Oon niin pahoillani että en oo tänne mitään muistanut kirjottaa! :( Oon ollu iha omissa maailmoissani enkä oo muistanu ees koko blogia! huhhuh.. Mutta nyt muistin tän taas ja nyt aion taas rueta kirjottelee tänne ainaki jonkun verran :) sen minkä kerkee! Katoin justiinsa tota viime postausta minkä oon tehny niin se on tosiaan tehty tammikuun alusta joten sen jälkeen tähän päivään saakka on tapahtunut vaikka ja mitä, joten en oikee tiedä edes mistä pitäis alottaa?

 

No alotankin tän hetkisestä tilanteesta. Eli nyt oon lomalla vielä tän viikon wuhuu! Ei oo mitään ihmeellisiä loma suunnitelmia, piti lähtee aluksi iskälle rovaniemelle mutta sekin sitte peruuntu. Perjantaina on ripsihuolto ja aattelin myös että värjään mustemmaks nää mun hiukset. Koska näähän on haalistunu tosi paljon ja nää on oikeestaan nytte ruskeet? ja sellaset näitten ei pitäny olla... Joten veän jollain yyber mustalla värillä tähän niin eiköhän tartu! Uudet mustat pidennyksetkin on jo hommattu ;) viikonlopun aikana myös solkkuun!

Nyt lähiaikoina on tullu myös biletettyä aika hullunlailla.. varmaan johtuu siitä kun ystäväni Janita täytti helmikuun alussa 18v joten olen ollut siitä asti hänen mukana baareissa, välillä juonut ja välillä en :) Ja Janitan kanssa me lähetäänkin maaliskuun-huhtikuun vaihteessa Helsinkiin sellasille messuille töihin! ( American Car Show ) Sieltä laitan ainakin varmasti jotain kuvia tänne!


No oonhan mä reenannukki nyt tosi paljon! tai ainakin yrittäny :) Yritän viikossa käydä salilla noin 3-4 kertaa ainakin, riippuu ihan siitä miten kerkii / jaksaa. Nyt on ainakin loma viikko joten luulis jaksavan reenatakki !
Hejdå

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hei guysguysguys nyt kannattaa liittyä mun seuraajiksi instassa! koska en tänne enään niin paljon kerkee kirjottelee yms nytku sain ton iphonen niin oon sillä aikalailla koko aika! Ja instassa saatte ehkä enemmän irti mun elämästä ku täällä! Sinne päivittelen kuitenki useita kertoja päivässä jotaki tai sitte kerran ainaki ! Kirjottelen toki tännekkin jonkun verran vielä mutta lähinnä vaan reissuista yms ja jos on muuten vaa tylsää :)

Joten kaikki keil on instagram niin sieltä seuraamaan mua ja mun elämää: Lillyh1

Free to follow!

 

Hejdå

Likes

Comments

Hello again! Johan on taas viikko menny nopee.. tänään on tosin vasta lauantain mut kuitenki:) Ens viikon perjantaina lähetään marian kanssa helsinkiiin!! oujeeee:) tulee kivaa, vähä shoppailee yms!

Mut eilen oltiin janitan kanssa Royality Of Sound tapahtumassa joka oli siis k-15.. hmm.. mulle tuli siellä aika sellanen puuma olo kun ne pojat oli oikeesti sitä 15v ikäluokkaa! paria lukuunottamatta:D haha! Ja mentii sinne siks ku nyt on janitan viimenen kuukaus alaikäsenä! ja sit lähtee pumpum!

NIIN ja otin myös torstaina kielikorun. En ees meinannu uskaltaa ottaa sitä mut sitte onneks janita sai mut menemää sinne koppii! haha pieni kiljasuhan sieltä kuulu.. sattu kyllä iha hitosti! Mulla on siis napakoru ja siitä sanotaan että se muka sattuu enemmän.. joo hell no ainakaa mulla! Nyt oon sit iha sönkkö.. pitää opetella uuestaa puhuu ja syömää varsinki.


Ja hey guys, nyt mul on sit kans instagram: Lillyh1 , follow me now!

Hejdå

Likes

Comments

Hyvää uuttavuotta kaikille mun lukijoille ja seuraajille ! :)

Tänään me lähetään tyttöjen kanssa juhlistaan uuttavuotta baariin! en oo vielä koskaan ollu uvnä baarissa niin saas nyt nähdä että millast siel on:) varmaa aika paljon porukkaa ja rupee ahistaa se että koko aika joku tönii yms mutta kaipa se menee siinä pienessä hiprakassa. Meijän piti mennä kattoo tänään päivällä sitä winter classicin peliä mut ei me sitte mentykkää:D ku mariallaki oli töitä yms.. Mut kyllä me niihin mestaruusjuhliin ollaan menossa! Ne pidetään siis Shakerissa! Sen jälkeen kun vuosikin on jo vaihtunut niin lähetään brahan juhlistaa loppuiltaa :)

Sellanen on siis meidän uusvuos! mutta tota ennen ollaan täällä meillä ja syyään ja käyään saunassa ja valmistaudutaan iltaa varten jaaaaa tietenkin alotellaan ! :)

Rule number one is that u got to have fun !
( kuvat on sieltä bran pikkujouluista )

Palataan asiaan ensivuoden puolella :)

Hejdå

Likes

Comments

SUPRISE SUPRISE !

