View tracker

Då var ännu en vecka över men vilken vecka. Jobbat för fullt som vanligt och hoppat från dagsturer till kvällspass hela veckan. Det kan man säga att det var en utmaning i säg. Har verkligen inte sovit tillräckligt den här tiden men har på något konstigt sätt klarat det ändå. 

En fullspäckad vecka som vanligt nuförtiden. Blivit lite innebandy även de. Hade match idag hemma mot Björklinge som tyvärr slutade 7-8. Vi kvitterade till 7-7 i slutminutrarna men sedan lyckas dom tyvärr göra 7-8 när det endast var 20 sekunder kvar. Lite surt men ändå nöjd över våra prestationer med tanke på att det är vår andra seriematch och vi har knappt hunnit spelat ihop hos. Men vi spelade ändå bra och det känns som om det bara kommer att bli bättre nu framöver. Är riktigt glad över att jag bestämde mig för att börja spela innebandy, har en sådan glädje av det. Men är överlag så mycket gladare nuförtiden. Mitt liv är inte så tokigt trots allt. 

Har gjort lite annat smått och gott i helgen också. I fredags så vet jag inte riktigt vad för energi jag hade. Men hann med ett jobbpass, gymma, städa och umgås med Ottilia. Vi hade en välbehövlig myskväll blandad med lite nytta, då vi bestämde oss för att skriva CV och söka jobb. Varför inte liksom? Mycket roligare när man gör det tillsammans. Smed lite framtidsplaner också, så vi får väl se om någonting går i kraft sen. Ingenting är omöjligt som sagt.
Idag hann jag även en sväng till mina kusiner som en av dom fyllde hela 4 år idag. Aldrig fel att träffa skitungarna lite. Så mycket energi och glädje dom har alltså. 

Helgen har inte varit så tokig som sagt och jag är glad på livet. Kan inte bli mycket bättre än så för tillfället. 


XX

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

"Be somebody who makes everybody feel like a somebody."

Att se glädje hos en annan människa måste va bland det bästa, speciellt när du är en liten orsak till den.
Därför är det så viktigt här i livet att vi börjar uppskatta varandra och hjälper varandra med att framhäva oss själva. För vem vill inte se en annan människa lycklig? Vi är individer ja men vi är inte ensamma. Vi är i ständigt behov av andra människor dagligen. Så varför inte göra någon annans liv lite bättre på det sättet du kan? 

Jag har alltid sagt att jag vill jobba med människor och det är pga. att jag vill kunna göra det jag kan för att göra någon annans liv lite bättre. Jag jobbar redan med människor där jag hjälper dom på flera stadier och att se deras glädje när jag hjälper dom eller bara att jag finns där. Det är orsakerna till att jag knappt kan vara ledig nuförtiden och hela tiden släpar mig till jobbet. Deras glädje ger mig en sådan glädje. Jag trodde ärligt talat aldrig att jag skulle trivas så bra som jag gör på mitt jobb. Men det gör jag. Uppskattningen från dessa människor gör att jag älskar det jag jobbar med ännu mera. Sedan är det aldrig fel när man får bekräftelse utifrån att man gör ett väldigt bra jobb. Det får en bara att vilja fortsätta och aldrig sluta. 

Men det här ville jag bara säga att små saker kan göra stor skillnad. 

XX 

Likes

Comments

View tracker

Ännu en helg är förbi men känns helt okej med tanke på att jag är ledig imorgon.Varit en rätt så fullspäckad helg trots allt. Fredagen som var lite lugn och spenderades hemma bara. Annars i lördags var det iväg till Uppsala på match mot Hagunda då vi tog igen ett 3-1 underläge till 3-3. Jag gjorde till och med 3-3 målet som kändes väldigt bra med tanke på att det var seriepremiär och min första officiella innebandymatch ever. Hann även med ett kvällspass på jobbet den lördagen, gick lika bra som vanligt. Sedan idag blev det ännu mera innebandy då jag var in till stan för att kolla på Storvreta - Borlänge i Juniorallsvenskan. Tyvärr så förlorade dock Storvreta med 4-1. Men det var väldigt intressant att kolla på. Känns i alla fall som jag har en hel del kvar att lära mig i innebandy. But who doesnt love a challenge. Dags för sängen och invänta en ny morgondag.                            

XX

Likes

Comments

Ligger totalt nerbäddad i min säng och borde väl egentligen sova vid det här laget, med tanke på att jag ska upp imorgon och har en lång dag framför mig. Men inte då, är lite av en kvällsmänniska tror jag. Definitivt ingen morgonmänniska i alla fall... 

Imorgon bär det av till Uppsala för första seriematchen för säsongen. Första matchen i min innebandykarriär, kommer bli väldigt spännande men såklart väldigt kul också. Är sjukt taggad. Men vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig... Kommer bli väldigt intressant som sagt. 

Kommer bli en väldigt lugn helg överlag och det känns väldigt skönt. Ska jobba imorgon kväll bara annars blir det bara att ta det lugnt och samla ihop krafterna för ännu en arbetsvecka. 
 

