Fick mina efterlängtade beauty blanders. Dom kom sådär två månader försent så de va ju inge vidare. Den dom va jättefina och hade bra kvalité. Jag ska nog prova dom imorgon eftersom jag ska försöka ta mig till skolan med min förkylning.

Likes

Comments

Jag var i Strängnäs den här helgen och ska nog dit på lovet också, som börjar på fredag👏🏼 Vi gick på bio de va trevligt, och jag blev förkyld, mindre trevligt. Så idag är jag hemma med förkylningen och pluggar teknik och svenska. Dock är de sol ute så ska nog försöka gå ut en sväng senare efter lunch eftersom jag mår bättre med frisk luft. ☀️

Likes

Comments

Inför gymnasievalet har jag själv varit ganska stressad med prov, poäng, skolor och hur man ska kunna ta sig dit. Men jag har nu efter valet insätt att de va inte så svårt och känns de fel på någon skola är de bara att säga de, så löser de sig.


Mina val inför gymnasiet är att jag har valt inriktningen häst. Alltså skolor med hästinriktning som är högskoleförberedande. Jag har bara valt häst då jag känner att inget annat lockar just nu och jag måste hålla på med något praktiskt, efter alla dom här jobbiga skolbänks åren.

Dom gymnasium jag valt är:

Kvinnersta ~ inriktning häst.

Strömsholm ~ inriktning häst.

Sveriges ridgymnasium Varberg ~ häst, med mer hoppinriktning.

Sveriges ridgymnasium Sigtuna ~ häst.

Realgymnasiet ~ inriktning häst


Detta är mina val, som ni ser är de fem skolor och olika kommuner. Jag kommer alltså få besked från fem skolor. Men dom ligger ju lite långt bort men jag tänker att de löser sig då. Lev i nuet liksom.

Jag skulle tipsa till dig som ska söka nästa år och är nervös, att gå till Syv och be om hjälp om du ska söka utanför länet så som jag gjorde.🙋🏽 Då kommer du också kunna få hjälp med frågor som kan komma upp, men kom ihåg att de e ditt val inför dom 3 närmaste åren, det ska kännas bra👏🏼

Likes

Comments

Idag så ska jag vid lunch åka till Strängnäs på möte och sedan följa med mamma och handla lite inför helgen. Sen ska vi hem och bara ta de lite lugnt skulle jag tro. Sedan dagen efter ska vi på bio och jag tror de blir i Eskilstuna eftersom Strängnäs är så litet och har inte alla filmer riktigt om man jämför med Eskilstuna.

Men snart ska jag börja fixa mig även fast jag är jättetrött osv. Jag ska också följa Lina till bussen klockan 10. Efter de så åker vi nog snart, de e en ganska tråkig dag, om jag får säga de själv.

Likes

Comments

Nu har jag varit i Romme igen och denna gång med skolan. Jag vågade åka lite mer den här gången. Jag åkte mycket och de var jätteroligt, med vänner och sol på eftermiddagen.


Imorgon är jag ledig och åker till Strängnäs på möte och stannar hos min mamma över helgen.

Likes

Comments

Idag vaknade jag klockan 5:30 för att sedan klockan 7:00 åka till Romme för att spendera dagen där. Vi kom dit vid karske 10? Men ändå är jag trött i benen. Så vi har åkt skidor hela dagen och de är jätteroligt tycker jag då man inte gör de så ofta. Men nu iallafall så är jag påväg hem och jag har som tur film nedladdad på Netflix så jag överlever bilresan.

Imorgon är det måndag igen och jag har fortfarande ont i min hals. Inte roligt då jag låter helt tondöv när jag pratar🤧 men jag hoppas de går över snart.

Lite bilder från idag👇🏼👇🏼

Likes

Comments