Now u all can say  byebye to blond and hellou to brunette! ;)

What do u like? :) I JUST LOVE MY NEW HAIR<3

Hejdå och pusspuss!

Likes

Comments

Ylihuomenna on jo uusvuos!! wuhuuuu paardiii! :) Meillä on jo tyttöjen kanssa suunnitelmat melkeen kasassa! mahtuuhan sinne yksi poikakin :)

Meinattiin olla tässä meillä melkee koko päivä ja saunoo ja tehä jotai hyvää ruokaa, sitte valmistautuu iltaa varten ja tietnkin alotella! :) Sitte tästä varmaankin shakeriin ennenkuin vuosi vaihtuu ;)

Mä alotankin uuden vuoden ihan eri näköisenä::) en kerro enempää.. lälläslää!

 

Oltiinhan me janitan kanssa tosa torstaina shoopailemassaki :) sieltähän tarttu 80euron eestä vaikka mitä mukaan! :) ostin mm. korkkarit , sähkön sinisen jakun ja sitte sellasen flanelli paidan , vai mikä lie:D Sain siis joululahjaks lahjakortin! :) ja sitte suklaata, leffalippuja yms!( my breakfast )

Huomenna onkin edessä ripsihuolto, siivousta marian kanssa ja sitte illasta äitille syömään :) perus sunnuntai siis!

ps. niinkun varmaan huomasitte tai en tiiä huomasitteko mutta oon ruennu bloggailee tälleen aika illasta/yöstä vasta:D se johtunee ihan siitä että mulla mun unirtymi aika sekasin ollu jo pitkään! en millään pysy hereillä päivällä niin pakko nukkua 4h päikkärit vähintään! i try to fix it!

Hejdå

Likes

Comments

Oltiin tänään janitan kanssa vähä kuvailemassa tossa meijän lähellä. En jaksa selittää nyt enempää mutta joo tuli hyvii kuviaaa! :) siinä teille pari kivaaa kuvaa :)Hejdå

Likes

Comments

Hyvää joulua kaikille mun lukijoille/ seruaajille ! <3 Muistakaa pysyä mukana myös ensikin vuonna :)


( tosi joulunen asu mulla )

Nyt lähdenkin tästä äitille viettämään joulua! :)

Hejdå och Pusspuss !

Likes

Comments

aaaapuva.. Mikäköhä mulla nyt on taas? tuntuu ku eläisin vieläki ihan unessa:DD siis nukuin viime yönä 15h ja heräsin nyt tossa ku kello oli 16:00.. sillee oon ollu tunnin hereillä. Ja oli iha hirveetä ku käy pimeellä nukkuu ja sitku herää nii on taas pimeetä?! WTF. Ja sitte se tunne kun heräät ja luulet että kello on tyylii 11-12 niin kello on jo 4 ?!

hmmm.. eikai tässä nyt voi mitää enää tehä ku koko päivä menny jo oikeestaan hukkaan? :D nytku näihin aamu rutiineihin meni toi tunti puol.. niin kello on jo puol 6 jahas. 

NO MUT HEI HUOMEN ON JOULUAATTO!! ja ei kyl varmasti ole.. :D ei tunnu kyllä siltäkään yhtään! tajusin just että mulla ei oo ees ollu joulukalenteria tänä vuonna!! oikeesti, oonko ollu näin laiska että en oo jaksanu sitäkään hankkia, HUHHUH!

Joulun jälkeen haluun vaan shoppailee!<3 ja sit mul ois tossa tollanen risteily lahjakortti! :) päivä tukholmassa risteily! sinne siis shoppailemaan sitte :)


ps. Joulun jälkeen on luvassa yllättäviä muutoksia mussa! ;) jos uskallan.. ja nyt puhun ulkonäöstä!

Hejdå

Likes

Comments

Nyt mulla alko loma! Tänään ois ollu viimenen koulu päivä mutta öö no.. nukuin tän koulupäivän ohi! HUUPSIIS.

Anyway.. tänään mennään käymään marian kanssa passionissa ku siellä on sellasen uuden keskiviikko päivän avajaiset siis ku ennen on ollu KEKE keskiviikko niin nyt se on Break keskiviikko niin siellä on sen avajaiset. Tässä vielä facebook yhteisö:

http://www.facebook.com/events/308898365881039/

hinne vaaan kaikki!

( vähä söpöilin )

Mun loma meneekin aika rauhallisesti! Torstaina sitte oon kavereitten/kaverin kanssa:) jaaa sitte on perjantai ja ei oo mitää haisua mitä teen viikonloppuna :o mutta enköhä mä aina jotai keksi! :D en ainakaa juomaa enää aatellu yy :s

Maanantaina eli JOULUAATTONA meen äitille yöks keljoon! <3 ja aion syyä paljon kaikkee hyväää ruokaa ja hyvää karkkia yms suklaata AH! sit alkaakin tylsät pyhäpäivät jolloin mikään ei oo auki.. great! en tykkää.

Hejdå

Likes

Comments