Nu är det den första dagen på detta år och det ger oss alla möjligheter att få nya möjligheter. Jag som många andra kommer att välja gymnasium och leva livet mer än förut.

Jag har mina mål det här året och jag tror jag kan klara några av dom😅💪🏼 men jag hoppas på att det blir ett bra år och mycket roligheter. Jag har höga förväntningar på det här året och jag hoppas att året når upp till mina önskningar. Men vem vet det karske inte händer så mycket under det här året men jag ska försöka att göra roligare saker. 🙌🏼🎉🎀

Likes

Comments

Åhh vad jag saknar värmen och solen! Alla dagar man kan hå i shorts och linnen och bara chilla.

Jag vill ja sommar igen helst året runt så man slipper frysa! Även fast de inte e någon snö ute och typ 10 plusgrader så tycker jag de e ganska kallt ibland. Men jag är lite tacksam över att snön inte är här för då karske de kan bli vår snabbare💪🏼 vilket jag hoppas på!

Men det ända man kan göra nu är att hoppas på att nästa år blir bättre än det här året, visst jag har sett vilka av mina vänner som e små råttor och sånt. Vänner som jag väljer att ha kvar är dom jag väljer är bra för mig. 🙌🏼

Ikväll får jag se vad som händer men jag ska försöka planera mitt år framöver och se vilka saker som är redan bestämda.

Men jag hoppas du får ett bra nyår och att livet leker!🎉 🎀🎊💪🏼💃🏽🕺🏼👑💋💄

Likes

Comments

Jag hatar att åka gamla tåg vilket tydligen visar sig att jag sitter på idag, det här är bara ett byte vilket är ganska skönt. Men första biten gick jättebra och det var ett vanligt tåg.

Men nu sitter jag på de sista tåget för idag och väntar på att de ska avgå från Arboga. Sedan efter de så kommer jag väl fram tills trångbodda vid 12 så det blir jättebra då ska jag åka till Tuna Park efter jag hoppat in i bilen.

Jag har dock världens tyngsta handväska som är proppat med grejer. Så de e tur jag inte behöver gå runt med den hela dagen.

Men snart ska vi börja åka och jag ska nog bara lyssna på musik under tiden.

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder så har vi först julafton hemma och idag så är vi hos en familjemedlem och firar lite. G fick igår en ny mobil som varit efterlängtat. En iPhone 6 såklart. Idag fick jag skumtomtar och ett presentkort på Marieberg. Så det kommer vara till nytta och behövande.

Imorgon då åker jag vid 10:45 till Strängnäs från Örebro. Då ska jag hälsa på min mamma i Strängnäs och fira jul, vi ska nog hitta på något roligt och sen ska vi träffa min kontakt på Socialen för att se hur allt är och lite sånt.

Men sen får jag se vad som händer under veckan. Jag ska försöka fixa i mitt rum i Strängnäs och se om jag kan rensa ut något. Men jag får se men jag kommer nog att blogga lite under veckan om vad jag fått i julklapp och lite sånt.

Men ha en fortsatt trevlig jul! 🎁🎅🏼❤

Likes

Comments