Header

Hei igjen.
Jeg delere nå et innlegg med dere, som jeg skrev for lenge siden der jeg blogget før. Jeg håper at jeg kan hjelpe noen med å ta et valg dersom noen av dere står i samme situasjon nå. Og jeg vil få frem at det er kun du som kan bestemme. Husk det er dit valg! Jeg velger å dele dette nå, i og med at det ikke er lenge igjen til min lille prinsesse blir 2 år. Tenk at det snart er 3 år siden jeg sto ovenfor mitt største valg. (Legger ved det samme bildet som jeg la ut sist til dette innlegget)


I 2014 sto jeg over et av livets største valg. Jeg var gravid. Hva skulle jeg gjøre? Jeg klarte ikke tenke klart på flere dager, det var tusenvis av tanker på en gang. Mamma var den eneste som visste om det, hvordan skulle jeg fortelle det til noen andre? Skulle jeg si det til noen andre? Eller skulle jeg fjerne det uten at noen fikk vite det? Hva ville skje om jeg beholdt det? Og kom jeg til å miste vennene mine som alltid har sagt at dem er der uansett hva? Så mange spørsmål, men ingen svar før valget var blitt tatt. Noe inni meg sa at jeg ville klare og bli en mamma, ikke bare en mamma, men en god mamma.

Etter som dagene gikk, måtte flere få vite om det. Slik at dem kunne råde meg til det ene eller det andre. Da kom selvfølgelig alle mulige meninger om graviditeten. At jeg ikke kunne finne på å beholde det. For det ville ødelegge fremtiden min, med tanke på skolegang og jobb. Og jeg ville også ødelegge andres liv hvis jeg valgte å beholde det.

Dagene gikk og jeg måtte snart ta ett valg. Et valg som uansett kom til å ha en innvirkning på livet mitt. Enten måtte jeg leve hele livet med tanken på at jeg har fjernet et liv, et liv som kunne vokse og bli noe en dag. Eller at jeg beholdt det, men da og ha ansvaret for et annet liv i 18 år.

Jeg valgte selvfølgelig og beholde det. Og jeg er evig takknemlig for at jeg gjordet det, jeg takker meg selv hver eneste dag for at jeg gjorde det slik. Livet mitt kunne ikke blitt noe bedre! Noen forandringer har det selvfølgelig blitt, men ingen dumme forandringer. Jeg har for eksempel sett hvilke venner som sier at dem kommer til å være der uanstt hva, og hvem som faktisk er der hele tiden. Så til dere som sa at livet kom til å bli ødelagt hvis jeg valgte å beholde barnet. Dere tok veldig feil.



Det som er dumt og bli mor i ung alder er alle fordommene andre mennesker har. Alle mener noe om det, og de fleste er negative i tanken rundt unge mødre. Jeg kan si med hånda på hjertet at det verste med å være ung mamma, er det å vite at det er så mange som tror du ikke er en god mamma. Folk tenker man ikke er en god mor når man ikke har en utdannelse, jobb eller er sammen med barnefaren.

Det og bli mamma i en alder av 20 år, er jo ikke super tidlig hvis man tenker på andre som har blitt det i en alder av 15, 16 og 17 år.

Men så er det jo de som tror de har fasiten på det perfekte livet. Først få en skikkelig utdannelse der man får en god jobb og gjerne jobber i noen år, før man skal finne den rette og dele resten av livet sitt med. Og da etter hvert kan man begynne å tenke på å få barn.

HALO! Alle må vel ikke leve et A4 liv, slik som mange mener at man skal? Er det virkelig en fasit på hvordan man skal leve livet? Jeg mener selv at hver og en skal kunne bestemme hvordan man skal leve livet, for det er kun den personen som lever livet, som vet hvordan han eller hun får det best.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 6 lesere

Likes

Comments

Hei igjen. Her er noen av bildene jeg lovet dere å legge ut. Savner virkelig denne turen nå, Varmen og de flotte menneskene vi ble kjent med! 🌞
Merker at jeg savner denne turen veldig idag, nå sitter jeg alene her hjemme i kveld igjen.. Sophia sover søtt i sengen. Så jeg er ikke helt alene i huset. Men kjenner allikevel på den ensomhetsfølelsen. Kan være deilig og være alene noen kvelder i uken, men ikke når det blir hver eneste kveld. Man blir liksom litt lei av og sitte å tenke og gruble over ting så ofte.
Så nå blir det snart natta her, sånn at jeg kan våkne uthvilt til en dag med min lille prinsesse i morgen 😍
Ønsker alle en god helg!

