Hej hallå!


Det har blivit sommar och det var ett tag sedan jag bloggade, det som har hänt under tiden jag varit frånvarande är att jag har varit på skolbalen, gått klart grundskolan, varit på Gröna Lund och varit på min första student firande. Mycket hinner hända och mycket mer kommer att hända i sommar.


Det jag gjort hittills på mitt sommar lov är att sola, sova och vara med Livia. Just nu i början är det lite segt men det blir så eftersom många jobbar och jag har inte hunnit planera mina veckor i Strängnäs ännu, många frågor kommer upp så som " hur ska jag göra med Darwin om jag åker bort en vecka eller två?" och "Hur ska jag få med mig allt jag ska ta med mig till Hallmyra?". Det är några av dom frågor som jag måste säkerställa innan jag åker iväg. Så... så länge jag tänker kan jag lika gärna börja blogga igen och slippa på brännan i solen.

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej där!

Nu är de torsdag alltså långhelg för många av oss, jag ska bland annat vara med kompisar och åka till Strängnäs på fredag, alltså imorgon och stanna där tills på söndag.

Men idag så ska jag fixa naglarna inför balen (tisdag) vilket jag ser jättemycket fram emot!

Annars så ska jag på fredagen shoppa lite innan jag sätter mig på tåget mot Strängnäs. Som vanligt tror jag att helgen kommer gå alldeles för fort, vilket är synd då de känns som man inte hinner med allt man vill.

Men jag hoppas du har en bra långhelg!
Kram

Likes

Comments