Hej hallå!

Veckan 44 och jag har haft höstlov, jag har varit i Strängnäs och hälsat på i cirka en vecka och även blivit förkyld. Det var jätteskönt att komma ut till Hallmyra igen i början av lovet, för att vara med så otroligt bra människor och djur.

Men jag åkte hem igen i fredags och gick nästan direkt till kyrkan för att umgås, även lördagen gick åt till att varar i kyrkan. Runt lunch på lördagen gick jag hem och fixade lite innan vi i familjen åkte till morfars grav och tände ljus och ägnade någon tanke till honom. Sedan åkte vi mot max och sedan hem. När vi kom hem gick jag till kyrkan igen för att umgås.

Söndagen kom och jag tog mig ut till stallet även om jag blivit förkyld och det var lite ansträngande. Jag red Fiona idag och vi hoppade ett litet hinder och red lite över två galoppbommar. Hon är så duktig för att vara så ung vilket man ändå måste respektera såklart. Jag tyckte allt gick bra när vi hoppade och sen efter träningspasset så åkte jag hem och åt mat. Sen efter det sov jag och kollade film, det är det jag gör när jag är förkyld i alla fall. Men men det går över och nu så blir det skola igen ett tag till.


Den här veckan har jag tänk väldigt mycket på hur otroligt tacksam jag är över att ha så mycket människor runt om mig. Jag har världens finaste gäng i kyrkan som peppar och är otroliga människor, jag har en underbar bästa vän som är guld värd, även vänner som man inte hör av varje dag men ändå finns där och jag har även familjer runt om mig som tar emot mig när jag behöver det. Jag vill att ni som känner att ni känner igen er ska veta att jag tycker om er så otroligt mycket!
❤️

Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 105 Readers

Likes

Comments