Hei hei =)

I dag har det vert en rolig søndag, jeg skulle egentlig gå tur i dag tidelig men når jeg våknet regna og blåste det så mye at ingen av oss orket. Jeg begynte derfor å hekle og bake boller siden det er den store bolle dagen i dag. Vel og merke var disse sukkerfrie. Lagde også lasagne til middag, så har vert en del på kjøkkenet i dag. Siden jeg har vert inne hele dagen ble jeg utrolig rastløs, så da sendte jeg melding til Camilla om hun hadde lyst til å være med på tur allikevel.

Så det ble bølgekraftverket i dag også. Vi gikk så sent at det ikke ble noen bilder som ble bra. I dag var det mye større bølger og mer vind. Vi gikk ut der og var der i ca 10 min før vi gikk tilbake. Vi må krysse en litt skummel bro, som ikke har gjerde hele veien. Når vi gikk bort gikk det helt fint men når vi skulle tilbake var det allerede begynt å blåse mer. Så var litt ekkelt å krysse broen. Gleder meg allerede til neste gang og da skal kameraet være med!

Håper dere har hatt en super helg! Her skal det nå ryddes.

://TONJE! =)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

hei hei :)

Tenk at det allerede er lørdags kveld. Helgene/ ukene flyr jo avgårde. I dag gikk jeg og Camilla til bølgekraftverket i Øygarden. Dette er en av favorittplassene mine å gå på tur til. Alltid når vi går på tur liker jeg å komme frem til noe eller se en fin topp. bølgekraftverket er et nedlagt kraftverk der bølgene slår over kanten. Jeg blir helt fascinert av å se på. Jeg har stor respekt av havet og finner en ro når jeg er i nærheten. Jeg anbefaler alle å ta turen ut der en dag visst man har mulighet og ikke minst bor i nærheten.

Håper dere har en super helg!

://TONJE! =)

Likes

Comments

Hei hei :)

fant ut at det var en stund siden jeg hadde gitt en lyd fra meg. Tenkte jeg skulle ligge ut de siste bildene fra Instagram. Ukene går så utrolig fort og jeg får liksom ikke tid til alt jeg vil ha tid til. denne uken har jeg ikke fått lagd noe mat plan så det har skeiet ut og jeg har heller ikke fått trent en eneste gang. Så kommer nok til å bli en uke til med motgang på vekten....


i dag var det karneval i barnehagen. Hehe meg og Camilla var klovner og hadde show for barna. Det virkes som de syntes det var morsomt og artig. Jeg syntes ihvertfall det var gøy.

Min kjøre søte lille Niese var på besøk i dag og fikk knipe på klovne nesen. Dette var gøy hihi hun satt å lo som bare det. hun tenkte sikkert dette var gøy tante <3

må jo ha tid til en selfie i en ellers så travel hverdag. * dear future husband*

Jeg har også hatt middagsbesøk 2 ganger denne uka. Kjempe kjekkt med middags gjester. Syntes det er gøyt å ha middagsgjester så slipper jeg å spise alene. selv om jeg som oftest spiser sammen med mamma og pappa hihi. #alenelivet

i morgen står det kurs på planen. håper dere har hatt en super uke så kommer jeg sterkt tilbake med trening og kosthold neste uke håper jeg.

://TONJE! =)

Likes

Comments

Da har jeg vert på vekten igjen. Noe som jeg gjør hver uke. Jeg har gått ned ca 0,5 kg hver uke, men vet dere hva i dag misslykkes jeg, jeg er tilbake til der jeg var den 17.01. noe som er kjempe kjedelig, men jeg har egentlig venta på det for en plass stopper det litt opp. Denne uka som kommer skal jeg ha full konsentrasjon igjen. Jeg har liksom ikke tenkt så mye på mat denne uka fordi treningen har stått mest i fokus. Hvordan kan jeg balansere begge deler? noen som har noen gode tips?

jeg søker på inspirasjon hver dag og finner mye forskjellig. Mye jeg tar med og mye jeg ikke gidder å lese en gang. Er det noen som har tips til sider eller blogger som har lyst å dele med meg. Jeg har en begynnelse men jeg trenger mer for å klare meg. Jeg holder på med å lage en ringperm der jeg har skille ark til hver kategori. Til nå har jeg laget trenings logg og kostholds logg. Er ikke begynt å bruke det ennå men det kommer det også.


Lå med noen bilder fra turer som jeg har vert på. Det var ikke så mange bilder da jeg har tatt over alle bildene på harddisken. Jeg har så mange fine tur bilder som jeg har tatt med familien og venner. Kanskje jeg skal finne de frem igjen.

håper dere har hatt en fin helg. Her har vert en stille og rolig helg etter tung uke med mye gåing.

://TONJE! =)

Likes

Comments

I julen ble meg og min tante enige om at vi skulle være uten unødvendig sukker i 100 dager. På nyttårsaften tok vi vår siste bit med sjokolade før galskapen begynte. GALSKAP sier bare eg. Jeg er den største godte grisen som finnes, jeg elsker sukker. Jeg tror det er mye lettere å gjennomføre noe slikt når man er to stk. Jeg har nå holdt meg i 26 dager uten unødvendig sukker. Eneste var at jeg tok noen drinker på lørdag. Vi ble enige om at vi fikk lov til å unne oss liten mengde unødvendig sukker når det var noe spesielt som hender. Og det var jo det på lørdag.

