Header
View tracker

Sorry för en dålig updatering men jag har varit en död sill de senaste dagarna. Jag hade tenta i Jus og Eiendomsmegling och jag har lämnat in Marknadsföringen, finally. Min tenta gick ändå bättre än förväntat men lite ångest att jag inte försökte lite mer men var så jävla trött och lamporna där inne åt upp all min energi. Sedan har jag bara ruttnat i bibblan och pluggat timmarna ut och däremellan var på två "dejter", blev på Jensens och Olivias i veckan. Nu är nästa tenta i matte och jag är totalt kass i matte så måste råkötta nu.. Rädd för en kass uppdatering fram till 20 december..


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hehe nu ska jag lägga en bomb.. Nej okej det ska jag inte men nästan. Jag ska till Playan, TVÅ gånger i Januari. Under Januari ska jag till samma ort två gånger, med olika personer. Första gången blir med familjen eftersom att vi inte ses mycket alls längre och resa nr 2 blir med han som jag dejtar. Vi älskar spontana saker och att hitta på saker och inte bara se tv och därför tänkte vi, vafan vi kan väl kanske dra på en liten resa. Så det verkar som att det blir en liten 5 dagars resa i januari, om det blir så som det verkar att bli så kommer Januari att bli en så grym månad och en grym skolstart. Och om detta händer kommer jag lova en rolig bloggmånad i Januari hehe ;)


Likes

Comments

View tracker

Nu har jag gått och tänkt boka en resa ensam i flera dagar för jag behöver en morot när jag pluggar, ett mål för att orka hålla på i hundra timmar med tråkiga saker. Så idag ringde jag pappa och pratade lite och det resulterade i att jag bokade en resa till Playan med Papsen och Syrran och Emil i Januari. Vi ska flyga från Norge och de ska vara hos mig en natt innan vi flyger en vecka innan min skolstart. Ska bli såå skönt så nu ska jag kämpa ännu mer till tentorna hehe och första är nästa vecka.. hjälp.


Likes

Comments

I helgen var jag på dejt igen och denna helg blev det först bio mys och sedan åt vi på Brasserie Blanche, liten fransk resturang som var jättemysig och jag åt entrecote. Sedan tog vi en bar runda innan vi åkte hem och sov och dagen efter tog vi det bara lugnt och såg Eva och Adam innan jag åkte och pluggade i skolan.

Likes

Comments

Bio å resturante, dejtlivet☺️

  • 144 readers

Likes

Comments

Idag vaknade jag vid 14 och sedan hade jag matte som var så extremt tråkigt. Efter det pluggade jag marknadsföring i bibblan till 21. Nu äter vi taco och kollar lyxfällan.

Likes

Comments

Jag var som sagt i Nordby och shoppade även lite underkläder och fick några i present av han jag dejtar från hunkemöller, hehe. Tänkte visa er lite hur de ser ut. Tyvärr inte hur de ser ut på för är för oskicklig på Photoshop haha ;)

  • 154 readers

Likes

Comments

Nu har jag fixat en ny mobil så nu ska jag seriöst börja blogga. I helgen var jag på dejt igen, i fredags åt vi på Big horn och sedan tog vi en bar runda och på lördagen drog vi till Holmenkollen park Hotel och fy vad jag var nära att halka hela tiden. Vi åt buffé och var på spa och bara hade det mysigt. Sedan åkte vi och hämtade Emilia och Simpis för att åka till Nordby. Jag köpte nya skor och underkläder samt en sjuk jävla massa mat men det var riktigt bra ställe att storhandla på. Bilder på det jag köpte kommer imorgon.

Likes

Comments

Nu ska jag börja gå mot bussen och åka mot Aker Brygge för att äta middag. Sjukt hungrig så ska bli så sjukt gott, är ju fredag så blir nog någon rolig drink på det.

Likes

Comments


Alla som känner mig vet min relation till Matematik...... Nu går jag på en NORSK HANDELSHÖGSKOLA och KLARAR MATEMATIKEN. Detta inlägg är tillägnat Döden, Ingeliv, Brett samt Blackeberg och Thorildsplans sommarskola.

Min skola är förövrigt rankad som bäst i Norden ;)

(För er som inte förstår vad Bestått betyder så betyder det Godkänt).

Financial Times utlåtande om skolan


Likes

Comments