Idag ska jag tillbringa denna dag i märsta badet med bra och roligt folk. Jag är en person som älskar att bada och jag älskar att vara med vänner med sig på badet för då blir allt mycket roligare. För då blir man mer och mer taggad.

​Detta kommer att bli en så skön dag där man kanske får lite sol och blir lite brun. Jag hatar att inte vara brun på sommaren. Tack för att ni läser min blogg hoppas att den kan göra JUST DIN vardag mycket roligare. Glöm inte att följa min blogg och dela den, ni får inte glömma att följa @nouw_com på instagram såklart glöm inte att följa mig också där <3 #nouwinfluencer <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag fick jag syn på denna bild det är en bild från när jag var i Holland. Det är den bästa efterrätten jag någonsin ätit. Det är en våffla med choklad inuti och massa olika glass smaker. Det var sååååå gott. Detta får mig att tänka på tiden då det var sommar i Sverige på RIKTIGT! Vädret är inte det bästa just nu i Sverige vilket gör mig och massa andra människor typ ledsna hela tiden. Jag vill bara ut och resa och få lite sol. // PUSS <3// GLÖM INTE att följa mig på bloggen, dela och följa mig på resterande sociala medier:

Instagram: Lilliyacoub och Snapchat: Lillianyacoub

Likes

Comments

Heeeeej alla fina!

I detta inlägg är det inte de finaste bilderna ni har sett men jag försöker göra bilderna till så bra som möjligt. Jag älskar inlägg som är som detta bilder eftersom att det är bra tips till er som läser inlägget. Ni kanske inte vet vad ni ska köpa för kläder till sommaren och är mycket stressade inför något roligt och ni har bara varma kläder hemma. Då är det bra att ni kan få lite tips på vad ni kan köpa för kläder.

Detta är inget samarbete med något företag som kommer att komma upp i detta inlägg. Jag säger vart prylarna kommer ifrån bara för att ge er tips.

Tröja = H&M shorts = Dear Axelsson skorna = Skopunkten smycken = Glitter

PRIS. tröja = 149kr shorts = 199kr skorna = 349kr armband = 79kr halsband = 129kr

Glöm inte att gilla inlägget och dela för om jag får 250 nya följare så ska jag göra en giveaway där ni kan vinna fina priser, MEN det måste vara fram till den 1 Dec.

FÖLJ MIG PÅ

INSTAGRAM: Lilliyacoub och Snapchat: Lillianyacoub

Likes

Comments

Detta är mina nya naglar gjorda av mig. Och nej jag är ingen nagelteknolog eller så men jag kan fixa naglar säger inte att jag är bäst på det, men jag kan ändå fixa mina naglar.

Jag personligen tycker inte om böjning på naglar och därför väljer jag att göra de platta, men jag säger inte att det är fult om du har det. Böjningen är säkert mycket finare på dig än på mig. Jag älskar att fixa naglarna när jag väl är hos en nagleteknolog gillar jag att experimentera med många färger t.ex: himmelsblå med ljusgrönt och lite vit. När jag gör naglar själv tycker jag om att göra någonting enkelt och fint.

Detta naglar är inte det finaste jag har gjort det finns naglar som är mycket finare som jag har gjort de fins att se i mig facebook sida jag länkar den här under. Se till att ni följer mig på alla sociala medier. Följ mig också på bloggen och glöm inte att dela min blogg.

Sociala medier:

Instagram: Lilliyacoub Snapchat: Lillianyacoub Facebook: Naglar Södertälje

Likes

Comments

​Heeeeej!

Jag har lite kul med smink ibland. Jag älskar att experimentera med smink och färger det är det bästa jag vet. Om ni vill göra en samma ögonsminkning som jag har gjort då börjar du göra en enkel linje med det bruna och försöker göra en fin vinge sen tar du det glittrigaste sminket du har hemma och gör samma sak som du gjorde med den bruna färgen och sen tar du lite eyeliner på insidan av ögat på den bruna färgen som en vinge och sen gör du en eyeliner på linjen som den ska vara på. Det är hur du får en lika fin ögonsminkning som jag har gjort. Hoppas att ni får världens finaste dag.// kram <3 <3 <3

Likes

Comments

heeej

Detta är slottet som finns i Mariefred. Det är sååå himla fint där och jag älska vädret vi fick när vi väl var där. Denna stad är sååååå fin att man typ vill flytta dit och det är ett mycket lugnt ställe.

