Frank började jobba i måndags. Jag är glad för hans skull men jag vill ha honom här hos mig speciellt just nu.
För jag är väldigt deprimerad när han inte är runt mig. Jag vet det är inget han kan hjälpa, men jag mår bajs. Jag har inget liv utanför honom känns det som.
Jag är patetisk, jag vet det men vad ska jag göra?
Jag saknar honom så mycket, jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Han åkte här ifrån i lördags, så det är snart en vecka jag inte har set honom på.
Fast i söndags åkte jag ner till en polare i Trelleborg (han är som en bror till mig)
Så stanna jag där till i tisdags för att jag ville slippa min mamma.
För hon gör ju inte saken bättre för mig.
Min mamma är som en tonåring när det gäller att städa huset. Vilket gör att där är typ skitit överallt (om nu pappa inte hade varit hemma då) och sen om hon inte är hungrig då vi ska äta kvällsmat då blir det oftast ingen mat.
Och ändå så är det hon som bestämmer över mig vilket jag inte fattar riktigt.
Hon gör nästan allt för att bråka och förstöra för mig.
Typ som när jag kom hem, det första hon gjorde var att bråka. Och sen en timme efter låsas hon som om ingenting har hänt, vilket jag börjar tröttna på.

Så det senaste dagarna har jag bara legat i sängen o kollat på datorn.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min dag började med att en kompis ringde o fråga om jag ville hänga, o ja det ville jag. Så vi skulle mötas i Lund typ kanske en kvart eller nått sånt , efter att jag hade kommit dit.
Hon kommer nästan 2 timmar senare, så det var ju kul.

Medans jag väntade så snackade jag lur med en gammal kompis som jag inte har träffat på snart ett år, så jag ska åka ner till honom nån dag under hans semester.

Sedan när jag hade snackat med honom i typ 1 och en halv timmar så kommer hon. Äntligen tänker jag, för att sedan åka till Emporia och bara gå rundor och snacka skit.

Och nu har hon äntligen gjort slut med hennes kille. Hennes kille var inte bra eller snäll mot henne precis. Han har psykiskt misshandlat henne och började smått med det fysiska också, så det var på tiden. Han började först efter 2 månader in i deras förhållande, och då sa jag till henne att hon måste prata med honom så att han kan sluta med det han har hållet på med, inom en viss tid. Jag gav honom 2 månader att repa sig och om han inte skulle gjöts det så skulle hon göra slut med honom. Men så blev det ju inte, de var tillsammans i 9 månader och nu orkade hon inte längre så de tog en pause för nån vecka sedan.

Nu har hon då gjort slut med honom, och då känner hon ju sig ledsen.
Så sen idag så ska jag hänga med henne igen så att hon mår bättre över hela situationen.

Frank kommer först hit på söndag så jag kan vara med honom lite. Och jag saknar honom, så pass att jag tog på mig en av hans tröjor. Bara för att den luktar som honom.
Jag vet, jag låter sjuk i huvudet men jag saknar honom så otroligt mycket.

Vad har jag ätit idag:
3st kexchoklad
1 äpple
1 skål med popcorn


Hur mår jag idag?
Jo jag mår bra efter en lång dag, med kompisar. Fast att jag saknar Frank, men det är uthärdligt för att jag vet att han kommer tillbaka till mig. 😊

Likes

Comments

Jag sov väldigt lite inatt för att Frank inte är här ( han ska vara hemma hos sig en liten stund.)

Det började med att när jag gick upp, så gick jag ut och då säger mamma "kan du hjälpa mig med att planera hur jag ska sätta ut buskar och gräva upp de för att sen plantera om de?"

Ja visst sa jag då och började gå ner i trädgården och gräva upp buskarna. När jag väll grävde upp de så satte jag ut de där jag tyckte de skulle stå. Sedan började jag dra upp nån giftig sak vi hade i trädgården tillsammans med några nässlor, som för den delen var nästan lika långa som jag.

Sen var klockan helt plötsligt 6, så vi åkte o käcka. Jag åt en 150g hamburgare för att jag inte hade ätit nått annat än en liten glass.

2 timmar senare gick jag ut och joggade 2.50km på typ 18 minuter, vilket jag är väldigt nöjd över som nybörjare.
Sedan tränade jag lite på yogamattan, typ 20 armhävningar, 2minuter plankan (upp delat då), 20-30 situps och 40 squats.

Jag gick och duscha efter detta, för det behövdes kan jag säga dig. Och jag är den personen som älskar att skämma bort sig själv i duschen. Så jag la i en hårinpackning och tvättade ansiktet, skrubbade det.
Så sen när jag gick ut satte jag på en blackmask på näsan, hakan och på överläppen.
När jag tog av masken tog jag en toner för att lugna ansiktet lite, och sedan satte jag på två olika lotions en på ansiktet och en på knäna, armbågar, axlar och mage.

Likes

Comments

Vaknade med en konstig känsla i magen, som om nått var fel. Det var nog att Frank inte fick jobbet han sökte till.

Har annars inte gjort så mycket idag, har mest bara legat o vilat för att jag hade ont i huvudet och att jag hade sovit oroligt inatt.

Men Frank åkte hem innan idag. Jag är bara glad att allt är som det brukar vara mellan oss, med tanke på hur nära det var att vi gjorde slut så.
Jag är också glad att alla hans grejer är kvar här uppe.

