• Blogkeen
  • Nouw

Instagram@chali90

Hverdag, Vennskap

I en uke har vi hatt ett prosjekt gjennom kurset jeg går, ble delt inn i 3 grupper, i min gruppe besto det av 5 stykker, bra gjeng og samarbeide med.

Prosjektet gikk ut på å finne 2 interessante bedrifter hver, der hvor vi skulle dra rundt og "intervjue" de og høre litt om hvordan de rekruttere, hvilke krav de hadde til evt nyansatte, høre om de tok imot praksisplasser, der noen hadde veldig høye krav, og andre som så mest på fravær og personlige egenskaper. Noen tok også inn praksiskandidater, der man kunne få fast ansettelse etterpå, andre kunne hjelpe med praksis, men usikker på jobb etterpå, så noe var vell mer interessante enn andre.

Etter en uke med intervju, gåing på bedrifter, brukt mye penger på parkering og bensin, så skal vi da fremføre dette prosjektet framfor resten av klassen idag onsdag, kan vel si at min gruppe var eneste gruppa som var ekstremt nervøse, og vi var kanskje litt for flink til å syke hverandre ned, enn å heller si " at dette klarer du", så kurslederen hadde så klart bestemt at vi skulle fremføre sist, tiden gikk og de andre gruppene sto å fremførte sine bedrifter, mens vi satt og snuste, drakk kaffe samtidig som kroppen ristet godt.
Så var det vår tur, to av oss ville ikke stå fremfor klassen noe som var helt greit og respektfullt, å en måtte dra hjem, så hva i all verden skulle vi gjøre nå? Stakkars, vi kunne ikke bare la ei ta alle 8 bedriftene våre alene, så jeg som da fra starten av idag fortalte kurslederen vår at jeg nektet å stå der å snakke pga diverse ting, sto plutselig foran alle og snakket i plenum, aldri har jeg vært så nervøs før jeg gikk opp å så alle som satt der og så på meg, jeg skulle være i fokus, første som kommer ut fra meg før jeg startet var, "Hvis alle sammen går ut av rommet, så blir det enklere for meg å snakke", ingen gikk, de bare lo, så jeg lo bare med, og latet som at dette var piece of cake,

Etter alle bedriftene var fremført fikk vi applaus, jeg fikk til og med klapp på skulderen av kursleder, der han sa, veldig bra jobba Lillian, jeg må ærlig innrømme at etter å ha stått der å snakke i plenum, ga meg en god følelse, jeg mestret å stå der, selv med skjelvende kropp fra topp til tå, å NÅ kan jeg si jeg er utrolig stolt av meg selv.
Det var en som sa til meg for ikke så lenge siden, og det er morfaren min, han sa," når du klarer og stå å snakke i plenum, det er da du har kommet utrolig langt her i livet. " og det føler jeg veldig på nå i etterkant, hvor stolt jeg er av meg selv, at jeg faktisk klarte og stå der, selv med mange øyne som var siktet på meg!
Nei, dette var ikke noe å "dø" av, neste gang blir det uten og se ned på arket, det er jeg sikker på.
Det ble en skikkelig god utfordring!

Ha en fin onsdag alle sammen! :)


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Personlig

Det er først nå jeg virkelig fått opp øynene, jeg har alltid prøvd å redde hele verden, gitt råd om hvordan man kan takle situasjonen og lignende, hjelpe folk ut av ting de har havnet inn i, og siden jeg er ei dame som holder tett, lett og snakke med, så kan jeg skjønne hvorfor noen kommer til akkurat meg, og så klart kommer jeg til å fortsette med å holde tett, være lett og snakke med osv, men nå kommer jeg til å begrense meg, jeg har mye selv i livet mitt som må ordnes opp i, og jeg er ikke utdannet noe psykolog eller lege, og har ikke alle svarene eller fasiten på hvordan ting skal løses, alt jeg kommer med er noen råd som kommer fra mine erfaringer, som har funket for meg.

