Header

Älskar verkligen att vakna tidigt när vi är i stugan. Vaknade idag vid ca 06.30 och steg upp och insåg att solen var påväg upp och det var -20 ute och frosten låg så himla fint på allt nere vid sjön. Så snabbade mig på med kläderna, diskade undan gårdagens vattenglas och slet med mig kameran och klev utanför dörren ungefär 07.00. Gick ner till sjön och fotade litegrann. Är helt klart mer nöjd med morgonens bildresultat än gårdagens faktiskt. Några av bilderna kan ni se längre ner i detta inlägg.

Förövrigt så åker vi hem till Umeå idag också. Så snart ska vi äta frukost/brunch och sedan ska vi se på skidor, det är ju både vasalopp, alpint, skidskydde, längd osvosv idag på tvn så det är lite fullt upp här hos oss, haha. Men vi får väl se när vi börjar rulla hemåt igen. Har tänkt att komma igång med träningen igen i veckan också. Hade ett sjukt bra flow i träningen innan vi åkte till Spanien, de dagar jag inte hade hästen eller hade städdag hemma så tränade jag och jag mådde så sjukt bra, haha. Är en väldigt aktiv person och ar svårt för att sitta still. Men tränade verkligen ingenting mer än att vi gick powerwalks i Spanien och sedan när vi kom hem så blev vi ju sjuka och hade kunnat träna förra veckan tror jag, men vågade inte riskera något eftersom min förkylning var påväg att dra sig tillbaka.

Men mer om det senare, nu kapar jag dehär inlägget för nu är det frulle på G!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Fotografering, Stugan

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev någonting här, eller över huvudtaget loggade in här. Men nu är jag här iallafall och har gjort om lite här och hoppas på att jag ska finna motivation till att faktiskt komma igång igen med bloggen men även med fotograferingen, för just den här vintern har jag verkligen inte fotat mycket. Fick en kanonfin ny ryggsäck till kameran i julklapp av A som typ har allt, så måste komma igång igen så jag får nöta på den och på kameran igen.

Annars har det inte hänt mycket sedan sist iallafall. Jag och A har firat jul och nyår och vi har bara myst på. För typ två veckor sedan kom vi hem från semestern också, vi var en vecka på Gran Canaria och det var så himla skönt och välbehövligt, den semestern har både jag och A verkligen förtjänat. Sedan har vi hunnit med att vara sjuka. A var sjuk förra veckan och jag var sjuk innan jul, verkligen jätteförkyld. Försökte jobba med orkade bara fram till lunch den dagen och sedan fick jag hosta och var hemma stötvis, dumt av mig egentligen, skulle bara vart hemma tills det gett med sig.

Men annars har det inte hänt sådär jättemycket som jag kan komma på just nu. Linn, min barndomsvän har börjat på mitt jobb och vi är numer kollegor och jobbar tillsammans vilket känns hur kul som helst faktiskt. Och nu sitter jag och A i stugan och ser skidor och bara myser på för fullt. Imorgon ska jag plocka fram kameran och fota lite. Och förhoppningsvis ska jag hålla igång dehär nu. Såklart händer det mer saker i mitt och A's liv men det är sånt som jag inte tänker avslöja just nu faktiskt, det får komma senare när jag känner att det börjar vara dax att säga nått kring det.

På bilden är det Linns URSÖTA hund Viggo, men som lyssnar mer på "pupp", men hur söt och go som helst!


Likes

Comments