Jag tar mycket foton. Bilder på min omgivning, mina vänner och på mig själv. Däremot tar jag sällan bilder för att skapa debatt. Idag gjorde jag det.

Jag sminkade mig och faildae totalt med läppstiftet. Det hamnade överallt och jag kom att tänka på det där citatet. "Be with a man who ruins your lipstick, not your mascara." På hur sminket bara är en mask som faktiskt kan åka av. En mask som lätt skadas av hur man blir behandlad eller hur man mår.

I staden där jag bor har det skett två våldtäkter under det senaste månaderna. Jag tänkte på hur människor ofta blir så vanhederligt behandlade och hur vi alla blir påverkade av det.

Jag vågar inte gå själv genom staden på natten.

När jag tog dessa fotografier tog jag inte bilder på mig själv, utan på "kvinnan i samhället", på alla kvinnor och jag ville spegla vad som hände med henne när hon t.ex efter att ha cyklat hem från affären blivit överfallen av en man.

Det är viktigt att skapa debatt och det är viktigt att vara medveten om vad som kan ske runt omkring en. Som min pappa ofta brukar säga får man inte vara naiv. Man får inte vara för oskuldsfull, man får inte vara naiv. Man måste vara medveten om att det finns otäckheter i världen, vissa närmre än vi tror.

"Riv ner alla murar, smällt alla masker." - Ingrid Bäcklund

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjenixen!

Idag gick vi upp tidigt och drog till kyrkan.

Tjohej var inte riktigt det jag tänkte på när vi satte oss i bilen och körde iväg. Usch! Nu måste vi träffa folk tänkte jag.

Väl framme klev vi ur bilen, in i tegelhuset som agerade kyrka och möttes där av glada människor vi träffat tidigare. Vi var med på mässan och sedan även under kyrkfikat där vi träffade några riktigt trevliga människor. Det var alltså inte alls så farligt eller jobbigt som jag föreställt mig att det skulle vara.

I bilen hem sade pappa "två av er får följa med på bröllop" och vände sig till mamma och mig. Vi skulle agera vittnen till en vigsel. "Kul!" Tänkte mamma och jag. Vi drog hem, badade lite i polen och satte sedan på oss varsin klänning.

Monica och Göran hette de som skulle gifta sig. Ett trevligt par på ca 60 år. Mamma och jag var med under vigseln. Jag tog bilder med kameran och sedan sjöng mamma och jag även en song. Vigseln blev superfin och vi drog sedan hem.

Det har varit en rolig dag, jag gillar att träffa människor. Jag tycker varken det är svårt eller särskilt jobbigt att möta folk. Idag har jag verkligen fått vara social och det var skitkul!

Om några veckor börjar gymnasiet och då ska jag ju läsa natur. Jag tror inte det är fel linje för mig men jag tror ej heller att jag kommer jobba med något kring det vetenskapliga. Jag kommer bli chef eller arbeta med människor, det är ju trots allt det jag gör bäst. Natur är en bred linje men kanske inte det som faller mig bäst i smaken egentligen.

Jag har även funderat på detta med bloggen. Jag tycker det är oerhört roligt att skriva och skulle gärna jobba med någonting liknande. Jag tror inte att jag kommer komma någonstans med bloggen däremot. Jag skriver ju inte om något särskilt. Bara om mitt liv och mina tankar, det är roligt att någon läser den men den är nog inte tillräckligt intressant för att andra än de som känner mig skulle vilja läsa.

Imorgon ska vi till Alhambra och det ska bli spännande! Jag ska ta så mycket bilder jag kan.

Vi hörs om ett par dagar. Ha det!

Likes

Comments

Hej hopp!

Jag har det bra här i Spanien med min familj. Vi bor i den svenska prästgården i Torrevieja, en villa med pool. Jag går upp, käkar melon till frukost, badar, äter melon, badar, äter sallad med bröd, ser på film med mamma och går och lägger mig igen. Det är iallafall grunden till de flesta av mina dagar här i Spanien. Hittills har mamma och jag öven varit och shoppat, pappa och jag har dragit på de dagliga turerna till Mercadonan för att handla mat och vi har även fått följa med till jobbet för att visa att vi finns.

