På ferie hos svigers, det vil si: langt unna alt av treningsenter som jeg gidder å dra til.

Det finnes et treningssenter her som tar "drop in" der du betaler 70 kr for å trene. Jeg synes det blir litt for dyrt, selv om at jeg skjønner at de må ha litt pris på det for at folk skal binde seg til å bli medlem.

Jeg føler da etter tre uker der jeg har fått trent minimalt, at jeg svinner hen litt. Sikkert litt innbilt, men jeg merker at jeg blir smalere av mangel på hard styrketrening og proteiner. Mye annet mat med andre ord, her nekter jeg meg ingenting, men det gjør jeg heller ikke ellers.
Kan jeg ikke bare slappe av og nyte det istedet? Må jeg være så hard mot meg selv at jeg tenker på sånt når jeg egentlig ikke gidder? Det er ikke akkurat at det gjør ferien min nå bedre, derfor må jeg kutte ut den tanken og bare nyte tiden min med familie og venner!❤😁
Og apropos det, i dag er en hard dag da lillegutt på snart to år var lys våken kl 03.30 på natta. Han så at vi lå på samme rom og tenkte at nå skulle han styre på, men jeg ga han verken barnetv på mobilen eller noe valg til å komme seg ut av rommet. Det er jeg som bestemmer hvor mye han skal holde på med å se på mobil og nettbrett, og det blir minimalt. Selv om at mini er glad i slikt.
Så da var det bare å prøve å overleve resten av dagen, alene fra kl 12 ish da samboer skulle inn til byen for å hente noe utstyr til oppussingsprosjekt med familien. Håper han ikke kommer så sent, men mest sannsynlig etter leggetid. Glad jeg har familien hans her til hjelp da. Håper jeg får sovet nok til Sverige turen jeg og ei venninne skal ta imorgen. Da skal vi handle inn til Vømmøl festival i helga, der vi visstnok skal kle oss ut. Ehm, nordlending på tur her altså. Hehe, tror det blir bra med noen dager der vi kan ta oss litt ut på festligheter, men vet at det skal bli godt å komme hjem til barna igjen.
Rart at jeg sier det egentlig, for selvfølgelig er det godt å komme hjem til barna igjen. Jeg trenger ikke poengtere det for at ikke noen skal tro jeg ikke liker å være med de. Jeg elsker dem❤ men satan det er godt å få gjort noe bare vi i alkoholrus med venner og. Skal kose meg med all verdens samvittighet så lenge jeg vet de er trygt med besteforeldrene😁❤✌

Så mammapolitiet, gå å legg dere😘 Her er mammaen sterk på hva hun mener og vil, og jeg lar meg ikke bli shamet for det. Vi er mennesker, ikke roboter.

Ellers så er jeg også veldig fornøyd med den nye hårfargen (bildet) kjøpte den til frisør. Den var grei pris på, luktet bringebær og var lett å påføre. Tror heller den ikke sliter sånn på håret, da brunt gjør at jeg får en markant ettervekst som må farges ofte. Dumme med å være så lyseblond😂 Sammen med hennafarge på øyenbryn og litt selvbruning så ble det bra det.
Oppdatering kommer🎶

Likes

Comments