Då har man varit i selbu i snart 2 veckor. Det en mysig lägenhet men tyvärr så är de inte så mysigt då man har besök varje natt med att någon fan står vid fönstret på nätterna å stirrar på oss. Det är så illa att vi sover med verktyg vis sängen för att skydda oss med. va ju bara någon natt sen dom försökte ta sig in inge trevlig alls. Men i morgon så åker jag å trine till Skärvången igen för att fixa pass på troja å pyret å på mej sen så får hunden å katten följa med. blir ju som en liten mer trygghet då troja är här. Men hoppas på att de ska kännas bättre då iaf då hon är här. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

lill gumman sover så vad gör man nu då i väntan på att älsklingen skulle ringa mej. funderar på om man kanske ska sätta sig å spela på ps3 lite eller om man ska kolma film...

Likes

Comments

ja ha då va de ännu en dag som man är sjuk. å lilla trine är sjuk hon med. Blåser ute gör de med. så inte så skönt att gå ut. har spanat in julklappar med, det är ju som dags för de bara två månader kvar nu till jul. säger bara de fy satan vad fort detta år har gått tyckte nyas de va jul

Likes

Comments

trine matad å ja jag trodde hon sov men hon ligger i sängen å prata i stället, eller prata hon ligger snarare å gör en massa ljud för sig. men men hon lär vell somna snart antar jag:)

Likes

Comments

trine sover quila sover å jag är piss trött men inte kan man somna för det. Fönstret är öppet men de är alledles för varmt ändå för att kunna sommna. så de blir nog lite family guy å mys men quila så kanske man kan sommna :)

Likes

Comments

hej alla då är man inne på dag tre på förlossningen. ganska så trist att bara sitta här och vänta på att barnmorskorna ska komma och ta blodtryck och kolla så att barnets hjärtljud är bra.  jag hoppas att läkare ska komma snart så man kan få svar på blodproverna, men det lär vell dröja hela dagen innan man får veta de. Men som tur är så dröjer det ju inte så länge tills ida och viktor kommer då får jag lite saker och dessutom lite sällskap en stund. :) 

ne nu ska jag gå och käka lunch så dom inte kommer och efterlyser en snart och kollar om varför jag inte varit och käkat än. 

Likes

Comments

Sitter och lyssna på nog den bästa låt jag någon sin hört tror jag :) Det är ken rings nya låt själen av en vän sjukt bra den får en verkligen att tänka efter. Rekomenderar att ni lyssna på den :) 

 

 


Likes

Comments

Att det ska göra så ont att säga hej då, även om jag vet att vi snart ses igen.  Men kan fortfarande inte fatta att det ska vara så jobbigt , typ lika jobbit varje gång du ska åkasad. Bara tanken på att vi inte kommer ses något på ett tag och att vi typ inte kan prata något är en aning jobbigt. Nu vet jag att vissa  kommer ragera som om villken barnunge jag är. Men har ni aldrig varit så där riktigt kär någon gång och verkligen känner att han/hon är den rätta, då fatta jag att ni inte vet villken känsla det är att behöva säga hej då till någon ni verkligen älskar. 

 

 

Älskar dej så mycket Emil heart 

Likes

Comments

Ja ha vad gör man?? 

Någon som ha något förslag på vad man kan hitta på denna kväll??? 

Likes

Comments

 

Ush ush ush

Att man kan sakna någon så jäkla mycket som  jag saknar dej. Hoppas snart att du kommer hem så att man slipper vara utan dej något mycket längre. 

Jag älskar dej så himla mycket min underbara heartheartheart

 

Likes

Comments