Fast nu så ska jag skämma bort mig själv lite med en ansiktsmask och bara ta det lugnt och chilla.

Hur mår du annars då? Jo jag mår bra både fysiskt och psykiskt faktiskt, känner mig inte nerstämd eller konstig på nått sätt så.

Likes

Comments

Jag vaknade upp 13.00 i morse bredvid Frank, vilket inte var lika roligt som det brukar vara. För att jag hade riktigt jävla ont i magen inatt och jag började lipa, och Frank säger bara "Jag har ju inte gjort slut med dig så var tyst. Jag försöker sova." Jag bara jaha fan vad rude han ska vara då.

Idag har det varit en lugn dag. Vi kollade först färdigt på en film som vi på började igår, sedan har jag varit ute och gått en liten runda. Sen kollade jag på när Frank och pappa stod och hög ner nått träd och slängde ut det i skogen. Sen klippte jag klor på 3 av våra hundar (vi har 4).

Så det är ju ganska lugnt. Sen så skrek Frank på mig att jag skulle hämta papper för att han hade en fästing på sig. Så han är rädd för fästingar och spindlar😂😂

Hur har min dag varit annars då? Jo det är bra, jag är fysiskt frisk så det är ju bra.

Här är bilder på Teddie & Molly🤗

Likes

Comments

Min lilla syster Emma tog konfirmationen idag.

Så jag har haft mycket att stå i men jag har dock inte mycket att skriva om

Men det var kul att träffa släkten, men det var dock inte så roligt att stå i det.

Likes

Comments

Halloj igen!

Att sova i franks soffa, är så obekvämt det kan bli. Ja han har en soffa, ingen säng.

Har inte gjort mycket idag, har bara legat i sängen och varit ute med franks hund. För Frank var borta på en jobb intervju i Malmö så han kunde inte, men jag har inga problem med det.
Och nu ska vi snart äta kebab.

Hur mår jag idag? Jag mår ganska bra men är ganska seg i kroppen, för att jag inte har gjort nått speciellt idag.

Likes

Comments

Idag har varit en väldigt bra dag. För att först vakna med Frank bredvid mig, bara det är en välsignelse. Sedan fixa vid sig, sminka sig, fixa håret och sätta på sig en gammal klänning som har varit i garderoben i 2 år utan att jag har använda den.

För att sedan åker ner till Lund, för att äta på Rosegarden i det fina vädret och sedan gå på bio för att kolla på " sprider-man: homecoming". Vilket var en bra film fast man måste nog ha kollat på en av de andra filmerna innan för att fatta lite mer vad som har hänt.

Sen är det nog inte mycket mer som ska hända faktiskt. Inte mer än att vi kanske har sex eller nått.

Hur mår jag? Jo jag mår jätte bra, har dock fått 2 myggbet vilket kliar som fan. Jag har haft en jätte trevlig dag med Frank, så vad mer kan man önska sig?...❤️

Likes

Comments

Börja med att jag vakna klockan 2 bredvid min älskade Frank, som jag älskar över allt här i världen (bortsett från Teddie.)

Sedan gick han ut och kollade posten, och där var 4 paket till mig så jag blev exalterad och öppnade de. Och nä jag säger inte vad där var i dom.

Jag fick jobba i trädgården med Frank, vilket innebär att han jobbar och jag bara står där. Nä det är inte så att jag vill stå där, det är att Frank inte låter mig såga ner träden.

Så jag gick ut och jogga med Emma, och hon är inte rolig att jogga med. För hon springer ner för gatan och sen får hon håll och går resten ut av vägen vi skulle jogga. Vilket gör det jobbigare för mig för jag måste jogga 1km sen kan jag stanna upp och andas för att börja jogga igen.
Men hon stannade upp åtminstone 10 gånger, vilket gör att jag står och peppar henne till att jogga medans jag står och joggar på stället.

När vi sen kom hem så åt vi kvällsmat, och nu ska jag duscha😁👌🏻

Likes

Comments

Jag höll på att dö inatt, för att jag och Frank bråka så pass att vi nästan gjorde slut. Men det gjorde vi inte, för att jag fick ett panik och ett ångest anfall.

Vilket innebär att jag börjar hyperventilera som fan och sen skrek jag för att det brukar hjälpa med att lugna ner sig och börja andas normalt. Men istället för det så fick jag svårt att andas och fick knappt in nån luft. Sen så sitter jag och skakar och kollar ut i tumma intet, och bara sitter där och koncentrerar mig på min andning. Medans Frank sitter i andra ändan av telefonen och bara " Linnea?? Linnea?? Ta det lugnt, andas djupa andetag." Vilket bara stressar upp mig mycket mer, fast det vet han dock inte än så.

Sedan efter hela den grejen är över frågar han mig om jag hade skadat mig, och allt jag sa var " inte med vilje." Och med det menar jag att jag råkade skära mig på kniven när jag hjälpte till att laga mat. För jag har skärt mig innan, för jag har mått så psykiskt dåligt och just när man gör det så känns det bra. Men efter 5 minuter känns det dåligt igen.

Sen skulle han kommit över innan idag, men han somna och jag smått vill inte ha honom här efter inatt. Fast jag vill ha honom här och krama om honom, för att jag var nära på att mista honom inatt.

Fast att han är ett riktigt jävla as!!😡❤️

Likes

Comments