Lite bilder från vår söndag!

Stadshotellet i Vimmerby.

Jag jobbade ett par timmar på söndagen och representerade Länsförsäkringar bank på en visning. Vilken lantlig idyll!! Skulle gärna bo så här i Oskarshamn :)

Sedan åkte vi mot Västervik för att fira Anneli mfl som fyllde år!

Kvällen avslutades på Prinsgatan hos goda vänner.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 18 readers

Likes

Comments

Sovmorgon, hotellfrukost & en lugn stund på rummet innan jobb kl 11.30. Så härligt!

Och hjärtat smälter då vi får uppdatering från Västervik.

Gott med våfflor på våffeldagen!

  • 118 readers

Likes

Comments

Barnen är hos morfar & Anneli i Västervik tills imorgon och Patrik & jag har en heldag i Vimmerby. Vi började med Spin of hope imorse. 1 1/2 timme spinning!!! Galet! Har varit helt slut hela dagen efter det haha.

Nu ikväll har vi varit på restaurangen Prime och ätit god mat och nu är vi på hotellrummet och slappar. Helt underbart!!!

En vacker kväll från Stadshotellet.

  • 135 readers

Likes

Comments

Nu är vi uppe i totalt fem sjukdagar. Imorgon kommer jag återgå till jobbet medan Patrik & barnen fortsätter att vara hemma.

Barnen klättrar på väggarna. För det är inget fel på tempot trots att magarna inte vill va med.

Idag blev det en skön minipromenad med betoning på mini. Underbart att få komma ut lite.

  • 375 readers

Likes

Comments

När man är sjuk & har sjuka barn så har man mycket tid att spendera inomhus. Det resulterade denna gång i två nya byxor till Lowa då Lindex fyllt på sin REA.

  • Nytt
  • 428 readers

Likes

Comments

Vilka dagar vi haft! Vilken mardröm!! Det började med att Lowa & jag blev dåliga. I onsdags var det Patriks tur och natten till torsdag så hälsade magsjukan på även hos Ella.

Allra värst är det såklart då så här små barn blir så här dåliga. Ella kräktes i sängen x antal gånger. Varenda handduk har vi fått slänga till tvätten och sängkläder lika så. Och stackarn bara gråter! Ja usch vilka hemska dagar!

Idag har vi ätit fast föda för första gången sedan i tisdags. Yey! Och jag tog t.o.m ut barnen en stund för frisk luft. De kändes så pass pigga för det. Och nu håller vi alla tummar och tår för att det inte kommer ett bakslag.

Men vi är såååå ledsna! För ikväll skulle vi suttit hemma hos lillasyster & hennes Marcus i Karlstad och ätit ostbricka och laddat för att fira henne tillsammans med hela familjen imorgon. Jag har längtat så länge, men fick ställa in pga av denna eländes magsjuka. Ledsamt!

  • 463 readers

Likes

Comments

Lowa fick detta underbara pusslet från min farmor & farfar♡

Märket är Done by Deer och inköpt på Boligheter i Västervik. Åå vad jag önskar att det fanns en liknande butik här i vårat Oskarshamn!

  • Nytt
  • 555 readers

Likes

Comments

Igår ringde de från förskolan och meddelar att Lowa behöver hämtas. Magsjuka! Hon är extremt dålig i magen och mår inte bra! Komiskt nog hade jag känt mig konstig på morgonen och var i valet och kvalet om jag skulle åka hem ändå från jobbet. Väl hemma så sov Lowa över tre timmar och jag insåg att jag var sämre än vad jag trodde. Så här hemma är det sjukstuga!

Så idag kommer vi glida runt i pyjamas & sova mycket. Nyponsoppan & iprenförpackningen är mina bästa vänner.

Likes

Comments

Såklart att dockorna ska sova med stil♡
Ella fick en liten försenad födelsedagspresent från morfar & Anneli igår.

Så himla fint bäddset från Frank & Poppy!

Likes

Comments

Härligt att träffa pappa & Anneli! Vi tog med Ellas springcykel och på promenaden blev det snöbollskrig :)

Likes

Comments