Search

Heeeeej, alla fina!

Det som stör mig mäst av allt är när en människa kan vara sååå himla otacksam om hur hen ser ut. Du som har kroppskomplex är inte ful och inte dålig heller. Det du måste veta är att du är världens finaste människa och att du är en heeeeeeelt underbar person. Jag säger inte att jag inte har komplex över min kropp, men jag har denna komplex för mig själv för att ingen ska kunna se på mig som om jag är annorlunda. Många människor har sårat mig på grund av min kropp, MEN jag har inte låtit dessa människor skada mig, för att jag vet att jag är finare, smartare och bättre än de på insidan och utsidan. Du ÄR vacker, fin, smart, rolig och en heeeelt underbar person.

Kolla nere på semesterbilderna för något roligare för idag. Detta var när jag var i Turkiet.

Glöm INTE att gilla och följa mig på bloggen för att inte missa flera inlägg under #nouw30daychallenge sååååå är ni bääääst.

Instagram: @Lilli.elia.yacoub Snapchat: @Lillianyacoub Blogg: @LillianYacoub ​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heeeej, alla finaaaa

Den pälsen som ni ser på bilden är inte gjort av äkta päls. Och om ni kollar på bilden nere KOMMER ni nu säga åt er själva att, "OMG, hon äter kött, men skriver att hon inte har äkta päls på sig, varför?" Ja, för att jag har inga problem med att äta kött i vissa perioder, men det finns andra perioder då jag inte äter kött i ungefär 2-3 månader. Jag kan tycka att kött är onödigt att äta och så, men att köpa äkta päls är ännu onödigare för att ett det är sjukt dyrt, två det ger inte mig nån nytta och alla ät fri villiga att äta och ha på sig vad de vill. Hoppas att ingen tar illa upp för att jag VILL verkligen äta vegansk mat och tänkt att jag ska börja med det snart igen.

Till nåt liteeee roligare:

på hösten kommer jag att åka till LONDON, men jag har inte bestämt det ännu. Såklart att ni kommer att få vara en del av resan om jag åker dit. Det kommer att vara första gången jag är där och jag ska shoppa massor OM jag får chansen. Det kommer verkligen att vara en upplevelse, man har ju hört såååå gott om London. Missa inte min challenge #nouw30daychallenge sååå...

glöm inte att gilla, följa mig på bloggen och på resterande sociala medier:

Instagram: @Lilli.elia.yacoub Snapchat: @Lillianyacoub Blogg: @LillianYacoub

Likes

Comments

Behöver man ibland. Det bästa jag vet är att vara hemma med lite snacks och en film eller två. Idag fick det bli lite mys hos kusinen med brieost och vindruvor. Jag har varit i skolan idag och haft min riktiga hel dag i skolan för första gången denna vecka. Det som har hänt är att jag har antingen varit sjuk eller haft läkartid, vilket gör så att hela min dag blir typ förstörd och inte kan vara i skolan och studera.

Ibland kan jag känna att jag inte vill gå i skolan längre, MEN när man äntligen har fått någonting gjort och är godkänd i ämnet blir man mer taggat av att gå i skolan. Idag fick jag en möjlighet att söka till ett gymnasium och det gjorde jag för att jag vill fortsätta att vara lyckad i mitt liv. OCH nej jag säger inte att bara för att du inte går eller har gått i gymnasiet att du inte har en framtid, NEJ! Jag personligen skulle inte veta vad jag skulle vilja jobba men i framtiden. Alla ska ha rätta att välja sin egen framtid. Du ska veta att du är bäst och ingen INGEN är bättre än dig. 

Det var allt för detta inlägg och glöm inte att gilla, dela och följa!  #nouw30daychallenge

Instagram: @lilli.elia.yacoub Snap: @lillianyacoub Blogg: @LillianYacoub

Likes

Comments

Snöstorm i Södertälje de senaste 4 dagarna det har bara fallit och fallit mer och mer för varje dag, vilket är skönt för då känns det som om det blir mycket ljusare under dagen. Oftast sitter man helt deprimerad över att det blir kolsvart ute kl:16:00 vilket är heeeeeelt sjukt. MEN inget får mig att hata vintern till och med när det är storm älskar jag den eftersom att då finns det inga små äckliga kryp som kryper överallt. Så jag satte mig på ett café och åt årets första semla som var en mycket god fika.

Jag har undrat över en grej nu, att tänk om någonting skulle hända i jorden. Skulle man kunna flytta till mars? Detta är en random fråga men man tänker på sånt väldigt ofta, iallafall gör jag det.

Glöm inte att följa bloggen om ni inte vill missa varje dag bloggande i 30 dagar #nouw30daychallenege . Följ mig gärna på resterande sociala medier så är ni bäst:

Instagram: @lilli.elia.yacoub Snap: @lillianyacoub Blogg: @LillianYacoub

Likes

Comments

Jag behöver verkligen hjälp med att Välja balklänning. Skulle det inte vara fint med en röd/blå klänning med en fin V-ringning framme? Finns det bra webbsidor som har så att man får välja egen mått på storlekar? Kommentera nere med tips på affärer/webbsidor. Jag vill gärna att det är bra leverans tid för att jag kommer att ha balen i maj/juni. För att inte missa några inlägg och massa roligt som kommer upp på bloggen, följ mig gärna. Följ också för att följa med på min resa där jag bloggar 30 dagar i sträck, missa inte #nouw30daychallenge .

