Header

Efter många veckor letande, alla långa promenader som man promenerat runt i timmar och ropat, lagt ut annonser, lämnade även bur igår till personalen på cape east efter att jag promenerat och letat henne igår 4 timmar.

Så idag fick jag ett meddelande just när jag var på väg till cape east för att leta min katt. Meddelandet var av Gina att nu är zhiba hittad och fångad. Jag promenerade via stranden när jag samtidigt läste, jag svarade "är där på 15 min". Jag började jogga, jag viste inte om jag skulle börja gråta men all oro släppte, så tårarna kunde jag inte stoppa! Så jag och hunden kingen fick en morgon jogging tur!

När jag kom fram hade jag inga ord, jag sa att jag kan inte beskriva känslan och all tack. Och jag tackade, jag vet inte hur jag ska tacka personalen nog med all hjälp jag fått! Även annat folk som jobbat där, personal från gränsrör har också hjälpt till att försöka kolla om dom ser/sett zhiba och även försökt fånga henne samtidigt som dom varit där. Jag är så tacksam av all hjälp, nu har jag också försökt ringa distriktveterinärena för att boka in en tid vilket nu blir först på torsdag!

Jag vill vara till 100% säker att hon mår bra och kolla skador, klippa bort tovar från henne.. med mera!

Mitt hjärta zhiba!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måndag...

Min måndag blev att söka min katt, sökt 4 timmar. Ingen katt har man sett till. Folk har sett till henne på ett ställe som heter cape east. Där jag också vetat att hon hållt hus men sen när jag inte sett henne på ett tag la jag ut på face book! Då dom sett min katt på olika ställen!

Men nu i lördags har hon tydligen blivit skadad och oro i min kropp sprids! Har sökt, haft med kattburen, kattmat. Det är inte bara jag som söker utan andra också. Vilket jag verkligen uppskattar för all hjälp jag kan få för att få hem henne! Ikväll blir de att fortsätta söka, sen sova. Upp imorgon bitti och göra samma sak tills jag hittat henne!

Ha en bra måndag

kramis

Likes

Comments

God morgon!

Idag vaknade jag och min första tanke var "nej, är det redan sndag". *hahaha*

Känner att jag inte riktigt vill åka hem ännu, men men.. Först innan jag ska föra sonen till sin pappa micke ska vi förbi min andra syster viktoria, hon ska klippa mitt hår och bara umgås som systrar gör!

Bilder kommer jag allt bjuda på =)

kram ha en fin söndag


Likes

Comments

Lördags morgonen startas med att fixa fram frukosten, ny kokta ägg medans helena var ut med knut och wille myste ner sig i under filten i soffan!


Likes

Comments