Den senaste tiden har folk som står mig nära fått uppleva så mycket hemskheter och skit..  kämpar sig genom svett, blod och tårar...  Jag är tacksam för livet och för vi får vara hela ihop, min lilla familj och jag. Men oron för dem som mig nära står är tung och man är så maktlös...  olyckor, sjukdomar, kämpande för sitt liv, kämpande för att överleva dagen... Var är rättvisan mot dem som aldrig gjort nått för att förtjäna de helvete dem går igenom... snarare tvärtom.. Dem har upplevt helvetet mer än en gång.. därmed en gång för mycket...  När ska dem få andas utan oron när nästa käftsmäll ska komma.
Jag önskar jag kunde ta er smärta,  skänka er guld om så bara för en dag...

Jag tänker på er Älskade vänner och familj ❤😢

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja idag är ångesten tuff.... vissa dagar önskar man bara att dem skulle försvinna. tur jag jobbar idag så jag kommer på andra tankar nån timme.

Idag vet jag dock vad ångesten beror på och det är inte så ofta... jag har ångest inför resan som jag och mamma boka igår... vad gör mig värd den resan när jag lämnar man o barn hemma... G säger att jag behöver de, jag ska se de som en må bra resa, rehabilitering inför kommande vinter och allt vad den brukar bjuda på i ovälkommen väg till mig.

Jag har också ångest att visa mig offentlig i B-kini. jag minns inte när jag gjorde de sist.. tror intebjag gjort de sen min gastric bypass op 2013, minns dåligt. Ångest iaf, jag kände mig säkrare i min kropp som fet, kanske för jag då visste att jag var fet och ful så skit samma jag kan lika bra visa mig.

Man kan ju tycka att efter man tappat 47 kg ska man känna sig snyggare i sin kropp... men ja med kläder på kan jag nog tycka de. Annars vantrivs jag mer än någonsin utan kläder, kan vara för allt är "lite" slappt :P men vad gör de om hundra år och vad gör de egentligen över huvudtaget, jag har operationen at tacka för att jag får vara med i livet idag, utan den vetefan hur de slutat.... det var riktigt illa där på slutet. Så stort TACK alla skattebetalare inklusive mig sjäkv för min operation som gav mig lite mer av livet att njuta av <3 Jag gör mitt bästa för att vårda den gåva jag fick.

Jag borde vara stolt och tacksam över min kropp för allt den burit genom mina hitills dryga 38 år....

JA jag måste intala mig de och börja tro på de.... säga är lätt att tro är en annan....

​I år firar jag och Min älskade 10 år som gifta.... han är de bästa som någonsin hänt mig.. min räddare alla dagar, min superhjälte, bästa vän och stora kärlek <3

Likes

Comments

Idag bokades de en resa till mig o mamsen...  Den 5 september drar vi till Bulgarien och Golden sands och skänker bort oss på 5 stjärnigt all inklusive 1 vecka...
Som jag längtar...  hoppas på sol ☀

Likes

Comments

Vi har haft härliga dagar i Danmark på Legoland med fina vänner. 
Den sluta i smått panik.
Vi fick soppa torsk igår... Vi skulle tanka på Kastrup men deras kassasystem låg nere...  Så inget funka.. Oki vi kör över bron... Vi hinner precis rulla in på macken efter bron... Då är de samma sak där 😱😱😱😱
Panik...  Vi får tag på G kompis som ska tanka dunk o komma.... Efter ett tag kunde man dock betala kontant och tanka men vem fan har kontanter 😂😂 G kompis räddar oss igen och vi får bensin och kan äntligen köra hem.
G skyllde på mig för jag tvunget skulle ha Cirkle K kaffe 😂😂😂

jaja hem kom vi och idag blir de inte många knop

Likes

Comments

Tankarna går just nu bara runt runt runt i en loop.... Inget ändo,  ingen lösning, inget svar på alla mina frågor....
Hur mår du?
Vad händer?
Vad är prognosen?
Vill du ha en kram...
❤😥

Likes

Comments

Från skratt till gråt är hårfin många gånger...  från glädje till oro likaså..  från liv till död på sekunder...  Inget och ingen ska man ta förgivet ..  Helt plötsligt är de borta...  Det tar 1 sekund...
Mina tankar går till dig och din familj...  Min oro är stark och jag är ledsen..  Vill inte förlora dig. Måtte allt gå vägen och du vaknar igen precis som den du var innan livet gav dig denna prövning...

💜💜💜

Likes

Comments

Just nu är jag less på de mesta.  Vädret gör en deprimerad, trött, mer ont,  energilös...
Jag vill inte mer just nu... Vill gå i idé!!!

Likes

Comments

Igår tidig morgon vakna jag med hemsk smärta i övre del av magen och vänster bröstkorg....  Oron kom när de inte gick över efter en timme drygt..   väckte mannen och ringde 1177. Rådde mig att åka in.... ringde Vc och fick en tid...  Sen bara släppte de... Har nog sällan känt mig så lättad som då.
Avboka min tid och lova att åka in om de kom igen.
Troligtvis muskelsmärtor,  Göran fick ge massage och jag var så knutig och spänd 😱

Jobb är intensivt just nu... är man inte van vid att jobba så tar de såklart på kroppen lite mer.

senaste fade naglarna ❤ det är en utmaning som heter duga.

Likes

Comments

Trots trisst väder blev de en mysig midsommar i lugn anda.
Vi vela lite på fm då solen sken om vi skulle duka ute men klokt nog gjorde vi inte de för precis lagom till gästerna kom,  kom även regnet. .. 

Denna tokiga danska brud ger mig så mycket,  glädje,  lugn, skratt, harmoni,  självkänsla, kärlek och mer därtill..  

Lovisa gjorde tårta till oss och den var himmelskt god. Hon är duktig min tös 💕

Regnet de bara öser ner.......

Likes

Comments

Idag blir min tjej 11 år. Oändligt med kärlek till dig min älskade Dotter.

I samma stund jag sitter och njuter med min  morgon kopp av kaffe ute under paviljongen i min trädgård i sommarväder...  surfar på aftonbladet och ser en artikel... "Rekordmånga människor på flykt "
Här sitter jag o njuter....  Jag har tur, haft tur att få födas i Sverige...  kunna ha tak över huvudet,  mat på bordet var dag, kläder som värmer mig kalla dagar,  en pool att svalka mig i varma dagar...Människor runt om att ge och få kärlek av. Jag är tacksam!!  Är jag det??  Jo det är jag. Tacksam att jag får vara just här.
Jag mår dåligt av allt de onda som sker i världen just nu och vaknar till att läsa om en ny lastbilsattack i London....  Vad håller vi på med?  Jag förstår ingenting samtidigt som jag ser det klart...

Var rädda om varandra

Idag ska jag fira min 11 åring och livet lite extra 💕

Likes

Comments