  • 69 lesere

Likes

Comments

Hei og god kveld. Da nærmer helgen seg over for denne gang. Beklager at jeg ikke har fått blogget etter at vi kom hjem fra Gran Canaria. Men uken etter ble både Sophia og jeg syke. Så da lå vi rett ut i 3 dager, vi orket rett og slett ingen ting. Så da ble ikke bloggingen prioritert.

I helgen har jeg passet lillesøsteren min i Drammen, så på lørdag tok vi turen til lekeland der er det alltid like gøy for både store og små.
Og siden vi har fått store mengder med snø så måtte vei ta oss en tur ut idag og ake. Etter noen timer ute gikk vi inn og drakk kakao. Alltid deilig å få i seg noe varmt etter man har vært ute i kulden.

Ønsker alle en fin start på uken i morgen!

Til uken skal jeg komme med noen bilder av turen vår til Gram Canaria.

  • 75 lesere

Likes

Comments

Hei og god kveld!

Endelig var det helg igjen, her hjemme er det ikke bare helgen vi har gledet oss til. Vi fikk nemlig vite på Onsdag kveld at vi skal til Gran Canaria. Vi reiser allerede i morgen. Vi gleder oss veldig til litt varme igjen. Det slår virkelig aldri feil! Ihvertfall ikke nå som vi vet at vi har en lang og kald vinter foran oss. Sophia gleder seg så klart veldig til å bade, og spise masse is og det skal jeg si meg veldig enig i. Det skal bli så deilig.

Vi skal reise sammen med min kjære mormor. Jeg har reist mye med mormor i min barndom, så dette vet jeg at blir veldig koselig.
Jeg skal prøve å få lagt ut litt bilder og kanskje noen innlegg i løpet av turen, så hvis dere vil så kan dere følge oss på Instagram: Mariabenedicte1994 😊 ønsker dere alle en flott helg!

  • 93 lesere

Likes

Comments

HeiHei, jeg kommer innom bare en liten tur nå. For å spørre deg om du har Musical.ly? Min kjære lillesøster har dette. Så stikk innom henne og se på alle de kule videoene hennes 👏☺️ julia_isabel

Jeg skal prøve å få skrevet litt mer etterpå idag.
Ha en fin søndag videre.

  • 113 lesere

Likes

Comments

Hei og god søndagskveld.

Da var ennå en helg forbi, denne helgen var vi på et sted som het Stenbekk. Vi koste oss der alle sammen, med mange fantastiske mennesker. Både store og små har hatt et smil om munnen hele helgen. Og ingenting er vel bedre enn det. Nå er det natta for min del, jeg er rimelig trøtt. Sophia valgte nemlig å starte dagen kl 05.15 idag, så vil si jeg har hatt en lang nok dag nå. Haha! I morgen skal jeg starte på ny jobb i en barnehage, så best og være uthvilt til det.

Håper alle har hatt en super helg, også ønsker jeg deg en god start på uken.

  • 137 lesere

Likes

Comments

Hei og god kveld. Nå nærmer det seg helg igjen, det skal bli så deilig. Sophia og jeg skal til et sted som heter Stenbekk denne helgen, så det ser vi frem til. Ellers denne uken har jeg fått gjort veldig mye. Jeg har fått meg jobb som ringe vikar i en barnehage, det skal jeg kombinere litt med studier. Så det ser jeg frem til. Ellers så holder jeg på å pusse opp begge soverommene i huset. Gleder meg til å vise dere når jeg blir ferdig. Men det er ennå en lang vei dit.

Jeg prøver meg nå å blogge herfra,, veldig nytt for meg ennå,. blogget på en annen blogg plattform før. Men føler det er på tide og ta en ny utfordring og bytte sted. Så håper jeg klarer meg her.


Legger ved et bilde fra ferien vår i Sommer.

  • 144 lesere

Likes

Comments