Nu när det snart är dags för Lowa att börja förskola så har jag gått igenom & rensat ur Ellas sparade kläder. Dock har vi inte så mycket sparat som jag trodde. Första tiden spills det extremt mycket då de ska lära sig att äta själva så vi slängde mycket som hade tråkiga fläckar som inte gått bort i tvätten.

Så därför blir jag extra glad då jag hittar lite begagnat på säljsidan på Facebook som är i fint skick. Har precis hämtat hem lite "nytt".

En tröja med My little ponny, gråa byxor & lila volangbyxor. Perfekt till förskolan! Tycker om att skilja på kläder till förskola & fritid.

Och jag tycker pyjamas är såå tråkigt att lägga pengar på så det blev även två stycken. Den ena med Hello Kitty & den andra med sagoprinsessor.

Allt för 80 kr!!!!

Likes

Comments

Vår lilla Lowa har endast haft två små tänder hittills. Men nu helt plötsligt så är det fyra(!!!) tänder som vill titta fram. En är nästan nere helt snart och de andra tre bryter igenom tandköttet precis. Det ser ut att göra så ont! :(

Så vi har en febrig Lowa här hemma. Hon håller igång ganska bra på dagarna med lite feberrosiga kinder, men nätterna... Jisses!!!! Hon är kokhet & skrikande ledsen.

Men tur ändå för jag gissar på att det värsta kommer vara nu. Och då mår hon säkert bättre nästa vecka då inskolningen drar igång♡

Likes

Comments

Tillsammans med familj & vänner hade vi kalas för Lowa under gårdagen. Mormor Ann & grabbarna kom enda från Fjällbacka för att kunna vara med. Så roligt! Det betyder så mycket för oss att våra nära kan vara med.

Vi valde att ha det enkelt så det bjöds på glassbomb.

Under de här dagarna har Lowa fått så mycket fint, Jag känner mig helt överväldigad! Lillasyster fick en helt ny garderob.

En trähäst från Holztiger välkomnar vi till samlingen. I bakgrunden syns Lowas fina, nya filt.

Dessa underbara silverskedar kom med posten, så Lowa blev uppvaktad även på distans. Så fint gjort!

Blev fina kalasiga dagar! Är så tacksam för alla fina människor som barnen har runt sig.

Likes

Comments

Vi hämtade moster igår som stannar hela helgen och det blir såklart massor med lek & bus.

Idag firade vi Lowa tillsammans med morfar Håkan, Anneli, mostrarna Matilda & Therese och Eja & Roffe över en bit smörgåstårta. Min allra första hemmagjorda sådan.

Storasyster fick hjälpa till med paketen.

Härligt att träffas och Lowa fick så fina presenter.

Nu på eftermiddagen önskade moster Matilda på pulkaåkning, så vi brassade iväg till Hjortberget.

Likes

Comments

Lillasyster fyller 1 år! Hurra!!!

Finaste, underbara lilla du♡
En vit & kall vintermorgon 09.35 förra året tittade du ut, hela sex dagar efter beräknat. Hela 54 cm lång. Inga kläder vi hade med passade ordentligt hihi.

Nu ett år senare är du en glad, livfull & bestämd liten tjej som springer runt för fullt och jagar storasyster :)

Idag blir det paket från oss och i eftermiddag åker vi till Kalmar för att hämta moster Matilda som kommer med tåget♡

Imorgon blir det 1års-firande i form av lunch med pappa & Anneli mfl och på lördag blir det Lowas 1-års kalas!!!

  • 247 readers

Likes

Comments

En tung sten har fallit från mitt hjärta. Jag har fått ett jobb! Hurra!!! Och ett riktigt bra sådant♡

Det har varit en lång resa. Att flytta från den trygghet vi hade i Fjällbacka med fasta jobb, bostad, vänner, min mamma & syster Matilda... ja det var såklart ett enormt stort beslut.

Patrik fick söka jobb och fick snabbt anställning och arbetar numera på ABB i Figeholm. Vi magasinerade in vårt lösöre och bodde hos min snälla Pappa & Anneli i nästan 3 månader. Mötte motstånd då vi letade bostad, var inte alls lätt. Men hittade en fin lägenhet centralt. Till slut!

Vi ångrar inte en dag att vi gjorde denna förändring. Jag älskar min hemstad Oskarshamn! Dessutom bor mina närmsta vänner här. Vi har nära till familj. Och Patrik & barnen trivs! Helt underbart!

Men... min klump började växa i december. Jag hade bestämt mig för att börja jobba i februari då mina föräldralediga dagar började sina. Jag insåg att jag kanske legat på latsidan. Jag vill ju så gärna fortsätta inom den bransch jag har varit de senaste åren.

Men jag lyckades! Den 30:e januari så börjar jag som privatrådgivare på Länsförsäkringars kontor i Vimmerby. Ett vikariat på 1,5 år.

En ny roll. Nya utmaningar! Jag är så himla glad att jag ska få möjlighet att växa, skaffa mig ny kunskap, nya erfarenheter.... ja, det känns helt enkelt toppen!

Så här hemma firar vi med bubbel! Skål!

Likes

Comments

Pappa Patrik jobbar sin monsterhelg. 12-timmars nattjobb gör att han bara jobbar, sover & äter. Så barnen & jag kände för att bli bortskämda hos min pappa & Anneli i Västervik hela helgen.

Lördagsförmiddagen spenderades utomhus i snön. Therese är hemma från Teneriffa där hon jobbar fram till april. Så härligt att ses då hon varit borta nästan 5 månader.

Och idag tog vi en tur med pulka/snowracer för att rasta Frazze. Så härligt med snö!❄️❄️

Lowa var lite trött och somnade i sin pulka hihi.

Och efteråt drack Therese & Ella en kopp varm te & åt macka. Standard!

Mysig helg!♡

Utsikten från huset. Så fin!​

Likes

Comments

Lowa fick en sänghimmel av oss i julklapp och nu är den på plats i flickornas rum.

Mysig känsla med sänghimmel!♡
På önskelistan nu står en fin stjärnslinga & en vimpel.

Likes

Comments

Snö. Snö. Snö! Vackra vita vinterland. Idag är otroligt kallt, men också väldigt vackert. Självklart var vi i pulkabacken nu på förmiddagen. Idag tillsammans med våra goda vänner. Familjen Svensson♡

Härligt med frisk luft & härligt med kompisar♡

Våra små somnade ganska direkt. Lowa vaknade till först då vi väl var hemma :)

Systrarna L♡

Likes

Comments

Hurra! Snön är tillbaka! Vi passade på att vara någon timme i backen innan Patrik ska åka till jobbet. I Hjortberget hade de dessutom kört med snökanoner så det gick att åka en bit i barnbacken.

Resten av dagen spenderar jag & tjejerna hemma med lek. Just nu är Ella en "byggare"♡

Sötnos​♡​

  • Vinter
  • 662 readers

Likes

Comments