Torrevieja är ganska tråkigt. Här bor det många svenskar och även en hel del engelsmän. Själva staden består inte av mycket mer än lägenheter, ofräscha restauranger och en lång strandpromenad. Jag har hört att det ska vara mysigare på kvällen men hittills är jag inte särskilt imponerad.

Hur som helst är det ganska skönt att vara här och ta igen sig lite. Vi gör inte mycket annat än att bada och äta men det är ganska skönt. Jag blir däremot lätt lite rastlös men får då roa mig genom att gå ut med sopporna eller något liknande.

Igår var vi och shoppade i la Zenia, tydligen ett av Europas största shoppingcentrum. Det påminde mycket om Barkarby, ett utomhus shoppingcentrum med många olika butiker. Där köpte vi lite nya plagg till hösten men även till sommarens sista veckor.

Som jag nämnde i ett av inläggen från fjällvandringen finns det en del jag längtar efter. Människor och platser. Däremot påmindes jag återigen av Fridas röst i mitt huvud som sade att det jag längtar efter finns kvar "ta vara på det du har" och det är fortfarande så sant.

Här är det trots mycket turister fortfarande oerhört vackert. På dagarna oftast inte ett moln, på kvällarna musik från grannar och närliggande restauranger. Spanien har lite av den sydeuropeiska charmen Grekland har. Den charmen som jag sedan jag var liten alltid uppskattat.

På måndag hoppar vi in i bilen och kör in mot landet. Då åker vi till ett av världsarven, Alhambra. Ett stort palats som byggdes av muslimer på 1400-talet. Där har pappa ordnat biljetter men även boende på ett av hotellen inom palatsområdet. Det ska bli superspännande och jag är oerhört taggad!

Efter att ha bot här i Torrevieja under snart en vecka har jag kommit underfund med att jag tycker att kultur vid ett resemål är oerhört viktigt. Jag vill inte bara kunna njuta av min omgivning men även lära mig något av den. Ett lite mer djupgående inlägg kring Alhambra kommer nog om några dagar.

Hoppas ni har det suveränt, var ni än befinner er, puss från mig!

Likes

Comments

Idag gick jag upp 03.45 för att hoppa in i Taxin till Arlanda och hoppa på flyget till Alicante, Spanien. Det kändes konstigt att flyga. Det är inte så att jag på något sätt är rädd över att flyga men den här gången kändes det lite mer spänt än vanligt. Vi satt på olika platser familjen och jag. Det var lite speciellt men påverkade mig inte jätte mycket. Jag åt min cyklingwrap jag köpt och drack juice, lyssnade på min nya spellista på spotify och hade det ganska skönt ändå.

Igår kom jag hem från fjällvandringen, Gustaf hade lagat brunch till mig och Axel. Det var himmelskt men jag åt lite för mycket haha. Det var iallafall jätte trevligt och en av de bästa dagarna jag haft på länge. Vi åt och pratade, satt på den nya terassen, det var fantastiskt faktiskt. Nu är jag väldigt exalterad över Spanien också. Exalterad och glad över att få lite egen tid, umgås med familjen och njuta av det varma vädret här i Spanien.


Likes

Comments

Sedan senaste inlägget har det hänt mycket och detta var ändå bara en vecka sedan. Bröllopen gick super. Mamma och jag sjöng våra låtar och det blev otroligt bra. Sedan hade vi det även super under mottagningen.

Just nu ligger jag i ett tält vid foten av keb. Hittills har vi vandrat 10 mil och allt har faktiskt gått riktigt bra. Det är trevligt, fint och maten är faktiskt inte så illa som jag trodde den skulle vara då vi planerade.

Vandringen gick från Abisko till Kebnekaise till Nikkaluokta och är totalt 14 mil lång. Vi har vandrat på riktigt bra och har nu nästan en hel vecka på två mil. Därför chillar vi nu, vilar upp oss och i övermorgon ska vi bestiga Keb.