Nå er det min tur til å følge mine egne råd, og det er lettere sagt enn gjort, føler at jeg er flink til å gi andre rådene, men utrolig dårlig til å følge opp selv, men nå har jeg hatt en livserfaring som tilsier at jeg vet hva slags råd jeg kan ta og ikke ta. Jeg kan gi råd om at du burde ikke gjøre samme feilen som meg, men på en annen måte så føler jeg også at det blir litt feil, for selv om jeg har tatt mange feil i livet mitt på forskjellige områder, så betyr det ikke at det du gjør er feil for deg. Det å gjøre feil er også bra, man lærer av det og får en erfaring om at "ok, dette skal jeg ikke gjøre flere ganger", kanskje så er det noen som er lik meg og kan finne på å gjøre samme feil ett par ganger før man innser det.

Jeg synes ordtaket "ikke mitt sirkus, ikke mine aper!" er ett flott ordtak, det sier jeg faktisk ganske mye til meg selv. Kanskje er det vanskelig og tro, men det har hjulpet meg til ett bedre liv, spesielt hvis jeg blir innblandet i noe jeg ikke har noe med. Etter at jeg har startet med å sagt dette til meg selv i slike situasjoner, har jeg holdt meg unna ting som jeg ikke trenger og bruke energi på mer. Det kan også hende at det blir mitt sirkus og mine aper, men da blir det litt annerledes, for da er det mine ting det handler om.

Å sist vil jeg si at jeg kommer alltid til å være den omsorgsfulle ovenfor andre med å gi råd, men er det noe veldig detaljert eller ting som er veldig tøffe, så må jeg nok stoppe deg og kanskje be deg om å skaffe hjelp, for jeg er bare ett menneske jeg også som har mitt, med mye ting jeg har hørt selv fra andre, så er det ikke alt jeg takler og ta imot, selv om det kanskje føler slik for vedkommende. Ikke slutt og snakk med meg om ting, for jeg lytter gjerne, men er det noe veldig tunge ting, så råder jeg deg til å snakke med noen profesjonelle.


-LillemorLikes

Comments

Personlig

Dette har jeg skrevet om i ett tidligere innlegg, som står under Diagnosen, i det innlegget skrev jeg litt om denne diagnosen, det som er rundt. I dette innlegget har jeg tenkte å skrive litt om hvordan det faktisk er å ha disse tingene!

Jeg gruer meg til å skrive, følelsene surrer rundt, det jeg først vil si at jeg prøver så godt å leve med dette, og at det er ikke sympati belagt.
Ok, Da jeg fikk diagnosen blandet personlighetsforstyrrelse, ble jeg helt stiv, ingen anelse på hva det innhold, hva betyr denne delen av meg? Det tok ganske lang tid før jeg fikk ett svar på hva det hadde for betydning for meg, da jeg endelig fikk svaret gikk det opp for meg og kjente meg i mye av det som ble forklart.
Det er også noe som man kan bli kvitt, men hvordan man blir det er jeg ikke helt sikker på, det går for det meste av seg.
Også kommer dette, hva kjennetegner meg med denne personlighetsforstyrrelsen?
Nå må jeg også bare si dette først at, denne diagnosen er ikke medfødt, det har gått over lengre tid.
Beklageligvis må jeg ha mye bekreftelser, f.eks høre hvor flink hundeeier jeg er, flink jeg er til å f.eks skrive osv, jeg har også litt av avhengighet når det kommer til mennesker, og da snakker jeg for det meste om leger/psykiater, det å "gi slipp" kan ta ganske lang tid, og prøver å holde meg til de så lenge som mulig, nettopp for at jeg er avhengig av de, men innerst inne vet jeg at jeg en dag må gi slipp en dag!
Det å må ha disse tingene gjør meg irritert og sliten, jeg vil ikke be folk om å gi meg en bekreftelse for å føle meg bra nok, jeg vil komme dit at jeg sier dette selv: "jeg er bra nok"!

Jeg kan også ha vansker med å regulere egne følelser, det kan bli ganske intense, og det gjelder både positivt og negativt, positive er at om jeg blir glad , får jeg en veldig til glede, negative er når jeg er trist, så blir det ofte skyld, skam og sinne, og depresjonen blir av og til ganske ekstrem som kan utvikle seg til veldig mørke tanker, som å vil skade seg selv, å til og med vil ta farvel med verden,

Det er mest denne bekreftelsen og egne følelser som sliter mest innpå meg, og håper dette går over iløpet av få år.


