Header

Idag var planen att åka mot luleå efter jobbet men blev ändrade planer och åker först imorgon till min kära syster helena. Ikväll tillbringar jag kvällen med att städa och rengöra soffan. Kingen (hunden) har nu börjat byta päls vilket är lite små jobbigt men men.. Har man 2 katter och dom byter ju också päls skadar det inte att kingen gör det. *hihi* städat och rengjort soffan. Vilket känns skönt nu!

Ångdamsugar soffan nu minst 1 gång i veckan. Kingen skulle egentligen från första början inte få vara i soffan men när han blev skadad som valp, bröt tassen så var man tvungen att ha han på uppsyn. Att han inte ska börja gå och ha sig, vilket gjort att han nu fått en plats och hans favvo är ju att mysa framför kaminen på ena divanen.

Nåja annars ikväll har jag njutit kvällen med ett glas champagne och kollat lets dane.

Mer har jag faktiskt inte hunnit mer.

Imorgon bär det då av mot luleå med en massa skojj. Vi börjat med att jag, syrran och min son wille ska gå på stan och äta gott. Kanske man hittar något nytt klädes plagg. vem vet ;)

Kram på er


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen kväll!

Idag slutade jobbet 19.00, tänkte flera gånger om jag verkligen ska orka med att köra ett träningspass på crosstrainern här hemma. Men jag drog fram den framför tvn och bara körde på! Körde inte så länge men 510 cal är ju iaf någonting. *haha*

Nu har jag tagit täcket till soffan, kingen har lagt sig skönt , jag har gjort en kopp te, strax kolla serie och bara ta det lungt. Imorgon är det fredag och då bär det av mot Luleå till min syster. Där blir jag över helgen och ska även hitta på något skojj med sonen, vad vi kommer hitta på får vi se men kommer ta med datorn så jag kommer kunna blogga och bjuda på en massa bilder.

Hoppas i haft en fin torsdag!

Likes

Comments

Då kör jag ett kvälls träningspass 😆

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag utan det är min sons 8 års födelsedag!

Tänk vad tiden har gått fort, men han kommer alltid vara mammas lilla hjärta. *haha*

Likes

Comments

God morgon!

Idag är det äntligen torsdag, ett arbetspass till imorgon och sen tag jag helg!

Idag bestod min smoothie av

1 dl Frysta blåbär

½ dl hallon

1 Kiwi

½ banan

Prova dig fram med mängd mild yogurt


Nu blir det promenera till jobbet och dax att köra igång dagen!

Likes

Comments

Hemma och ikväll blir det bara kolla serie och ta det lugnt =)


Likes

Comments

Tänkte hinna slänga in ett snabbt inlägg nu när jag har kaffe rast 😊 Om jag hade fått välja hade jag velat vara ledig idag, fara ut på isen med skotern och grill men tyvärr är ju livet inte helt rättvist. *haha*
Man måste ju jobba, nåja slutar först 17.00, ska direkt på gymmet och sen innan jag är hemma är klockan säkert vid 18.00.
Men men imorgon har dom lovat fint väder, dock lite kallare men ute ska jag då vara, njuta av solen ☺

Nu ska jag dricka kaffet sen fortsätta jobba
KrAmIz

Likes

Comments