Själva vandrandet har hittills gått riktigt bra och jag har klarat mig undan större skador och skavsår. Att bestiga Keb kommer däremot bli det jobbigaste på resan så jag är lite pirrig.

När vi har bestigit det kommer jag däremot vara helt och hållet upprymd av stolthet. Då kommer jag ha stått på den högsta punkten i Sverige. Ganska coolt.

Imorgon är det ännu en vilodag och då ska jag bara basta och äta godis. Imorgon ska det regna och det har redan börjat. Jag har ont i magen för att jag ätit så mycket godis och längtar så enormt mycket till en kycklingsallad på terrassen mamma och Gustaf håller på att bygga hemma.

Jag längtat även efter mina vänner, efter mina vardagliga rutiner och efter friheten i att kunna åka och göra vad jag vill.

Här kan jag vandra och det gör jag. Här kan jag även beundra naturen och det gör jag.

När jag pratade med Frida sade hon att de jag längtar efter nu., vänner och en säng kommer att finnas kvar när jag kommer hem. Däremot är denna vandring något alldeles speciellt. Något som jag kanske aldrig kommer att göra igen. Hon påminde mig om att ta vara på det jag har och där jag är nu. Det ska jag försöka göra. Däremot får hennes visa ord mig att sakna henne och mina andra kära ännu mer.

Snart har jag däremot bestigit toppen av Sverige och det är ganska så riktigt häftigt när man tänker på det.

/Ingrid <3

Likes

Comments

Hej hopp!

Jag har typ inte bloggat på åår! När jag har fullt upp hinner jag inte skriva och sedan glömmer jag bort att jag överhuvudtaget har en blogg. Detta = inga inlägg. Vilket är väldigt tråkigt eftersom jag faktiskt tycker det är väldigt roligt. Senast jag skrev var någon gång för några månader sedan.

I mitt liv har det hänt ganska mycket sedan i februari. Jag har t.ex slutat grundskolan, seglat mycket, umgåtts med en massa människor, varit i alperna och en massa sådant. Just nu har jag sommarlov. Det är väldigt skönt. Alla NP är klara, dessa som jag faktiskt klarade riktigt bra (förutom matten haha som jag failade stort på (jaja)) jag gick ut grundskolan med 335/340 meritpoäng. Detta tycker jag är riktigt bra så det är väldigt kul faktiskt. I vilket fall som helst så är grundskolan nu avklarad och gymnasiet står och väntar runt hörnet. Jag har kommit in på naturvetenskapsprogrammet i Enköping och har tackat ja. Jag känner ganska många som ska gå samma linje men många är nya. Gymnasiet ska bli riktigt spännande och roligt så jag ser faktiskt fram emot det. Jag är inte oroad över hur det kommer att gå. Jag tror att jag kommer att klara det galant. Lärarna är riktigt bra, jag har lätt för att lära mig och jag är väldigt social. Därför borde gymnasiet inte bli något annat än en dans på rosor, hoppas jag iallafall...

Drömen och längtan till Paris finns fortfarande kvar, tankarna kring att läsa ett år i Paris är starkare än någonsin och jag hoppas verkligen få åka. Mina resor till Stockholm har inte varit jätte många i år. Jo det har de förresten men har inte riktigt varit där på ett tag (med de menar jag typ 2/3 veckor.) Apropå Stockholm så har jag sätt Fredrik ett antal gånger, Hans senaste besök slutade med strul på sängen vilket var väldigt mysigt. Det som inte var så mysigt var däremot att inse att vi inte skulle ses förens någon månad. Detta pågrund av sommarlovet och här ska jag berätta varför.

Hela sommarlovshetsen inleddes med bal och skolavslutning. Balen var super härlig. Den började med att vi tog en massa foton och väntade på maten som aldrig blev klar eftersom det var strömavbrott haha. Sedan gick vi in, åt tillsammans och såg på framträdanden osv. Senare på kvällen dansade vi vals och foxtrot som sedan övergick till party. Det var skit kul, jag älskar ju fest och att dansa.

