I vår ska vi totalrenovera sovrummet, och jag längtar så mycket. Här om dagen såg jag att Desenio.se hade fått in en massa nya posters så jag kollade runt lite. Just nu har vi ju världens jobbigaste fondvägg med en massa mönster så tavlor har inte varit ett alternativ, men så fort vi tapetserat om så ska både tavlor, hyllor och en klocka sättas upp. Längtar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag vill inte till jobbet idag, jag vet ju vad det innebär, vad som väntar. Jag vet att hyllorna står i stort sett tomma och att mjölken är slut, jag vet att kunderna kommer vara upprörda (med all rätt) och jag vet att mina kollegor kommer undra vad jag håller på med. Jag vet att jag kommer vara så stressad att magen kommer göra ont och illamåendet kommer infinna sig, och att ångesten kommer vara så påtaglig att det kommer föra mig in i panik i omgångar. Jag kommer bära på så mycket skam, ifrågasätta mig själv och min framtid gång på gång. Varför klarar jag inte av det som så många andra gjort så mycket bättre än mig, varför är jag sämre? Kommer jag få behålla mitt jobb, och om inte - kommer någon annan vilja ha mig? Det handlar egentligen inte om att jag inte trivs på mitt jobb för jag älskar det, men jag klarar inte av att misslyckas gång på gång. Jag klarar inte av att hela tiden, varje dag, sträva efter att bli bättre men aldrig nå framgång.

Men jag kan inte bara strunta i att dyka upp, jag måste ta mig till jobbet, göra mina ordrar och packa upp alla varor. När jag sedan genomlidit denna dag ska jag ta mig hem och göra middag. Därefter ska jag ha energi kvar att plugga inför lördagens högskoleprov. Hur det ska gå till vet jag inte, men det är ett måste...

Likes

Comments

Fredag idag och framför mig väntar kvällspass både lördag och söndag. Ifag slutar jag klockan 18 och därefter ska vi ha tacokväll med en av våra kompisar. Längtar så! Mår oerhört illa idag och har gjort det efter varje måltid denna vecka, misstänker att jag stressar och oroar mig för mycket. Det är ett sånt enormt avsvar på mejeriet och jag kämpar konstant för att leva upp till det, än så länge med väldigt liten framgång. Ska bli så skönt att få fara utomlands en vecka och överlåta allt till någon annan...Hoppas ni mår bra och har en bra fredag, kramar!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! I måndags var en riktigt skitdag, rent ut sagt. När jag kom till jobbet klockan halv nio och stämplade in så stod det att jag skulle börjat klockan åtta. Visade sig att chefen hade ändrat mitt schema under fredagen utan att säga något. Så redan där kände jag mig stressad och kände en otrolig skam över att ha kommit sent. Skyndar mig att beställa arla-orden som ska vara inne klockan nio och börjar sedan kolla datum. Då ringer en av mina arbetskollegor och frågar om jag vet om att jag ska baka, vilket jag inte visste då jag glömde kolla på mitt schema i all stress. Så lite mer än en timma efter att jag skulle ha börjat baka kommer jag igång, och vid det laget är det mesta övergäst. Dagen fortsätter och jag ligger konstant efter med alla mina uppgifter och när det väl var dags för lunch så känner jag snarare för att kräkas än att äta. Fy vilken dålig dag...

Gårdagen var betydligt bättre och jag hann med allt jag behövde, samt att göra alla orders för idag då jag är ledig. På kvällen for jag på bodypumpen och nu har jag bestämt mig för att köpa ett halvårskort. I det ingår även yoga vilket känns perfekt, jag som är så stel. Jag ökade i vikter igår och tog ut mig totalt, vilket känns idag. Men jag jagar hela tiden träningsvärken efter första träningen, vilket jag inte uppnår denna gång heller... Kanske går det inte ens? Roligt var det i alla fall!

Idag är jag som sagt ledig och har inga andra planer än att plugga. Jonathan kommer hem på lunchen och då tänkte jag överraska honom med ugnsrostad butternut (pumpa). Osäker på om det kommer uppskattas men då får han i alla fall prova! Kramar!