-LillemorLikes

Comments

Personlig

Å være sint!

Jeg hadde en periode der jeg ble ganske sint, noe som gikk utover leiligheten min, det gikk fra å ikke få på linsene, til å føle at jeg ble urettferdig behandlet av enkelte, det ble trigget så mye at jeg måtte faktisk på behandling for å beherske meg, det var mye sinne som jeg ikke fikk gjort noe med, som jeg da lot gå utover leiligheten, pinnene, steinene og de "døde" tingene ute i naturen, og på en måte så er det bra at jeg lot det gå utover disse tingene om jeg hadde latt det gå utover mennesker jeg er glade i og brydde meg om, Når det gikk utover leiligheten ble jeg egentlig mer frustrert enn sint når dette sinne kom, da jeg måtte rydde opp alt jeg hadde kastet rundt meg, og det var ingenting som skjedde med Lykke (hunden) om noen tenker, jaha, hun kaster mye rundt seg, hva med hunden? Nei, hun har jeg eller kommer jeg aldri til å være slem imot!

Idag er jeg ikke så sint lengre etter at jeg har fått hjelp, kan godt bli kinaputt sint, men jeg holder ikke sinne inni meg lengre slik jeg gjorde før, nå er det mer at disse menneskene som gjør meg sint ikke fortjener min energi mer, jeg kan ikke gjøre noe med det, jeg kan ikke forandre de til noe bedre menneske, jeg kan bare forandre meg selv i forhold til de, noe jeg da ikke gjør, da jeg ikke legger meg flat for noen når det ikke gir meg noe positivt tilbake.
Det jeg kan bli sint for, er om jeg ser noen som blir urettferdig behandlet.

Å holde det inni seg og la det gå til det sprekker er ingen god løsning, av erfaring så bør man gjøre noe med det med engang, mye kan gå galt om du sitter og trigger på ting du er sint for, som du ikke får gjort noe med, snakk med noen eller gjør som meg, "døde ting" stolper, pinner, men pass på at det ikke er noen rundt deg som kan bli skadet.

Det å være sint er også en bra ting, for det må ut av kroppen og det finnes flere måter å håndtere det på, jeg syntes det å la det gå utover "døde ting" var en fin måte å beherske det på, da det ikke gikk utover noen andre som kunne stille spørsmål om "hva har jeg gjort galt" når det ikke er du som har gjort noe, men det er bare for at jeg er så sint og har ikke fått luftet det ut på noe.

Nå skal jeg ut og gå en liten tur med Lykke, så skal jeg finne sengen før en ny positiv dag starter imorgen igjen! :)


-Lillemor

Likes

Comments

Hverdag, Personlig

Det er tirsdag og uke 2 på kurs, men kroppen har sagt stopp!


Søndagen sa kroppen min stopp, den er sliten. Det som holder meg oppe er faktisk å gå på kurs, det er ikke bare bare og starte på noe etter mange år hjemme, som i forrige innlegg sa jeg at det er en påkjenning, noe det også er.

Ett par grunner for at det er litt sånn akkurat nå er for angsten har vært nærgående i det siste, og hvorfor er jeg ikke helt sikker på, noe kan være for at det er så mye nytt, at jeg er stressa, får ikke senket skuldrene, prøver enda å finne ut hvorfor disse angstanfallene kommer sånn plutselig, men det er ikke bestandig like lett, jeg mister også veldig mye energi.
Jeg er også redd, redd for å skaffe meg jobb som alle på kurset skal om noen uker, er vant med å bli kastet rundt på forskjellige arbeidsplasser, å det skremmer meg, hva om dette skjer denne gangen også, at jeg får en plass som jeg trives i, også må jeg "slutte" etter 3 mnd for så å starte nesten alt på nytt, det er kanskje en teit tanke og burde kanskje ikke tenke sånn, men har ingen anelse på hvordan jeg skal få disse tankene bort. Jeg vil jo komme meg i arbeid, om det er 40-100% har ingen betydning, så lenge jeg slipper og bli kastet rundt på nytt.

