View tracker

Vi har fått hjälp med Lowas gåträning från alla håll och kanter och nu har den gett resultat. Wiiie yay!

Äntligen går Lowa!!! 13 steg har jag räknat är nuvarande rekord. I onsdags lockade min farmor med godis och jag lyckades fånga det på film♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lowa är förkyld & hängig. Jag känner mig lite småkrasslig. Nätterna blir jobbiga eftersom Lowa vaknar av sin täppta näsa. Så dagarna blir som dom blir lite.

Första omgången med julkort är ivägskickade.

I år har jag bestämt mig. Ingen julstress! Bara julmys!♡ Därför blir det ingen hets med julgodisbakning som förra året. Och jag har bara hunnit en del av julkorten, men jag tar det hela med ro. De får komma fram i omgångar detta år :)

Har städat av hemma idag och njuter av det för en stund. Alldeles strax ska vi hämta storasyster♡

 • jul
 • 206 readers

Likes

Comments

View tracker

Vår alldeles egna tant Ida fyller 25 år den 20:e december. Men vi startar firandet redan nu. Igår var det kalas för familj. Och vi var såklart jätteglada över att bli bjudna. OHANA!

Och nästa helg fortsätter vi med party. Då ska barnen vara hos sin morfar & sin Anneli i Västervik och vi ska fira Ida med skumpa & dans på borden.

Likes

Comments

En morgon med julmusik, paketinslagning & andra ljuset tänt♡

Ella fick ​lilla gubben ​i sin Paketkalender som min mormor ordnat år Ella. Och dessutom har vi tittat på julkalendern & öppnat lucka. 


Idag har vi också ordnat med paket till Pappa Patriks födelsedag som är på annandag jul.

 • jul
 • 329 readers

Likes

Comments

Alltså denna underbara lilla tjej!♡ Idag så gick bara hon & jag upp till stan och gjorde några ärenden. Ett av dom var att införskaffa en ny jacka till Ella eftersom det behövdes en större storlek. Det blev denna rosa från H&M.

Mysigt att göra något på tu man hand♡

Kalasfin för vår fina tant Ida♡ eftermiddagen spenderades på hennes 25-års kalas.

Bilderna från kalaset får ni under morgondagen!

Kram♡

 • Ella
 • 350 readers

Likes

Comments

För mig betyder familj & nära vänner allt. Det är dom som får mig att må bra. Som ger mig energi.

Och då min bror ringer och vill komma till oss en fredagkväll för tacos & idol så blir jag överlycklig. Att höra Lowa kikna av skratt för morbror busar, se Ella krypa upp i soffan och krypa tätt intill & dessutom att nu innan min bror åker hem så läser han saga för Ella i hennes säng så hon somnar♡ kärlek!

 • 406 readers

Likes

Comments

Idag har vi haft en heldag med världens bästa tant Ida. Snön kom tillbaka igår kväll så ett par timmar i Hjortberget var givet.

Varm choklad & fika efteråt hör ju till när man traskat upp & ner i backen. Och som vanligt blev det många skratt! Alltid roligt att ses♡​

Likes

Comments

Tidigare har inte Ella riktigt fastnat för tecknade program. Men nu.. hennes största favorit just nu är Doktor Mcstuffins!

Och det är verkligen bara detta som gäller sedan ett par veckor tillbaka. Ella frågar efter doktor Mcstuffins det första hon gör på morgonen. Och tjatar oftast hela dagarna.

Så jag vet en liten tjej som kommer bli väldigt glad för jag fick tag på dessa via en säljsida på Facebook. Två talande dockor. Doktor Mcstuffins & Lambie♡

 • Ella
 • 471 readers

Likes

Comments

Igår ordnade jag fram en kalender till min älskade man. Patrik älskar god öl och vad är då inte bättre än en ölkalender. En god öl varje advent. Min moster gav mig idéen och jag kryddade ölen med en chans att vinna miljonerna vi drömmer om :)

1:a advent har ju redan varit så den får vi ta ifatt. Men hur som helst älskade Patrik denna. Såg ut som att han blev väldigt glad & överraskad!♡

Likes

Comments

Ja idag spenderade vi många timmar med lilla farmor. Först en tur på stan och sedan hem till Mossgatan och farfar för lite plättlunch och efter det timmar av lek.

Hihi kan tänka mig att de somnar tidigt ikväll♡

Barnen älskar att vara där!♡
Trots att vi var tillsammans i fem timmar, så grät Ella då vi skulle åka hem.

Ikväll har Ella & jag målat tillsammans. Länge! Är så glad att hon tycker det är roligt.

Det blir mest gubbar. På denna bilden är det sin mamma Ella målat. Jag tycker hon är grym! Denna lilla konstnär är ju bara 2 år och 10 månader♡

 • Ella
 • 501 readers

Likes

Comments