Likes

Comments

Något som just nu gör mig både ledsen och osäker är min hy. Helt från ingenstans har jag fått så många finnar, rodnader och allmänt dålig hy och jag vet inte varför... Känns som att jag försökt med allt, tvättat alla sminkborstar, kollar över mina produkter och går utan smink så mycket som möjligt (måste dock alltid sminka mig inför jobbet, framförallt nu) men ändå så blir det bara värre och värre för varje dag som går. Hela mitt liv har jag varit bortskämd med bra hy så detta är något helt nytt för mig, och jag får nästan panik över att inte ha någon kontroll. Varje dag som jag vaknar har det blivit värre. Tänkte gå förbi apoteket idag efter jobbet och leta efter någon mirakelprodukt, men jag antar trots allt att sömn och vätska är den bästa lösningen.

Något som alltid räddar min hy är solsken och sommar, och idag är det bara 28 dagar kvar innan vi sitter på flyget. Desto närmare vi kommer desto mer overkligt känns det, att det faktiskt är bokat och kommer att ske. Tror inte att jag riktigt kommer förstå innan vi kliver ut ur planet! Och som jag sa igår så närmar sig även högskoleprovet, och idag är det bara 12 dagar kvar. Redan när det är gjort kommer det kännas som om jag går på semester, att slippa den där tyngden på axlarna och oron i magen. Ikväll ska jag plugga och jag tror även att jag tar med mig ett av provhäftena till jobbet så jag kan sitta med det på lunchen. Kram på er, bjuder på några värmande bilder från Grekland 2014!

Likes

Comments

Igår var magiskt, kan man ens ha så underbara arbetskollegor!? Vi förfestade på coop innan vi tog tåget till stan. Efter en supergod middag och bowling intog vi dansgolvet och där var vi i stort sett resten av kvällen. Vi är ju mestadels tjejer på jobbet, så där stod vi och peppade varandra och ljublade så fort någon ställde sig i mitten. Självklart kom det två killar som skulle förstöra genom att taffsa och jucka men vi höll koll på varandra och så fort de blev för jobbiga så var vi snabba med att visa var gränsen gick. Tror vi sa åt dem närmare tio gånger innan vakterna tog dem, men vi lät inte det förstöra kvällen. Stämningen var verkligen på topp och trots mina klackar på 12cm dansade vi tills stängning. Jag slutade dricka ganska tisigt och höll mig till vatten resten av kvällen, så idag har jag mått hur bra som helst bortsett från ömma fötter, träningsvärk i benen och trötthet. Nu har jag just kommit hem från min kurs inför högskoleprovet (13 dagar kvar nu!!!) och ska börja med dagens middag. Hoppas ni haft en bra helg, KRAMAR!

Likes

Comments

Igårkväll åt vi vietnamesiska vårrullar till middag vilket man skulle kunna likna med tacos, fast ändå inte. Rekomenderar er verkligen att testa! Vi åt de "råa" men de går även att fritera eller ångkoka. Ett av många recept finner ni HÄR. På kvällen såg vi några avsnitt av serien vi följer, poppade egna popcorn i kastrull och gick och la oss riktigt tidigt. Idag vaknade vi vid åtta  och till frukost testade vi kesoplättar vars recept ni hittar HÄR​Goda och nyttiga men krångliga att steka!

 Nu är Jonathan på gymmet och jag har just dammsugat lägenheten. När han är tillbaka ska vi äta lunch och sen ska jag tvinga med honom på en promenad. Ikväll ska jag som sagt på firmafest och detta sker på o'learys i stan. Känner mig nervös för att bli borttappad eller glömd. Vi är ett så pass stort gäng och jag känner inte att jag har någon som står mig så pass nära att denne alltid kommer vänta på mig och se till att jag kommer med. Men det ska nog gå bra! Annars så har Jonathan lovat att vara min chaufför, känns tryggt. Kramar! 

Likes

Comments