Jag är just nu så trött och har ökad smärta. ... Vill bara krypa ner i sängen släcka och sova bort allt de onda...  väck mig den 1 maj typ.
Skolan flyter på men de är nog bara de som flyter..   övrig tid är som en dimma... energi?  vad är det?
om någon har över får ni gärna ge mig lite...
Måste plugga till slutprovet men just ny vet jag faktiskt inte hur jag sks orka... När jag tänker på de säger en röst i huvudet...  Äh jag skiter i det, jag pallar inte men nääää... Så lätt vinner den inte...
Mitt sociala liv ligger just nu på PAUS...

några av mina modell naglar....  Så kul o bygga 😀

  • 1 readers

Likes

Comments

Mitt liv har sällan varit bättre än nu. Jag har på nått sätt funnit acceptansen och njuter allt jag kan av de jag har även dåliga dagar.
Jag har mina dagar jag är sängliggande men istället för att gråta ser jag glädjen i att kunna riva igenon X antal avsnitt av nån serie på Viaplay...  extra mysigt är de när nån av barnen hänger med mig i sängen.
Jag orkar inte längre gräva ner mig även om jag såklart fortfarande faller så blir de inte lika djupt eller länge... Jag reser mig fortare, jag känner mig starkare, gladare,  lyckligare, mer tacksam för de jag har.
Jag gråter av sorg, skrattar av glädje,  njuter av värme o kärlek. Vad mer kan man vilja ha egentligen 💕
Att få känna denna ro i kroppen har länge varit mitt mål och även om den inte är där till max så har jag kommit en bra bit på vägen.
Jag klättrar uppåt och snubblar ibland. ..  Men livets resa är ovärderlig och inget man ska ta för givet, det är en lärdom jag fått efter mindre roliga omständigheter men jag har lyckats vända blad....

Var rädda om varandra och dem dagar ni har ihop... livet kan plötsligt förändras på gott och ont

Here we go....

  • 16 readers

Likes

Comments

Idag får vi känna på baksidan av min hälsa hela familjen, det är ok att de drabbar mig men de känns sjukt jobbigt när min familj måste dras med på de hela.

Det har varit en tuff första vecka på året , dem senaste två dagarna har jag varit sängliggandes i princip och inte kunnat delta i planerade saker vi haft men familjen har ändå gett sig iväg. Idag är de dock så att alla får stanna hemma pga mig. Mitt låga blodtryck kombinerat med minimal energi gör mig lätt svimfärdig och yr och till och med att jag dimper i golvet ibland. Idag är en sån dag och då vill inte min man lämna mig hemma själv även om jag säger åk ni det är ok, jag ligger mest på soffan. Oron han får gör att han inte kan åka, vilket då leder till att mina barn blir drabbade, de värker så hårt i mitt mammahjärta när dem blir drabbade av mitt onda. Vi gör allt här hemma för att dem ska bli drabbade så lite som möjligt men ibland går det inte att gå runt de hur mycket man än försöker.


Likes

Comments

Välkommen 2017, jag ser framemot vad du har att erbjuda. Jag vet de kommer infinna både glädje och sorg då de är livets gång.
Jag har dock bestämt mig som många andra att fokusera på de positiva i livet, de dom ger mig glad energi.
Som jag tidigare skrivit var 2016 min största berg och dalbana jag någonsin åkt med höga backar och djupa dalar. 2017 får gärna bjuda på en mer jämn åktur.

Gårdagens avslut var de bästa på länge. Det var så himla mysigt och gott med fina människor, goa skratt och mer därtill.

Jag är så trött idag så nu säger jag snart god natt.
Imorgon börjar allvaret igen 😀

  • 71 readers

Likes

Comments

Gott slut och gott nytt år önskar jag er alla.

Gjorde en Quick fix av min utväxt på naglarna o pimpa med lite glitter o stenar 😀
På måndag börjar skolan igen. Ser framemot de jättemycket.

Ett REA fynd ser ni här ovan... En tröja jag trånat över men känt att den kosta lite väl för min lilla plånbok,  men nu kunde jag inte stå emot.
Ni hittar den och mycket annat superfint på
www.bloomingshop.se

Lite plugghäng innan säng måste jag idag.
.

kram på er

  • 77 readers

Likes

Comments

View tracker

Jag vill tacka för ännu en underbar jul som jag fått fira med dem jag älskar allra mest.
Att få ha värme o närhet är inget man ska ta förgivet och efter 2016 har jag verkligen lärt mig livets goda och mindre goda egenskaper.
Jag har gått i terapi och hittat ett nytt sett att se och värdesätta saker. Jag har förlorat mycket men vunnit desto mer.
Jag har upplevt,  trauma,  tragedi, förlust och svek men även vinst, kärlek, värme och styrka. Det stämmer verkligen att de som inte dödar härdar i längden sett.
Jag hoppas på 2017 och att livet kommer bjuda på alla sorters karameller även då.
Livet är en ständig lärdom. Du får var dag nya val och möjligheter och bara du kan bestämma hur dem ska användas.
Jag väljer att fightas och vara lycklig i all mån jag kan.
Jag är lycklig och rik på både vänner, familj, kärlek, uppskattning och mycket mer därtill.
Jag faller gärna ibland då de öppnar ögonen till verkligheten.....
Jag reser mig ALLTID

