Tenk at vi allerede er en dag over halvveis inn i november.. Plutselig så var snøen her, og plutselig så var november måneden snart over! Det må vel være flere enn meg som syntes at november/desember månedene går så utrolig fort? (alt for fort etter min mening). Men det jeg elsker med akkurat denne årstiden, er at den er så utrolig koselig! Så nå er det faktisk på tide å ta frem alle pledd, stearinlys og store te-kopper -fordi nå kommer julen!

· 5 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·

1. Organisere, rydde og vaske i sminkeskuffen min. Nå må jeg virkelig skaffe meg et system her. Det begynner nemlig å bli alt for rotete.. Jeg har forskjellige bokser/ organizers som jeg skal sortere all sminken min i, så da får vi håpe på en ryddigere sminkeskuff etter det.

2. Investere i litt julepynt til meg selv. I år har jeg faktisk begynt å få sansen for julepynt litt mer enn det jeg har pleid å ha før. Jeg har alltid likt det, men ikke tenkt på at jeg skal skaffe min egen.. Derfor har jeg veldig lyst til å pynte rommet mitt med den typen julepynt som passer min interiør stil!

3. Vaske bilen min. Den stakkars bilen min har ikke blitt vasket på 100 år.. Den fortjener virkelig en god & grundig vask, på både innsiden og utsiden! I tillegg så har jeg en sånn spesiell god lukt som man setter fast under setet, som jeg har veldig lyst til å prøve :)

4. Bli flinkere til å oppdatere Blogg og Instagram. Her må jeg virkelig skjerpe meg! Det jeg egentlig har lyst til, er å klare å legge ut ett blogg innlegg og ett innlegg på Instagram hver dag.. men som dere ser, så er det ikke alltid jeg klarer det. Og det har jeg lyst til å gjøre noe med!

5. Lage min spesielle kakao. Jeg har en sånn "spesiell" oppskrift som jeg fant opp til hvordan man kan lage den perfekte kakao'en. Og den har jeg så sykt lyst til å lage fordi jeg syntes at den er så utrolig god! (tenkte å dele oppskriften med dere i et blogg innlegg, i tilfelle dere vil prøve å lage den hjemme selv<3).

Likes

Comments

I dag så tenkte jeg å fortelle dere litt om mine topp 3 favoritt bloggere her på bloggplattformen til nouw.
Jeg leser selvfølgelig utrolig mange andre flotte blogger både her og på blogg.no, men det er akkurat disse 3 som jeg har hentet mest inspirasjon og ideer fra den siste tiden nå. Bloggene nedenfor er sykt fine og unike på hver sin lille måte, så derfor anbefaler jeg virkelig alle sammen til å ta en liten titt innom hver og en av dem hvis du ønsker å bli inspirert.

JOSEFINE ERIKSSON

Dette er en 23 år gammel jente som kommer fra Sverige. Hun blogger om hennes hverdag, hennes reiser, mote og ting som inspirerer henne i livet. Jeg liker bloggen til Josefine veldig godt fordi jeg elsker å se bilder av alle de fine stedene hun reiser til, hun ser bra ut i absolutt alt hun har på seg (mote ikon!) og i tillegg skriver hun både på svensk og engelsk. Måten hun har håret sitt (hår frisyren) inspirerte meg, og var blant annet en av grunnene til at jeg klippet lang lugg!
NOUW.COM/JOSEFINEERIKSSONANETTE HOVLAND

Dette er en 23 år gammel jente som bor i Oslo. Hun blogger om antrekk, sminke, diverse produkter, reiser & livsstil. Grunnen til at jeg er så glad i å lese bloggen til Anette er fordi den er så kreativ! Jeg føler at hun bruker mye tid og arbeid på blogg innleggene sine, noe som også da ender med utrolige kule resultater. Måten hun redigerer bilder & tekst er så sykt kult og inspirerende! Så derfor prøver jeg å herme litt etter henne slik at jeg også kan få en heat🔥 blogg.
NOUW.COM/ANETTEHOVLANDMADELEINE K. KRAIEM

Dette er en 20 år gammel jente som kommer fra Oslo. På bloggen hennes kan dere lese mye om trening, hverdag og mote. Og det er nettopp derfor jeg digger bloggen til Madeleine! Hun får disse 3 kategoriene veldig bra frem på bloggen sin med kreative bilder og tekst. Hun er veldig flink til å lage pene collage's og mood boards, noe som jeg har prøvd på nå i det siste, med hennes blogg som inspirasjon. Jeg digger virkelig den kule stilen hennes og selvfølgelig alle tatoveringene!
NOUW.COM/MADDEKK

Likes

Comments