Hej alla!

I detta inlägg tänkte jag skriva om en sak som jag gått igenom och som alla kommer går igenom. Man säger att sin första tonårs kärlek är värsta. De är ingenting man kan undvika. Alla kommer få sitt hjärta krossat någon gång.
Jag fick mitt hjärta krossat för ungefär 6månader sen och de gör fortfarande ont men inte lika ont som de gjorde för ett tag sedan.
Jag tänker på han varje vecka, saker jag gjorde fel och massa sånt.

Han var den första killen jag verkligen gillade och de gör ont att se han.
Jag är alltid så att ska jag ha ett förhållande så ska de vara seriöst men sen har jag även svårt att se när killar blir kär i mig. Denna killen som jag gillade gilla mig tillbaka och jag hade väldigt svårt att tro på han ända tills jag fick han gråta.
Jag fick seriöst killen jag älskade gråta pågrund av att jag inte trodde han gilla mig.
Om de hade hänt idag så hade jag åkt till han och sakt förlåt. Men tyvärr så har han och jag inte så bra kontakt längre. Men varför jag fick ett krossat hjärta var pågrund av att han sa till mig att han hade varit otrogen.... Känslan som spred sig i ens kropp var obeskrivlig och jag mådde dåligt i ungefär 1 månads tid om inte mer. Men vet du vad du får vara hur ledsen som helst. Jag skolkade från skolan under en termin ungefär men efter ett mådde jag bättre. De finns dagar då jag saknar han och dagar jag inte ens tänker på han. Men kom ihåg detta saker som jag kommer berätta nu:

1. Du får skrika,gråta och må hur dåligt som helst men efter att du gjort de lyft upp huvet, ha ryggen rak och vissa att du mår bra igen att du inte behöver han/hon.

2. Denna killen/tjejen du varit kär i är inte den personen du kommer gifta dig med även om man vill de. Det är ungefär 5% som är tsm hela livet ut från när man var ungdom.

3. Du kommer hitta någon annan som kommer att älska dig för precis den du är, och det är livet ut.

4. Stäng inte in dig som jag gjorde de är de absolut dummast jag någonsin gjort. Va ute med dina vänner och hitta på spontana grejer som du inte gjort innan.

5. Kom ihåg någon stans i hans/hennes hjärta kommer du alltid att finnas. Han/hon kommer Oxå sakna dig.

Du har all rätt att gråta och må dåligt. Ta den tid som du behöver. Ingen tvingar Dig att gå till skolan om du mår dåligt. Du får göra precis va du vill när du mår dåligt och en av dom sakerna jag gjorde som fick mig må så himla bra är att jag har förändrats och blivit en ny person. Jag har blivit mogen samt att jag säger vad jag tycker och tänker. Jag kan stå upp och gå på folk som tycker ner en och de är pågrund av att han krossade mitt hjärta. Så jag har även han att Tacka.

Denna killen jag då gillade kommer alltid att finns i mitt hjärta och jag vet att han känner mig bättre än alla andra. Jag vet att om någon är dum kan jag prata med han. Han finns alltid därför mig även om vi inte är tillsammans osv.
För han och jag lovade varandra att vi skulle finns där för varandra och de är jag glad för.

Men kom ihåg alla har inte denna relationen han och jag har nu. Vi pratar inte varje dag och de är helt okej att vi inte pratar varje dag men jag vet att han finns där för mig. Men att förlora någon man älskar är bland de jobbigast som finns men... Någonstans ute i världen finns just din framtida man eller kvinna. Du har all rätt att gråta och skrika när de är jobbig men när du är klar... Lyft huvet, ha rak rygg och vissa att du inte behöver han/hon mer. För du är värd så mycket mer än en person som inte ser hur vacker du är och jag lovar att han/hon och så tänker på dig ibland men han visar de inte.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla!

Detta inlägg kommer mer vara kritik eller vad man nu säger. Men de handlar om en sak som jag var med om igår efter skolan. Först tänkte jag inte lägga upp detta inlägg för att de kan tas på fel sätt men jag beslöt mig för att lägga upp detta inlägget ändå. Detta är inget rasistiskt eller riktat mot någon slags folkgrupp utan detta är mina åsikter som jag själv står för.

Jag och min vän skulle gå till en affär som ligger på vägen hem till henne och mig. Men hon hade då cykel och jag gick. När vi kommer till affären så ställer hon cykeln på baksidan av affären. Där de ligger lite fler små affärer eller som vi kallar de "lilla centrum". Men hon ställde i alla fall sin cykel där och så gick vi in i affären. Vi hämtade de vi skulle köpa och ställde oss i kön. Men hon kom på att hon inte låst sin cykel så hon ger mig sina pengar och de hon skulle köpa så hon kan gå ut till cykeln. Jag betalar våra varor och går ut ur butiken och märker att hon inte står där hon lämnade cykeln. Jag börjar gå till sidan av affären och där står hon med sin cykel och väntar på mig. Bredvid henne står en dam i röda kläder och axel långt orange hår som står och håller i en mobil. Där dom står finns även en dörr som går ut från affären och dörren öppnas och min vän försöker då flytta sin cykel men då får damen värdens damp på henne.