  • 93 readers

Likes

Comments

Lite jullov från skolan men inte från studier...
plugg varje dag är de som gäller..  Små steg hela vägen är bättre än gigantiska kliv i slutet... Mycket ska tryckas in på kort tid för att sen spottas ut i 54 frågor på kort tid...
Jag är motiverad och tycker det är riktigt kul men de är tufft att hå från ingenting till att plugga 😂

  • 101 readers

Likes

Comments

om en vecka har de varit julafton och juldagen närmar sig sitt slut... alltså var tar tiden vägen?
Jag har avverkat 1 månad på utbildningen och det känns så rätt och värt varenda peng.
I torsdags innan juluppehållet hade vi våra första modeller på skolan i gelpolish. Det var kul och lärorikt.

Ovan ser ni resultatet av min franska med gelpolish, glömde fota min helfärg modell 😂😂
Känns konstigt att vi nu har 2 v uppehåll, längtar till vi startar igen efter nyår, då ska vi börja med gelé 😀

Helgen har vi ägnat åt pepparkakstema med hus och bak

  • 107 readers

Likes

Comments

Jag kämpar varje dag, ja det gör vi alla mot olika saker. 

Men just idag är det en dag då jag känner mig något extra less på det hela. Denna ständiga smärta , trötthet, struliga mage, huvudvärken som hänger i pannan gör mig idag extra arg och ledsen, samtidigt som jag var dag är tacksam att jag inget dödligt lider av och att jag får vara med mina nära och kära, det bästa jag vet mina barn och min älskade make.

Jag är inte missnöjd med mitt liv, jag har allt jag kan önska mig och mer därtill, livet och familjen kan man inte sätta något pris på. 

Jag har ett varmt hem att komma till med mat i kyl och frys, jag har en go säng att sova i varje natt.

Jag fryser men har kläder att ta på mig och varma filtar att krypa under.

Jag har en familj, jag har vänner, jag har glädje, skratt och samvaro. 

Jag kan köpa mig en mössa om jag fryser om öronen, jag kan värma mina fötter i gosiga skor när jag ska ut i vinterkylan.

Jag har som sagt allt jag behöver och mer därtill, men för det måste man tillåta sig att vara ledsen, arg och besviken.

Jag är ofta besviken på min kropp, att den tar sån energi från mig som jag skulle vilja ha till annat, som att umgår och ha skoj med mina barn, att åka på shoppingturer med mina vänner eller ta en helkväll på stan...

Acceptansen har dock kommit med åren, jag har lärt mig att tacka nej utan att få ständigt dåligt samvete, jag har lärt mig att prioritera var jag vill lägga mig energi och vad jag tycker det är värt.

JAG

VAL

ANSVAR

hänger på min väg som en påminnelse att ingen mer än jag kan bestämma vad som är rätt just för mig och jag tar själv ansvar för de konsekvenser det medför.

konsekvenser som mer än en gång har sårat, men livets vägar vandrar vidare men på olika håll, stängs en dörr öppnas oftast en annan. Möjligheterna finns alltid det är upp till oss själva att välja.

Jag väljer ofta bort för att välja min familj. 

Jag har förlorat stort men Vunnit större..


Livet är ovärderligt...

men just idag är jag så less... ledsen och arg...besviken, och jag tillåter mig det idag

Imorgon är det en ny dag <3


INGET VARAR FÖREVIGT


Likes

Comments

Nu är det nedräkning på riktning tills min utbildning börjar, pirrar i magen av nervositet och längtan. Känns overkligt att jag faktiskt ska gå en utbildning som jag velat så länge.

Åh tänk att jag till våren kan titulera mig =)


Annars är läget under kontroll, allt är lugnt just nu, lugnet före stormen känns det lite som.

Jag vågar inte slappna av, hela tiden redo för katastrof, det är lättare i perioder att tampas med mina inre demoner, dem finns alltid där mer eller mindre, som en del av mig. Tror inte jag gråtit om dem försvunnit dock :P

Jag har bara två gånger kvar på KBT som jag gått på i snart ett år en gång i veckan. Det är både med lite rädsla men även med större självkänsla jag ska avsluta det kapitlet för denna gången.


Inget är förevigt!!!


Likes

Comments