Det märks att kroppen blir större, tålamodet blir mindre och jag blir mer lättretlig. Denna månad blir det en ny garderob iaf, kläder och hela slanten. Legat på latsidan också då orken inte funnits så ont i rygg och och ryggslut som bara den, så på kvällarna så får de bli promenader från och med nu.

En av orsakerna till att man har blivit lite grinigare är nog avsaknaden av vänner skulle jag tro. Saker som man blivit medbjuden på tidigare frågas inte längre, egentligen kan man ju undra varför? Är glad att jag har min stöttepelare när allt känns så fruktansvärt jobbigt. Du bor ju käpp rätt åt helvete men vad ska man göra när livet erbjuder en möjligheter. Tur att man får se dig någon gång i veckan iaf. Är ju medlem i en gravidgrupp på facebook, där har jag äntligen hittat någon att prata med. Hon bor ju ännu längre ifrån men otroligt gullig tjej som faktiskt hör av sig till mig så de är inte en envägskommunikation iaf 😋 Kanske är de hormonerna som spökar, men likt kräftans tecken så var jag en känslosam person innan också. Undrar bara vad man ska göra med alla som man kallar vänner men som kanske inte hör av sig. En riktig funderare, är ju nu som jag verkligen behöver dem.

En annan sak som ständigt gör mig orolig är att jobba i rökigt område. Kollegorna och kunden gör absolut allt de kan för att underlätta och hjälpa till, men känner ändå hur de påfrestar mig i ork och energi. Jobba måste man ju och när man egentligen har de bästa jobbet någonsin så vet man inte riktigt hur man ska göra eller hur man ska ställa sig till saker och ting.

Idag ska jag iaf göra något roligt när jag får chansen, kolla barnvagn och leta upp min nya garderob. Allt som inte komma passa i sommar och till vintern kommer att åka ut i förrådet om ett tag, så något måste man ju ha på sig ;-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har alltid varit en skrivare, älskar att skriva av mig och att lätta på trycket för att sedan gå vidare. Nu när vi offentliggjort graviditeten och världen har fått se vårt lilla mirakel så fick jag förfrågan om jag inte ska börja med bloggen igen. Förr hade jag såna krav på mig själv, en gång om dagen, de skulle vara intressant och människor skulle vänta på nästa inlägg. Hur gick de? Joo jag slutade kort därefter.

Man kanske ska ge det ett försök till, eftersom konversationerna kommer i mitt huvud när allting är tyst.

Vi var till UL idag, barnmorskan hette Elin… Nordin? Svenskt och enkelt var de iaf. Ung tjej som var väldigt trevlig. Visste vad hon skulle göra och vart hon skulle kolla.

Men går tillbaka lite tidigare tror jag, vi har länge pratat om barn. Viljan att ha barn. När mensen inte kom där i februari så slog jag bort tanken, äsch den kommer senare då jag inte var ett dugg regelbunden längre. Syrran fyllde år den veckan och vi drack och umgås med de flesta när vi var upp. Speciellt min älskade kusin. De ingen av oss visste var att jag var gravid redan då. Kommer tillbaka till Karlstad och tar testet vi köpt tidigare. Väntar på resultatet och tittar sedan på stickan. Två sträck. De fylldes en känsla inom mig, panik, förväntansfull, glädje och ännu mer glädje. Visste inte om jag skulle skrika eller gråta. Ville bara studsa runt och ropa på Linus och hoppa av lycka. Då stötte vi snabbt på ett problem, mitt jobb och krisen på arbetsplatsen. Som tur har jag den mest underbara kund och kollegor som tar hand om mig så jag inte är upp i röken så ofta.

Iallafall, UL idag. La mig på “sängen” eller vad man ska kalla den, drog upp tröjan så hon kom åt magen och sedan var de igång. Helt underbar var hon iaf, förklarade nog vad hon gjorde då hon var införstådd att de var första gången. Tittade igenom livmodern, och där var han 😍 Om de nu är en han återstår att se 😘 Den nervositet som varit rann av mig som vattnet i duschen. Där var vårt lilla mirakel och hux flux tar hen och gör ett skutt 😍 De måste ha varit de finaste jag någonsin sett. Vi fick se hur hen låg och benen sprattlade till väldiga ofta, mycket energi redan så blir nog väldigt lik pappa sin :) Precis som mig låg armarna framför magen och i nästa stund så var de vid huvudet som Linus när han sover. Denna unge kommer att göra vårt liv komplett ❤ Det känner jag inom mig.

Likes

Comments

Idag är en riktigt bra dag!! Kan tyvärr inte säga något om vad de handlar om, men snart! Var irriterad så jag höll på att koka över, men en enkel mening gjorde mig så lättad och överlycklig så nu är verkligen världen på rätt rullning igen :) Allt kämpande, alla utmaningar, alla gråtfyllda nätter - nu har de åtminstånde en framgång!

