Idag är en riktigt bra dag!! Kan tyvärr inte säga något om vad de handlar om, men snart! Var irriterad så jag höll på att koka över, men en enkel mening gjorde mig så lättad och överlycklig så nu är verkligen världen på rätt rullning igen :) Allt kämpande, alla utmaningar, alla gråtfyllda nätter - nu har de åtminstånde en framgång!

Längtar till Juni som bara den, men ändå längtar jag mer till Juli då jag äntligen ska få träffa min älskade familj igen! Sen en liten återträff med favoriten och en mysig middag på Biteline eller hemmavid :)


Detta blir ett bra år, de blir mitt år för nu är det min tur :) ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår tog vi en riktig långtur till Örsholmen för att kolla på en agilitybana som Linus sett. Jag på cykel, Linus på longboard och Papi på platsen han älskar mest - springandes bredvid. När vi kom dit märkte vi att det var Schäferhundklubbens egna bana, men eftersom de stod på en skylt - Använd gärna banan, men rasta hunden först. - så tänkte vi att vi kunde kolla om han tyckte att det var roligt. Kopplet åkte av och Papi hoppade som bara den :) Han älskade det!
Bredvid hoppet fanns ett annat hinder, men vet inte vad det kallas men den fick Papi testa med lite hjälp av husse :)Här kommer bilderna från gårdagens bravader!

Likes

Comments

2014 var ett stort år! Jag och Linus lämnade tryggheten och gav oss ut på våra egna utmaningar och ben med familjens stöd i ryggsäcken. När vi kom hit ner så kände vi ingen, vi lämnade allt vi kände för nya möjligheter. En chans för oss att vara ett par, starta ett liv tillsammans och småningom mer om man har tur ❤

Livet här nere har varit annorlunda kan man minst sagt säga och man har fått känna på lycka och sorg om vartannat. Vem hade te.x kunnat ana att jag skulle få ett jobb för att vår foderhund kunde öppna dörren? Inte jag kan ja säga, hoppades på en vänskap men fick så mycket mer. En vän för livet :)

Kommer fortfarande ihåg dagen vi träffade Papi´s bästa kompis, att vi människor även skulle få en kompis var bara en bonus :) Många roliga promenader och utmaningar har vi haft, och många fler blir det :)

Ikaros var inte i vårt liv länge, men den korta stunden han var det så var han en välsignelse. De som var med förstod hur mycket han betydde för mig och hur jag kände när han äntligen fick åka tillbaka till sin älskade matte & husse.

Den 17/10 så tog jag och Linus ett stort val. Vi länkade våra familjer med förlovningsringar och jag har aldrig varit lyckligare. Jag behöver inte 20st partners under min ungdom, jag behöver bara en som bryr sig och han har jag hittat :) ❤

Har städat hela morgonen och har golvet kvar, sen blir det att ta sig en våning upp för att underlätta städning till min underbara vän, kollega och granne för att underlätta lite i hennes vardag :)

Likes

Comments

Jag kommer att ta bort bloggen imorgon, pga en människa som helt enkelt inte är rolig att få kommentarer ifrån. En som får mig att må dåligt, blir en rensning på facebook antagligen eftersom alla som läser min blogg kommer därifrån.
Kanske startar upp en annan blogg så småningom då de är skönt för mig att skriva hur jag känner mig vissa dagar.

Likes

Comments

Inför 2015 så ska jag börja tänka på mig själv. Så länge jag har minne så har jag alltid tänkt på andra, min familj, mina vänner och de är så jobbigt att alltid vara alla till lags och göra de som är bäst för alla andra. Något som jag började göra under 2014 var att börja gå på promenader med Hundliv i Karlstad, och jag har aldrig varit med om något så givande eller tillfredsställande.

Om en vecka, så börjar jag min första, egen förtjänade provanställning som jag hoppas leder till en anställning där vi kan säga tack och hej till soc och även kunna fixa till lägenheten med tapeter och dylikt.

Uppoffringar måste de flesta göra, men man ska inte uppoffra för mycket av sig själv. Snart börjar veckostädning igen, damsugan ska rastas, moppen ska blötas, saker ska plockas, sängen ska bäddas och disken ska diskas.
Men ha de bra ni som läser, kommer nog ett inlägg till veckan igen :)

Likes

Comments

URSH FY OCH BLÄ FÖR IDAG!

Allting har gått helt fel hela dagen, fått tillbringa 1 timme med sambon trots att jag trodde att vi skulle få vara ensamma och umgås innan jag skulle jobba natt! Men icke sa nicke, gastar och spöken på loftet som inte gör något av de bättre, och går i blindo om hur jag ska fixa de här. Istället för att fortsätta på vägen som jag går nu.


Nu blir de uppesittarkväll men jobbet :)

Likes

Comments


Vilket år!
Flyttat flera mil ifrån familjen, har varit i botten och på toppen. Vi har varit i Karlstad i över 10 månader nu och fått vänner och tappat vänner, börjat träna och minskat två storlekar i byxor :/ :) Tänkte ta och börja med bloggen igen :) En ny bokhylla som får vardagsrummet att bli perfekt! :) 

En ny överraskning också, vi har förlova oss!

Likes

Comments

Do you want to try to mend our friendship with me? I'm ready to make an effort for you!


Likes

Comments

Tänkte ta och skriva om min ambition lista inför livet och hoppas att jag lyckats med just dessa.

Först så vill jag ha en familj, gift med någon från början till slut. True Love Always And Forever. Min egna saga med två barn, en son och en dotter. Jobba med de jag älskar och må bra.

Sen vill jag ha ett klassiskt bröllop i kyrka med personlig stil, jänkare och dant. Inte för stort utan de som betyder mest.

Det som jag vill sträva efter sen är en bil, min favorit faktiskt - Audi R8 V10! Skulle bli grädden på moset det! Spara och jobba!

men nu blir de natt här i Karlstad och imorgon v lir de en härlig motionsrunda :-)
Får se när jag bloggar nästa gång men inte allt för länge tills dess hoppas jag, hare gött!Likes

Comments

Halloj
Slötittar på vampire diaries medan man väntar på gästerna. Varit in med papper till Frösunda så nu tycker jag att det inte vore för lång tid innan jag kommer ut och jobba igen :-)

Kan faktiskt tänka mig att det kan fungera i längden.

Får se om jag skriver ikväll också.
  • 113 readers

Likes

Comments