Det er ett innlegg som jeg skrev angående dette med å bli kastet rundt i forskjellige arbeidsplasser, jeg vet dessverre ikke hvordan jeg får kopiert det inn her, men trur det står under NAV innlegget!
For de som eventuelt ikke finner det så er det at jeg har blitt kastet rundt i mange år, og endte opp med innleggelse, kort fortalt!

Selv om kroppen min er sliten, kommer jeg til og fortsette å fullføre, for det andre alternativet med å eventuelt være hjemme igjen er uaktuelt, da kan jeg se for meg de dagene, og kan likeså godt gi opp alt jeg har jobbet for å komme hit jeg er idag, noe jeg også ser på som uaktuelt, dette klarer jeg!

Mye på grunn av denne stygge tankegangen min får meg til å ville gråte når jeg kjører hjem fra kurset, klumpen i halsen vokser, men får ikke til å gjøre noe med det, så tar jeg meg selv for å være en stor idiot som går å tenker så altfor mye om fremtiden når det gjelder å få skaffet seg jobb, noe som tapper meg for energi, mye av tankene mine går ut på: Vil jeg få meg en plass å jobbe, kommer jeg til å være der lengre enn 3 mnd, hva skjer om jeg ikke finner noe innen tidsfristen, må jeg da starte forfra? Det er hverdagen min i hodet for tiden, slitsomt og irriterende. Om du har noen råd, annet enn " prøv å ikke tenk så mye på det" så tar jeg gjerne imot det med stor takk!

Jeg vet ikke hvordan dette vil bli, men en ting vet jeg, ingen skal kunne si at jeg ga opp.

-Lillemor

Likes

Comments

Hverdag, Personlig

Da er min første uke med kurs ferdig.
Det er ganske nytt og plutselig etter ca 4 år ha noe å gjøre, og jeg legger ikke skjul på at det er en påkjenning, selv med en lett start der vi har startet 12 vær dag, så er det mye inntrykk man får, det er nye folk man skal bli kjent med de neste 6 månedene, mye skal vi igjennom, noe har jeg vært gjennom tidligere, men også mye har gått i glemmeboken. Det jeg vil si litt først er at alle som er på dette kurset med meg er der for en grunn, alle har en form for psykisk helse, alle har vårt å stri med, så tenker du kanskje "men alle vi mennesker har noe å stri med" Ja, det er sant, og nå skal jeg ikke være egoistisk, men realistisk, alle har noe med seg , men noen mer enn andre, i dette tilfelle oss på kurset.

Kurset jeg går på heter Vilje viser vei, ett kurs der de tar hensyn til alle som er der med de utfordringene vi har, vi tar ting å vårt eget tempo, vi blir ikke kastet ut i noe vi ikke selv vil. For min del så synes jeg det er en fin start, jeg har enda ikke en anelse på hva jeg har lyst og jobbe med, tru det eller ei, men mye av dagen hjemme går til tanker som hva vil jeg jobbe som, eneste som kommer opp er hva jeg ikke vil jobbe som, det er jo ett godt utgangspunkt å ikke vite, for da kan man se hva man står igjen med!

Jeg er sliten, 50/50% sliten, som vil si at en del av meg er god sliten for at jeg endelig har noe å gå til, andre del for at det er mye påkjenning og starte på noe der man ikke kjenner noen, og alt er delvis nytt, nå sier jeg delvis siden jeg har vært på Euroskolen for noen år tilbake, men det er nye folk med forskjellige utfordringer, en spleisa gjeng allerede den første uka, så det lover bra.

