Fick en förfrågan på snap häromdagen om jag inte kunde göra ett inlägg med lite inredningsinspiration. Jag vill ju gärna göra om lite saker i mitt nuvarande rum, det har sett likadant ut i åtta år så jag känner att det behövs lite förändring nu... Jag lägger in en moodboard med lite drömmöbler. Jag måste vara realistisk och inse att allt jag vill ha nog skulle ha svårt att få plats i min lilla skokartong men jaja, bara för att man VILL något så behöver det inte betyda at något BLIR så.

Posters från Desenio (Namastay in bed poster, Baby giraffe poster, Stockholm poster & Palm leaves pattern poster)

Hylla från String (String pocket)

Skrivbord från Habitat (St James Oak desk)

Garderob från Wegot (Sherwood garderob ek)

Lampa från Flos (insåg nu att den kostar drygt 13.000kr... lär aldrig köpa den haha)

Stol från Stolab (Lilla Åland av Carl Malmsten

Sänggavel från IKEA (Tyssedal)

- Hilda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känner att det är lika bra att jag försöker vara aktiv redan från början med den här bloggen så ni får ett inlägg idag också! Idag stod matte och idrott på schemat. Inga favoritämnen men de är ju nödvändiga så det är bara att jobba på. Är så glad att jag har fått en mattelärare jag är nöjd med. Jag visste att min mattelärare var en av de "sakerna" jag skulle sakna mest när jag bytte skola så jag är så glad att jag har fått en jag gillar. Hade vart mycket jobbigare att byta om jag hade fått någon jag inte känner mig alls bekväm med, om ni förstår vad jag menar?

Idrotten däremot... Min lärare är jättebra men väldigt fitness om man säger så. Idag körde vi fysorientering, d.v.s orientering där man måste hämta ny karta och köra fys mellan varje kontroll. I ösregn. Min tröja hade inte samma färg när vi började som när vi slutade kan jag ju säga... Jättekul.

Efter skolan hämtade jag ut ett paket på posten innehållande mina två nya mobilskal! Eftersom jag hade typ ett halvt mobilskal till min nya/gamla/lagade/reklamerade mobil behövde jag beställa nya. Det blev två från richmond & finch, ett företag vars skal jag gillar starkt. Det ena är paisleymösntrat och perfekt inför hösten och det andra är klassiskt svart reptilmönster. Lite ironiskt kanske eftersom min absolut största fobi här i livet är ormar? Förresten, det känns sjukt löjligt att skriva det här men jag har alltså inte blivit sponsrad för att skriva det här (sjukt det låter hahah) om någon nu skulle tro det.

Vet inte hur bra det syns på bild men framsidan är x antal nyanser mörkare efter orienteringen idag... T.o.m nu, 3h efter att jag slutade!

Mina nya skal, kommer köra hårt med dem nu i höst!

Nu bär det av för att rösta i kyrkovalet! Det är viktigt, så glöm inte det, även om du inte är så aktiv i kyrkan annars! Du behöver inte vara troende för att rösta och det är ingen på plats som kommer fråga dig vad du tror på. Det viktiga med kyrkovalet är inte att du tror på en Gud i himlen utan att du utnyttjar din rätt att rösta på rätt sätt. Man måste inte rösta för att man vill något, man kan rösta för att förhindra något. Även om du inte är särskild insatt kan du alltid rösta för att minska andelen röster för ett parti du inte gillar. If that makes any sense. Nej men seriöst, rösta om du får! Mer info om valet hittar du på svenskakyrkan.se eller i din närmaste kyrka. Måste bara understryka att jag inte är särskilt religiös av mig men att jag respekterar kyrkans arbete för människor runt om i världen. Tyckte även att det kändes lite kul att rösta eftersom jag inte har åldern inne för att få rösta i riksdagsvalet nästa år!

Ha det bäst!

-Hilda

Likes

Comments

Halloj!
Idag är det onsdag vilket för mig innebär tyska och kemi, två av mina favoritämnen! Dock slutar jag 16:05 men när kemin avslutas med kladdkaka gör det ingenting 😉. Lunchkön idag var helt sjuk. Det var säkert 100m kö om jag ska försöka förklara det för er som inte kan lokalerna på Odenplan. På grund av detta blev det utelunch för mig... hatar egentligen att lägga pengar på mat men nöden har ju ingen lag som man brukar säga.

Hade inga planer efter skolan förutom en familjemiddag vid halv 7 eftersom det är min brors födelsedag idag, så jag följde med några klasskompisar på partidebatt som skolans elevkår anordnade! Hann tyvärr inte stanna hela men det jag såg var faktiskt väldigt intressant!

Och förresten, tack för att du bytte till retorik, Lovisa. Mina onsdagar blev ÄNNU bättre tack vare det 😉♥️.

Nu är det dags för maaat. Vi hörs!

- Hilda

Likes

Comments

Halloj! Just nu sitter jag i min säng efter en härlig dusch. Fick förresten tillbaka min väldigt efterlängtade mobil idag så efter typ 2 månader med en sprucken 6+ är min vanliga 6:a äntligen tillbaka! Det första jag gjorde efter att jag lämnat skolan vid 17:30 var seriöst att ringa pappa för att höra om telefonen hade kommit hem än. Och det hade den äntligen!

Hursomhelst, det här inlägget ska inte handla främst om dagen som pågår utan gårdagen! Då var vi nämligen ett gäng från min gamla klass hemma hos Alice för att fira hennes födelsedag! Det var en väldigt mysig kväll med mycket skratt och trevligt umgänge! Alice bjöd på jättegod (men enligt mig stark) chiligryta och en grekisk sallad till det. Till efterrätt åt vi tårta, glass och bääär!

Hon fick även lite fina presenter, bland annat ett myskit med filt, tekopp m.m av mig, Amanda & Hanna att ha nu i höst! Tack för igår Alice, jag hade jättekul! ♥️

Btw, jag tänkte försöka uppdatera här åtminstone varannan dag men ni får ha lite överseende med att det kanske blir lite mindre.... Aja, jag gör mitt bästa!

- Hilda

Likes

Comments

Hur inleder man sitt livs första blogginlägg egentligen? Funkar ett ´hej´ eller blir det stelt? Whatever, jag heter Hilda Johansson och är en oftast väldigt glad tjej som nyss fyllde 16 år. Jag är född och uppvuxen utanför Stockholm men drömmer om att flytta härifrån efter studenten.

Jag måste erkänna att jag aldrig trodde att jag skulle starta en blogg men känner man mig så vet man att jag älskar att testa nya saker och utmana mig själv så om man tänker efter så är det kanske inte jättekonstigt att jag sitter här och filar på en välkomsttext? På tal om att utmana mig själv så står jag just nu inför mitt livs största utmaning; ett utbytesår under gymnasiet. Det kommer bli mycket om utbytet på bloggen och än så länge är jag bara i ansökningsprocessen så ni får följa med så gott som hela vägen fram till dagen då planet (förhoppningsvis) lyfter! För att det här inte ska blir ett stort antiklimax vill jag förtydliga att jag måste få godkänt av läkare och tandläkare för att över huvud taget få åka och dit ska jag inte förrän om några veckor! Detta betyder att INGET är bestämt än men att det bådar gott om jag blir godkänd av läkaren.

Jag är ju verkligen en nybörjare på det här med att blogga så ni får ha överséende med att det kan vara dålig uppdatering, skeva texter och allmänt lite B nu i början. Förhoppningsvis lär jag mig fort!

Välkommen!

- Hilda

Likes

Comments