...vad som felar med min ena fot o ben. Det är sjukt skumt.  smärtan kommer från foten o upp i vaden. Det kommer o går och när de gör som mest ont ser de ut så här.

Ådrorna "ploppar" ut ... det kan pulsera sticka och svida. sen kan de se helt normalt ut oxå. Dock har jag mer eller mindre ont hela tiden. 2 läkaren sjuksköterska och 1 sjukgymnast har tittat på de men ingen vet vad de är och vad de beror på... nähä men då får man väl gå vidare till någon specialist inom ben o ådror och sånt.. vad nu e  sån specialist heter vet jag inte. 
Mycket händer just nu... många utredningar på gång. Fått till för CT buk i början på dec... sömn EEG remiss är skickad och även remiss för långtids EKG.
Sömn EEG känner jag mig dock för svag för att göra nu så jag hoppas inte jag får den tiden så snart.
Annars känns de som att de flyter på... var på massage idag oxå.. Första på flera månader så jag mår inte sådär tipp topp just nu men de var väntat.
Snart ny dag. Imorgon är de städdag, ska bli så skönt. Här behövs verkligen städad 😝
Sen ska jag äntligen få färgat mina fransar o bryn så jag kanske känner mig mindre som ett spöke. Tröttheten är svår att dölja när ögonen är röda och ringarna mörka under ögonen. Hoppas jag snart kommer fatt med min sömn...

l lördags fick vi äntligen träffa Evelina med familj och deras nytillskott Theo som redan är 5 månader... så mysigt att dem kom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja jag måste våga skriva de. Det känns som det går åt rätt håll och om 2 veckor ska jag börja jobba så smått. Känns kul, pirrigt och nervöst.
Längtar tokmycket att få sätta mig vid nagelbordet igen. ❤❤

Läkarbesök idag... remiss till röntgen för buk... ska bli skönt o få de gjort. Denna mage är frustrerande.  Hoppas felet hittas och att de går att åtgärda de hela.

Hade besök av en fin vän i veckan och fick en ny mugg att avnjuta mitt kaffe in😍😍

Likes

Comments

...om du inte tror på dig själv, hur ska då andra kunna göra de ?
Magkänslan är ofta något bra att gå efter men ibland kan de vara en högre vinst att trotsa den... våga gå utanför sin safety zon...

Likes

Comments

Nu börjar alla känslor komma ifatt en... hjärnan jobbar på högvarv och försöker bearbeta allt som hänt och de visar sig i drömmar, ångest, oro etc...
Även andra känslor kommer åter som oron över nära o kära som har de tufft...
Jag får verkligen ont i magen när jag tänker på hur vissa kämpar som idioter i livet med olika saker. INGET ska man ta för givet... verkligen INGENTING.
Det skrämmer mig som FAN!!! milt sagt o skrivet...

Jag är abnormt trött o kroppen skriker i smärtor av olika slag... mitt ben jävlas med mig som bara den.

Igår lämna jag huset för en kort tur till Netto o blomsteraffären... det var som att bli fri på nytt. Det tog alla krafter dock men så värt de.

Idag blir de lugnt. Vi ska ha städ om en stund sen står de vila vila vila på schemat och ork till en dusch hade varit fint 😍

Likes

Comments

sen den 12 september har jag inte lämnat huset för annat än läkarbesök på vc eller i Ambulans till sjukhuset... Det har blivit en del turer.
Idag är 8e dagen hemma... Jag räknar inte mitt vc besök i onsdags för de bara känns bäst så 😂😂
Jag kan slappna av lite mer nu och sover bättre.... Jag är sanslöst trött så försöker verkligen sova när kroppen vill.  Ett gott tecken på förbättring är att jag även orkar bry mig hur hemmet ser ut och gnäller lite på G att han får fixa 😄😄
Tacksam för vår städhjälp var 14 dag och längtar till dem kommer på torsdag.
Min fibromyalgi värk börjar oxå träda fram nu efter all stress så den är på högvarv. Men de ser jag oxå som positivt för då börjar kroppen funka som normalt o den Andra smärtan försvinna. Feberfri i 2 dagar vilket är tecken på att hjärnhinneinflammationen är på väg bort bort bort... måtte jag ALDRIG  få de igen,  önskar inte ens min värsta ovän den smärtan.
Ryggskottet hänger kvar men bättre....

