okej, nu är det så att jag antagligen inte kommer blogga från denna bloggen något mer. 

Istället har jag skapat en ny här på nattstad. Länk ----> http://www.nattstad.se/gustafzzonida

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okej, mitt drömresemål är London, och har alltid varit det!

London är en så fin stad, och jag fastnade lätt för den. Den har något speciellt!

Har aldrig varit där, men jag vill så gärna åka dit inom en snar framtid!
Likes

Comments

Nejmen tjena!

Denna dagen har varit rätt okej. Har varit trött hela dagen och haft ett jobbigt prov. Men har iaf fått börja på ett roligt arbete i SO.

Imorgon är det fredag igen, inget speciellt alls. Skola, och sedan hem och slappa. Finns inget att kolla på på teven heller. Kollar inte på Idol som alla andra gör.

Tänkte tillägna en låt till mitt crush också!


Likes

Comments

Hejsan tjena!

Hade en del skolarbete att göra i början av denna veckan så hann inte blogga. Imorgon har jag ett prov i SO om Kina, och på fredag tror jag att jag har ett hörtest i engelska, inte helt säker än.

Men jag kan stolt säga att jag fick ett A på ett läsförståelse prov i spanska förra veckan! Kände mig jättestolt för jag tycker spanska är ganska jobbigt och svårt!

Och så har jag funderat på vad jag ska göra i min första vidoeblogg som jag ska försöka slänga ihop snart! Jag har några förslag på saker, men jag är inte helt säker, men ni får helt enkelt rösta här under på det ni vill jag ska babbla om!

Likes

Comments

Hejsan tjena!

Bloggade inte alls förra veckan typ, men jag mådde inte så bra hela den veckan.

Men nu är tiden fram till jul räddad av 1D! Deras nya album släpptes ju idag! Midnight Memories!

Här kommer några av mina favoritlåtar!

Something Great är min nya gråtlåt.


Likes

Comments

Jag antar att ni väljer att läsa detta inlägg på egen risk. Jag kommer nämligen skriva av mig nu. Känner att det behövs. Kommer nog lämna ut en del av mig till er också. Och visst, döm mig efter det. I don't blame you if you do.

Okej, nu kör vi.

Han är så fin, vacker, underbar och helt fantastisk. han har allt det där jag vill ha. Varje dag ser jag på honom lite sådär i smyg, i hopp om att han ska lägga märke till mig. Men när han väl kollar på mig, vänder jag bort huvudet och låtsas som att det inte var honom jag kollade på. Och jag känner mig så illa till mods efteråt. Jag hade ju liksom chansen att sända iväg ett leende och kanske till och med få ett tillbaka.

Alla säger till mig att jag borde prata med honom, men det är inte så lätt när man är så fruktansvärt blyg! Men är rädd att man ska tas som en stalker eller något för att man helt random börjar prata med honom, och typ aldrig gjort det innan. Jag vet inte hur allt kommer sluta.

Det är som en dålig kärlekshistoria. Tjejen gillar en kille, och vågar inte säga det till honom så det slutar med att killen skaffar en annan tjej och den första tjejen blir olycklig för en låååång tid. Jag är orolig att det kommer sluta så för mig. Bara för att jag föddes till att vara en sådan som killar inte dras till.

Ja, jag har jättelätt för att hitta fel på mig själv. Jag gör det hela tiden. Olika anledningar till att ingen kommer att se på mig och tänka "wow, hon är så vacker!". I mitt huvud kommer det liksom aldrig bli så. Det är hemskt, jag vet. Men samtidigt kan jag inte göra något åt det just nu. Det går liksom inte. Säg vad ni vill om mig nu, jag plankar ner på mig själv lagom som det är.

Jag har alltid hatat kärlek, för jag har aldrig varit med om att någon kollat lite extra på just mig, och skickat ett leende genom korridoren och liksom göra min dag lite ljusare.

Likes

Comments

Hejhopp..

Sitter på trappan med datorn i knät och försöker hålla humöret uppe. Gick och blev utelåst, och som grädden på moset så måste jag gå på toa.. Inte coolt. Får sitta och lyssna igenom som nya 1D låtarna som iTunes läckte ut. Skivan skulle komma ut på måndag den 25 november, men nu är det andra gången som iTunes gör såhär med en 1D sak. Först Best Song Ever, och nu hela deras nya album... Men låtarna är superbra, och det är ett helt nytt sound, typ lite rockigt!

Aja, kanske sätta igång en film eller något för att fördriva tiden lite..

Likes

Comments

Har en liten idé till en videoblogg.

Om ni läsare kommenterar en massa kända personer, så jag ska säga mig exakta åsikt om varje kändis, med kanske en klang av humor.

Grymt dålig idé, men det är vad jag kom på!

Likes

Comments

Hejsan hoppsa, kommer du ofta hit??

Jag har inte bloggat i helgen, för min yrsel har blivit ganska jobbig på senaste tiden, och så har jag blivit lite depp på grund av det. Men jag ska försöka att slänga ihop minst ett inlägg om dagen nu. Kanske slänger ihop min första videoblogg denna veckan också! Men bara kanske! Kom gärna med förslag om vad jag ska snacka om i den!

Och så en sista grej: ASDFGHJKL THE FOOO GOT ME LIKE A WRECKING BALL. Dom är skitbra, that's it. Mmmhhmmm. Såg dom i Globen första gången, på JB konserten. Felix är min fina pojk, oh yes he is!

Likes

Comments