Nå høres jeg kanskje litt egoistisk ut, men det er jeg litt også akkurat nå, vi har ingen faste plasser når vi kommer inn i klasserommet, å igår satt jeg mellom to stykker, og jeg har ingenting imot de, men det var som å bli kvelt, å føle på det å ikke ha oversikt eller bare gå ut døra om det blir for mye, så jeg kom tidligere idag for å snakke med en av lederne vi har og fortalte at beklager, men jeg er pent nødt til å sitte på hjørnet, og grunnen for det er angst, det er ikke mange som legger merke til det ( som jeg vet), men jeg da, sitter omtrent alltid ytterst, om jeg er i ett selskap setter jeg meg helst på ett hjørne der jeg føler meg trygg nok til å kunne bare gå ut av rommet om angsten tar overhånd, uten at alle skal snu seg etter å eventuelt spørre hvorfor jeg plutselig går

.
Angstanfallet har slått inn allerede på kurs, tirsdagen fikk jeg panikkanfall, det er ikke farlig, det skjer ingenting annet enn at jeg begynner og skjelve og bli rød i ansiktet, da gikk jeg ut for så å komme inn igjen. Jeg hadde behandling før jeg startet kl 12, man mister ganske mye energi etter en samtale med psykiater, selv om det kan være koselige ting vi snakker om, så merker man det på kroppen, så det ble rett og slett for mye for meg.
Så kommer spørsmålet, er du motivert til å fortsette etter første uka? Jeg er sliten, men motivert det å ha tanke på at jeg skulle ha sluttet bare for at første uka er litt tøff pga rutiner, da hadde jeg nok mistet mye av meg selv, jeg gir ikke opp.

Så kommer Fredag, ENDELIG sier jeg, 4 år med bare lørdager kunne jeg endelig få høre "God helg", og nå kan jeg nyte helgen på en helt annen måte enn jeg har gjort de siste årene, det er en stor glede for meg å kunne få en helg å ha fri.

Så gooooood helg alle sammen :D


-Lillemor


Likes

Comments

Personlig, Hverdag

Nå ligger jeg i sengen og tenker litt på halvåret foran meg, fra imorgen skal jeg starte på ett kurs som heter Vilje viser vei, noen er der kanskje for at de må, men jeg er der for at jeg har lyst, nav har søkt meg inn for noen uker siden, og beskjeden jeg fikk var at jeg var kommet inn, og skulle egentlig starte i oktober, som ble flyttet til 26 september istedet, og det gjør ikke meg noe, jeg smilte fra øre til øre da det startet tidligere, gleder meg veldig til å starte, selv med litt nervøsitet.

Alt er jo nytt og spennende, og det kommer til å bli en myk start, der vi starter 12 den første uka. Jeg kan endelig glede meg til helg, noe jeg har savnet, det er utrolig at to dager kan glede noen, men det er sant. Det å få helg og være aktiv på kurs i ukedagene er en glede. Nå har jeg hatt "lørdag" i tre år, og på fredagen ser jeg frem til å høre fra kursledere si God / ha en fin helg alle sammen!

Det er min tur til å få til noe med livet mitt, jeg har ingen anelse på hva jeg vil jobbe med, eller hvordan resultatet blir om ett halvt år, det jeg vet er at jeg vil ikke være hjemmeværende mer (forhåpentligvis), kommer heller ikke til å savne å være hjemme når jeg først starter, hjemme har jeg vært nok, og hvorfor skulle jeg ha savnet det? For at jeg kan se filmer til langt på natt, dra på ferie når og hvor jeg vil? Hva er meningen med det, det ender at jeg drar på ferie alene, og er det noe jeg ikke liker så er det å være alene på ferie, det er mye bedre om andre har fri også å kan dra sammen!

Nå er det ikke noe ferie på dette kurset, så kanskje går jeg glipp av noen turer med venner eller familie, men det er for en kort tid, og trur ikke de blir så veldig lei seg om jeg ikke alltid er med, for de vet hvor mye jeg har gledet meg til dette kurset.

Dette er min siste søndag i "frihet" nå skal det virkelige livet starte, med rutiner og en hverdag som er fylt med ting som er spennende, lærerikt og verdifullt. Søndagen har blitt satt av til å se film i sengen med en stygg hodepine, en av grunnene til at hodet mitt sprenges er kanskje for at jeg var ute igår, og noe er vel for at jeg er ganske spent!

Håper alle får en flott uke!
Så får dere flere innlegg om hvordan første uken har vært på fredag, mulig det kommer ett innlegg før det.


