Min älskade Göran, vad vore jag idag utan dig.
För snart 13 år sen hade vi vår första dejt och jag föll pladask. Din charm tog mig med storm och från den dagen har vi varit oskiljaktiga.
Det var runt denna tiden året 2004 som vi hitta varandra på Lunarstorm eller de var ju faktiskt jag som hitta dig. Vi börja prata på ICQ och de ena ledde till de andra. Du dizza min dejt fråga först så då sket jag på dej 😂 men efter en vecka plinga de till och då hade du funderat och ville gärna ses.... Ok tänkte jag en gratis kväll är väl aldrig fel för då hade jag och min tjejkompis bestämt vi skulle vara singlar hela sommaren och leva loppan....
De sket sig duktigt,💕
Nu står vi här 2017,  mycket har vi sett mycket har vi gjort. mycket har vi klarat av och mer ska vi klara.... 
Två fina barn har vi fått och i Augusti har jag fått äran att kalla mig din Fru Lundqvist i 10 år.
Med dig i med och motgång vill jag förevigt leva,  du gör mig hel och trygg min superman.
Kärleken till dig är så stor att tre små ord inte räcker till men de är med dem orden jag ändå till dig var dag säger.
Jag älskar dig så sjukt mycket

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag fick min diagnos fibromyalgi 2012 men har många år kämpat med depressioner och smärtor, magproblem etc.  

Hösten 2015 trilla jag ner i de djupa mörka hålet IGEN för tredje gången tror jag de var.... eller var de fjärde, minnet sviker och livet rullar på vare sig du vill eller inte. Jag blev hundra procent sjukskriven och nya utredningar och rehabilitering sattes in. Det blev ett tufft år 2016, jag kämpa på för att komma ut ur den onda spiral jag kände jag hamnat i, jag ville inte längre vara bitter, besviken etc, jag ville känna glädje och tacksamhet igen, inte bara säga orden utan verkligen känna de. JAG VILLE KÄNNA DET och bestämde mig för att kämpa till sista blodsdroppen. Kämpande gav resultat med bakslag under resans gång. Vänskapsband klipptes och andra knöts hårdare, nya erfarenheter gjorde mig starkare på andra sidan även om det var en mörk början. Hösten 2016 tog jag beslutet att säga upp mig från mitt jobb och göra nått jag aldrig trodde jag skulle kunna drömma om att få göra. Jag började utbildning till Nagelterapeut och tog examen februari 2017, vem fan trodde de?? Inte jag och inte min man heller har han erkänt nu efteråt. men tänk vad vilja och intresse för något man brinner för kan driva en till andra dimensioner, detta blev också beviset på att jag kan bryta spiralen för jag gjorde de precis. Jag kan nu göra något jag tycker om, om inte på hela mina 50% så iaf nån timme i veckan. Visst de tar på kroppen och smärtorna blir intesnivare men jag har också insett att de blir inte bättre av att göra ingenting i heller och kan jag få göra detta dem timmarna jag faktiskt har energi att göra något är de guld värt för hela mitt mående. För om huvudet mår bra mår kroppen bättre....  Helt plötsligt känns livet underbart och glädjefyllt igen för att jag bestämde mig för de, visst jag ligger ff i sängen hela dagen ibland för att kroppens onda tar över men då kan jag ju passa på att titta på alla dem där serierna jag inte hinner med annars.... och visst måste jag fortfarande planera mina dagar med vila etc, för begränsningarna finns där såklart fortfarande men jag lever med dem inte mot dem.....