Damen säger: Du har gjort detta 2 gånger nu fattar du ingenting eller är du dum i huvet! Du är fan en tonåring och du håller på såhär..!

Min vän är helt förtvivlad och säger nej.

Men jag är en sån person som inte kan vara tyst så jag går fram till damen.
Detta var exakt vad jag sa: vad sa du nyss till henne. Du är en vuxen människa! Vi är din och alla andras framtid och du skriker till henne att hon är dum i huvet och frågar vad hon håller på med. Vad fan håller du på med. Hur skulle du känna om någon sa så till dig när du var en tonåring. Du som vuxen som ska komma med gott exempel till oss. Du som vuxen borde även veta att du kan blir dömd till diskriminering och få betala böter.

Sen tar jag min kompis och går. Min vän är ursprungligen inte från Sverige och har då inte " rätt hud färg". Alltså fuck de jag har massa vänner som ej är från Sverige. Men en vuxen människa har ingen rätt att trycka ner en tonåring oavsett färg/kön. Hur tror du att du själv skulle känna om detta hände dig själv. Respekten mot ungdomar/tonåringar är som borta i vuxen världen. Vuxna ska ha lika respekt mot oss ungdomar som vi har mot dom. Vi har oxå rättigheter. Men en vuxen människa har ingen rätt att gå fram till en ungdom/tonåring och säga att den är dum i huvet.

När jag tar min kompis och går säger damen förlåt och att hon var på dåligt humör. Men hon hade fortfarande ingen rätt att säga så samt att de hon sa var väldigt rasistiskt menat.

Detta är saker folk får stå ut med varje dag. Det är samma sak som att jag går på en skola där nästan alla är från andra länder och jag som hel svenska blir ut hängd pågrund av att jag är svensk. Det finns rasistiska saker som är kränkningar till oss som är svenska oxå. Det är inte bara för dom som ej kommer från Sverige. Många anser då att rasismen mot "mörka" människor är större men rasismen mot "vita" är inte lika allvarlig. Men detta är ej sant. Rasismen mot oss som är så kallade "vita" är lika stor.

Men i detta fallet så sa damen förlåt vilket inte alla gör. Jag skiter i vem denna kvinnan var men de var fett respekt löst. Och alla ni som säger att rasismen mot oss "vita" är liten bara nej. Rasismen mot "mörk hyade" är bara mer uppmärksam men rasismen mot "vit hyade" inte tas upp på samma sätt.

Likes

Comments

Hej detta inlägg kommer upp lite sent men de är för att jag har suttit och pluggat på ett prov i so jag ska ha i morgon. Men de känns som att även om jag pluggar så kommer jag få E ändå vilket suger. Min so lärare som även är min mentor han hatar mig seriöst. Så vad jag än gör och hur hårt jag än kämpar så kommer jag få E. Jag gjorde ett prov i brott och straff i februari och fick ett D+ men jag hade resonerat och var jätteduktig tycker jag. Så jag lämnade In mitt prov till en annan lärare och fick B. Så ganska klara tecken på att han hatar mig. Men jaja idag så var jag i skolan och mådde så himla dåligt. Den klassen jag går i trivs jag inte i så ibland kan jag må jättedåligt. Sen var de Depp väder Och så. Men sen så gick jag hem i spöregnet. När jag kom hem satt jag mig och plugga och såg på tv. Sen runt 19:30 så bestämde jag mig för att gå ut och springa. Jag tänkte göra de varje dag i en månad och se om jag kan förbättra min kondition lite. Så jag kommer springa 4km varje dag sen tänkte jag att på helgerna ska jag springa samma runda 2gånger. Sen så tränar jag även styrka varje dag.

Men nu ska jag gå och lägga mig för är sjukt trött. Börjar klockan 08:00 i morgon så ska gå upp runt 06:00 typ. Men sov gott så höres vi i morgon<3

Likes

Comments

Heeej allihopa
Jag heter Elin och är 14år. Jag skaffa en blogg pågrund av alla åsikter jag har och jag känner att jag vill dela med mig dom.

Några saker jag kommer skriva om:
Jag kommer skriva om mest mina åsikter sen om min ångest,killar,skolan, mitt liv, och såklart om smink och mode och så.

Men nu vet ni lite så hörs vi i morgon gonatt<3.

Likes

Comments