Några dagar innan hade vi med skolrugbylaget haft turnering och av mina skor hade jag fått skavsår. Dessa sår fortsatte bli större och större då vi sedan gick 1,6 mil med skolan. Under balen hade jag alltså skavsår stora som gamla enkronor. Jag lyckades iallafall dansa under kvällen som sedan avslutades med att jag 02.30 på morgonen satt i duschen och grät då jag försökte göra rent dessa sår... I stunden inte super kul men absolut värt det.

Dagen efter var det skolavslutning. Min tvillingbror Axel och jag var konferencierer under kvällen och det gick väldigt bra. Rebecka och jag sjöng sedan Emmylou som också gick bra, trots det dåliga ackompanjemanget vi fick av musikläraren. Axel vann även pris som bästa kompis/allmänt fin människa och då började jag att gråta. Blev väldigt stolt faktiskt. Efter avslutningen tackade jag och kramade alla lärare för en underbar tid på kunskapsskolan.

Axel och jag diskuterade sedan våra liv och konstaterade att vi var väldigt lyckosamma eller välsignade. Att vi fått ett sådant fint liv och en så fin skolgång. Från dagis till låg, mellan och högstadie har vi alltid haft så otroligt bra pedagoger och lärare runt omkring oss. Vi kände även lättnad över att denna tid nu var över. Att denna otroliga tid i skolan är slut. Att den var otrolig och alltid kommer att förbli det att hur vi än försöker så är denna tid nu slut, det finns ingenting vi nu kan tillföra eller ta bort. Tiden är förbi och förblir som den är helt intakt eftersom den nu är slut. Ett avslutat kapitel som redan är skrivet och inte går att sudda bort eller förändra.


På kvällen sågs Tala jag och Elin. Vi tänkte se på film men istället såg vi på bilder och videos från kvällen. Vi pratade och tog ännu fler bilder. På kvällen gick vi med Tala hem till henne och hade det skitkul 03 på kvällen. Dagen där på var det seglarläger. Ett läger som började med att jag redan var några timmar sen.

Tillslut kom jag fram till klubbholmen ändå. Precis i tid till att hälsa barnen välkomna till ännu ett seglarläger. Lägret var oerhört bra. Allt rullade på som en väloljad maskin och vi nya ledare fick verkligen kliva in i våra roller på allvar. De flesta fick pris för sin utveckling förutom jag och Linus. Detta störde mig inte då jag själv var otroligt nöjd med min insats på lägret och glad över att jag fått lära mig så mycket nytt. Anna sade att jag inte fick något eftersom jag redan gjort min stora utveckling som ledare året innan. Detta höll jag med om och kunde inte vara gladare över att mina kompisar fick lite extra uppmuntran kring deras instats och utveckling.

Under mitten av lägret fick jag solsting och vätskebrist. Jag höll den kvällen på att svimma och gick därför och lade mig runt kl 21 på kvällen. Detta var smart. Jag sov 11 timmar och vaknade sedan upp med en förkylning. Förkylningen höll i sig och utvecklades till svullna bihålor och hörselgångsinflamation. Inte så roligt då jag missade First Aid Kits konsert på grönan och även en picknick med Isabel och Siri. Sedan missade jag även en suverän onsdagssegling och tvingades fira midsommar hos mormor och morfar istället för på Vässarö.

Tess och Isabel firade själva på ön men verkade ha haft det lite upp och ner då de blev lite utstötta av andra som också firade sin midsommar på Vässarö. Detta var jag lättad över att slippa och njöt ändå av min tid hos mormor och morfar.


På söndag är det dags för Kebnekaise. Då drar vi och packandet är nu i full gång. Axel och jag packar och drar stup i kvarten till någon frilursaffär för att införskaffa oss nya grejer och filifjånger. Nu tror jag att vi har det mästa och jag är ganska taggad på att dra. Jag är däremot lite pirrig också. Orolig över hur det ska gå med fötterna som ännu inte riktigt läkt och hur det ska gå att vandra överlag med 10 pers i 2 veckor. Jag är däremot extremt exalterad över att ta en massa bilder under vandringen och har nu laddat ner ett fotoredigeringsprogram till datorn som jag ska leka lite med.

