Något vi gör väldigt ofta är att bara vara utomhus. Plocka löv, gå runt bland kastanjerna, promenera & leka på lekplatsen. Vilket ni sett här på bloggen tidigare :)

Idag är pappa Patrik ledig och vad mycket roligare det är att strosa runt tillsammans. Mycket bus & lek.


Idag nosar vi lite på vinterkylan. Lowa fick köra på overall och Ella tjockare jacka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

De ljus som Ella fick doppa orangea på Liljeholmens är nu på plats i vårt köksfönster♡

Vi har inte så mycket annat höstigt/halloweenigt hemma för tillfället. Så kanske blir en tur ut i naturen och ett pumpaköp börjar nog närma sig🎃

  • Höst
  • 35 readers

Likes

Comments

Från och med idag och en vecka framåt så kan alla barn få doppa ljus på Liljeholmens till svart & orange. Dessutom gå tipspromenad, fika och kommer de utklädda så får man en liten grej. Så det nappade vi på och åkte ut med Ella & Lowa utklädda.

Barnen tyckte detta var jätteroligt! Så ni med barn, åk till Liljeholmens :)

Vi passade på att åka förbi Eja & Roffe och körde "bus eller godis". Och Ella fick hela korgen full :)

Likes

Comments

Vilken rolig eftermiddag! Jennifer bjöd in till pysselstund och barnen fick pyssla spöken & pumpor inför halloween.

Så bra ordnat! Vi måste också börja köpa på oss lite pysselgrejer. Ella gillar verkligen det där. Klippa, klistra & måla.

Till och med fikat var i halloweentema :)

​Efter pysselstunden bar det av till Liljeholmens & vår Ida för att fylla upp ljusförrådet inför alla mörka kvällar.

Likes

Comments

Jag fullkomligt älskar Mrs Mighettos senaste posters. Alla är helt underbara!
Men jag har fastnat speciellt för två stycken..

Den vänstra heter Mr Otis.

Jag älskar detaljen med vingarna! Denna är nu köpt & klar från Boligheter i Västervik♡ Anneli ska hjälpa mig att hämta ut den i butiken nu i veckan, så nu ska jag bara bestämma vilken ram det ska bli. Wiiiie!

Tavlan kommer bli så fin i tjejernas rum!
... och den högra, Miss Luca, får stå kvar på önskelistan lite till :)

Likes

Comments

Det är så himla roligt att få titta tillbaka i form av bilder på tiden då flickorna var mindre. Störst skillnad blir det såklart med Ella och jag blir påmind om hur mycket som har hänt på så kort tid,

Från en liten plutt till att växa så det knakar och bara lära sig mer & mer. För varje dag så formas det en liten person och att få se Ellas typiska egenskaper är så häftigt! Hon är rädd för fart och vågar knappt åka pulka, däremot älskar hon människor. Hon föredrar spel framför pussel och vill gärna leka tillsammans med någon.


Från dag 1 så har Ella alltid varit knäig. Vill allra helst sova slingrad runt sin mamma & pappa och det gick inte att lägga ifrån sig henne en sekund de första månaderna.

På de övre bilderna är Ella ca 10 månader och på de två undre så ska hon precis fylla 2 år.

​Ja, tiden går! Och snart ska vår lilla familj på 4 få fira vår allra första jul tillsammans. Ska bli en så mysig tid!

Likes

Comments

Att man kan fastna vid materiella ting..! Konstigt det där. Vi köpte en ljusgrön trävagga i Stenungsund då Lowa låg i magen. Jag lade ner ett par kvällar med pensel & färg och så blev den vackert vit.


Denna vagga har vi nu bestämt oss för att sälja och köparen kommer om en liten stund. Och det känns konstigt nog riktigt tufft!

Lowa sover aldrig i vaggan längre då hon gärna vill klättra ur den. Och den har inte används jättemycket då vi har haft den på nedervåningen och hon sover i sin spjälsäng uppe om nätterna. Men jag älskar den!♡

Jag hade en tanke om att vaggan skulle få användas till flickornas barn en vacker dag. Men vi behöver platsen i förrådet till viktigare saker såsom cyklar & bildäck. Så jag vet såklart att försäljning är det bästa. Vi får helt enkelt investera i något nytt till flickorna som känns roligt!

Adjö! och ha det så bra fina vagga!

Likes

Comments

Det stora marockanska fatet är en av mina favoriter i köket! Som jag längtade efter detta fat. Tycker det är så läckert!

Det blir oftast uppfyllt med frukt eller står framme bara som det är. Fräscha sallader kommer bli en favorit att ha i fatet.

Likes

Comments

Pappa Patrik har jobbat natt hela veckan och dessa veckor är som tuffast för oss. Tuffast är det såklart för Patrik som tycker detta med nattjobb är väldigt jobbigt och har inte mycket ork på kvällarna.

Så denna lediga helg vill vi umgås & mysa rejält♡
Vi startade vår lördag med ett par timmar i badhuset och väl hemma blev det lunch & fika.

Moster Matildas kladdkakemuffins♡ mums!

Likes

Comments

Hela veckan har det varit ruskväder. Tur att Ella har en sådan fin regnkappa från Ica Maxi :)

Åååh vad vi tycker om att få vara med morfar Håkan en stund♡🌟

Likes

Comments