Jag börjar bli sugen på att klicka hem året julkulor, men är lite osäker på vilka färger det ska bli i år. Förra året körde jag på vita och silvriga kulor på min gran och granen i vårt vardagsrum var röd och guldig. Har ni något speciellt färgtema ni kör efter? Eller mixar ni alla julens färger och saker?

Hittade färdiga paket med 100 kulor i varje och med olika storlekar och olika sorters kulor. Man kanske borde klicka hem dessa för att se hur dem ser ut i verklighet??

Jag är ute tidigt, men jag älskar julen så jag vill få fram min julkänsla så fort som möjligt! Fast det är ju bara två månader kvar :) 

Detta inlägg innehåller annonslänkar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag blev det en väldigt tidig morgon, har nämligen träning vid 8:15 så bussen går redan 7:15. Jag är verkningen supertrött så ska försöka lägga mig tidigt ikväll, för igår/inatt pratade jag med Mockis i telefon till 00:30! Ikväll borde jag lägga mig vid 21:30 och att vi börjar prata då och sen lägger på efter nån timme, men vi får se om jag lyckas med det eller inte 😄

Likes

Comments

just nu känner jag att det inte är så aktuellt att klicka hem allt jag gillar bara några månader före jul. Jag kanske får något av dessa saker i julklapp och då blir det knas och ha två likadana och jag tycker det är taskigt att lämna tillbaka en jjulklapp. Plus att hur ska jag som inte har något direkt hög lön kunna köpa allt jag vill? Jag kan ha pratat om en sak som jag velat haft jätte länge, men sen den dagen jag ska åka och köpa de tycker jag att det är onödigt. Jag är en sån som heller spendera pengar på andra än mig själv. Jag skulle kunna köpa något till Mockis som jag tycker är fint, men inte något till mig själv för jag känner att han är värd den saken men inte jag. Någon som känner igen sig lite??

Likes

Comments

För nu är det dags för innebandymatch för Mockis i Örsundsbro! Hoppas verkligen det går bra idag, en vinst skulle va underbart + att de är lite gladare stämning i bilen hem sen 😃

Likes

Comments

Medan Mockis är på massage får jag sitta i väntrummet med en tidning i hand! Nej jag tänker i läsa tidningen för jag vill inte komma i form jag vill va mig själv, lite halv mulliga! Jag trivs med det och tänker inte ändra mig för att massören endast har träningstidningar ;-)

Likes

Comments

Är det redan helg?!!
Tiden går så himla fort känns det som. Imorgon får jag äntligen träffa Mockis igen.
I helgen ska vi/jag kolla på en hockey match och förmodligen två innebandymatcher, jag vet inte riktigt ännu ifall om Mockis ska spela eller inte. Jag tycker inte att han ska spela då han har ont i ryggen, men han kommer nog spela ändå för han kan ju inte låta bli...


Likes

Comments

​Nu börjar de flesta butiker komma ut med julprydnader, så varför inte klicka hem lite julsaker redan nu?? 
Dessa julkulor har jag spanat in sen jag såg dem i en katalog, men är fortfarande lite osäker på om färgen är den rätta. Min jul brukar oftast vara väldigt röd, med några kulor som är röda. Men vet inte om man verkligen vågar satsa på dessa kulor ifall om man inte blir nöjd, vad tycker ni? :) 

Innehåller annonslänkar! 

Likes

Comments

Nyduschad, en kopp te i handen och snart dags för telefonmöte! 😄

Vid 10:30 går jag mot bussen för att ta mig till stan där jag sedan byter buss som tar mig till Rasbo och därifrån tar jag bussen till Hallsta så att jag är i Hallsta vid 13:00! Idag blir det många byten eftersom vid just denna tidpunkt går ingen Direkt buss till Hallsta, men vad gör det? Det tar ändå lika lång tid med alla bussar som de gör med ett mindre byte 😄

Hoppas ni får en trevlig dag!

Likes

Comments

Vid 11 tiden åkte jag till mormor där vi fikade och åt mat, samt va ute och fixade lite inför hösten i trädgården!
Men nu är jag påväg hem igen, en stor kopp te få det bli när jag kommer hem och kanske lite plugg också!

Likes

Comments