Header
View tracker

Häromdagen pratade jag och Emilia om att vi är PRO maffian för att vara i vår ålder, och med det menar vi att vi är som pensionärer om man jämför med andra ungdomar i vår ålder. Men det stämmer lite faktiskt. Det är så kul att läsa tillbaka i bloggen eftersom att jag har bloggat sedan år 2009, och se hur jag har utvecklats. Förr handlade i princip endast mitt liv om att hitta den roligaste festen, hitta snyggaste killen till efterfesten och var jag skulle köpa dricka till helgen. Idag om jag dricker så är det på en bar med min dejt vid vattnet efter vi ätit på en resturang och ska hem och sova..

När jag hör vad andra håller på med som är runt 20 år så känner jag mig verkligen som en tant, men det känns som att partaj tiden är förbi. Detsamma gäller angående att jag träffat samma kille i några månader eller att jag ens "dejtar". Det svar som jag alltid får är " trodde inte du var sån", jag kan säga såhär, alla är "sån" när man väl hittar någon att vara "sån" med. De misstag jag alltid har gjort är att vara "sån" till en början med helt fel killar som har resulterat i att jag står ensam i regnet och väntar på en kille som redan har en tjej hemma så han dyker aldrig upp, ungefär. Men det som är så kul när jag kollar runt i bloggen är att det enda jag gjorde var att festa, speciellt när jag jobbade på Nonni också, då samlade man folk hela veckan för att sen mötas på helgen och ha grymt kul och så gick det runt så. Det jag menar med att vi är PRO nu är att både jag och Emilia sitter och äter frukost framför Nyhetsmorgon i morgonrocken med våra små nissar ungefär medan alla ligger hemma och spyr med smink i hela ansiktet med spritflaskor i hela rummet och har 100 kronor kvar av csn pengarna första veckan medan jag lägger en del av mina i en fond för att pengarna ska växa och jag använder inte allt.. Ja ni hör, pensionär maffian haha.

När jag var yngre var exempelvis min "dröm" att bli som Victoria Silvstedt, vara med i Paradise och bli Bartender... Idag är min "dröm" att bli Marknadschef på något stort och roligt företag och få en son och lyckas bo i nå stor nybyggd lägenhet. Lite kul att se hur man utveckats på bara några år.


Likes

Comments

Just nu sitter jag i bibblan och gjorde klart arbetskravet i statistik, trodde statistik skulle vara dödssvårt men fick fan 82,61 procent rätt på första försöket. Denna linje är så sjukt annorlunda mot mäklare, får man känna sig lite duktig för en gång skull. Sedan har jag nästan fått 100 procent i förbrukeratferd så imorgon blir det att flyga till solen på en weekend och fira och fira min dejts födelsedag. 😘

Likes

Comments

Snart ligger jag på en solstol och blir kliad på ryggen med en mojito intill, hehe lite avis? ;) Just nu sitter jag på en föreläsning och det är så sjukt annorlunda i jämförelse med förra året. Mycket mer diskussioner, lekar och ja, allt är såå mycket tydligare. Efter detta har jag Organisasjon och sedan ska jag nog äta något och plugga lite. Tiden går så fort så känns dumt att halka efter, speciellt när jag reser snart!! Sedan fick jag veta att jag fick C på Bedriften tentan som jag slarvade ihop lite hastigt så det känns bra hehe. 

Ni får ha en fin dag :)


Likes

Comments

Idag har jag suttit och gått igenom massa info och kursplaner och kunskapsmål i mina nya kurser och herregud vad glad man blir ibland. Inte bara att jag slipper en viss föreläsare från förra året, det är mycket mindre man ska kunna i ett flertal kurser och mycket är faktiskt sjukt roligt att lära sig. Sen att man får ha med sig miniräknare och alla hjälpmedel på Statistik tentan är inte helt fel. Utöver plugget har jag kollat lite Wahlgrens värld som vanligt och sedan kom min lilla dejt över för att hjälpa mig och få ner min resväska. Nu ska jag sussa lite tror jag för jag har föreläsningar till 17 snåret imorgon. Natti.

Säger godnatt med en liten gammal bild på en sjukt blond & glad brutta. 

Likes

Comments

Idag blev det sovmorgon för jag har ingen föreläsning så det blir att plugga psykologi hemifrån idag istället, en rolig grej i år är att det är massa psykologi i kunskapsmålen och det är de som jag tentade på gymnasiet så det sitter färskt i skallen. Nu äter jag lite frukost/lunch och har på toppmäklarna och ska sätta igång med pluggandet. Ciao

Likes

Comments

View tracker

Idag hade jag som sagt föreläsning som ni redan vet och det var faktiskt en riktigt bra föreläsare, statistik trodde jag skulle vara extremt svårare. Efter skolan drog jag och renskrev mina fula anteckningar och gjorde lite uppgifter och fixade in en enklare Ekonomi kurs som jag ska läsa med en annan lärare denna termin. På Tisdag åker jag till Playan igen, ska bli såå sköönt, speciellt nu när det är snö här i Oslo igen. Känner att jag ska läsa ikapp det jag missar den veckan och bara njuuta. Ska försöka komma ihåg att fota..


Likes

Comments

Godemorgon. Inatt kunde jag aldrig somna, hur mycket jag än vred och försökte och läste. Jag tror seriöst att jag har sovit i 2 timmar och ändå kom jag upp redan vid kvart i 7 tiden. Just nu sitter jag och väntar in min första föreläsning i nya klassen som är statistik. Hoppas verkligen på en tydlig föreläsare för bokens språk är liksom engelska 7+ nivå med minsta texten. Men idag ska jag försöka mig på det iallafall.

Likes

Comments

Ja, nu är det dags att försöka sig på statistik på engelska inför morgondagen och sedan blir det att sussa. Natti natti 😘

  • 100 readers

Likes

Comments

Idag blev det som sagt en sväng till skolan, det var så sjuukt mycket människor. Jag köpte en bok till min kurs i Statistik, tårarna var nära när jag såg den i hyllan. Inte bara för att den är på engelska, den är typ 2000 sidor och kostade nästan 1000 kr.. Sedan skulle jag köpa två böcker till, men de var helt SLUT. Jag som hade tänkt läsa igenom de innan jag åker utomlands igen, men får köpa dem på måndag istället. Annars så har jag suttit och planerat lite och kollat skolmaterial och tagit en promenix i kylan, och nu kollar jag Ullared haha. Imorgon börjar jag klockan 08 med den underbara statistiken så det blir nog en dusch och lite läsning snart. Natti.


Likes

Comments

Imorse vaknade jag både glad och typ med panik. Glad blev jag för jag får låna Emilias garderob när hon är borta och jag har kaos trångt, sedan vaknar man av brandlarmet och går ut och ja, då går alla upp igen. Springer ut i sömnen med pyjamas så bara nehe, tillbaka. Just nu käkar jag frukost och kollar wahlgrens värld, sedan blir det av mot skolan och köpa nya böcker och fixa lite skit. Ha en mysig dag :)

  • 116 readers

Likes

Comments