Jag ska börja med att säga föråt för att jag inte har skrivit några inlägg denna månad.

Det har varit mycket trubbel de senaste veckorna i mitt liv och det är privat och vill inte prata om det.

Jag ska göra det bästa jag kan för att skriva så många inlägg som jag bara kan denna månad.

Till ett lite roligare ämne vill jag bara säga att @nouw_com #nouwinfluencer har uppdaterats mycket bra och denna sida är sjukt rolig att jobba i tycker jag i alla fall.

Jag lovar att i framtiden kommer jag att göra bättre för mig.

Glöm inte att följa mig på bloggen och du får gärna dela den.

Följ mig på resterande sociala medier:

Instagram: @Lilliyacoub och Snapchat: @Lillianyacoub

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta är några bilder som jag tycker blev fina. Glömde skriv att om ni vill ha en smink tutorial, kan ni bara kommentera det här nere👇 . Jag är inte bäst på att sminka och jag är inte en sminkartist sååå det kan gå hur som helst, men jag hoppas att ni vill ha det. Jag börjar skolan om 2 dagar, nu tror ni säkert att jag kommer säga att jag inte vill ha skola, men jag vill ha skola mer än når annat för att jag har blivit trött på att vara hemma hela dagarna.

Jag har nationella prov om mindre än 3 månader. Det är sjukt, men jag är lite taggad på nationella för ju snabbare tiden går ju närmre kommer jag studenten. Jag ve att jag inte skriver långa blogginlägg och att jag inte är såååå aktiv i bloggandet, men det är för att jag inte kommer på nåt att skriva, När jag ska skriva om någonting brukar det vara stop i huvudet. Hoppas att det inte gör så mycket. @nouw_com och #nouwinfluencer

Följ mig gärna på bloggen och dela den till dina nära och kära så är du bäst.

Glöm inte att följa mig på resterande sociala medier:

Instagram: @Lilliyacoub Snapchat: Lillianyacoub

Likes

Comments

Jag har saknat att ha naglar. Det var länge sen jag fixa mina naglar fina och gjorde de hos en nagelteknolog. Dem naglarna som ni ser på bilderna uppe är gjorda av mig. Jag älskar att fixa naglar och NEJ jag är inte en nagelteknolog, men kan fixa naglar. Jag börjar att bli trött på att göra naglar och det är därför jag går hos en nagelteknolog för att fixa naglarna.

Nu för tiden är jag mer för smink och hår. Jag älskar att sminka mig själv och andra. När jag sminkar mig festligt blir det sjukt fint och när jag sminkar mig vanligt, men jag lyckas nästan aldrig men eyeliner, men det blir bättre efter varje gång.

Följ: @nouw_com och #nouwinfluencer

Glöm inte att följa mig på bloggen och dela till dina nära och kära så är du bäst.

Du får gärna följa mig på resterande sociala medier:

Instagram: @Lilliyacoub Snapchat: Lillianyacoub

Likes

Comments

Detta är en fin bild på solnedgången, det är mycket finare i verkligheten. Den är inte världens finaste bild som jag har tagit, men det gör inget. Jag hatar när bilder inte blir bra, det är det värsta jag vet.

Jag ska börja skolan igen den 17/8 alltså nu på torsdag. Trodde inte jag skulle säga detta, men jag har saknat skolan och jag längtar mer än nåt annat det är sista året i grundskolan sen börjar jag i gymnasiet, vilket jag tror kommer att vara mycket roligt. Och andra sidan har jag nationella provet att tänka på detta år. Jag är lite nervös över det, men tror att det kommer att gå bra hoppas det. Mitt mål är att jag ska slå rekord i skolan jag går i, jag hoppas det. @nouw_com och #nouwinfluencerglöm inte att följa mig på bloggen så är ni bäst och dela gärna min blogg till dina nära och kära.

Likes

Comments

JO, JAG ÄR FIN!

Jag trivs med mig själv och sen om du inte tycker om det kan du tycka det för det betyder ingenting för mig. Ja, jag har inte den finaste kroppen men vad gör det, jag är inte en sämre person på grund av det. Det värsta jag vet att smala personer är så J*VLA självsäkra så fort de ser en plus-size person i närheten, men jag kan bara säga SLUTA för att ni smala är inte bättre än oss andra ok ok.

Det finns gränser för personer som är "för" smala eller "för" tjocka, om det inte är jag som tar illa upp för det kan det finnas andra personen som kanske tar livet av sig för att andra säger hur de ska se ut. Jag ändrar på min kropp om jag vill. Ni har inget med det att göra för femöre. Tänk om jag kom till dig och sa "OMG, du borde vara smalare eller tjockare". Det jag vill få ut av detta inlägg är att jag vill att ni ska sluta hata på varandra varesig utseende, hudfärg, sexuell identitet eller religion. Tyck om varandra och om någon säger någonting dumt till dig svara inte personen för att då får hen tillbaka ordet till sig. Jag älskar er// kram <3 <3 <3#nouwinfluencer

Glöm inte att följa mig på bloggen och dela bloggen till dina nära och kära.

