Hej igen!

Jag är i Göteborg med familj och min kompis Sandra.

Vi kom till Göteborg på tisdagen och är här tills idag, torsdag.

Första dagens så kollade vi lite affärer och sånt, jag hittade en ny skolväska. Sen så tog vi det lugnt resten av dagen och åt på Pinchos.

Andra dagen har vi varit på Liseberg (onsdag). Vi har åkt nästan precis allt man kan tänka sig, vi åkte såklart inte det som är menat för dom mindre barnen, förutom Rabalder som va väldigt obekväm enligt mig, men Edvin ville åka med oss och så blev det.

Mina och Sandras favorit attraktioner var Helix, Balder och Lisebergbanan. Vi åkte Helix tre gånger vilket var ganska lagom. Balder åkte vi mest av alla, då den var ett måste att åka. Lisebergbanan var väldigt rolig och såklart en klassiker så det blev många åk där med, det som var skönt var att det inte var så mycket kö och det fick väldigt fort att få åka.
Vi hade ju såklart Lisebergsappen till hjälp för att kolla om det var köer.

Så idag har Sandra och jag tagit sovmorgon och kollat lite affärer, jag har köpt en kalender inför gymnasiet, Sandra hittade också en kalender. Så vi sitter nu och bara väntar på att tiden ska gå och att vi ska få sätta oss på tåget hem.

Sen vill jag bara ägna en tanke åt att jag börjar gymnasiet på tisdag och att mitt sommarlov är snart slut! Dock så känns de konstigt att vara så taggad att komma tillbaka till skolan, vem hade trot de liksom? Men samtidigt så känns det bra att jag har min bästa vän Livia med mig och det gör det ännu mer tryggt och roligt. Men jag hoppas det blir ett bra läsår.

Jag hoppas du haft en bra sommar, så hörs vi snart igen.

Kram!


Sandras Instagram: @sandra_blomberg

Min Instagram: @josephinetornhult

Foto: Sandra Blomberg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!


Jag har varit på ett läger förra veckan, vilket var roligt, utmattande men väldigt lärorikt. Lägret jag var på heter Hampeveckan. Det vi har gjort förra veckan var att vara med på olika seminarier så som "sport" eller "bibel basic", där vi fick lära oss mer om Gud och bara umgås med honom. Som sagt var det en väldigt intensiv vecka vilket har påverkat mig på både bättre och lite sämre sätt, jag har lärt mig en hel del nya saker. Sen på lördagen åkte jag hem och bara vila upp min lite för sen på tisdagen åkte jag till Björkenäs igen (där lägret höll till). Denna gång var det ett läger för barn som jag skulle var med som ledare på, men det blev inte som planerat då jag sitter här hemma i Odensbacken och är förkyld med en gnutta för lite sömn.


Dock hoppas jag på att min förkylning går över tills jag ska till Strängnäs nästa vecka. Men jag får hoppas på det bästa och bara vila, ta det lugnt och kolla film.

Likes

Comments