Nu sitter jag i bilen påväg till vara och lämna mark.. jag är väldigt taggad på skolan, jag tror att allt kommer blir jättebra och att jag kommer ha skitkul men det är även väldigt jobbigt att lämna. Kommer sakna mark och alla dess människor och epor Hahah. Kommer sakna att sitta på donken och alltid sitta på spänn för att du inte har någon aning om vem som kan komma in, kommer sakna att gå i Kinna och känna igen näst intill varenda människa och jag kommer sakna att åka runt på alla vägar man hittar med mina vänner och sjunga oss hesa i bilen!
Jag kommer hem igen någon gång såklart och jag hoppas ju att kunna pendla och fortsätta dansa men kommer bara allmänt sakna att bo i mark. Saknar allt redan och vi är knappt i Borås än Hahah.

Nu dessa dagarna framöver så ska jag sova första natten i mitt nya rum och jag ska på kickoff med min nya klass vilket ska bli skitkul!
Rummet är inte 100% klart än men det ska vi fixa nu när vi kommer upp så bilder på rummet kommer senare men detta är allt för nu så ha nu världens bästa söndag och lycka till alla som börjar gymnasiet och nya klasser imorgon❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 570 Readers

Likes

Comments

I torsdags hade vi våran sista klass med grupp 43 och vår älskade Hilma!! Vi har haft det så himla kul ihop, vi har skrattat, slitit, dansat som tåg, dinosaurier och varit allmänt flummiga. Dessa åren och denna gruppen har verkligen förändrat mitt liv så mycket och jag vet inte vart jag hade stått idag om jag inte börjat där. När jag började i grupp 43 så tog jag inte dansen så serriöst och jag var verkligen inte den mest koncentrerade på lektionerna om man säger så... men nu är det bland det roligaste jag vet, danskompaniet är mitt andra hem och vi i grupp 43 är som en liten familj! Jag är så tacksam för dessa åren jag har fått med denna underbara grupp och sjukt fantastiska lärare!! Tusen tusen tack alla som gjort dessa år magiska och tack för alla glada ansikten och allt skratt som jag fått ta del av varje gång jag kommit till dansen! Kan verkligen inte tacka er tillräckligt och jag kan inte fatta att det kanske är slut nu... efter sommaren kanske jag flyttar och beroende på hur allt ser ut så kanske jag aldrig sätter min fot i den salen igen.... det är en så sjukt konstig tanke.. jag har liksom mer eller mindre spenderat halva mitt liv där.. det har bara gått två dagar och sista danslektionen har jag på onsdag men det känns redan tomt.. saknar det redan.. jag älskar alla mina dansgrupper jag går i och har gått i men grupp 43 har verkligen varit som en familj för mig och det känns så konstigt att det inte ska va så längre... jag kommer alltid komma ihåg alla er som går och har gått i den gruppen, ni finns i mitt hjärta men just att inte få åka till dansen varje torsdag och se alla... Hilma.. gruppen hade verkligen inte varit den samma utan dig! Du har verkligen utvecklat oss jättemycket inom dansen och vi har haft så himla kul tillsammans med dig!! Alla människor som gått i grupp 43 är som sagt fantastiska men jag tror aldrig att vi hade kunnat komma varan så nära och ha så kul varje torsdag om det inte vore för dig. Så tack❤

  • 566 Readers

Likes

Comments

Idag har jag alltså varit på påskmiddag hos min fina mormor! Det var jättemysigt och det förekom både dans på tv:n och i vardagsrummet! Mormor hade även gjort sockerfria chokladbollar till mig vilket jag tyckte var väldigt gulligt☺ kort sagt så har det varit en bra kväll och nu är vi påväg hem!!

Ha en fortsatt fin påsk!😘

  • 557 Readers

Likes

Comments

I torsdags och igår så hade vi vår årliga vårshow i skolan oh det va sååå kul! Jag vill bara göra det typ 100 gånger till men detta var tyvärr mitt sista år😔 jag har dock sökt till en av Sveriges bästa musikskolor så om jag skulle komma in där så blir det nog fler liknande shower som man kan se fram emot😍

Idag har jag varit på workshop i Gbg vilket också var skitkul! Men nu sitter jag påväg hem från Gbg och det är så sjukt mycket folk?!?
Men ni får ha en fortsatt bra helg så hörs vi😘

  • 649 Readers

Likes

Comments

  • 690 Readers

Likes

Comments

I torsdag var jag och Andreas i studion några timmar och gjorde klart en låt (nej, ni kan inte lyssna på den på soundcloud för den är privat😝) innan vi åkte hem till honom och lagade mat och spelade tv-spel. Det var första gången jag sov hos honom och det var verkligen jättemysigt! Något som jag vill göra om!!

Sedan på fredagen så var jag hos Andreas till typ 16:30 och sen åkte jag ner till arenan och gjorde lite danser med Andrea och Julia innan vi åkte hem till dem och kollade film innan vi somnade

Igår så var jag, andrea och Julia återigen i arenan och gjorde danser och sen var planen att vi skulle ha mellomys hos dem men då min pappa var ensam hemma så åkte jag hem till honom istället och hade en jättemysig kväll med djupa samtal, Melodifestivalen, Stefan & Krister och dans!

Resten av lovet har jag varit med Linda i Gbg, gått på bio med Ludvig och dansat typ varje dag😅
Det har iallafall varit ett jättebra och välbehövt lov som jag önskar aldrig tog slut. Bara tanken på att gå upp till skolan imorgon gör mig irriterad!
Aja, ha en fortsatt bra söndag så hörs vi☺️

  • 723 Readers

Likes

Comments

Nu har jag inte lagt upp på länge men det är för att jag inte har tid! Ska göra ett nytt försök att uppdatera oftare men nu tror jag att jag kommer lägga upp mer bilder bara och inte så mycket text då det är att skriva som tar tid.
Men senare kommer det upp ett inlägg om AMB och det lär ha ganska mycket text men aja😂
Nu är jag iaf påväg till Liseberg där jag ska kolla på Stefan och Krister med mamma och pappa och vi har precis varit hos mormor och ätit 3 rätters så fler bilder från kvällen kommer sen!

Ha en bra lördag❤️

  • 758 Readers

Likes

Comments

Igår vid midnatt så fick jag idén att jag och mamma skulle gå ut och bygga en snögubbe innan snön regnar bort. Vi hade pratat om att byggen en snögubbe hela dagen så mamma gick med på det. När vi väl gick ut så var det dock inte så lätt som vi trädde då det var ett islager över snön men tillslut fick vi ihop en snögubbe ändå. När vi sedan skulle ta kort på den så säger mamma "lägg dig ner bakom den" och asså... det var ju lagom kallt kan jag ju meddela och jag kände knte ens mina ben efteråt😂 men det va kul och vår snögubbe blev fin👌🏽

Puss och hej!😘⛄️

  • 822 Readers

Likes

Comments

  • 824 Readers

Likes

Comments