jag avskyr när bloggare bara försvinner en längre tid utan att ge någon form av förklaring eller förvarning, så jag tänkte bara säga till er läsare nu att denna blogg kommer läggas åt sidan ett bra tag nu. Istället dammas dagboken av för att jag ska få skriva av mig. Någon gång hörs vi igen, men jag vet inte när. Kramar

Likes

Comments

Idag var jag alltså med Nova hos veterinären och det fanns inget de kunde göra då hälsenan var av. Hon fick en spruta och somnade in i min famn. Så här mycket har jag inte gråtit på flera år

Likes

Comments

På fredagen var det en afrikansk marknad i staden som vi besökte. Den dagen gjorde vi inte så mycket mer utan tog det mest bara lugnt. Sedan på lördagen tog Ragna och Mamma färjan till ön bredvid medan jag och Jonathan tog en dag på stranden och drack drinkar. På kvällen gick vi länge och letade efter en bra restaurang och tillslut hittade vi en, och det var nog godaste maten på hela veckan. Jag åt revben och Jonathan tog en oxfilé, därefter delade vi på en efterrätt. Det var verkligen en jättemysig kväll och därefter gick vi till en bar och köpte drinkar.

Likes

Comments

Jag vill börja med att säga att inlägget som efterfrågades om framtidsplaner och tankar om universitet, det kommer! Men inte riktigt än bara. Jag vill verkligen ta mig tid att sitta ner och skriva ett riktigt bra inlägg om det, och den tiden har inte funnits än. Men som sagt, det kommer!

Idag jobbar jag som vanligt eftermiddag och därefter springer jag till bodypumpen som blir veckans enda träningspass, för på torsdag far jag, Jonathan och Mattias till fjällen över helgen. Tyvärr så har det varit väldigt varmt och även regnat en hel del så det är mest is där, men då vi alla har tagit ledigt på fredagen så tänkte vi att det ändå blir skönt att få vara ledig. Här hemma har Nova gjort illa ena tassen så jag ska ringa till veterinären idag och försöka få tid imorgon, och sen kommer hon med oss till fjällen. Hoppas hon blir bra snart och att det inte är något allvarligt... Försten så la jag ut en liten cover på min instagram i söndags, delar med mig av den även här. Kram på er!

Likes

Comments

Denna dag började med en frukost bestående av amerikanska pannkakor och en kopp kaffe. Därefter har jag städat alla lådor i lägenheten och försökt få ordning på allt. Vi har inte haft någon specifik plats för någonting så alla lådor var överfulla med rent kaos och hälften var bara skräp. Skönt att få det gjort. Nu har jag gjort i ordning en stor flaska med spenatsoppa för morgondagens middag, en stor sallad till lunch och fyra burkar med smoothie gjord på enbart frukt, bär och vatten. Har märkt att det bästa sättet att hålla en diet är att planera i förväg. Hoppas denna vecka blir bra, kram på er alla <3

Likes

Comments

Nu var det torsdag! Denna dag hyrde vi en bil (38€ + bensin) och körde genom hela ön! Det var så häftigt att få se de olika landskapen, allt från grönskande dalar till öken. Vi åt lunch i Betancuria och badade i Costa calma. Där åt vi även middag och det var det värsta jag någonsin ätit. Att vi inte blev magsjuka var egentligen bara tur... Men det var häftigt att få se hela ön!

Likes

Comments

Vet ni något jag verkligen längtar efter? Årets första springtur! Ni vet när det verkligen är vår, gräset börjar tina fram och solen skiner från en klarblå himmel. När man bara känner hur kroppen är full med energi och glädje! Jag längtar så himla mycket verkligen! Detta ska bli ett bra spring-år och jag ska verkligen ta tag i att få en rutin på det. Mitt långsiktiga mål är att klara milen igen, men innan det ska jag ha flera mindre och lättare mål. SÅ TAGGAD! Sen ska jag även skaffa ett gymkort närmare våren då mitt medlemskap på bodypumpen gått ut, även det längtar jag oerhört mycket efter. Älskar att jag kommit igång med träningen igen, förstår inte hur jag kunde vara utan det så länge!

Likes

Comments

Alla bilder är från desenio!

Likes

Comments

Detta är bilder är från dag tre, det vill säga onsdag. Denna dag ville vi se mer av ön så vi tog lokalbussen till El Cotillo. Där började vi med att gå omkring i staden och hittade ett fik där vi åt glass. I denna stad var det betydligt varmare än i Corralejo och vi svettades rent av så en glass var välbehövlig! Därefter gick vi bort mot klipporna och letade upp en stig ner till en av stränderna. Där fick vi vara nästan helt ensamma och vi badade riktigt länge. Till middag gjorde vi tacos på hotellrummet.

Likes

Comments