Nå må jeg bare skryte litt av meg selv, fordi at fra den 08.12.15 og til 24.01.16 har jeg gått ned 6,3 KG. noe som jeg selv syntes er utrolig bra. jeg tror en del av de kg som jeg har tatt av har vert på grunn av sukkeret. Jeg skal bli mye flinkere til å spise sunnere men jeg tar ett skritt av gangen. jeg spiser sunt men jeg spiser foreksempel mye middag noe som ikke er bra.

jeg syntes disse 26 dagene har gått supert uten noe form for at jeg MÅ ha snop også videre. Jeg finner andre gode alternativer istedenfor. Og jeg er super motivert for å gjennomføre det for jeg ser hvor stor gevinsten er. Jeg har sett og hørt mye at dette ikke er noe bra men det funker utrolig bra for meg for nå er jeg uten sukker og hva skal jeg liksom med det. Jeg kommer ikke til å spise noe smågodt for eksempel, bare fordi jeg egentlig ikke er noe glad i det så da trenger jeg det heller ikke. Chips og sjokolade er mine to største svakheter men jeg har liksom ikke hatt noe lyst på det heller, siden jeg er så innstilt.Hvorfor ikke bare fortsette slik?


Det er helt sykt hvor mye sukker det finnes i forskjellige matvarer, dette er noe vi ikke trenger. Noen bruker sukker for at matvarene skal holde seg. Vist vi tar utgangspunktet i en melke sjokolade der er over halve sjokolade sukker. 52,5 gram sukker pr 100 gram 25 = 13 gram sukker. Det er 3 ruter. Jeg har blitt veldig opptatt av sukkeret og leser en del bak på for å se hvor mye det er. For eksempel i Taco krydder der er det 24 gram sukker pr 100 gram, lager du dette selv er det 0 gram sukker. Jeg syntes det er fint tiltak fra Rema 1000 sin side at de kutter sukker i sine produkter. Man merker liksom ikke at 5 gram er borte, Bare små endringer kan gi stor gevinst. Jeg har ihvertfall merket det. Jeg vet veldig godt at dette er vanskelig fordi sukker er så avhengihetskapende, men når jeg har klart det da kan alle klare det. Man trenger ikke kutte helt ut men bare bli bevisst.

HVA SYNTES DU OM SUKKER?

://TONJE!  =)

Likes

Comments

Hei hei :)

Nå har jentene startet en ny Challenges, så nå i disse dager er det bare til å gå for harde livet. Gjett hvem som vant wekend challenges då? Jo det var meg! Jeg sto på helt til siste sekund for denne skulle jeg vinne. Man blir jo helt gal for man må liksom vinne. Denne uken har jeg tenkt å bare gå " vanlig", var jo helt utslitt etter helgen.

I går gikk jeg på tur i lysløypen. Jeg skulle inn å gjøre noen ærender på senteret så da gikk jeg tur i samme slengen. i dag vet jeg ikke om jeg orker å gå på tur. har så vondt i beina og er sliten. Tar på dette her.


vi snakkes seinere!

://TONJE! =)

Likes

Comments

Hei hei =)

I går kveld var vi en gjeng som var ute. Vi spiste på Dickens før vi tok turen videre til OLE BULL SCENE. Der vi så show med Bjarte Hjelmeland, jeg sa hin dagen at vi skulle se Odd Bjørn Hjelmeset til en venninne, noe som ble helt feil. Han er sikkert en artig kar han også. ( for de som ikke vet det så er han en langrennsløper) jeg visste hvordan han så ut og alt. Jeg fortalte også at han kler seg ut som dame. så beklager dette Odd Bjørn.


Jeg personlig syntes showet var utrolig bra. Lo fra jeg kom inn til jeg gikk hjem nesten. Noen steder lo jeg så jeg gren. han er en utrolig bra og dyktig mann. Som leverer kjempe bra, alle som jeg har snakket med som har vert på showet har bare sakt positive ting. så om du har vurdert å gå der så anbefaler jeg det virkelig.

Jeg har vert på to show på ole bull scene og har vert veldig fornøyd med begge gangene. Sist jeg var var det med Marit Voldsæter som underholdt rett fra skrumpleveren. utrolig artig og knasen dame.

Etter på ble det en liten tur ut før vi fant veien hjem. Jeg var litt usikker på om jeg orket å gå ut men siden vi først var i byn og de fleste skulle gå ut så fant jeg ut at jeg kunne være med en liten stund. Var veldig koselig det også.håper dere har hatt en super helg! 

://TONJE =)

Likes

Comments

Hei hei :)

i går ettermiddag ble det shopping litt over alt. Jeg, Camilla, Ann Kristin var på en liten Shopping runde, litt deilig å komme seg ut og ikke sovne på sofaen en fredags kveld. Jeg fikk kjøpt med meg en jakke, Kari Trå flis, topp og noen bøker. ble ikke så mye. Jeg tenkte å gå med toppen og jakken seinere i kveld så da tenkte jeg å vise noen bilder.

Det er mye salg ute å går nå men er ikke det typisk at jeg ikke finner ting som er på salg, eneste jeg kjøpte som var på salg i går var flisen. jeg fant også en super søt kjole på inspirasjon var kjempe fin i fasongen. Ettersom jeg ikke kler alle typer fasonger og har slitt med å finne en kjole. MEN her kommer menet, den var alt for høyt oppe i halsen det var ikke noe fint på meg. Var så sykt irriterende. håper jeg finner en kjole snart som passer meg. jeg pleier alltid å gå med blomster kjolen min:


håper dere har en super helg. I dag skal jeg på show så gleder meg masse.

//:Tonje! =)

Likes

Comments

hei hei! =)

I går kveld var jeg på tur med Cathrine, vi gikk i lysløypen. Noe som jeg liker veldig godt nå når det er så mørkt ute, man har liksom ikke så mange andre plasser å gå. Heldigvis har vi to slike løyper i mitt nærområde. Jeg fikk tatt noen fine bilder som jeg tenkte å dele med dere.


​Håper dere har en super kveld! 

:://TONJE =)

Likes

Comments