Idag är det cafét som står i kalendern! Är ju super fint väder så d kommer säkert vara fullt upp. Massa glassugna människor som kommer in.

Ha en bra dag allesammans!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min arbetsledare frågade om jag ville vara ledig i måndags och d var inget jag tackade nej till. Eftersom jag var ledig även på tisdag passade jag på att åka till mitt sommarställe. Stora Kornö, en ö utanför Lysekil. Det är verkligen som terapi att komms dit. Det är en helt annan atmosfär.. så himla skönt! Min mamma, lillebror, mormor, morfar, morbror och kusin var där dessutom! Vi var ute o dörjde, jag fick upp fyra stycken faktiskt! Gick ner till hamnen och satt där en hel kväll, badade i sandvik och sen självklart en sväng till dom extremt sociala fåren!

Så igår kväll satte jag mig på bussen för att åka hem med nyladdade krafter. Fick ett underbart välkomnande av lilla Balder som var piggare än nånsin.

Nu blir d jobb tjugo dagar i sträck så att... jag kommer inte ha nått liv framöver hahah...


Likes

Comments

Har bara jobbat dom senaste dagarna så har därför inte haft nått intressant att skriva. O sen när jag vart hemma så har jag vart med lilla Balder, tänker att han behöver extra mycket tid nu i början. Han är verkligen världens sötaste lilla råtta! Idag fick han följa med ut en sväng o då satte jag mig på våran lilla altan i mysstolen o då kröp han ihop o somnade på mig. Sån himla liten sötnöt! O sen satt jag o käka popcorn o kollade film nu på kvällen och dom upptäckte han snabbt.. så han kröp upp på mig och väntade tills jag gav honom ett popcorn, sen sprang han till hans favvisbyrå o la det under den och sen tillbaka till mig för o hämta ett nytt popcorn, o så fortsatte d!
Sen har vi fullt upp med att lära honom inkallning, han kan d nästan så med lite träning till så kommer d funka perfekt! Råttor är extremt smarta så med tålamod kan man lära dom i princip vad som helst! Exempelvis så kan man lära dom att springa o hämta en boll, sätta en ring på ens finger, snurra, vacker tass, kasta en boll genom en liten basketkorg osv. Söker ni på rattricks på Youtube kommer d upp hur mycket som helst! Jätte kul att titta på.

Länkar en liten video så kan ni spana ol ni har lust!

Likes

Comments