Idag var sista onsdagsseglingen och jag höll starten med Linus och Danne. Det var superkul att hänga med killarna. Trots ett jättestort vinvrid som vred sig hela 45 grader, från SO till O lyckades vi hålla en bra start och god stämning i båten. Elin och jag träffades även en kortis på stan. Jag köpte två braletter på Lindex och en bikini. Jag är väldigt exalterad på att dra till Spanien efter keb och handlade lite till det.

Elin och jag planerar att ses igen på fredag då vi vill ha en heldag tillsammans med mys och eventuellt bio på kvällen. På lördagen gifter sig även Sofia och Stefan. Mamma och jag ska sjunga på bröllopet och det är jag lite nervös över. Jag vill att det ska gå riktigt bra så ska öva lite mera på låten som har vissa inslag på japanska!... På söndagen innan avfärden uppåt i landet är det även Matilda och Navids tur att gifta sig i samband med deras son Melvins dop. Det ska bli spännande.

Jag gör alltså ganska mycket ända och har fullspäckat schema fram till gymnasiet. |Keb 2v| hemma 1d |Spa 2v| hemma 1d |VÖ 2v| hemma 1v och sedan gymnasiet.

Detta var mitt fullspäckade schema och vad jag har gjort under mitt sommarlov. Nu ska jag gå och lägga mig då jag imorgon ska släppa av pappa på Arlanda (Min pappa ska vikariera för en kyrkoherde i Torrevieja - spaniens östkust i 5 veckor och ska alltså dit imorgon. Jag och resten av min familj åker den 17/7, är där i två veckor och åker sedan hem.) Efter vi släppt av pappa ska vi köpa det sista till keb, sedan åka hem för att ha ett möte med Maria Lund (Stefan och Sofias toast master som ska prata om att jag ska ta tonerna till låtarna under middagen) efter detta ska jag sedan till scoutstugan för att fixa det sista med maten till keb och sedan ha ett sista möte med scouterna.

Min stora utmaning nu är Kebnekaise. När jag har klarat av det är det bara chilla bulle i spanien och sedan mys med Tess i köket på Vässarö. Mitt hjärta är fullt av förhoppning men även oro. Kebnekaise kommer att bli tufft och jag är lite nervös men främst är jag nog exalterad och glad över att jag beslutat mig för att göra något så stort.

/Ingrid <3


Likes

Comments

Detta är inte den finaste bilden på mig men älskar den! Jag längtar så mycket tillbaka till Vässarö, till sommaren, till värmen och till mina vänner.

Jag hade det super bra på dagens middag och är verkligen så tacksam över mina så fina vänner!

I helgen har jag inte direkt något inplanerat men jag vill relaxa lite så tänker träna lite med killarna på morgonen och sedan gå ut och fota om det är tillräckligt fint väder ute.

Jag behöver verkligen få ta igen mig lite nu, det händer så mycket och jag hinner liksom inte med.

Nu tänker jag lyssna på lite bra musik och peppa mig inför den här helgen. Uppskatta det jag har och verkligen ta vara på stunden.

Likes

Comments

Tjena! Jag har ingen aning om änr jag skrev sist men tror det var två veckor sedan. Jag hade precis kommit hem från isjakten i Uppsala. På måndagen var det skola igen och jag gick till gymmet. Markus och jag bestämde oss för att göra en superhero workout rutin i en månad så jag sprang 40 min på löpbandet och träna lite typ. På tisdagen tog vi mått och gick all in. Jag tränade varje dag den veckan, testade på yoga som jag tyckte var riktigt givande faktiskt. I helgen var det segling och jag hade det skit kul med ledargruppen i Västerås. Sedan var det prästvigning på söndagen i Uppsala och jag var såå redo på att bara få börja läsa på universitet.


