Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, igen! :)

Det blir två blogginlägg på samma dag hihi, men tror inte någon dör för det.

Nu har det varit så att jag ridit Fonzie några gånger sen vi började hyra, men vi tar det så lugnt så han haft en sådan lång vila. Men det är mysigt att bara rida lite lätt med!!

Fonzie har nämligen tappat en framsko i hagen, så kan inte riktigt börja med galoppen ännu utan det får vänta till på måndag. Tills dess får vi lulla runt lite på banan, men det funkar också. Fonzie är verkligen en liten gosegris hihi.

Ridpassen är faktiskt inte så jätte intressanta att skriva om än, men de lär nog bli det när vi kör igång på riktigt! :)

Men tills dess får ni nöja er med två bilder från ett skritt pass, och en när jag bara ledde honom.


Likes

Comments

Heeej! :D

Vad kul att just du tog en titt in här, vet faktiskt inte om någon läste min blogg innan. Men i alla fall nu har jag börjat om från början med mitt bloggande, jag var helt enkelt inte nöjd med min förra. Men nu ska jag verkligen göra allt för detta ska bli bra. :D

Ja för er som är nya, så är jag en 14 årig tjej (född 02) från Skåne som älskar hästar. För tillfället så hyr jag en häst vid namn Fonzie, (om det kommer upp hästbilder så är det Fonzie på bilden ifall någon undrar) .

Jag är en energifylld och framåt tjej med mycket passion och även har jag mycket driv framåt.

Änn så länge vet jag inte så mycket mer jag kan skriva om?? Men följ gärna min blogg, om min vardag och vad som hände i mitt liv. :)

Ha en underbar dag! :)

Häääälsningar Ninnie

(på bilden är det jag såklart)

Likes

Comments