Längtar till Juni som bara den, men ändå längtar jag mer till Juli då jag äntligen ska få träffa min älskade familj igen! Sen en liten återträff med favoriten och en mysig middag på Biteline eller hemmavid :)


Detta blir ett bra år, de blir mitt år för nu är det min tur :) ❤

Likes

Comments

Igår tog vi en riktig långtur till Örsholmen för att kolla på en agilitybana som Linus sett. Jag på cykel, Linus på longboard och Papi på platsen han älskar mest - springandes bredvid. När vi kom dit märkte vi att det var Schäferhundklubbens egna bana, men eftersom de stod på en skylt - Använd gärna banan, men rasta hunden först. - så tänkte vi att vi kunde kolla om han tyckte att det var roligt. Kopplet åkte av och Papi hoppade som bara den :) Han älskade det!
Bredvid hoppet fanns ett annat hinder, men vet inte vad det kallas men den fick Papi testa med lite hjälp av husse :)Här kommer bilderna från gårdagens bravader!

Likes

Comments

2014 var ett stort år! Jag och Linus lämnade tryggheten och gav oss ut på våra egna utmaningar och ben med familjens stöd i ryggsäcken. När vi kom hit ner så kände vi ingen, vi lämnade allt vi kände för nya möjligheter. En chans för oss att vara ett par, starta ett liv tillsammans och småningom mer om man har tur ❤

Livet här nere har varit annorlunda kan man minst sagt säga och man har fått känna på lycka och sorg om vartannat. Vem hade te.x kunnat ana att jag skulle få ett jobb för att vår foderhund kunde öppna dörren? Inte jag kan ja säga, hoppades på en vänskap men fick så mycket mer. En vän för livet :)

Kommer fortfarande ihåg dagen vi träffade Papi´s bästa kompis, att vi människor även skulle få en kompis var bara en bonus :) Många roliga promenader och utmaningar har vi haft, och många fler blir det :)

Ikaros var inte i vårt liv länge, men den korta stunden han var det så var han en välsignelse. De som var med förstod hur mycket han betydde för mig och hur jag kände när han äntligen fick åka tillbaka till sin älskade matte & husse.

Den 17/10 så tog jag och Linus ett stort val. Vi länkade våra familjer med förlovningsringar och jag har aldrig varit lyckligare. Jag behöver inte 20st partners under min ungdom, jag behöver bara en som bryr sig och han har jag hittat :) ❤

Har städat hela morgonen och har golvet kvar, sen blir det att ta sig en våning upp för att underlätta städning till min underbara vän, kollega och granne för att underlätta lite i hennes vardag :)

Likes

Comments

Jag kommer att ta bort bloggen imorgon, pga en människa som helt enkelt inte är rolig att få kommentarer ifrån. En som får mig att må dåligt, blir en rensning på facebook antagligen eftersom alla som läser min blogg kommer därifrån.
Kanske startar upp en annan blogg så småningom då de är skönt för mig att skriva hur jag känner mig vissa dagar.

Likes

Comments

Inför 2015 så ska jag börja tänka på mig själv. Så länge jag har minne så har jag alltid tänkt på andra, min familj, mina vänner och de är så jobbigt att alltid vara alla till lags och göra de som är bäst för alla andra. Något som jag började göra under 2014 var att börja gå på promenader med Hundliv i Karlstad, och jag har aldrig varit med om något så givande eller tillfredsställande.

Om en vecka, så börjar jag min första, egen förtjänade provanställning som jag hoppas leder till en anställning där vi kan säga tack och hej till soc och även kunna fixa till lägenheten med tapeter och dylikt.

Uppoffringar måste de flesta göra, men man ska inte uppoffra för mycket av sig själv. Snart börjar veckostädning igen, damsugan ska rastas, moppen ska blötas, saker ska plockas, sängen ska bäddas och disken ska diskas.
Men ha de bra ni som läser, kommer nog ett inlägg till veckan igen :)

Likes

Comments

URSH FY OCH BLÄ FÖR IDAG!

Allting har gått helt fel hela dagen, fått tillbringa 1 timme med sambon trots att jag trodde att vi skulle få vara ensamma och umgås innan jag skulle jobba natt! Men icke sa nicke, gastar och spöken på loftet som inte gör något av de bättre, och går i blindo om hur jag ska fixa de här. Istället för att fortsätta på vägen som jag går nu.


Nu blir de uppesittarkväll men jobbet :)

Likes

Comments


Vilket år!
Flyttat flera mil ifrån familjen, har varit i botten och på toppen. Vi har varit i Karlstad i över 10 månader nu och fått vänner och tappat vänner, börjat träna och minskat två storlekar i byxor :/ :) Tänkte ta och börja med bloggen igen :) En ny bokhylla som får vardagsrummet att bli perfekt! :) 

En ny överraskning också, vi har förlova oss!

Likes

Comments

Do you want to try to mend our friendship with me? I'm ready to make an effort for you!


Likes

Comments