Header

Idag fick jag och Simon ett ryck och tog en promenad i 2 timmar i solen, vi hittade en liten svensk godisaffär, en chips påse kostade 50 kr och en dipp 20 kr, tjena mittbena att man köper där. Sedan så kollade vi runt lite och tog en tur i Storo med Lovisa och kollade lite innan vi drog hem och lagade tacos. Sedan fick jag och Simon ett nytt ryck och åkte och kollade på en lägenhet ute i ödemarken i någon förort, fina lägenheter men det var verkligen stendött.

Likes

Comments

Tjenixen. Nu sitter jag i bibblan vid ett skrivbord i en hörna och gör arbetskrav, och äter lite lurre. Ska försöka fixa tre arbetskrav men får se hur stora de är, imorgon ska jag ut och käka med min lilla dajt som vanligt men nu ska jag fortsätta att plugga, ciao.

Likes

Comments

Idag så var det strålande sol så vi gick upp och pluggade på terassen och sedan fortsatte i lägenheten innan vi gick och handlade lite, åt middag och kollade Johan Falk. Nu ska jag sova och imorgon ska vi försöka storstäda så man slipper vakna snorig av damm hehe.

  • 57 readers

Likes

Comments

Idag började föreläsningarna vid 11 tiden och marknadsföringen var som vanligt, helt supert. Sedan kom Simpis och vi var på psykologin innan vi satte oss i Bibblan och åt middag medan vi pluggade. Sedan satte vi oss på Kroa, BI studenthak där det endast var killar, alla drack öl och spelade pingis, men vi satt mest och snackade skit så det var trevlans ändå. Nu är vi hemma och har pluggat klart så ska sätta på en rysare och äta lite nachos. Jag håller på att eventuellt få jobba som servitris och bartender på min favorit resturang här i Oslo så det skulle vara sjuukt roligt, spänningen stiger hehe.


Likes

Comments

Igår var det alla hjärtans dag och jag stressade ihjäl för att hinna äta innan bio, vi åt på en Thai resturang vid bion som faktiskt var bättre än förväntat och sedan såg vi fifty shads och den var helt okej men han jag såg den med hatade den så var gnällstuga efteråt haha. Sedan sov jag hos honom och drog till skolan imorse och nu sitter jag på ekonomin i samma kläder som igår och känner mig som något hemsläp haha. Men men så kan det vara, hoppas ni hade det mysigt igår på alla hjärtans :)

  • 90 readers

Likes

Comments

Idag har jag haft ekonomi och sedan blev det att handla mat, diska och städa. När man ser att man har handlat blommor, socker, mjölk och en bakbunke och det första man ska göra är att diska så känner man sig verkligen som en mamma eller tant Ingrid på 80 år... Men det är Norges studentliv hehe. Sedan blev det schnitzel till middag och blåbärspaj till en annan av Liza Marklund deckarna. Nu blir det att sova för jag har statistik klockan 08 imorgon...

Likes

Comments

Godemorgon. Igår såg vi mello och fy vad jag skäms för hur Sverige har blivit när jag kollar på det och bor här i Norge. Allt dessa politiska hela tiden med normer, pengar, accepterad, allas lika värde och så vidare som ska vara med överallt. I Norge satsar man på innehållet och vill göra det bästa och struntar i att få med allt ur politiska vinklar heela tiden. Men men, sedan att mariette och Lisa hade i princip samma mening i hela låten så jag kan de utantill är en annan diskussion men Pontare och Benjamin tyckte vi var skönast hehe. Sedan såg vi allt om min buske som är en sån sjuk film och somnade. Nu är det söndag och jag ska duscha och fixa klart ett arbetskrav i psykologi, Skojsigt.

  • 119 readers

Likes

Comments

Nu har Lovisa åkt till Sverige och jag och Simpis sitter och pluggar. Nu blev jag precis med statistik och ska börja på psykologin och sedan blir det storstädning och mello myyys.

  • 128 readers

Likes

Comments

Idag har jag mått så dåligt och mått så illa och bara degat, men när vi började att må bra igen så beställde jag ett bord på vår stammis krog här som ägs av svenskar och det blev en schnitzel till middag och sedan en drink på Olivia. Nu ska jag lägga mig och läsa psykologi och imorgon plugg och mello mys 😍

Likes

Comments

Igår blev det att leka lite riktig student och dra ut och festa, vi fyllde kylen med cider och bärs och gjorde egen pizza och förade innan vi drog in till lawo. Det var sjukt lite folk och minns knappt vad det var för musik, rätt segt ställe. Sedan drog vi hem och fyllekäka och somnade. Förstår inte hur jag har orkat festa så mycket, är så död och blir bara irriterad på alla ute haha.

  • 139 readers

Likes

Comments