Header

Hei og god kveld!

Endelig var det helg igjen, her hjemme er det ikke bare helgen vi har gledet oss til. Vi fikk nemlig vite på Onsdag kveld at vi skal til Gran Canaria. Vi reiser allerede i morgen. Vi gleder oss veldig til litt varme igjen. Det slår virkelig aldri feil! Ihvertfall ikke nå som vi vet at vi har en lang og kald vinter foran oss. Sophia gleder seg så klart veldig til å bade, og spise masse is og det skal jeg si meg veldig enig i. Det skal bli så deilig.

Vi skal reise sammen med min kjære mormor. Jeg har reist mye med mormor i min barndom, så dette vet jeg at blir veldig koselig.
Jeg skal prøve å få lagt ut litt bilder og kanskje noen innlegg i løpet av turen, så hvis dere vil så kan dere følge oss på Instagram: Mariabenedicte1994 😊 ønsker dere alle en flott helg!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 1 lesere

Likes

Comments

HeiHei, jeg kommer innom bare en liten tur nå. For å spørre deg om du har Musical.ly? Min kjære lillesøster har dette. Så stikk innom henne og se på alle de kule videoene hennes 👏☺️ julia_isabel

Jeg skal prøve å få skrevet litt mer etterpå idag.
Ha en fin søndag videre.

  • 21 lesere

Likes

Comments

Hei og god søndagskveld.

Da var ennå en helg forbi, denne helgen var vi på et sted som het Stenbekk. Vi koste oss der alle sammen, med mange fantastiske mennesker. Både store og små har hatt et smil om munnen hele helgen. Og ingenting er vel bedre enn det. Nå er det natta for min del, jeg er rimelig trøtt. Sophia valgte nemlig å starte dagen kl 05.15 idag, så vil si jeg har hatt en lang nok dag nå. Haha! I morgen skal jeg starte på ny jobb i en barnehage, så best og være uthvilt til det.

Håper alle har hatt en super helg, også ønsker jeg deg en god start på uken.

  • 45 lesere

Likes

Comments

Hei og god kveld. Nå nærmer det seg helg igjen, det skal bli så deilig. Sophia og jeg skal til et sted som heter Stenbekk denne helgen, så det ser vi frem til. Ellers denne uken har jeg fått gjort veldig mye. Jeg har fått meg jobb som ringe vikar i en barnehage, det skal jeg kombinere litt med studier. Så det ser jeg frem til. Ellers så holder jeg på å pusse opp begge soverommene i huset. Gleder meg til å vise dere når jeg blir ferdig. Men det er ennå en lang vei dit.

Jeg prøver meg nå å blogge herfra,, veldig nytt for meg ennå,. blogget på en annen blogg plattform før. Men føler det er på tide og ta en ny utfordring og bytte sted. Så håper jeg klarer meg her.


Legger ved et bilde fra ferien vår i Sommer.

  • 52 lesere

Likes

Comments