-Lillemor

Likes

Comments

Personlig, Vennskap

Jeg lovte å skrive ett innlegg i kveld, og holder det jeg lover!

Lenge har jeg tenkt å gjøre noe med håret mitt, men så er jeg "redd" for frisører, redd for å bli misfornøyd osv, men så tok jeg til mote, eller det vil si at mamma ringte faktisk frisøren hun hadde brukt, og bestilte time. Timen var da idag, så jeg kjørte nedover til byen, fant parkeringsplass, å gikk inn, første hun bak kassa spurte meg om var hvem jeg skulle til, tilbake svarte jeg, "nei, vet du, det har æ ikke peiling på du gitt", da skjønte hun raskt at jeg var dattera til mamma, og det var hun som skulle ordne håret mitt. Forklarte at jeg ikke likte frisører, og at planen idag var å bare ta etterveksten, men så ville jeg bli litt crazy, så hun kom med en katalog med mange farger, satt å diskuterte litt om hva jeg hadde kledd, til slutt ble vi enig at mørk farge med lilla skjær, og yndlingsfargen min er jo lilla, det var også spørsmål om jeg bare skulle ta litt av håret å farge eller hele, svare var lett, når jeg først er her og skal gjør det, så tar vi hele.

Vi snakket en del vi to, hun fortalte meg at jeg var tøff som turde å gjøre sånne ting med håret mitt, at dagen hennes startet dårlig, men jeg fikk henne til å få en bedre dag, noe jeg setter utrolig pris på å få høre at jeg gjør dagen til noen andre bedre, hun gledet seg like mye som meg til å se resultatet. Å være redd for frisør, det kurerte hun meg med idag, når hun sier at hun synes det er gøy at noen tørr å gjør noe annet enn å lage noe "naturlig" som ettervekst, brunt osv, da er det ikke farlig og komme tilbake!

Denne frisørsalongen heter ELA frisør/Klinikk, en fantastisk plass som ordner negler, har massasje, fotpleie, restylane,botox, ja you name it, nå har jeg vært der bare en gang, og vet allerede at det er der jeg skal dra om jeg skal finne på å gjøre noe sprøtt igjen. Den teksten var ikke noe reklame om noen trudde det, det er min måte å fortelle at det er verd å ta en tur innom, prisen er forresten ikke så værst den heller. Så tusen takk til Ela frisør, å til Silje som tok utfordringen med å ha meg sittende i stolen. Så vil jeg også si at denne dagen kjente jeg at mye av selvtilliten min kom frem, jeg synes jeg kler blondt, men denne fargen gjorde noe med meg, jeg er tusen ganger fornøyd, så tusen takk igjen! <3

Så en liten ting til som ikke handler om frisør, jeg har jo skrevet at det er noe som skjer fremover, og det er at jeg skal endelig starte på ett kurs, å hadde møte med de på tirsdag, og skal møte resten av kursdeltakerne på fredag før oppstart på mandag, det gleder jeg meg til, og mer om dette får dere vite i ett annet innlegg.

God kveld videre ;-)


-Lillemor

Likes

Comments

Blogg

Hvorfor blogger jeg?

Jeg startet med blogg for flere år siden, men det var 0 lesere og 0 følgere, så hva var poenget, det var en blogg som ikke hadde noe innhold. Det ble år med pause, jeg leste jo ikke andre sine blogger, og etter at jeg hadde min gamle følte jeg at jeg ikke hadde noe og komme med, ung og umoden vil jeg si jeg var den gang da! Når jeg startet denne bloggen var jeg veldig usikker, å tenkte mest på om det var noen som kom til å lese den, dele det osv, for å være ærlig så var jeg pissredd for å starte å skrive for så å dumme meg fullstendig ut, noe jeg føler jeg ikke har gjort!