Följ mig på resterande sociala medier: Instagram: @Lilliyacoub och Snapchat: @Lillianyacoub. Följ också @nouw_com på Instagram

Likes

Comments

Idag ska jag tillbringa denna dag i märsta badet med bra och roligt folk. Jag är en person som älskar att bada och jag älskar att vara med vänner med sig på badet för då blir allt mycket roligare. För då blir man mer och mer taggad.

​Detta kommer att bli en så skön dag där man kanske får lite sol och blir lite brun. Jag hatar att inte vara brun på sommaren. Tack för att ni läser min blogg hoppas att den kan göra JUST DIN vardag mycket roligare. Glöm inte att följa min blogg och dela den, ni får inte glömma att följa @nouw_com på instagram såklart glöm inte att följa mig också där <3 #nouwinfluencer <3

Likes

Comments

Idag fick jag syn på denna bild det är en bild från när jag var i Holland. Det är den bästa efterrätten jag någonsin ätit. Det är en våffla med choklad inuti och massa olika glass smaker. Det var sååååå gott. Detta får mig att tänka på tiden då det var sommar i Sverige på RIKTIGT! Vädret är inte det bästa just nu i Sverige vilket gör mig och massa andra människor typ ledsna hela tiden. Jag vill bara ut och resa och få lite sol. // PUSS <3// GLÖM INTE att följa mig på bloggen, dela och följa mig på resterande sociala medier:

Instagram: Lilliyacoub och Snapchat: Lillianyacoub

Likes

Comments

Heeeeej alla fina!

I detta inlägg är det inte de finaste bilderna ni har sett men jag försöker göra bilderna till så bra som möjligt. Jag älskar inlägg som är som detta bilder eftersom att det är bra tips till er som läser inlägget. Ni kanske inte vet vad ni ska köpa för kläder till sommaren och är mycket stressade inför något roligt och ni har bara varma kläder hemma. Då är det bra att ni kan få lite tips på vad ni kan köpa för kläder.

Detta är inget samarbete med något företag som kommer att komma upp i detta inlägg. Jag säger vart prylarna kommer ifrån bara för att ge er tips.

Tröja = H&M shorts = Dear Axelsson skorna = Skopunkten smycken = Glitter

PRIS. tröja = 149kr shorts = 199kr skorna = 349kr armband = 79kr halsband = 129kr

Glöm inte att gilla inlägget och dela för om jag får 250 nya följare så ska jag göra en giveaway där ni kan vinna fina priser, MEN det måste vara fram till den 1 Dec.

FÖLJ MIG PÅ

INSTAGRAM: Lilliyacoub och Snapchat: Lillianyacoub

Likes

Comments

Detta är mina nya naglar gjorda av mig. Och nej jag är ingen nagelteknolog eller så men jag kan fixa naglar säger inte att jag är bäst på det, men jag kan ändå fixa mina naglar.

Jag personligen tycker inte om böjning på naglar och därför väljer jag att göra de platta, men jag säger inte att det är fult om du har det. Böjningen är säkert mycket finare på dig än på mig. Jag älskar att fixa naglarna när jag väl är hos en nagleteknolog gillar jag att experimentera med många färger t.ex: himmelsblå med ljusgrönt och lite vit. När jag gör naglar själv tycker jag om att göra någonting enkelt och fint.

Detta naglar är inte det finaste jag har gjort det finns naglar som är mycket finare som jag har gjort de fins att se i mig facebook sida jag länkar den här under. Se till att ni följer mig på alla sociala medier. Följ mig också på bloggen och glöm inte att dela min blogg.

Sociala medier:

Instagram: Lilliyacoub Snapchat: Lillianyacoub Facebook: Naglar Södertälje

Likes

Comments

​Heeeeej!

Jag har lite kul med smink ibland. Jag älskar att experimentera med smink och färger det är det bästa jag vet. Om ni vill göra en samma ögonsminkning som jag har gjort då börjar du göra en enkel linje med det bruna och försöker göra en fin vinge sen tar du det glittrigaste sminket du har hemma och gör samma sak som du gjorde med den bruna färgen och sen tar du lite eyeliner på insidan av ögat på den bruna färgen som en vinge och sen gör du en eyeliner på linjen som den ska vara på. Det är hur du får en lika fin ögonsminkning som jag har gjort. Hoppas att ni får världens finaste dag.// kram <3 <3 <3

Likes

Comments