Den 28 november smäller det...

längtar hjäl mig, ska bli så sjukt kul.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 38 readers

Likes

Comments

Barnen i skolan här i byn har fått vara med om en fantastisk resa som avslutades med två shower...  Skånska spektakel heter det och det är två fantastiskt fina, roliga människor som jobbar med detta projekt på de skolor som bjuder in dem.
Musik i syd är det som håller i det hela.
Har ni möjlig att påverka era barns skolor så bjud in dem, Ninni Carr och Laif Carr-olsen kommer då till er skola och leder era barn under en period på fem veckor på avtalad tid, 1 lektion i veckan.
Det är nog nått av det roligaste jag varit med om och barnen har haft jätte roligt samtidigt som dem lärt sig massor av Skånes Historia.

  • 70 readers

Likes

Comments

Igår var de dax för Olga att ta sin tandsten och Diva skulle göra hälsoundersökning hos veterinären.
Olga gjorde mig fattig då hon fick dra ut fem tänder,  min lilla tös!
Nu ska de läka fint hoppas jag med hjälp av lite medicin i fem dagar.
Diva fick godkänt trots övervikt. Veterinären trodde hon var fem år, nä åtta år sa jag, dåblev han paff för hon var så fin både i päls. ögon och mun. Bra anlag i den hunden 😀

Jag är nu än ett steg närmare min nästa utmaning i livet, en dröm jag länge haft ska snart bli verklighet. Jag kommer avslöja inom kort framtid vad som händer. Dock lite fler saker som ska läggas på plats i pusslet innan.

  • 94 readers

Likes

Comments

...  är aldrig lämpligt att få, speciellt inte om den involverar feber. Missar min vattenträning idag 😞 vilket är väldigt trisst då jag bara har åtta ggr.

Köpte mig en ny jacka i tisdags på Gina Tricot så nu är jag bättre rustad för hösten.

Måste även inhandla ett par varmare skor,  dock är skomodet och jag inte överens just nu.

  • 125 readers

Likes

Comments

Det är inte ofta orken finns att hämta hem min prins tidigare om dagarna men dem dagar den finns är de underbart och ovärderlig tid jag får med honom.
Idag är en sån dag... Vi myser i soffan under filt och kollar Disney junior.  Den bästa tiden.

Att få dra fingrarna genom hans röda kaluffs och känna hur han kramar min arm hårt och säger min bästa mamma slår allt i hela världen.

Tid som är ovärderlig 💕

  • 130 readers

Likes

Comments

Jag hörde hur hon smög in imorse, men stängde dörren rätt fort igen.
Jag ligger en stund till innan jag vänder mig mot klockan. Där ligger ett kort, detta fina kort från min älskade dotter.
Kan man få en bättre start på veckan och dagen.
Min fina tös, så varm, omtänksam, snäll, generös och full av kärlek 💕
Älskar dig

  • 131 readers

Likes

Comments

Över en vecka sen jag var här...  Varit en fylld vecka som tagit mycket energi så jag inte haft orken för uppdatering här.

Vi har äntligen gjort vid väggen i tv rummet och det blev ruskigt bra, vi är så nöjda. Min älskade man är så duktig.

Före och efter ser ni här.
En klar förbättring, rummet känns större och luftigare.

En klok vän sa till mig att intuition ska man inte förneka, oftast är de den första känslan som är rätt.
Ligger en hel del i de.

Min dröm är ett steg närmare och de pirrar i magen när jag tänker på vad som kan komma bli verklighet.

Fick denna fina Majalykta av en väldigt fin vän som betyder oerhört mycket för mig.
Vi förstår varandra på ett sätt som är sällsynt och även om vi inte ses så ofta vet vi att vi har varandra.

Letar febrilt efter en mindre men rymlig väska,  denna ser snygg ut, får nog ta en tur ut i affärer snart och leta.

  • 132 readers

Likes

Comments

Jag frågar mig ofta vad som ger människor rätt att döma, tro och anta saker utav iakttagelser utan att verkligen veta. Detta syndrom har jag upptäckt är väldigt vanligt inom alla folkgrupper.
Det är smått komiskt att ta beslut om saker i sin tro att något är på ett visst sätt. Allting är inte svart eller vitt, allt är inte de du ser två minuter någonstans eller råkar höra. Detta faktum att människor dömer kommer nog alltid att fortsätta...  Jag kan erkänna att jag själv trillar ditt ibland, kan vara pga en blick en gest etc. Men att pga de utgå från att något är mer eller mindre än vad de är försöker jag undvika utan all fakta och bakgrund.

Jag är absolut inte felfri,  tvärtom har jag mängder med brister som jag ständigt försöker jobba med genom att göra om och göra rätt. Inget är lätt och ytan ät sällan grunden till underlaget...  saker och ting är djupare än man kan ana och alla bär vi på våra börder vi ständigt fightas med.

Var rädda om varandra där ute. 
💕

  • 149 readers

Likes

Comments

Att vara utbränd är fruktansvärt  jobbigt och det tar tid att komma tillbaka om du ens gör de... Jag har tagit slut på mina batterier 3 ggr, första ggr var 2001/2002 andra gången var efter ett trauma 2010/2011 det var även då min värk och allt vad de innebär blossa upp.
Jag fick diagnosen Fibromyalgi efter en lång utredning. Fibromyalgi är en väldigt komplex diagnos och det är inte bara värk utan så mycket mer och så sjukt individuell.
Tredje gången gilt de riktigt sa PANG eller ja de smög sig på men jag ignorera min kropp och tänkte. . bit ihop, kör på, det blir bättre. Tji fick jag och priset blev ännu en smäll hösten 2015. Nu snart ett år senare har jag kommit en liten bit på vägen. Mitt batteri laddas smått,  sakta och aldrig till fullt.
Mina reserv batterier är förbrukade sen länge och går inte att ladda mer. Jag kan inte bita ihop eller trotsa min utbrända kropp,  skulle jag ändå göra de får jag betala med att ligga i sängen ibland flera dagar för att kunna ladda mitt batteri en liten snutt så jag kan orka mig upp.
Jag har tur att ha en man som förstår och verkligen förstår och försöker förstå hur jag har de, gnäller aldrig utan står där ödmjuk med öppna armar med värme och kärlek till tusen.
Jag frågar mig själv ofta hur han orkar...
Jag frågar honom hur han orkar... han svarar, klart jag orkar, jag älskar dig, du är min fru, mamma till mina barn, du hade gjort detsamma för mig. För honom är det en självklarhet.
Klart jag hade gjort detsamma 💕

Jag ligger här i min säng, känner hur varenda muskel dunkar och bränner,  känner mig febrig, varm och frusen. Huden bränner som om den står i lågor och pannan dunkar så den studsar i bakhuvudet... 
Jag kan inte trotsa...

  • 155 readers

Likes

Comments

Ja idag den 10 september var datum satt för planerar kejsarsnitt för Isaac men ödet ville annorlunda och du fick akutsnittas sex dagar innan.
Vilken start du och jag fick tillsammans... Allt annat än en dans på rosor men vad gör de idag när jag får äran att vara din mamma varje dag och se dig växa och utvecklas till en fantastisk liten människa...  sex år har gått fort och mycket har vi gjort., mycket har vi gått igenom... Mycket kommer vi fortsätta att upptäcka och gå igenom tillsammans.
Livet med dig och din syster är de bästa.
Älskar er oändligt mycket.


  • 157 readers

Likes

Comments