Vi hittade fina byggnader också där och de var så fina att du inte vill gå därifrån. Det fanns mycket blommor som var dekorerade till olika saker tillexempel en fjäril. Det fanns ett äppelträd där som vi plockade äpplen ifrån och när vi plockade kände jag hur det kröp någonting på min hand. Jag tittar på handen och dt var ett mycket stort kryp som jag inte visste vad det var. Jag är säker på att det inte är en fjäril.

​Vi hittade till ovh med ankor som kom och åt med oss lite bröd de omringade oss. Vi satt på bänken och matade och tittade på dem. Jag älskar när djur kommer fram till mig för att få någonting att äta. För då känns det som om man har gjort någonting bra. Denna gräsmatta om ni ser i bilden är där vi satt på en bänk och åt våran mat. BTW: jag var där med min familj och min syrras familj. //kram <3 <3 <3 

Glöm inte att följa mig på resterande sociala medier:

Instagram: Lilliyacoub Snapchat: Lillianyacoub 

Likes

Comments

HEEEEJ ALLA! 

Detta är bilder från gårdagens fest som jag hade, för att jag har fyllt 15 år idag yaaaaaaaaay. Jag känner bara att tiden har gått as fort och känner inte av hur mycket jag har slösat bort tid bara på några år. Nu är det sommarlov också nu kan jag vara aktiv på bloggen upp till 100%. OM ni hjälper mig med 200 följare kommer jag att göra 2 st giveaway's, men bara om vi når 200 följare början på juli ungefär den 6 juli. glöm inte att följa mig på bloggen och glöm inte att gilla så är ni bäst i test.// puss och kram <3 <3 <3 

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ RESTERANDE SOCIALA MEDIER:

INSTAGRAM; Lilliyacoub SNAPCHAT; Lillianyacoub

Likes

Comments

HEEEEJ!

Nu ska jag svara på lite vanliga saker som ni inte visste om mig.

1. Jag älskar att hänga med andra människor hela tiden.

2. Min dröm är att bli psykolog eller sosionom.

3. Jag är hatar katter och får.

4. Jag älskar sushi och asiatiska maträtter.

5. Min favorit sport är basket och simning.

6. Jag hatar killar som tror att de kan bestämma över tjejer.

7. Jag har alltid varit stolt över den personen jag är och den kroppen jag har fått oavsett vad folk säger om mig.

8. Min favorit färg är blå.

9. Jag har alltid varit duktig på musik i skolan och bild.

10. Jag ska gå antingen ekonomi juridik eller samhällskunskap i gymnasiet.

gilla gärna inlägget och glöm inte att följa mig på bloggen så att du inte missar massa skoj på min blogg./kram <3 <3 <3

Glöm inte att följa mig på resterande sociala medier

INSTAGRAM: Lilliyacoub och SNAPCHAT: Lillianyacoub.

Likes

Comments

hej!

Jag ville bara göra ett litet inlägg om att jag fyller 15 på lördag alltså den 17/6 men jag ska fira mig dag den 16/6 med världens bästa människor längtar tills på fredag. Jag önskar alla som fyller år på lördag att ha världens roligaste dag i deras liv och alla ni andra så klart <3 <3 <3 Det kommer säkert att komma upp bilder på festen på bloggen, men bara om jag kommer håg att ladda upp de. BTW: glöm INTE att gilla och följa mig blog så är ni bäst. kram <3 <3 <3

Följ mig på resterande sociala medier:

INSTAGRAM: Lilliyacoub och SNAPCHAT: Lillianyacoub

Likes

Comments

heeeeeeej!

Detta är en bild från en solnedgång i Katrineholm när jag var på ett läger förra månaden. Jag övernattade 3 nätter där och allt var mycket roligt förutom att det var mycket myggor där som åt upp oss hahahaha. Som ni kanske märkte att jag skrev "oss" det är för att vi var ungefär 60-70 personer som var på lägret vi var på ett kyrkoläger som var mycket roligt. Det var en av det bästa sakerna jag var med om för att vi spelade 8-kamp och fotbollsturnering. Vi var där från torsdag till söndag och i lördags spelade vi upp en teater som vi tränade på under torsdag och fredag.

glöm inte att följa mig på resterande medier:

Instagram: Lilliyacoub Snapchat: lillianyacoub

Likes

Comments