Header

Igår var det bibblan som vanligt och jag började få flyt på finans och det är rätt skoj ändå, senare mot kvällen kom Simpis förbi och sedan gick vi och handlade med Lovisa. Idag har jag statistik och organisation och sedan blir det marknadsföring för fulla muggar den tentan är på onsdag och hoppas få högt på den. Sedan ska nya lägenheten betalas ikväll för vi flyttar in på söndag så helgen blir till packning å plugg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag hade vi tänkt sola vid aker brygge men solen försvann och det var ett event för turister som gav gratis inträde till alla museum så vi tog en sväng på alla möjliga konstiga museum och sedan tog vi en plankstek lunch på hagen innan vi åkte hem och tvättade samt packade ner alla kläder utom de jag använder samt halva köket. Jag känner bara ryggskottet efter att hålla på och böja sig och lasta och krångla, nu blir det lite plugg innan läggdags. ☺️

Likes

Comments

Igår kom Emilia och hennes mamma på besök och vi åt taco och drack vin och snackade massa hela natten och idag tog vi en sväng in till Karl Johan och det var brutalt mycket folk. Det var tydligen ett event om Indier och turbaner så norrmän gick runt mer turbaner och det erbjöds indisk mat och allt möjligt, sedan shoppade vi lite och jag hittade ett linne och sedan lite underkläder och en mascara. Efter det blev det en Thai lunch och nu kom vi hem från biografen där vi såg världens mest psykiska film som heter Lyst, brutalt konstig och värdelös film, tror knappt den släpps i Sverige just utav den anledningen haha :)

Likes

Comments

Idag var jag och handlade lite typiska tråkiga vuxen produkter men de var riktigt fina och på rea, det blev en Hampton badrock, små handdukar och ett örngott, vad tycks? :)

Likes

Comments

Nu är det påsklov men det märks inte direkt, jag drog iväg till bibblan vid 11 som vanligt och har nu pluggat marknadsföring i 12 timmar idag och min lärare la ut ett inför tenta test där jag fått 2 poäng alla 76 rätt så det känns bra. Så dagen gick åt bibblan och nu kollar jag lite Ullared och ska lägga mig och läsa psykologi. Imorgon kväll kommer pappa så ska städa lite men annars blir det bara att städa och plugga imorgon.

Likes

Comments

Det som hände igår var bara en tidsfråga, det är något jag väntat på, självklart är det inte kul men det är ett resultat, ännu en gång på hur politik och andra makter inte kan styra eller ta ansvar. Självklart är det underbart att folk öppnade sina hjärtan och lät folk komma hem till de under katastrofen och alla omständigheter, men var det ingen annan som reagerade på att enda gången svenskarna faktiskt öppnar sina armar är när det verkligen händer något. Annars krockar vi in i varandra, vi bitch blickar, suckar, puttas, står inte ens bredvid varandra vid busshållsplatsen och alla sitter ensamma vid varje säte etc. Sedan detta tjafs nu om muslimer att det är så synd om de och att alla dömer de nu och kopplar direkt med terrorism och liknande, denna händelse lär påverka Sveriges val och förhoppningsvis till något bättre och förändringar till skillnad ifrån det land vi har idag, som tur är var jag i Oslo och mina nära och kära var inte i city när lastbilen kom men jag känner på mig att det kommer ske något mer. Sverige öppnar sina hjärtan åt fel saker och prioriterar fel och IS kommer ha makt över hela världen snart om ingen försöker stoppa terrorism, IS, och slutar att fokusera på fel saker och se allt som kränkningar.


Likes

Comments

Känner att jag måste variera rubrik... Men ja, det som sker för tillfället är att jag faktiskt köpt en sallad till lunch och ska plugga marknadsföring och psykologi till vid 19 tiden och sedan blir det väl någon rulle innan lite mer psykologi läsning. Sjukt fint väder ute så man skulle ju bara vilja ta en cider på en uteservering men icke sa nicke.

Likes

Comments

Idag blev det som vanligt en sväng till bibblan med sex timmars psykologi plugg bland massa söta boys så det var rätt trevligt och plugga idag. Efter skolan blev det lite soft framför tv och lite hämt mat för ingen orkade laga mat. Imorgon händer samma sak, hehe.

Likes

Comments

Som i många fall kan det vara så att det endast är jag som stör mig på detta, eller så finns det någon mer? Det som jag har i fokus är varför kvinnor, inte alla men en jävligt stor andel, strävar hela livet efter att hitta kärlek eller en rik man? Varför är den grundliga ambitionen i livet att hitta någon att leva på? Varför inte sätta upp egna mål och sträva efter? Det som jag känner är exempelvis om jag ser något program med en super rik tjej, det första som jag tänker är " Jaha hon är gift med honom, då förstår jag", eller om jag ser en tjej med super fina märkeskläder med egen bil etc, så letar man efter vad personen jobbar med, så står det exempelvis stylist. Inte för att döma men stylister tjänar inte i den graden att man kan gå och köpa väskor för 80 000 varje månad. Sedan det tjafset med att kvinnor tjänar mindre än män, vet ni delvis varför majoriteten gör det? Vi utbildar oss inte lika mycket, vi väljer att gå på deltid, vi väljer att bli undersköterskor, frisörer, förskolelärare eller servitriser och ja, det är inte yrken med en hög lön. Målet är att inte klanka ner på kvinnoyrken eller liknande men det jag inte förstår är varför den grundliga ambitionen är att man ska hitta en man och leva på. Jag har alltid varit tvärtom och givit mina ex presenter ibland och betalat de mesta själv och fokuserat på mig själv först. Det största misstaget majoriteten gör är att fastna för killen istället för att fokusera på en själv. Är det inte en så mycket grymmare känsla att själv kunna ta fram kortet och köpa en väska för 20 lax än att säga att man fick den i present? De som faktiskt köper saker själv är bloggare, youtubers eller ja, de får hälften sponsrat för att marknadsföra.

Varför jag kom på detta ämne var just för att jag kom på att jag endast pluggar, men anledningen är för att jag vill kunna bli en grym marknadschef eller försäljningschef i framtiden och ha möjligheten att köpa fina saker till mina barn, ha en schysst bil och båt. Att kunna betala mina räkningar utan att skrika på min man att han ska komma fram med sitt bankkort. i högsta hugg. Fattar ni min poäng eller blev jag hatad nu?


Likes

Comments

Hehe jag bara ser hur ni som läser typ går från 60 personer till 5 personer, sorry för mitt tråkiga liv men så är det när man väljer att plugga efter gymnasiet. Kanske därför typ ingen gör det som 20 år i Svedala, latfisar. Men men, jag kan bara varna och säga att det kommer vara så mina dagar ser ut fram till juni, men jag kommer fota och visa lite med flytten och nya huset och sådant med. Jag insåg själv hur såhär tråkig man blir när man går in i en tenta period, jag går upp och pluggar, äter frukost, de Youtube filmerna jag tittar på är endast "Study motivation" "Study guide" osv, pluggar hela dagen och innan jag ska sova spelar jag Quizlet test för att se om jag lärt mig något.... Men det lönar sig sen ;)

Men ja, bara så ni vet, ni få som läser min lilla blogg, vill ni inte se min blåa skjorta i bibblan med en redbull bredvid och en bild på böcker och en dator så ja, kom tillbaka i sommar haha. // Bruden med roligt, underhållande liv.


Likes

Comments