sitter här på bussen i mitt regninga örebro, slutstation: jobbet. mår allmänt piss så kändes extra tungt o gå upp i morse :( men men, det ska nog gå det här me! eller hur :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så sitter jag då här i min soffa o väntar... Med Pinocchio dansandes i tv-rutan o me grannens musik dunkandes i hela lägeneten :/. Så va väntar ja på?? Jo om en timme ska ja va hos optikern o sen en timma efter det ska ja träna med en av mina absolut bästa kompisar!! Shit va taggad ja e :D Har ingen aning om vad vi ska göra men bra kommer det bli, det e ja helt 100 på :P


<3

Likes

Comments

Jag Klarade Det!!!! ja fixade mitt mål att jogga mig igenom 2låtar :) klarade totalt 10min i sträck! låter kanske inte så mycket men jag är sjuuukt stolt över mig själv :D totalt 40 min på löpbandet varvat pw och jogging :) nu sitter ja o flåsar i omklädninhsrummet men ska ta o hoppa in i en skön dusch innan ja får knalla hem igen :)

YES!

Likes

Comments

Så sitter ja nu här på tåget hem igen :) 20 minuter så e jag äntkigen tillbaka i mitt kära Örebro <3 Tycker i vanliga fall att det kan va gabska skönt o åka tåg.. Men INTE idag :( men snart hemma i min älskade lägenhet o min älskade sambos famn igen! Sen blire o pallra sig iväg till gymmet en snabbis. Tänkte försöka mig på o jogga i 10 två låtar... vi får se hur det går :)

puss o kram

Likes

Comments

Du har förmodligen ingen aning om vilken låt som cirkulerar i mitt huvud just nu. Rubriken ovan är om du inte visste det första meningen i låten "inte vackrast i världen". Lyssna på den o lägg märke till texten. Gör du det har du på sätt o vis svaret på varför jag över huvud taget startade den här bloggen. Om du inte orkar lyssna eller har mycket tid o slå ihjäl, varsågod o läs vidare :)

orsaken är inspiration.
Något som driver mig att fortsätta. När inte min egna vilja är tillräckligt stark eller motiverande. Då hoppas jag att den här bloggen ska motivera mig att fortsätta kämpa. Även om du hemliga människa jag "pratar" med inte ens existerar hoppas jag att min hjärna inte är tillräckligt smart att förstå det utan faktiskt blir mer motiverad att fortsätta ändå. Trots att du kanske inte finns. Trots att nollan på antalet läsare lyser lika starkt som nu. Jag hoppas såklart på motsatsen så om du hemliga människa läser detta. Tack! Du är n
motiverande. :)

/Kram

Likes

Comments

jahopp... då har jag visst tagit den där förbannade tjuren vid hornen och startat min egna blogg. Om någon någonsin hittar hit, grattis!! du har förmodligen hittat världens tråkigaste och mest misslyckade blogg. Så vad e då vitsen med denna till synes mycket intetsägande blogg?? Jo. precis som alla andra i denna lilla värld har jag bestämt mig för att gå ner i vikt. jag vaknade upp en morgon, vägde mig, bröt ihop, tyckte synd om mig själv flr att sedan repetara ett antal för många gånger. Men nu är det alltså slut med det (för ett tag i alla fall ;) )


Jag startade med en vikt på 81kg. Men detta var mitt i min "tycka synd om mig själv"-snurr så om det finns inte så mycket att orda om. I skrivande stund väger jag 78.6 kg (eller i alla fall gjorde jag det för 3 dagar sedan). Sedan dess har jag pallrat mig iväg till ett gym med ett sedan länge oanvänt gymkort, tränat alldelles för ivrigt för att sedan vakna upp med träningsvärken från helvetet. Men men... nu e två pass på gymet avklarade, idag vila (mina muskler sjunger av lycka) så får vi se vad som händer... men i alla fall... Har du hemliga människa hittat hit, välkommen! Hoppas du finner min tragiskt tråkiga blogg underhållande :P

Tack o hej!

Likes

Comments