Header

​Hur kunde mamma låta mig att gå runt som på bilden?

Vem har gula solbrillor, röda läppar med ett försök till att se rockig ut i en billig ginatricot skjorta? Med en ormskinn fejk väska?! 

Denna bild är så legendarisk.  Jag var 13 eller 14 år och min bästavän och jag klädde oss så oerhört fult. Det var mönster, det var röda läppar och det var trasiga strumpbyxor och korta linnen som klänningar... 

Tur att man växte upp..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag kan inte knyta, utan att det går upp efter 2 minuter...

Min favoritkrydda är Salladskrydda, jag har det på allt utom köttfärs.

Jag föredrar att vara ensam för att jag är rädd att slösa tid.

Jag har "provjobbat" onykter på Club Privé.

Jag vill bli marknadschef eller driva en egen PR byrå.

Jag har bloggat sedan 2009 under benämningen enriktigblondin och lillfias.

Jag satt och designade i kodmallar på blogg.se och redigerade bilder åt folk när jag var 11 år.

När jag var barn ville jag bli glamourmodell, kock, skådespelare eller mäklare.

Jag är planeringsnarkoman och har allt på listor, checklistor och i kalendern, ALLT.

Mina favoritkurser heter Marknadskommunikation och Produkt & Prisstrategi.


Likes

Comments

I Fredagd efter ett massa plugg blev det dags för en ny dejt, min nya hobby. Jag väntade seriöst i 36 minuter, inte okej.. Det var en 30 årig finansgutt som annars bodde på Manhattan och var lite av en överintelligent snobb. Han var rätt trevlig men sjukt speciell och levde i någon drömvärld att han var Mr grey.. Vi tog lite drinkar och sedan hamnade vi hos honom och självklart vaknar man 30 min innan jobbet när det är lördagskaos...

  • 27 Readers

Likes

Comments

Idag har det varit en riktigt regnig analysafton, det har varit iskallt och regn och jag har bara varit i bibban och pluggat metod och marknadsinsikt, att sitta och sammanställa 100 svar och göra allt manuellt var fan inte kul. Nästa steg är att orka göra t tester på skiten. Nu är jag hemma och ska plugga lite sociala medier och sen softa lite i soffan.

Likes

Comments

Igår blev det storstädning hemma och vi rensade ur hela vår walk in closet med allt skit vi haft så det blivit fint. Sedan drog jag och Lovisa och åt på Olivia innan jag skulle jobba, det var ny meny så lite krångligt men det gick fort att lära sig nu när man är i plugg mode i Hjärnkontoret. Idag är det inget jobb men det blir plugg all day.

  • 71 Readers

Likes

Comments

Igår var det full fart, jag var på en tinder dejt som innehöll ca 5 dejter i en. Vi började med att ta en drink innan vi åt entrecote på trancher, vilket var sjukt gott som alltid. Sedan blev det en bar runda på lökka och herregud vilket skumt ställe. Vi mötte hans vänner som gjorde allt för att skämma ut honom på ett ställe, vilket var skitkul. Där tog vi nacho och drinkar. Sedan var vi på en riktigt skum bar med brasa och sågar på väggarna med cider som smakade bark. Därefter blev det en bar och kasta pil, sedan körde vi golf inomhus på Oslo camping innan vi tog en dansrunda på lawo och heidis. Sedan däckade vi hemma hos honom och nu är jag hemma och extremt trött.

  • 92 Readers

Likes

Comments

Som ni vet pluggar jag hela tiden, och för att avsluta eller för att kunna fullgöra en clusteranalys samt t-tester i en kurs så behöver jag ha 100 svar i en undersökning om ungdomar samt SAS.

Om du är mellan 18-26 år och känner att du vill hjälpa mig med att lägga 2 minuter av din tid så vore det så otroligt gulligt så att jag kan fortsätta och avsluta mitt eksamensarbete. Tryck bara på länken så kommer ni direkt till själva formuläret med undersökningsfrågorna.

https://bino.qualtrics.com/jfe/form/SV_9pIDOH6fEYKM14V?Q_CHL=social&Q_SocialSource=facebook

Tusen tack hörrni! :)


Likes

Comments

Som tidigare nämnt har det endast varit skola och plugg samt jobb efter detta denna vecka. Det har verkligen varit att man har föreläsning, sätter sig i bibblan och sedan åker till jobbet, kommer hem iskall och svettig vid 00 och duschar innan läggdags. Imorgon är jag äntligen liten ledig, både från skola och jobb så det blir lite plugg, lite städning och sedan en tinder träff och äta på Trancher. Nu är jag i princip klar med två projektuppgifter som ska in i December så jag bara kan lägga fokus sen i tenta perioden på samma typ av pluggteknik i alla ämnen för att undvika kaos i skallen. Sedan ska vi få ny meny på jobbet nästa vecka, KUL. Lära sig en hel meny är ju superduper kul. Sedan är det Emilias födelsedag idag och hon blir hela 20 år men vi är ju i olika länder så lite svårt att fira på avstånd. När vi lärde känna varandra tror jag vi var 16 och 17 år, nu är vi liksom 20 och 21, helt sjukt.

Bilden är från när jag fyllde 18 år, alltså 3 år sedan. Vart tog tiden vägen?!

Likes

Comments

Under denna vecka händer det så mycket spännande, eller inte. Jag har skola Tisdag-Fredag och sedan så jobbar jag Tisdag, Onsdag, Torsdag, Söndag så jag är för första gången ledig på Fredag och Lördag. Jag försökte att få hit Emilia och en ifrån hennes skola men som alla andra killar så är han en velig nisse så det lär inte ske, så det blir väl att tvätta.. Man kanske ska försöka få ut en tinder boy på bio?

Har ni något  tips på bra filmer på bio som går?

Likes

Comments