Fick hem min vinterjacka häromdagen och den är helt underbar, är så nöjd. Sitter perfekt och är tok skön, definitivt värt pengarna. Är en Hollies Aspen Short Jacket. 

XX

Likes

Comments

Jag trivs väldigt bra med mitt liv som det är just nu, mitt jobb, min familj och mina vänner. Men det finns ändå så mycket som jag skulle vilja göra i mitt liv. Problemet är bara att jag vet inte vart jag ska börja... 

Jag vet att jag någon gång i livet vill börja plugga på högskola och troligtvis bli socionom, för jag älskar att jobba med människor och jag vill kunna hjälpa dom på bästa sätt jag kan. Jag hoppas att jag kommer att kunna jobba med barn och unga speciellt. Men frågan är bara, när vet jag att jag är redo att börja plugga? Jag vill inte slänga mig in i något som jag inte är redo för, speciellt inte eftersom det handlar om studielån och en hel del pengar... Ett tag har jag funderat på att börja plugga redan nu kommande höst men samtidigt känns det väldigt tidigt. Jag tror nog jag vill jobba minst ett år till och försöka spara ihop lite kapital innan och sedan vet jag inte ens när jag kommer komma in på högskola ens. 

Sedan som många andra i min ålder vill jag ut och resa, se världen innan det allt för seriösa livet börjar. Det känns som om jag inte gör det nu innan jag börjar plugga kommer jag aldrig göra det, om jag känner mig själv rätt. Men det är det där att släppa allt här hemma, tryggheten, vännerna, allt och bara sticka. Det är inte det lättaste... Men jag vill verkligen. Ibland önskade jag verkligen att jag var lite mer carefree och bara gjorde istället för att jag tänkte så mycket. Något jag dock börjat tänkt mer och mer på är att sticka utomlands ett år och antingen jobba som aupair i England eller jobba på pub, genom lite kontakter. Men det är inte så lätt att släppa allt här hemma tryggheten, när man har det bra och speciellt inte när jag aldrig ens har varit utomlands. Men jag vill verkligen våga! 

Det finns verkligen så mycket jag skulle vilja göra men om allt bara kunde vara lite lättare och inte så styrt av pengar... Man kan alltid önska right? Vill flytta hemifrån so bad också men att hitta en lägenhet idag är tyvärr inte det lättaste och sedan känns det lite riskabelt när jag inte har ett fast jobb. Även om jag just nu har en inkomst varje månad. Men samtidigt vet jag inte där om jag är redo, men man lär väl prova någon gång hehe. 

Men man får helt enkelt se vart livet leder en, det finns en mening med allt. 

XX

Likes

Comments

"Nöj er inte med dåligt sex. Nöj er inte med jobbet ni egentligen hatar. Nöj er inte med vänner som inte ger något tillbaka. Nöj er inte med ett förhållande som saknar kärlek och bara finns kvar av bekvämlighet. Nöj er inte med staden som kväver er. Nöj er inte med att styras efter vad andra ska tycka och tänka om er. Nöj er inte med att få skit från arbetsgivare. Nöj er inte med tråkiga helger. Nöj er inte med att inte ta steget till att våga göra allt ni egentligen vill göra.

Vi är för unga för att fasta, för att vara bekväma när vi egentligen hatar något. För unga för att bara nöja oss. För unga för att inte våga. För unga för att låta andra människor sänka och dra ner oss. Världen och andra människor väntar på oss. För det är verkligen så. Vi måste våga chansa, lyckas, misslyckas, ångra, uppleva. Så nöj er fan inte." - Emma Watson 

Likes

Comments

Vaknade imorse av lättnade att jag hade hela dagen framför mig, jag kunde göra vad jag ville. Så underbart skönt med lite lediga dagar ibland, behövs för att samla ihop krafterna igen. Men ska väl ta och göra lite nytta idag också. Som att röja undan lite på rummet, som tyvärr verkligen behövs. Tänkte även passa på att gymma en sväng och sen göra några ärenden om jag hinner, för sedan är det innebandy träning som gäller ikväll. Man lär som sagt passa på med sånt här när man väl är ledig. 


             

Likes

Comments

Rastlös som jag är, tog jag idag en tur in till stan. Är något speciellt med att gå själv i stan och strosa runt lite, jag gillart förvånansvärt mycket i alla fall. Men vilken tjej gillar inte att shoppa? Blev bara dessa skönheter från Hunkydory som fick följa med mig hem idag. Toknöjd över köpet, skönaste byxorna ever. Kommer användas flitigt som mina mysbyxor i höstmörkret. 

                    
                   

Likes

Comments

Den senaste tiden har varit som en känslomässig bergochdalbana. Så mycket som har hänt, förändrats och beslut som ska ha tagits. Alldeles för mycket ibland. Men trots allt känner jag att jag har nått en punkt där jag känner att jag är nöjd med mitt liv trots att det inte är perfekt och ändå så är jag där jag vill vara. 


Likes

Comments