hej tänkte berätta lite om hur det är för mig att vara mamma med IBS ( Irritable Bowel Syndrome ) som är en tarmsjukdom. Tarmen är väldigt känslig äter jag för stark mat får jag jätte ont i magen och måste springa på toa.

Blir jag stressad får jag ont i magen o måste springa på toa. Blir jag orolig är det lika dant. Det är rätt så jobbigt. Speciellt när man är ensam hemma med sonen och magen startar. Han förstår inte det o blir sur o lite jobbig för jag inte kan fortsätta leka eller spela med honom för jag får ont i magen o måste springa på toa.

Och det inte bara en gång jag måste springa på toa.
Och det finns inget som botar IBS. Utan det finns saker som lindrar men jag har inte hittat något som hjälper mig.
Sen finns det dom som har IBS som har det lättare o inte känner av något o det finns dom som har det värre.
Men jag tycker det är jobbigt med min IBS. Och som sagt är det jobbig med sonen. Tex skulle vi gå ut och magen startar när vi varit ute i 5 min så måste vi gå in och stanna inne sen. Så jag kan knappt hitta på något är så rädd att magen startar. Ja ja nu ska jag göra mig klar till praktiken ha det bra o hoppas ni förstår bad jag menar. ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jaha då ska jag göra mig klar för att gå till praktiken första dagen. Börjar kl 13. Jag ör lite små nervös. Och så får jag inte träffa min sån fören imorgon bitti. Eller ja är han hemma bör jag har rast så får jag träffa han en stund. Jag skriver inte så långa inlägg som många gör men jag är ny och jag vet inte vad folk vill läsa om det nu är någon som läser.


Hmm nä nu ska jag göra lite saker innan jag ska gå. Ha det bra skriv om det är något jag ska skriva om
❤️

Likes

Comments

Trodde inte det skulle vara så jobbigt denna termin. Fem ämnen och ett hem o ta hand om och en son att ta hand om en massa inlämningar och prov att plugga till.
Trodde ett tag att jag skulle hoppa av men nu är jag snart i genom denna termin och snart bara en kvar.
Min son är som tio barn om han inte får tillräckligt med uppmärksamhet. Tror nämligen att han har något. Och hans pappa jobbar o sen kommer han hem o äter sen så åker han till sin bowling minst två gånger i veckan sen nästan varje dag så har han lovat att hjälpa någon. Så han är sällan hemma o är han hemma så ör sonen ännu mer jobbig för att han vill ha uppmärksamhet av sin pappa som blir arg på sonen ja jag är helt slut men det är ingen som fattar att jag behöver en paus fast jag sagt i från. Jaja nu ska jag avsluta här. Ha det så bra Avslutar med en bild på våran söta hamster
❤️Likes

Comments

​Jaha i dag har sonen varit så trotsig så det finns inte. Han lyssnar verkligen inte värkar som han inte har några öron. 💤

Ja det har inte hänt så mycket i dag förutom att sonen har varit på fotbollsträning. Sitter och lyssnar på musik och funderar på att gå och lägga mig snart. Har suttit här och virkat lite håller på med en filt till min systerdotter.

Vill ha varmt ute nu och massa sol. det har varit lite sol i dag men det blåser kallt. så nu vill jag ha riktig sommar värme.

jag skriver säkert den tråkigaste bloggen någon sin men jag kommer säkert in i det här med.

nä nu säger jag hej då för denna gång ❤

Likes

Comments

Hallå hallå❕

Tänkte försöka mig på att blogga lite. 😊

är helt ny på det här så vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Så är det någon som läser skriv gärna vad ni vill läsa :)

Jaja sitter här och lyssnar på musik ska spela lite snart..

lite kort inlägg för i dag.

ha det så bra kram kram

Likes

Comments