Grunnen for at jeg startet var først og fremst for at jeg var innlagt på DPS, å ville dele med flere om hvordan det var å være der, så utviklet det seg automatisk med at bloggen min ble som en liten dagbok uten detaljer, og jo mer lesere og delinger jeg fikk, morsommere var det å skrive til dere. Det er også ting jeg velger og ikke skrive om, ser det er flere som får skryt over at de er så åpen og detaljert om tunge ting som har skjedd i livet, at de får førsteside i dagbladet eller VG, det hadde så klart vært gøy om bloggen min også hadde vært der, men så mye frister det ikke å skrive livet mitt i detaljer til hele verden for å komme på framsiden i en avis!
Jeg skriver ikke for å imponere, skriver ikke for å publisere reklamer om hår produkter, sminke eller mat, for det interesserer meg ikke, og skriver ikke for pengene sin skyld, for der er ikke mye og hente!
Det jeg skriver om er det som betyr noe for meg, det jeg føler er viktig og få delt.

Det er mye jeg har lyst og dele med dere, og det kommer, men jeg kommer ikke til å legge ut innlegg flere ganger i uken, da jeg føler at det blir ett mas og at flere slutter og lese den, synes det er godt å ha det slik det er nå, jeg er ikke en stor blogger, og har ikke tusen lesere, men det gjør meg ingenting, for jeg har lesere, og tilbakemeldingene er positive, det er det som betyr noe for meg. Så takk til dere lesere for at dere holder bloggen oppe, hadde ikke klart det uten dere!

Snart ny uke og nye muligheter, og snart skal jeg starte på noe spennende, og dere skal så klart få lese om det når den tid kommer!


-Lillemor

Likes

Comments

Personlig

Det å være den jenta som aldri har vært på skoleball, alltid blitt valgt sist i aktiviteter, blitt gul av blå for at jeg synes ei jente var pen, og lista kan jeg fortsette med, men med hvordan hensikt?
Den jenta har kommet videre, jeg har fortsatt ikke vært på noe skoleball, men jeg blir ikke valgt sist, jeg blir heller ikke gul å blå om jeg gir komplimenter til andre jenter.
Men å ha vært ett lett offer å gjøre narr av, mobba, utnyttet å såre, den ser jeg idag hvorfor, jeg har alltid vært ett lett bytte da jeg hadde mye og bli mobbet for, spesielt min vekt,utsende, og ikke minst det at jeg var ett JA menneske, og ikke skjønte hele tiden at jeg hjalp de litt med å mobbe meg.
Mye av meg har blitt ødelagt av tiden med alt det tøffe, den har også gjort meg ganske sterk på flere måter!

Idag når jeg ser tilbake på mye av dette, og i tillegg det som har vært de siste tre årene, ser jeg en forandring, en positiv fremgang. med bein i nesa, bryr meg ikke så mye om hvordan jeg kler meg, så lenge jeg er komfortabel. Det er mye jeg ville ha forandret, men det skjer ikke over natta, så må ta tiden til hjelp. Jeg kan også noen ganger se meg i speilet og si, "dææh, idag så æ ikke så værst ut".

Flere ganger har jeg bare hatt lyst til å ta livet mitt for å slippe alt vondt som har skjedd, for hvorfor skulle jeg leve om ingenting gjorde meg godt? Så ble innleggelse en del av livet mitt, nå er det et halvt år siden sist jeg var der, og i den tiden har jeg forandret meg, hatt andre tanker om livet enn det jeg hadde, og kanskje høres det merkelig ut, men jeg leser sitater, og det er mye av de som har hjulpet meg til å komme meg videre, jeg vil si at jeg lever litt for disse sitatene, fant ut at det er så mye og leve for, hadde jeg tatt livet mitt ville jeg ha tapt mye av det jeg har jobbet hardt for å være der jeg er nå.
Om jeg ikke hadde levd, ville jeg aldri ha kjent hvordan det er å leve, hvordan det er å feile, hvordan det å ha kjærlighet.
Jeg vil ikke slutte og feile, jeg vil oppleve sorg og smerte, men også få den kjærligheten folk har å gi meg.

Det er kanskje stort for meg og si dette , men om du har lyst og snakke med noen, om du har mørke tanker om deg selv, så kan jeg være her og lytte, og gi råd!

Ikke gi opp!


-Lillemor


Likes

Comments