Header

Bloggen är lite seg för tillfället men det är för att ja, ni har sett hur mina dagar ser ut nu.. Dagen börjar med att köpa en redbull, sätta sig i en föreläsningssal och anteckna, gå till bibblan och plugga, köpa lunch, plugga, gå hem och laga mat. Så ja, vad jag gör just nu? Sitter här i min blåa skjorta som vanligt och en redbull vid sidan av och skriver förhörsfrågor till marknadsföringen och försöker att nöta in lite figurer och pratar med syrran. Jag tänkte dock pröva att laga någon fläskfile gryta ikväll så kan ju blogga om den blir ätbar. Ciao.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag bara haft ekonomi och sitter nu i bibblan och käkar lite pasta och kyckling och pluggar bland alla tusentals asiater, så kul hur ambitiösa de är från Kina och Japan i jämförelse med norrmän med tanke på att jag går i en norsk skola men ser bara asiater. Men nu ska jag försöka få lite flyt och sedan handla lite.

  • 47 readers

Likes

Comments

Idag blev det faktiskt en effektiv och lugn dag, jag drog till bibblan mellan 11-18 och fick gjort en hel del faktiskt och fick ett bra flow. Så skönt när det är lite folk i skolan och det är inga som stör, sedan bakade vi en liten blåbärspaj som blev grymt god och har kollat lite Svensson.

  • 50 readers

Likes

Comments

Igår blev det en liten utgång, först var vi i Storo och jag köpte nya kostymbyxor, en poncho och en blå skjorta och en ny bh. Sedan köpte vi lite oxfilé och bakad potatis och gjorde godaste middagen, sedan blev det lite drinkar innan vi drog till lawo. Det var inte mycket folk alls faktiskt och rätt dött så det blev kortvarigt, sedan blev de Max och hem och sova. Idag blev det en liten bakis pizza och softa å lite plugg.

  • 59 readers

Likes

Comments

I helgen blev det att bara softa, det känds som att jag höll på att bli sjuk så jag har mest pluggat psykologi, diskat och så tog vi en storstädning av hela lägenheten. Just nu sitter jag på en finans föreläsning och det är verkligen riktigt intressant, kul att kunna detta och kanske lyckas bli lite rik på att investera osv. Efter detta ska jag gå och köpa någon lunch om det finns något smaskigt innan jag sätter mig i bibblan och pluggar lite, sedan blir det bara att laga middag.


Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i Oslo, igår tog vi en sväng till Ikea och Lovisa köpte en blomma och jag köpte en större kastrull och en roller, sedan åt vi middag där och kollade på welcome to sweden. Nu är det fredag och jag är med Simon i bibblan och ska plugga lite och sedan köpa en ny tröja och strumpbyxor i storo och efter det kanske ta en sväng på kroa ikväll.

  • 130 readers

Likes

Comments

Hemma från Headzone och nyklippt samt iskall. Det är verkligen gräsligt kyligt ute nu även fast solen skiner, jag var och klippte topparna och håret känns riktigt fräscht. Nu är jag hemma och ska fixa ett arbetskrav, packa lite och ikväll blir det att åka tillbaka till Oslo.

  • 170 readers

Likes

Comments

Idag har jag sprungit runt såå mycket. Jag var på båtmässan med pappa och eftersom att båda vi var ute igår blev det att ingen fick köra bil och vi tog pendeln, och frös ihjäl. Sedan kändes det som alla båtar bara kopierar varandra på mässan och pappa skulle snacka så sjukt mycket men det var trevligt. Sedan mötte jag Emilia och vi tog en middag på the public i Täby och det var riktigt gott. Nu är jag hos syrran och vi har haft myskväll men nu blir det att sova :) Godnatt.

  • 177 readers

Likes

Comments

Igår körde jag och Linnea en riktig helkväll, vi började med att äta Thai buffé och snacka skit, sedan blev det Fifty shads of darker mys innan vi tog oss till L8 för lite drinkar, dock var det rätt segt för massa små fjortisar och skumma vakter men det blev roligare med tiden. Kvällen slutade med ett helrör och bugg på Pure.

  • 178 readers

Likes

Comments

Jag glömde helt bort bloggen denna vecka... Det som har hänt är att vi har skrivit kontrakt på att vi flyttar till Holmenkollen den 1 maj, sedan har jag haft föreläsningar och vi har fixat lite i lägenheten, sedan var jag förbi min lilla dejt och kollade playan och åt semlor och ja, igår åkte jag till Sverige. Så nu är jag här och pluggar lite och tänkte se efter en frisör tid, sedan blir det thai och bio ikväll och möta Emilia och Syrran imorgon.


Likes

Comments