Åh vad jag är glad att jag har dig! När man glider in i "barnfria" veckan och flykt känslorna kickar in samtidigt som jag måste lära mig att hantera och tids nog må gott av ensamheten... Då landar en fysisk värmande tanke från dig i brevlådan❤️ Älskar dig!

/C.Andersson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Veckan utan min son och det betyder mer tid. Mer tid åt träning, vara social, vara själv och det jag vill och känner för... men också mer tid för tankarna att snurra och att sakna. Fokus vecka 3 kommer att vara wellness. Starta och skapa goda hållbara rutiner. Ska försöka hålla mig sysselsatt och ta hand om mig själv på bästa sätt...

✨Mat
✨Träning
✨Umgås med de jag älskar och bryr mig om
✨Sömn

✨Frisk luft

✨Positiv inspiration

Baby steps👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣

/C.Andersson

Likes

Comments

OK 2018 började lite tuffare än planerat... Inte ekonomiskt men psykologiskt... Kommer inte bli särskilt privat här inne men just nu kämpar jag lite som mamma "varannan vecka". Hade just förlikat mig med känslan och så kastas spelreglerna om där jag rätt passivt får göra det bästa möjliga av situationen... Det har tagit mitt fokus ett tag.

Men ang. bloggen så är min tanke nu
att ha en "Veckans fokus" där jag antingen startar upp ett lite långvarigare projekt eller har mindre som är klara när veckan är slut. Sen tänker jag att Söndagen får bli en reflektionsdag över "Veckan som gått"

Började för övrigt dagen med att hälla ut kaffe i hela sängen... Det positiva är att nu får jag ikväll krypa ner i en nybäddad säng! Konstaterar att kombinationen av blåbär och spirulinapulver gav min frukostsmoothie en mycket oaptitlig grå färg... 😝Nu ska snart den korte på kalas och jag ska handla lite till kommande vecka.

/C.Andersson

Likes

Comments

Nu kör vi... 2018 året då jag ska satsa på upplevelser och tid med nära och kära... Att må bra på riktigt på både in-och utsidan... och att se var mitt sparande 🔜 investerande kan ta mig!

2018, the year of me!
✨✨✨✨
Häng med vettja... 😉

/C.Andersson

Likes

Comments

Välmående... inte bara att slippa oroa sig över ekonomin. En välmående kropp kan inte köpas för pengar... Så är ute efter en helhet här!

Färdiga påsar att mixa ihop till en snabb morgonsmoothie to Go. I shakern ligger det havregryn i vatten som mixas och utöver det som syns på bilden adderas även lite spirulinapulver och MSMpulver. Har testat kombon någon vecka nu så får se om det ger någon effekt. 👍🏻

To Go muggen är dagens mellis och innehåller yoghurtkvarg, frysta blåbär och min jordnötsgranola a'la Olga Rönnberg. Så god och bra mycket billigare än köpt granola!

Jordnötssmöret är köpt till mycket bra pris på Matsmart, tur det för det används flitigt här hemma😊

/C.Andersson

Likes

Comments

Har fixat tre stycken nya sparkonton på mitt SEB konto som är redo att tas i bruk nu...

Koll på läget...
För tillfällen och perioder där det går åt lite extra pengar såsom semestrar och jul. Tanken är att inte dessa och liknande perioder ska behöva ta från mitt övriga sparande om jag får ihop och har en liten buffert att ta ifrån. Sparmål 5000kr

Upplevelser...
Älskar att se och göra saker! Skapa minnen... Detta konto är tanken att med gott samvete ta ifrån och uppleva stunder av äventyr, välmående och gemenskap med gott samvete. Leva här och nu, med en tanke på framtiden! Sparmål 10000kr

Investering...
När detta konto når 3000kr så investeras de i min aktieportfölj hos Aktieinvest! Sparmål 3000kr

Utöver detta sparande som kommer att variera lite beroende på hur månaden sett ut i utgifter/inkomster har jag även tre stycken autospar med överföringar efter löning varje månad...

Fondspar 1000kr på SEB
Fondspar 300kr (Till sonen) på SEB
Aktiespar 1000kr till portföljen i Aktieinvest

Detta är just nu mitt Grundsparande!

Hur ser ditt sparande ut?

/C.Andersson

#sparapengar

Likes

Comments

"Någon som hört talas om lyckoslanten och syskonen Spara och Slösa? Hörde en gång att ingen av dem kommer bli rik, men däremot deras tredje och mindre kända lillasyster Investera... År 2018... och min plan är att se var en ensamstående mamma till en sjuårig kille, med medelinkomst kan ta sig med lite sparande och investerande i både pengar, tid och upplevelser."

​​​

​/ C.Andersson

Likes

Comments