​Hej!

Hoppas ni har haft en bra helg för det har jag haft. 

I fredags så var jag i skolan och dom sista 3 timmarna satt jag och försökte komma på nått att göra företag med, haha. (kom dock inte fram till något vettigare än Mary Kay) Men sen åkte jag till torp med mamma och sedan såg vi på skräckfilm när vi kom hem. På lördag så va jag hemma och tog det lugnt och sen på kvällen åkte jag och träffa en kompis i Lysekil sen åkte vi hem till mig och chilla hela söndagen. 

Idag har jag varit i skolan och idag hade vi ing lektioner utan vi såg på film från 09:15 till 10:50, sen hade vi gemenskaps övningar och sen sluta vi (vi hade en likabehandlingsplan dag).

Jag har även börjat fundera på att börja träna eller börja med nått så jag slipper sitta hemma och bara äta och sova, haha. Men får se vad som händer för hade varit kul att få lite bättre kondition och kanske få lite muskler i armarna, haha. 

Men ni får ha det så bra till nästa gång!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Hejj på er!

Hur har eran helg varit? Min har varit ganska bra för har firat min lillebror som fyllde 10 igår,

så har ätit min väldigt mätt denna helgen, haha.

Men idag kommer det nog bli mest skriva skalarbete, för det ska va klart på torsdag.

Så lika bra att börja nu ;) För jag hade ju planerat ha en ny start på skolan så jag ska inte halka efter i nått, för det är rätt jobbigt att arbeta upp när man har massa annat så jag håller på och försöker

lära mig av mina misstag, haha.

Men en sak jag är riktigt taggad för är att jag och två tjejkompisar ska skapa ett företag i veckan för skolan och jag kommer länka våran hemsida (tror vi kommer skaffa det iallafall) och skriva lite om vad vi ska sälja och jag ska ju även försöka börja hjälpa mamma med hennes sminkföretag, haha kommer verkligen inte bli lite stressigt!

Men det var allt för stunden så ha det så bra!

Likes

Comments

Hejj!

Jag har nu tänkt på att börja om med denna bloggen så har rensat den och lite sånt så får jag se hur det blir men ska försöka lösa det.

Jag har ju inte bloggat så mycket förr för jag har liksom inte haft nått så intressant liv men nu när jag börjat gymnasiet tror jag det kommer börja hända lite mer i mitt liv.

Men kan börja skriva lite information om mig.

Jag heter Lillianne Magnusson, bor i dingle, läser handel och administration på gymnasiet (första året), jag ska försöka börja hjälpa mamma med hennes lilla företag och även skapa ett i skolan med

några underbara tjejkompisar som jag lärde känna nu när jag börja gymnasiet. Jag är oftast en väldigt glad person som älskar att skämta men kan ha mina dåliga dagar som många andra också kan ha!

Men nu fick ni veta lite om mig så nu får jag bara hoppas detta lät lockande så ni checkar den varje dag ;)

Likes

Comments