View tracker


När jag och min jobbarkompis var på Gekås gjorde jag många fynd. Bland annat en ny plånbok. Blev lite kär i den, så den var bara TVUNGEN att följa med hem. Tänkte jag skulle visa den för er.


Visst är den snygg?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker


Det märks i min hjärna och i min kropp att jag haft mycket att göra den senaste tiden. Det har verkligen varit full rulle nu i flera veckor. Till helgen som kommer så ska jag bara ta det lugnt.

I fredags var jag och piffade till mina naglar igen. Kändes skönt att få dem lite finare. Jag märker att de vant sig vid materialet eftersom de håller sig längre. Det blev lite shopping också.

Lördagen gick också i shoppingens tecken. Jag drog till Ullared (Gekås) med en jobbarkompis och hennes dotter. Det var mycket folk, men vi är väldigt nöjd med dagen. Vi skrattade mycket och gjorde fina fynd. Vi planerar redan in en ny trip snart.

Söndagen, läs idag, har varit full med planering inför terminsstarten av familje- och barngympan. Dessutom hade vi möte med de övriga ledarna där vi planerade en massa inför hösten.

Nu är jag trött och ska strax lägga mig. Klockan ringer 7:20 imorgon och då måste jag vara pigg. Får jobba lite extra då, eftersom en kollega är sjuk.

Nypiffade naglar i somriga färger.

Likes

Comments


Eftersom jag jobbar 60% så jobbar jag måndag till och med torsdag. Så nu har jag gjort min sista arbetsdag för denna vecka. Det har varit en "sån där dag". Tror jag har pms eller något (lol)! Så det känns skönt att kunna softa i soffan nu. Morgondagen bjuder på storhandling och nagelfix. På lördag väntar nya äventyr med en härlig jobbarkompis.

Då tar vi helg!!


Likes

Comments


Doften av nylagd asfalt ligger tät över samhället. Det är eftermiddag och jag cyklar hem från jobbet. Lyckan är total när det är ny asfalt på cykelvägen. Däcken ger ifrån sig ett knarrande ljud som jag inte hört tidigare. Kanske är det just den nya asfalten som gör det? Bortsett från doften den ger ifrån sig så är den även vackert svart i solljuset. Jag svänger av mot min gata och upp för backen. Stannar till vid brevlådan för att se om vi fått någon post. På trappen vid huset sitter sambon med en kopp kaffe i handen. Det doftar gott från hans kaffe och från hans rakvatten. Jag parkerar cykeln vid trappen, ger sambon en puss och gör honom sällskap på trappen. Att vara hemma från jobbet och känna att man gjort något gott är härligt. Att få spendera en sån skön eftermiddag med sambon det är lycka det, en lycka i vardagen som man inte alltid tänker på att uppskatta.


Likes

Comments


Jag vet att jag lovade att jag skulle bli bättre på att uppdatera bloggen. Men det har kommit så mycket i vägen. Det har hunnit bli sommar och snart höst. Jag har haft min första riktiga betalda semester någonsin. Det känns ganska overkligt. Jag har redan hunnit jobba 2,5 vecka efter ledigheten och dessutom varit förkyld. Men jag hoppas kunna få den så kallade "tummen ur" lite oftare i fortsättningen. Jag älskar ju att skriva!Likes

Comments

På gång, Tankar

När jag kom till jobbet igår var chefen där. Hon bad att få prata med mig. Blev väldigt nervös för jag hade inte fått besked för hur det skulle bli till hösten. Hon erbjöd mig att fortsätta på avdelningen och även utöka min tjänst med 30 %. Jag blev överlycklig! Är hur nöjd som helst. Nu känns det lite enklare! Jag kommer ju dessutom få dubbelt så mycket i lön. Jag kommer känna mig som rikast i världen.

Hoppas kunna åka på en resa, nu när jag vet att jag fortsatt får en fast inkomst!


Likes

Comments

Natur, Hälsa, Tankar

För några år sen hade jag aldrig trott att jag kunde springa flera kilometer eller cykla flera mil utan problem. Jag trodde heller inte att jag skulle tycka att det var roligt. Häromdagen tog jag en långrunda med cykeln, en tur jag längtat efter länge. Det gick lätt och jag fixade det utan problem. Det är verkligen ett fantastiskt sätt att uppleva naturen på samtidigt som man motionerar. Såg en rovfågel som flög precis nära mig, det kändes mäktigt på något vis. Man hinner se blommor, växter, träd och andra levande ting bredvid vägen.

Har du nära till naturen så hoppas jag att du också kan ha liknande upplevelser som mig. Kanske vi ses?Likes

Comments