Så typiskt.. mitt i renoveringen går varmvattenberedaren i sönder.. jaha ja servar bara att åka till Rinkaby rör och köpa en ny! En kostnad vi inte alls hade räknat med men så är det.. man kan inte planera för allt ! Mycket viktigt till er andra som funderar på att renovera eller bygga om att oväntade kostnader kommer hända och det måste man vara beredd på! Räkna med det i er budget!
Nu har vi fått dit en ny och installerad och klar 😊 Nu slipper man duscha på jobbet i alla fall 😂
Renoveringen kan fortsätta! 👍🏻
Ha det gott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Inspirationsdag!
Letar en massa inspiration på nätet och tidningar! Måste börja bestämma mig hur jag vill att de olika rummen ska se ut! Tråkigt att stå där sen när det är klart och bestämma en massa som man kanske inte hunnit tänka ut.. bättre att man målar upp en bild hur man vill att det ska se ut. Tänka på den idén och vill man fortfarande att det ska se ut så när det är daga, då vet man att man väljer rätt 😊😊
Ljusstaken och ljuslykta är från ERNST

Likes

Comments

Garaget är nu rivet.. endast förrådet kvar och på fredag kommer killarna och ska gräva och gjuta den nya plattan 😊😊 kan knappt vänta! Trots att det inte ens är i närheten av klart så kommer det bli så jäkla bra och jag är så exalterad !!

Likes

Comments

Ledig två dagar 😊 hade hoppats på lite fint väder då det varit fint de andra dagar när jag jobbat men det är precis som när just jag är ledig så ska det vara molnigt och kallt 🙄äsch.. har lite jobb med huset.. tyvärr ingen mer förändring än så länge.. taket är svallat och pappat men väntar på material som ska komma så vi kan fortsätta 😊 den 10:e kommer grävmaskiner och då blir det ny platta gjord! 😃😃 kul! Kul! Kul! Får avnjuta en mysig frukost och lite kaffe i rusket så länge!

Likes

Comments

Att odla sina egna grönsaker och bär är något alldeles extra! Kul att bara kunna gå ut och plocka det man behöver!
Sambon håller på med taket och får lite hjälp imorgon av familjen så passade på att göra en morotskaka så dem kan fika på imorgon 😊😊
Än så länge ser huset ut som förra bilderna så ingen me förändring än så länge men snart så händer det mer här hemma!

Likes

Comments

Nu är vi igång! Sen i fredags har vi jobbat med att riva taket och påbörjat med att svalla taket! Eternittaket är nu borta och känns så fräscht. Nu ska bara fasaden bytas med sen är all eternit borta! Vissa kanske är väldigt förtjust i eternit, det är ju ett hållbart material men jag gillar inte alls det så det ska bli så skönt när allt är väck. Kan knappt vänta tills allt är klart och snart är det dags att gjuta grunden till den nya delen!

Likes

Comments

Nu har det officiellt börjat! Garaget och förrådet är först ut med att rivas! Nu kommer det bli en del tråkiga bilder framöver innan det nya kan byggas upp! :-) Även taket skall om några dagar rivas och och plåtet ska väck och svallas för att sedan kunna lägga takpannor ! :-) Så spännande och kul :-)

Likes

Comments

Hej .. Jag ber åter om ursäkt för inte några inlägg den senaste tiden.. Men vi har haft lite att stå i att det helt enkelt inte har funnits någon tid att skriva ett inlägg.. Dåligt jag vet.. Men jag har goda nyheter! Igår fick vi startbeskedet från kommunen och från och med idag får vi börja riva och bygga!! :-) YAY!! Som vi har väntat på denna dagen! Äntligen kan jag börja ta lite före och efter bilder för redan idag har sambon börjat att riva och saker och ting håller på att hända här hemma! Direkt när jag vaknar imorgon ska jag snabbt ut och ta lite bilder när det blivit ljust så att jag inte glömmer!

Likes

Comments

Jag har länge tittat på denna korgen från House Doctor! Igår kunde jag inte gå förbi den för 30:e gång och inte slå till! Ordning och reda i köket blev det när allt samlades i denna fina korg! :-)
T
idigare stod kryddorna och morteln på skärbrädan men jag tyckte det tog en så stor del av arbetsytan på bänken så detta blev väldigt bra tyckte jag! :-)

Likes

Comments

ÄNTLIGEN hittade jag den rosa designen på Filippa k muggarna ! Har flera olika mönster och tycker dem är så otroligt snygga 😊😊 letat länge efter dem och hittade dem på Höganäs outlet! Ångrar lite att jag inte köpte kol färgade varianten men har jag tur stöter jag på den färgen igen 😊

Likes

Comments