Nästa vecka på måndagen tränade jag lite med Elin men inte mycket. På tisdagen besökte jag gymnasiet i Enköping och jag blev lite orolig att jag inte skulle tycka det var bra men jag är ganska positiv och ändå laddad att börja där. På onsdagen stack jag och mamma till Västerås och hade det mysigt. Vi var där för att köpa en present till en av mina bästa vänner Elin och det gjode vi men haha det slutade som vanligt med att jag köpte en massa grejs. På torsdagen stack jag till scouterna och det var super mysigt faktiskt!

När jag kom hem började jag planera in min sommar och den blev fullspäckad! 9 avslutning-10 seglarläger i en vecka - 1 vecka hemma sedan midsommar på VÖ sedan hemma i 1 vecka sedan bröllop, dagen efter Kebnekaise i 2 veckor på vandring, sedan hemma en dag sedan VÖ i 3 veckor, 2 som funk och 1 som deltagare, sedan 1 vecka hemma och efter det börjar jag gymnasiet. Mycket på gång kan man säga.


På ett handledar möte med min lärre sade hon till mig. "Ta ett steg i taget." och det är precis vad jag behöver göra. Nu sitter jag i skolan och slösar arbetstid på att blogga men behövde verkligen få uppdatera lite. Jag gör så mycket efter skolan och hinner inte skriva, hinner t.ex inte gymma eftersom jag måste prioritera annat. Det är lite tråkigt men så är det. Idag ska jag till Sthlm igen på party och det ska bli kul. Känner dock att det är lite skevt mellan mig och tjejerna. Något jag inte riktigt orkar ta tag i men måste göra. Det kommer säkert bli bra.


Jag har slitit ut ett av mina ledband i knät och kan därför inte träna så mycket. Är bland annat inte med på idrotten idag vilkt suger eftersom vi har en såå snygg vikarie. Jaa, mycket på en gång och desutom känner jag mig lite ensam, typ intängd men fri på samma gång.

Jag skulle bara vilja ta båten och dra ut på sjön liksom. Behöver ta lite tid i naturen typ, det är vandring med scouterna i helgen så tar kanske med mig kameran så att jag kan fota.

Fler uppdateringar som inte blir så långa kommer i ett mer rytmiskt flöde, nu ska jag jobba engelska, ses.

Likes

Comments

Denna vecka har varit så hektiskt! Jag tänkte skriva inlägg igår men hitta ingen tid. Detta är en recap på veckan.

Mån: Markus och jag stack till gymmet som vi hade pratat om så länge! Vi gick dit, jag skaffa kort och medlemskap och sedan gymmade vi. Markus visade hur alla maskiner fungera etc och efter gymmet stack vi till Ica och köpte varsin sallad. Sedan stack vi hem till honom, käka, prata och såg på Top Gun. Det var mysigt och jag gjorde typ inget mer den dan.

Tis: Skolan började, jag träffa alla efter lovet, hade lite föreläsningar osv. Vi sluta kl 13 så Johanna och jag gick till gymmet då också. Vi han inte träna så länge eftersom Johanna skulle på fiol men jag han med lite. Jag gjorde typ inget mer den dan, chilla hemma, tog det lugnt och såg på film typ.

Ons: Skola igen, vi gick typ på en promenad med skolan, jag hade sånglektion sedan sluta vi 13 igen. Eftersom vi sluta tidigt bestämde Elin och jag oss för att gå till gymmet del dagen också. Vi var där i typ 1h körde lite fullbody men sedan behövde Elin gå. Jag bestämde mig däremot för att fortsätta tills jag var klar och hade en ganska bra workout. Jag träffa pappa på gymmet, han blev lite förvånad och kände typ inte igen mig eftersom han inte hade några linser/glasögon.
Efter gymmet gick jag hem, duscha och sedan hade Axel och jag trummor, efter det hade jag vokal ensemble. Sedan gjorde jag typ inget mer.