Likes

Comments

....eller inte,  det är bara du själv som kan avgöra de.... Även rätt väg måste väljas för att orka upp för dem brantaste bakarna. Åh hej och hå,  kämpa på.
Livet är ett ständigt kämpande oavsett hur du lever och mår. Du ska på nått sätt få in pengar för att kunna bo, klä dig, äta, få värme och trygghet etc...  vanligast är att man har ett jobb och ett jobb kräver arbete. Pengar krävs oxå för att kunna få vård vid ev sjukdom samt och friska tänder...  God hälsa kostar. ingenting är gratis!!!!!!!!!!  Tom kärleken kostar för de räcker tydligen inte med dem tre orden längre utan man ska köpa dyra presenter som skapar ångest.... Är matt på all denna materiella besatthet som finns idag, ju dyrare desto bättre och högre status.  Ärligt....  Jag skiter i om du har en dyr jäkla klong vas på ditt bord eller den senaste odd Molly koftan på din kropp...  Kan inte bry mig mindre....  Mår du bättre av de är jag jätteglad för din skull....  själv blir jag överlycklig över 6 nya glas från Ikea för 60 kr... Borde jag då flascha med dem?  Nä de gör man ju inte för det är inte lika status betonat...  status för vem???
Blir matt på all utseende fixering och dessa anorektiska modeller...  Alla är vi fina...självklart bryr jag mig om mitt utseende och vill vara fin, men till vilket pris? Vi ska vara hälsosamma,  se ut som skinn och ben, räkna kalorier och springa milen 10 ggr i veckan.  Vi Ska rosta våra egna chips, odla våra grönsaker, köpa allt ekologiskt samtidigt sks vi ha fredagsmys medcjips o dippa o 2 kg lösgodis, flasha med vårt 
glas vin till helgen och lära våra barn att alkohol är farligt 😱😱
Konstigt vi och våra barn är stressade och pressade...  I skolan ska man ha dem senaste Nikeskorna och märkeskläder...  om inte är du sämre än andra och blir lätt mobbad???  När sluta barn vara barn??  Jag blir rädd.... Vilken värd växer mina barn upp i..

Ett plus är oxå om vi botoxar, fyller och stramar åt här o där. samtidigt som vi lär våra barn att alla är fina precis som dem är... 

Likes

Comments

I lördags åkte jag och min älskade tös till Malmö för att uppleva mellofest på plats i Arenan...  Vi åkte på genrepet för att sen förlänga festen hemma i tv soffan. Det var en toppen dag som vi kommer göra om.

Dock är man nu ganska slut i maskineriet,  inte oväntat alls. Men jag är så sjukt lyckligt lottad med allt underbart jag hae omkring mig, min fina man, mina underbara barn, härliga vänner och livet...  Jag har livet och de ska man fan fira varje dag.

Vi är alla halvdåliga här hemma i förkylning...  Lovisa är värst just nu o med hemsk hosta... 😞😥 mitt lilla hjärta 💕

Likes

Comments

Igår klara jag min utbildning och kan numera titulera mig som Diplomerad nagelterapeut 😀
så jäkla gött..

Jag har dock inte lyckats lands i de än,  känns som en dröm... gårdagen är rätt suddig i minnet 😂

Idag ligger jag kraschad i soffan... natten har varit hemsk med smärta,  frossa och svettningar...
Hoppas jag känner mig snabbt bättre för imorgon intar vi Malmö Arena för Mello 😂
Vill Inte missa det....

Likes

Comments

Likes

Comments

herregud nu är de februari och jag blir 38 om drygt 2 veckor.... sinnes
jag hoppas även stå med ett diplom i handen om dryga veckan 😍

mina senaste alster på skolan....

Likes

Comments

Jag är just nu så trött och har ökad smärta. ... Vill bara krypa ner i sängen släcka och sova bort allt de onda...  väck mig den 1 maj typ.
Skolan flyter på men de är nog bara de som flyter..   övrig tid är som en dimma... energi?  vad är det?
om någon har över får ni gärna ge mig lite...
Måste plugga till slutprovet men just ny vet jag faktiskt inte hur jag sks orka... När jag tänker på de säger en röst i huvudet...  Äh jag skiter i det, jag pallar inte men nääää... Så lätt vinner den inte...
Mitt sociala liv ligger just nu på PAUS...

några av mina modell naglar....  Så kul o bygga 😀

Likes

Comments

Mitt liv har sällan varit bättre än nu. Jag har på nått sätt funnit acceptansen och njuter allt jag kan av de jag har även dåliga dagar.
Jag har mina dagar jag är sängliggande men istället för att gråta ser jag glädjen i att kunna riva igenon X antal avsnitt av nån serie på Viaplay...  extra mysigt är de när nån av barnen hänger med mig i sängen.
Jag orkar inte längre gräva ner mig även om jag såklart fortfarande faller så blir de inte lika djupt eller länge... Jag reser mig fortare, jag känner mig starkare, gladare,  lyckligare, mer tacksam för de jag har.
Jag gråter av sorg, skrattar av glädje,  njuter av värme o kärlek. Vad mer kan man vilja ha egentligen 💕
Att få känna denna ro i kroppen har länge varit mitt mål och även om den inte är där till max så har jag kommit en bra bit på vägen.
Jag klättrar uppåt och snubblar ibland. ..  Men livets resa är ovärderlig och inget man ska ta för givet, det är en lärdom jag fått efter mindre roliga omständigheter men jag har lyckats vända blad....

Var rädda om varandra och dem dagar ni har ihop... livet kan plötsligt förändras på gott och ont

Here we go....

Likes

Comments