Sitter i skolan och har håltimme. Nästan sjuk o går bara till skolan för att få rida sen. Känner mig inte jättebra, men ska till Stockholm med skolan imon...aldrig varit där så det lär bli en upplevelse!
Var med A i deras stuga i helgen, jättemysigt!
I torsdags var jag på träning med Aramis för Anne, gick jättebra, så nu håller jag på med alla trixen vi lärt oss! Så trots att jag är halvskum så är jag mycket nöjd med livet just nu<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har veterinären kollat på Aramis tänder och det var perfekta, men han hade fått slitningar på de främsta kindtänderna av bettet. Var första gången jag var med om ett sånt besök, jättehäftigt! Aramis fick inte ens lugnande och skötte sig utmärkt.
Nu har jag varit inne på Charlies och köpt två nya bett. Det var så trevlig personal och man kände sig jätte välkommen, bara en sån sak kan göra min dag!
Tänk på att en liten sak för dig kan vara en stor för någon annan!<3

Likes

Comments

Bara fredag kvar nu, hemkunskapsprov...inte jätte kul, men på Lördag åker jag till Göteborgs horseshow för första gången i mitt liv! Så peppad!
Foto: Från alla hjärtans dag med bästa A (o vi insåg att jag inte kan göra hjärtform med min hand!😂)

Likes

Comments

Mot nya höjder och mål! Förra helgen var jag i ridhuset. Red markarbete och hoppade lite, första gången iår! Gick toppen, det känns som vi kommer bli ett riktigt svetsat team detta år. Vi har också påbörjat att lära honom rygga(backa), bra övning för ryggen! Vi har även planerat att starta en WE tävling i april så som det ser ut just nu iaf. Jag har aldrig startat WE någon gång, men tror att vi båda kommer tycka det är riktigt roligt!
WE är en form av lydnads tävling, där man rider först ett dressyr program och sedan rider man en bana med lite olika hinder, t ex. slalom, rygga och hoppa ett hinder.
Så nu sikta mot det du vill och kämpa för det, i med och motgång. För det tänker jag göra!👊🏼

Likes

Comments

Nu börjar jag komma på banan igen efter en vecka och måndag som slitit på mig. Nu är det bara att kämpa på knappt en vecka till sportlov! Dock så är det ju några kvarstående grejer men det fixar jag!
Och äntligen har det kommit snö igen, jag var ute och tolkade med mitt lilla hjärta i mörkret. Han skötte sig som en ängel, är så stolt och tacksam över honom.
Glöm inte att vara tacksam över vad du har, du vet aldrig när det är över<3

Likes

Comments

Varför påverkas vi så av vad andra säger om oss? Är det verkligen så enkelt att bara strunta i kommentarerna som alla säger att man ska göra?
Jag tror att hur stark en person en är kommer de vilja förändra det som alla säger är dåligt eller fult. Om man varje dag får höra att en skor är fula så kommer man ju tillslut tycka det, eller hur? Oavsett om det tar två veckor eller tre år, en dag kommer man inte längre kunna ignorera det som legat och skavt i magen så länge. DÅ kommer man förändra något som man själv tyckte om från början, DEN effekten kan någon ha på en människa. Det är ganska sjuk.
MEN du kan ju se till att du inte är den där någon! Tricket är enkelt: Om du inte har något snällt att säga, var tyst istället!

Likes

Comments

Prov, läxor och inlämningsuppgifter med oliktänkande människor. Det känns så fruktansvärt segt men jag vet att jag kommer klara allt och överleva veckan även om det inte känns så nu. 

Så bara kämpa på!

Likes

Comments

​Jag insåg idag att jag kommit en bit på vägen i tänkandet "uppskatta små saker i livet", då jag kom hem sent och någon hade varit snäll och bäddat upp sängen. Jag blev verkligen glad över det och känner att dagen slutar på topp<3

Kom-ihåg att en liten sak för någon kan vara en stor sak för en annan!

Likes

Comments

Lyssnade på den låten idag och insåg att livet verkligen är som en motorväg. De människor som bara håller tillbaka en det är ju de bilar som ligger i omkörningsfilen utan att passera bilen i högerfilen. Jag menar vi är ju irriterade i stunden men alla vet att bilen försvinner tillslut och det gör de människor som bara håller tillbaka dig också. De kommer svänga av din motorväg någon gång, kanske inte idag eller imorgon men någon dag. Den dagen kommer det inte vara något som stoppar dig och de människor du kör om är de som är menade att du ska lämna bakom dig. Men sedan kommer nästa väglus men det löser sig!

Likes

Comments