Tor: Jag hade skola igen, efter det drog jag hem, sket i gymmet och var hemma hela dagen för att chilla och så, skippade scouterna också för orkade ej.

Fre: På fredagen var det skola igen, inget intressant men efter det hade jag, Markus och Axel trummor. Det var nice och efter det skjutsade pappa mig till Stockholm för att fira Fridas födelsedag. Det var super mysigt att träffa alla och vi hade super trevligt. Jag käkade hur mycket som helst, tog en äsch dag typ.

Lör: Under fredagen bestämde jag mig, efter att ha blivit pushad av mina vänner till att åka till en annan seglingsklubb i Uppsala. Dit åkte jag för att testa på att segla isjakt (en segelbåt på is typ), det var väldigt trevligt men även väldigt spännande. Jag kände ingen förutom en kille jag lärde känna på en utbildning. Dit åkte jag, träffade en massa människor som alla var super trevliga och seglade! Bästa jag gjort på länge och kände mig väldigt stolt över att jag vågade ut till en annan stad, där jag inte kände någon helt ensam. När jag kom hem hade Gustaf gjort ramen, någon typ av japansk gryta som var super gott! -Bra dag.

Sön: I söndags bestämde jag och Elin oss för att gymma men nää, vi orkade inte utan sågs och bestämde oss för att baka istället. Vi bestämde oss för att göra en vegansk kola tårta. Vi skrev ner en lista och gick ut i köket för att titta vad vi redan hade och såg att vi hade en gäst. En familje kompis, en gammal man som är hur trevlig som helst skjutsade oss till Ica och var med och handla. Det var riktigt trevligt! Sedan bakade vi och kollade på film. Vi testade på kakan men den hade stått för kort tid i kylen och var inte så god. (Är fett god nu när den har fått stå över natten dock.)

Mån: Idag var jag i skolan igen och jag har haft en riktigt bra dag! Efter skolan stack Elin och jag till gymmet igen. Jag sprang 6km på löpbandet samtidigt som jag kolla på serie och det gick riktigt bra! Jag tycker verkligen jag kom in i zonen. Sedan stack vi hem, käka lite kaka, jag käka med familjen och nu kollade vi på Sherlock.

Idag har jag varit riktigt glad! Det känns verkligen som att allt detta nyttiga jag gör, tränar, äter rätt faktiskt fungerar. Att jag blir piggare, gladare, starkare. Allt känns bara rätt och jag är super taggad på livet!

Likes

Comments

Idag var jag och familjen på Afternoon Tea hemma hos familjen Lund!

Jag vaknade upp vid 11 på morgonen, gick runt i pyjamas hemma och sedan drog vi. När vi kom fram hade Maria bakat hur mycket som helst och vi satte oss ner och prata med de andra gästerna. Allt var super trevligt och jätte gott och vi stannade till sent på kvällen med Stefan och Sofia.

När alla förutom vi hade dragit omvandlades Tea partyt till en middags bjudning och vi åt Pizza allihopa som Maria slängde ihop, det var självklart helt fantastiskt gott.

Vi pratade allihopa om ingenting och Sofia frågade om mamma och jag ville sjunga på hennes och Stefans bröllop, något vi såklart tackade ja till! Jag är oerhört glad över att de frågade oss och kan inte vänta till deras bröllopsdag!

Idag har varit ännu en fantastiskt bra dag och jag är så glad över 2017! Imorgon ska Markus och jag dra och träna på Friskis, något jag också är oerhört exalterad över. Måste träna bort allt fika jag åt idag haha.

Jag är oerhört glad över min familj och mitt liv, livet är bra och jag är glad över att få leva det!

Idag hade jag på mig den här klänningen jag köpte på MQ förra året. Jag sminkade mig även lite extra, något jag inte gjort på länge men tyckte var väldigt roligt!

Jag är väldigt nöjd med mitt utseende just nu, min kropp är oerhört fin, hela jag tycker jag faktiskt. Känner mig däremot lite svag och är väldigt taggad över att bygga lite muskler! Peace out, ses imorgon ❤️

Likes

Comments