Lowa vår Lowa. Nu är du ingen liten bebis längre, men för mig känns du ändå så liten. Är underbart med alla framsteg. Allt nytt!

Förra veckan var första gången som du sa "Älskar dig" och "mamma älskling".

Goa goa lilla tjej!♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu fick kroklisten komma upp. Yay! Ännu en detalj som är färdig och som kan bockas av på listan över vår hallrenovering. Nu börjar listan krympa och det är mycket lättare att se hur det kommer att se ut.

Är otroligt glad över att jag inte valde en vit färg utan att kroklisten skulle gå in i tapeten.

Nya lampan är också på plats! Detaljerna kommer gå i mässing och svart främst

Likes

Comments

Flickorna har fått helt underbara rosa pälskappor av min farmor & farfar.

Systrarna Lindström♡

P har jobbat hela dagen så vi passade på att mysa med morfar & Anneli i Västervik idag.

Verkligen mysiga timmar tillsammans!

Likes

Comments

Denna helg behövdes. Veckan har känts tung! P jobbar dock heeeela helgen. Så jag får rodda hemmet & tjejerna. Har precis kommit hem från Mossgatan där vi har varit ute en stund & blivit bjudna på plättor.

Nu satsar vi på en lugn eftermiddag. Ska försöka måla färdigt de sista listerna som ska upp i hallen. P har börjat färdigställa hallen.

Nästa vecka ska kaminen få komma på plats. Äntligen!

Kroklisten är färdigmålad och ska upp på väggen. Yay! Denna fanns i en av sidogarderoberna på övervåningen. Känns roligt att ta till vara på det gamla för att behålla en viss känsla i huset.

Kär i vår hall!♡

Ha en fin helg! Kram

Likes

Comments

Tulpanens dag. Måndag.

Nu är veckan igång. P jobbar kväll hela veckan och dessutom helg så vi ses noll. Men hallrenoveringen behöver slutfixas så vi kämpar på om varandra denna vecka. Jag har precis lagt ner ett par timmar efter läggning av Ella & Lowa med att måla avslutningslisten som färdigställer bröstpanelen. För den som vi ville ha gick ju självklart inte att köpa i vitt :/

Passade dessutom på att måla kroklisten som ska upp i hallen där vi ska hänga våra jackor.

Nu längtar jag efter att få visa upp det färdiga resultatet. Men det är lite kvar. Håll ut!

Likes

Comments

Flickornas mormor har varit på besök sedan torsdags kväll. Det är alltid så mysigt & så himla härligt att se deras glädje över att få spela spel, sitta i knät & umgås med sin mormor. Söndagen blev en riktig sådan dag. Mysdag!

Tacogratäng, vita tulpaner & pyjamas hela dagen. Lowa plöjde igenom alla de fina paketen som hon fick på kalaset dagen innan ♡

Pälskappan var på i flera timmar. Inomhus bör tilläggas :)

Har varit en väldigt fin helg på så många sätt. Tack alla nära & kära för det!

  • 263 Readers

Likes

Comments

Lowas 2-års kalas i bilder♡

Gräddtårta med jordgubbar, pepparkakor al'a Pippi, kappsäck med chokladpengar & sockerdricka m.m.

En nöjd liten 2-åring!

Likes

Comments

Idag på vår lediga dag har tjejerna & jag ordnat med lite förberedelser inför Pippi-kalaset på lördag. Handlat en liten väska på secondhand som ska få bli en kappsäck, hämtat paket, pysslat egna tårtvimplar, handlat rosa & gula ballonger & skrivit handlarlista.

Är så glad att det går att beställa direkt från ALV: s (Astrid Lindgrens Världs) webbshop.

Den här blivande 2-åringen gråter om vart annat idag. Natten har också varit gråtig. Konstigt nog har det inte varit något tjat om napparna men hon tycker säkert att det är ovant.

Likes

Comments

Det är nästan skrattretande. 1:a januari stod jag på Actic och skaffade mig gymkort och samma dag bestämde jag & P att vi skulle leva två månader extra nyttigt. Som en kickstart!! Precis som säkert väldigt många andra tänker såhär i början på det nya året :)

Men sagt och gjort. Denna vecka är 4 pass träning med promenader, simning & spinning avklarat och helgmaten blev följande...

Halloumisallad med limeslungad melon

Paprikasoppa med fänkål & fetaost tillsammans med parmesanblomkål.

Jag får 4000 kr i friskvårdsbidrag och dessutom har jag en timme/vecka där jag får träna på arbetstid, så jag har riktigt goda förutsättningar att se till att leva lite mer hälsosamt.

Kämpa Malin!

Likes

Comments

Det var bestämt sedan innan att vid 2 år skulle Lowa sluta med napp. Och på fredag kommer födelsedagen så idag valde vi att göra slag i saken. Vi visade videor på Youtube på små älgbebisar för Lowa och förklarade att älgbebisarna var ledsna för att de inte hade någon napp.

Så på förmiddagen gav vi oss ut i skogen bakom farmor & farfar för att leta rätt på älgarnas hem där vi skulle lämna napparna.

Vilken underbar dag! Riktigt kallt, men solen sken så vackert!

Och efter att ha hittat både spår & spillning så hittade vi ett bra ställe för älgarna att hitta napparna. Så där lämnade Lowa dem på en sten i blåbärsriset.

Efteråt blev det fika hemma hos mina farföräldrar. Ska bli spännande nu hur första natten blir!

Likes

Comments