Idag ska Gs syster ha 50 års fest. Lovisa blir hämtat av den Andra systern så hon kan festa loss för oss alla. 🎈🎈🎉🎉

Min lördag blir lugn o jag ska fortsätta jobba på att få i mig kalorier så jag kan lägga på mig lite kg. Inte de lättaste när man går på diet.... men lite choklad ska jag nog kunna ta. 🤗🤗

Likes

Comments

... idag är det en vecka sen jag kom hem från sjukhuset... och en hel vecka utan sjukhus besök... jo ett besök på vårdcentralen har de varit dock men det är ju ingenting i jämförelse.
Vågar egentligen inte skriva de men de går nog åt rätt håll.
Jag kan gå utan stöd, sitta uppe mer än 2 minuter.... den postspinala huvudvärken känns nästan obefintlig och nu verkar de som att febern är borta i samband med hjärnhinneinflammationen.
Ryggskottet känns ff och det är nog de som gör mig mest handikappad just nu.
Jag har ont överallt men de är väl inget konstigt egentligen... min fibromyalgi skriker av all stress kroppen utsatts för.  Tröttheten ska vi inte prata om men nu sover jag iaf vilket jag inte kunnat innan.

Nästa v är de lov för barnen och G har semester. hoppas på en lugn vecka och att de ska fortsätta som nu ❤

Likes

Comments

ERROR........ just nu är de lite lugnare men vilka dagar jag haft bakom mig sen förra helgen... 3 ggr akuten varav två ggr med blåljus... min ork är noll och nu är jag sängliggande bla pga postspinal huvudvärk.

Det enda jag önskar nu är kraft och kunna få må bättre... min ep medicin sattes ut i all hast då jag fick utslag på hela bålen. så just nu är jag utan medicin. Min kropp är för trött för att orka mer nu så jag måste bli lite starkare sen får vi se vad som händer...

Likes

Comments

Om än min kropp sviker mer och mer och utsätter mig för både de ena och de andra så är jag sjukt tacksam.
Jag har världens mest underbara man som står där i vått och torrt utan att blinka.
För honom är de en självklarhet att stå sidan om till 120% om inte mer därtill. Han klagar aldrig utan bara gör.
Att jag sen älskar honom så innerligt mycket och han mig tillbaka är så underbart. 
Kärleken i mitt liv och min bästa vän.

Likes

Comments

ringde epilepsi sjuksköterska i måndags då min kropp har en massa nya saker för sig sen jag höjde medicinen. Dock trodde hon inte de var relaterat till medicinen och bad mig kontakta min vårdcentral.  Sagt o gjort och jag fick läkartid igår morse.
efter drygt två timmar på Vc gick jag inte klokare därifrån men tog en mängder nya blodprov vilket resultera i att jag svimma... aldrig hänt. Min kropp är helt slutkörd och väldigt känslig.
Jag vill bara må bättre och få tillbaka energi så jag orkar göra något.

skam den som ger sig .... ❤❤

Blir man någonsin människa igen?? Idag är det en månad sen mitt helvete bröt loss... den 18 sep sattes medicin in... min kropp är helt ur fas och har massa skumma symptom och igår svimma jag på vc av ren utmattning... detta har varit nog den tuffaste månaden i mitt liv kroppsligt. Inte haft anfall sen den 29 september vilket jag är tacksam för.

Just nu känns allt hopplöst och efter dessa fyra veckor känns de inte bättre...

Har varit utbränd förr men detta går inte att jämföra då detta är kroppen o inte knoppen som mest tar stryk... 😢😢

Likes

Comments

..för vad har man för val.
The Only way is up!!!!!!
Jag försöker verkligen vara positiv så att jag tror på de själv men vissa dagar är de svårare. Jag vill ha energi och orka göra något, träffa folk utan att bli totalt utmattad efter 1 h. Jag vill jobba och träffa mina Goa kunder igen... jag vill må som innan.
Epilepsi! Varför kom du till mig ? Vad vill du lära mig genom att dyka upp som en ovälkommen del i mitt liv.
Ja sant, många lever som vanligt med medicin men de flesta blir inte  anfallsfria trots medicinering. Jag hoppas hoppas innerligt. Men biverkningarna av medicinen är inte kul men får hoppas dem är övergående.
Hade mitt senaste större anfall i fredagsnatt men haft känningar i måndags o igår... det är inte kul då de tar massor med energi.

Koloskopin ägde rum i tisdags... Önskar ingen att behöva gå igenom de. Det var fruktansvärt med laxeringen innan och undersökningen på mig gjorde sjukt ont då min tarm var allt annat än rak.
Tur så hitta dem inget som tyder på nått allvarligare.  Lite fickor hade jag.
Men då kommer de till.nästa grej...
Varför har jag ont???

Move on.....

Måste beröma mina underbara omtänksamma barn som visar så mycket hänsyn och förståelse. Hjälper till med diverse saker etc. 

Och min underbara man.  Vad skulle jag gjort utan dig.  Evigt Tacksam för att du är du. I vått o torrt står du där utan att blinka med ditt stora hjärta så omtänksam, givmild och oegoistisk man kan vara.

Likes

Comments