Glöm inte att följa mig på Bloggen och resterande sociala medier:

Instagram: @Lilli.elia.yacoub Snapchat: @Lillianyacoub Bloggen: @LillianYacoub

Likes

Comments

Tror ni att jag kommer att missa denna challenge #nouw30daychallenge ? Då har ni fel kan jag bara säga. Jag kommer att ladda upp 1-2 inlägg per dag kl:19:00, jag är as exalterad för tänk er att jg som bloggar 1 gång per många ska försöka hålla mig till varje dag! wooow. Detta är det minsta jag kan göra åt er som vill att jag bloggar oftare. OM jag får chansen att åka till paris så kommer det att göra mitt år och jag kommer verkligen att blogga sönder därifrån. Jag hoppas och tror att ni är lika exalterade som jag är, för detta blir verkligen en utmaning för mig.

Glöm inte att följa mig på bloggen och resterande sociala medier:

Instagram: @Lilli.elia.yacoub Snapchat: @Lillianyacoub Blogg: @LillianYacoub

Likes

Comments

Ett sent gott nytt år från mig till er fina.

Jag är verkligen priviligerad över att jag har kunnat klara mig genom 2017. Det har varit mycket sorg under 2017. De senaste månaderna har varit bra men annars har det varit ett mycket dåligt år. Ibland kan jag tycka att livet är orättvist och att det inte finns likvärdiga människor i världen. Det finns människor som säger att jag är impertinent, men det är jag inte. Jag är oftast nöjd över att få en tröja från H&M och inte från Johnells. Men det är inte det detta inlägg ska handla om utan detta inlägg ska handla om VAD SOM HAR HÄNT. Jag har inte varit så aktiv men jag har inte varit så aktiv vid min dator den senaste tiden, jag gör mitt bästa för att kunna blogga varje vecka men jag hinner aldrig. @nouw_com #nouwinfluencer

Glöm inte följa mig på bloggen och på resterande sociala medier.

Instagram: @lilli.elia.yacoub Snapchat: @lillianyacoub Bloggen: @LillianYacoub

Likes

Comments

Hej

Idag har jag jobbat för andra veckan och det är ett jobbigt jobb men det går fort.

Det bästa med jobbet är att jag får röra mig mycket vilket är bra för hälsan.

Denna vecka har jag hållit tal i skolan vilket gick mycket bra och jag har haft nationellt prov.

Det gick mycket bra för mig i alla ämnen och jag har klarat mig.

Om 19 dagar tar jag jullov och tar ledigt i ungefär 2 veckor.

Hoppas att ni mår bra och har en underbar jul men era nära och kära.

Glöm inte att följa mig på bloggen och på resterande sociala medier:

Instagram: @Lilliyacoub Snapchat: @Lillianyacoub Blogg: @LillianYacoub

Likes

Comments

Idag är det sista dagen i mitt höstlov. Imorgon börjar jag skolan och det är as tråkigt att gå i skolan, men när jag inte går i skolan och inte gör någonting hemma blir jag rastlös så man kan säga att jag saknar skolan "lite".

Under höstlovet har jag varit hemma mycket, men jag har också varit i mall of Scandinavia två dagar i sträck. Jag har INTE sovit där, men ni förstår vad jag menar. Jag var där tillsammans med min systers familj. och det var mycket kul vi bowlade och som vanligt vann jag inte. 

Jag ska göra nationella prov om TVÅ DAGAR jag är mycket nervös fast jag inte borde vara det eftersom att jag har muntligt nationella prov. Hoppas att det går bra för mig. 

@nouw_com #nouwinfluencer

Det var egentligen allt ni har missat från mig sen sist jag var social.

Glöm inte att följa mig på bloggen och resterande sociala medier: 

Instagram: @Lilliyacoub och snapchat: @lillianyacoub och blogg: klicka här —> @LillianYacoub ​​. 

Likes

Comments

Heeej!

Jag vill bara börja med att skriva att denna vecka har varit en blandning mellan en bra och en dålig vecka. Det har hänt massa saker bland annat att jag har fått en dator på min näsa och det var rejält. Som tur är gick det över ganska snabbt. Idag har det varit en grym dag och vi har inte jobbiga lektioner på fredagar vi har praktiska ämnen.

Det värsta ämnet jag vet är matte... ja, jag HATAR matte. Det finns inget värre än matte. Min största dröm är att leva i en dröm där inte matte existerar. De som gillar matte... Jag älskar er, men varför matte hahahahahaha. Till någonting roligare att mina favorit ämne är engelska och musik.

DETTA VAR DEN KONSTIGASTE VECKAN I MITT LIV!

Glöm inte at följa mig på bloggen och resterande sociala medier:

Instagram: @lilliyacoub och Snapchat: @lillianyacoub blogg: @LillianYacoub

Likes

Comments