View tracker

Hej!


Jag har nu haft alla mina muntliga prov i Matte, Svenska och Engelska. Det kändes bra, men jag tror det gick mindre bra på svenskan även fast jag försökte. Annars så kände jag nog att engelskan gick bäst av dom alla och matten gick bra men kunde varit bättre. Jag tyckte jag försökt men jag hatar att jobba i större grupper, så det kan vara n anledning till varför svenskan inte gick så bra för mig.

Annars så har det varit lite plugg och sånt som vanligt den här veckan och även nu känner jag att jag inte riktigt släppt stressen över alla prov jag haft den här veckan. Idag gjorde jag svenska NP men innan det satt jag och gjorde No prov i ämnet kemi. Jag hoppas att det gick bra även fas jag inte han klart pga svenska provet.


Men det jag känner nu är att alla prov är klara och förhoppningsvis så blir det inga fler den här terminen. Och imorgon är det ju fredag och vem gillar inte fredagar liksom? Men nu ska jag nog kolla på ett avsnitt på en serie jag följer innan det blir sova karske.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Eftersom vi alla varit små så tänkte jag varför inte göra ett inlägg om när jag var liten! Jag Var mycket hos min farmor och farfar när jag var liten, dom bor ute på landet bortom Tierp så det är ganska långt bort. Det vi gjorde där var typ spela badminton, åka ner till havet, hjälpa till i växthuset och med blommor. Jag som många andra tyckte väldigt mycket om att baka då jag fick ofta lära mig och göra "egna" bakelser.


När jag var mindre så hade jag intresset för att hålla på med djur redan då. Jag gosade alltid med katten tex. Och det intresset har jag haft med min än idag och jag tycker det är skönt att veta att man har ett intresse som breder ut sig så stort och att det finns möjligheter inom det.


Jag kommer inte ihåg så mycket av när jag var mindre förutom att jag var mycket hos farmor och bakade. Men detta var lite om vad jag gjorde när jag var mindre!


Ni får ha de så bra.

Hejdå!

Selfie redan vid sju år!😝

Likes

Comments

View tracker

Hej!


Jag har inte bloggat på en månad och det har liksom inte intalat mig heller till att blogga. Men jag känner att jag ska komma tillbaka och uppdatera iallafall två gånger i veckan, så vi får se vilka dagar det blir.


Men just nu i mitt liv så har jag sjuk och snart börjar alla nationellaprov för den här terminen vilket är matte, engelska muntligt och svenska muntligt. Jag hoppas det kommer går bra.


Men jag har inte så mycket mer att säga än så. Jag blir som sagt tillbaka när jag känner lite för de och annars så kan ni ju alltid hålla koll pp min insta!👌🏼


Hejdå!

Likes

Comments

Hej!


Jag har nu sovit idag 4 timmar på dagen sedan ca klockan 14 och vaknade runt 18:30? Vad hände liksom med tiden? Liksom jag sover ju på nätterna jättebra så jag vet inte riktigt vad som hände. Men jag har ju haft ont i huvudet idag och har fortfarande det, även inte kunnat titta mot ljusa saker för att de gjort så ont, så jag antar att jag är lite sjuk karske. Men det stoppar inte mig från att planera min lovvecka nästa vecka! Så nu har jag allt planerat och klart så jag åker redan på måndag och är tillbaka hemma lördagen den 5/11 här i Örebro. Men det jag ska göra då är att hälsa på familj och vänner. Bara lite chill liksom.


Jag måste skriva att i torsdags var jag med om en liten "olycka" för mitt knä vred sig utåt och hoppade sedan tillbaka igen, men smärtan är nästa helt borta nu! Det ända problemet jag har är att jag inte kan dansa eller böja ordentligt men det räcker nog med lite träning. men detta var den näst hemskaste känslan av smärta jag varit med om, seriöst! Jag började gråta av hur ont de gjorde som tur var så fick jag en ispåse som jag kunde döva bort smärtan med men det gjorde fortfarande ont liksom. Samma dag skulle jag iväg med en kompis till öppet hus på gymnasiet jag ska gå på. Men det gick faktiskt bra när jag rörde på mig mer. Men ni kan vara lugna det är nästan helt borta, det går över!


Nä men jag hoppas ni är friska och njuter av det som finns kvar ute av det vackra miljön! Men jag tackar för mig denna gången och så hörs vi igen snart!

Hejdå!

Likes

Comments

Hej!

Som alla kan lösa i rubriken så är jag nu klar med att praktisera hos Kvinnersta hästutbildning och det ska bli så tråkigt att gå tillbaka till de vanliga i skolan. Liksom vem gillar ens skolan? Men som sagt så börjar jag skolan imorgon och detta ska bli tråkigt men jag har ju min sovmorgon till klockan 10:45 så de e trevligt. Men jag får hoppas veckan går fort.😑💪🏼 men nu ska jag fixa lite och sedan sova så hörs vi, jag vet inte om jag kommer blogga så ofta men ni märker ju när jag gör de!🙏🏼

Hejdåå!

Likes

Comments

Hej!

Som rubriken lyder så flyttar vi imorgon till Odensbacken och det ska blir jätteroligt att få inreda och greja. Men jag ska försöka fota lite under flytten och lägga upp blogginlägg om hur det blir med inredning och sånt.🏡

Men som ni märkt har jag inte bloggat då jag haft min praktik och typ varit helt död när jag kommer hem. Men det blir nov bättre med det om någon vecka då jag är tillbaka i skolan. (Praktiserar i 2 veckor) Men det blir nog bra.

Föresten så har jag inte sagt att jag fick köra travhäst i torsdags och det va sååå roligt att prova på det, det va ju en ny spännande grej och det var en härlig upplevelse att köra så fort! Det skulle jag gärna göra om. Och om du som löser inte förstår vad jag menar så har jag praktiserat och kommer praktisera en vecka till på Kvinnersta hästutbildnings gymnasium🙌🏼 dom har både trav och dressyr,hoppning. Det finns ett inlägg längre ner så kika gärna in på det!🐎💪🏼
Ja och så eftersom hästskon sitter åt fel håll är det för att bromsa hästen och att få travhästen att lyfta fötterna fortare eftersom dom måste få plats med bakbenen när dom springer så fort som dom gör. (Fick veta det på travet)


Men nu ska jag sova eftersom vu flyttar imorgon och det blir mycket att bära och fixa så kommer nog vara trött efter flytten. Så hi får se när jag bloggar nästa gång! Men vi hörs eller ses och så får ni ha det så bra.

Hejdå!

Vagnen som ni ser på bilden är den vi körde med och såklart fick jag sitta fram så tjejen bakom skulle kunna hjälpa till om det skulle vara något😎💪🏼🐎🐎🐎🐎

Likes

Comments