View tracker

Jaha, fick åka till förlossningen idag o se varför jag känner mig så hängig på sistone. Ja för de första har jag lågt blodvärde o för de andra ligger bebis o klämmer på min kroppspulsådern som gör att jag får yrsel o nära till o svimma flertal gånger. O fler lär de bli.. :-( så vila vila o ta de lugnt blev domen o äta mkt järnrik mat o tabletterna får jag bli bättre på. Tack vare järnvärdet så framkallar de migrän, otroligt obehagligt då detta är en helt ny variant av migrän för mig. Ofta haft migrän men denna gång var de helt annorlunda! Samt chans till urinvägsinfektion. 😣😩 ja allt kan inte alltid gå vägen. :-) varit mycket nu med flytt, känslor, försäljning av bostadsrätt osv, inte konstigt att jag är helt slut efter bara få dem till o från dagis nu..

Ja så ligger de till.... v. 30+6

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

ja vart börjar man? jag känner mig tom. Min fina vän Emelie och hennes sambo Magnus miste i Torsdags sitt barn och fina lilla Sixten sin storasyster,  en 7årig tjej som hette Engla. Hon var med i en bilolycka där hon blev påkörd av en bil utanför sitt hem. Den värsta tänkbara mardrömmen blev sann.

jag läste på helagotland.se om olyckan som då hände om ett 7årigt barn som blivit påkörd och var okontaktbar när ambulansen kom.. kände en olustig känsla i magen o allt kändes fel. jag trodde då, eller kanske ville tro att detta barn skulle klara sig.

Morgonen efter (Fredagen) så vaknade jag på morgonen o läste då att barnet som var en flicka inte klarat sig... mådde illa och blev orolig. fick en hemsk magkänsla som tyvärr visade sig stämma. Såg på min kompis sida att hon sörjde. Skrev då o frågade vem barnet var, o fick då min värsta tanke bekräftad, Lilla Engla! 💔
i samband med att jag fick veta kom Nellie in i rummet där jag satt med panik o grät. Berättade för henne direkt då jag visste att hon skulle klara detta bättre än jag, min starka lilla tjej. Nellie tröstade mig o sa: Men mamma, Engla är en ängel nu. då kan vi prata med henne varje dag, för då bor hon i himlen!♡ precis som Pippis mamma.

Ja va säger man Nellie har varit min stöttepelare denna helg. efter ett par timmar ringde förskolechefen och ville prata om allt omkring Engla. kändes skönt att de var så stöttande. min dag bestod av tårar o försöka va stark för barnen.. tacksam att de var hemma. med alla hormoner som finns i min kropp så känner jag mig lite trött och orolig då jag måste tänka på mig o bebisen med. o de är inte lätt!

helgen gick o idag är de Måndag, vilket betyder att barnen ska till dagis och idag är de gruppfoto på schemat. var tufft o komma upp ur sängen. bara tanken hur tufft de är för Englas familj idag... när vi väl kom hemifrån så började tårarna rinna. ångesten är hemsk när man inte kan göra nått åt den. lyssnade på jullåtar i bilen (nellies val) o höra alla vackra låtar om barn o jul tog kol på mig. försökte samla mig tills vi var framme men de var tufft.

väl inne så är jag så tacksam att en av fröknarna kom och tog barnen direkt. tårarna spröt o jag ville inte lämna dem. de gjorde för ont. men självklart vill jag ha foton på dem. så jag fick åka hem o känner nu att detta kommer definitivt ta lång tid att bearbeta men jag ska hylla den flickan tills mina dödagar.

Fantastiska Engla, så älskad o saknad!♡

hemskt att känna sån skuld. hon frågade varje dag man träffade henne om hon kunde få leka med Nellie snart. o nu på sista tiden sa.jag alltid, att vi skulle få ordning här i roma sen skulle de få komma så ofta hon ville.

💔💔💔💔😢💔💔💔💔

Sov gott älskade Engla. 💖 2009.04.19 - 2016.09.15 💖

Likes

Comments

View tracker

Mitt liv är en jävla berg-o-dalbana. ena dan så mår man så jävla bra, tills man blir påmind att man är värdelös.borde gråva ner mig i ett hål nånstans o va där. utan en massa måsten överallt hela tiden.

klarar mig inte själv utan nån som stöttar... känner sig oälskad... en börda!! fan!!!!! hur mkt skit ska man ta. inte bara av andra utan av sig själv... orken finns inte.. man drömmer om en framtid men inser att man kanske inte är värd den framtid man drömmer om. värdelösa människa. demonerna spökar... kroppen är extra tung, o när energin var redan låg så sjönk den i botten! yeey, fuck my life.

de enda som får mig att kämpa vidare är mina barn! utan tvekan! och mina katter o hunden då. men speciellt mina barn!

vänner som varit en närmast försvinner när de skaffar egna familjer. önskar bara att nån ville ge mig lite extra glädje och energi istället för o suga ur mig den sista droppen som finns...

då ingen läser denna blogg så får jag skriva av mig här. annars kommer alla o "tycker synd" om mig. o dömmer... o allt skitsnack om "jag finns för dig" går jag inte på mer.. hell no!! jag behöver inte nån vän som bara finns där när den behöver mitt stöd. jag är ett jävla bra stöd. ställer alltid upp på mina vänner...

fan oxå. hejdå.

  • 102 readers

Likes

Comments

nu är jag tillbaka efter en paus från bloggandet.

Jag har nu gått ut officiellt med att vi väntar barn igen, nr 3 på gång. BF 27 november. innan dess blir de flytt till större hus som vi ska hyra i Roma. Ska blir skönt att äntligen få bo lagom stort igen.

Nu är även mitt vikariat på Lärbro förskola slut, så är tillbaka i den lite mindre roliga vardagen att invänta samtal från vikariepoolen o hoppas på jobb. iofs rätt skönt då jag inte riktigt är frisk från hostan o allt skit som våldgästat min kropp. Så lite ledigt kan va skönt.
idag har jag packat lite (som vanligt) och tagit de lugnt då min foglossning har börjat krångla.. orkar inte med o ha ont!:(

funderar mycket om namn till vår mini i magen, så de finns alltid nått att ägna sömnlösa nätter med. ;)

  • 106 readers

Likes

Comments

idag mår jag bättre än jag gjort på länge ska äntligen få ut o jobba igen med det jag älskar förskola.❤ hejja mejj. .

Likes

Comments

idag är en bra dag hittills. önskar dock jag orkat städa undan mer än jag gjort. men den energin kommer väl den med.  

favorit serier: once upon a time.  little couple's.

❤❤

Likes

Comments

igår var det den dagen på året som folk kallar för alla hjärtans dag. Ja de kallar jag den också, älskar att skämma bort mina nära o kära så mycket som de går. :)

På morgonen fick jag en fantastiskt fin kaffekopp och ett Lyckomynt. bilder kommer senare :) medan min fantastiska sambo fick tre rosor i plast. eller som jag föredrar o kalla dem plastrosor. 😂 och tre av hans favorit öl i olika smaker. barnen fick puzzle,  my little pony blindbag och en pysselbok. :) låg länge hela familjen i sängen o såg på Youtube på my little pony play doh surprise eggs.  stora favoriten hos Nellie som snart fyller 4år.

vid frukosten åt vi ägg, macka o juice o kaffe. njuter av tanken att äta alla tillsammans. :)♡

runt lunch åkte vi till svärmor. åt kakor, en härlig kladdkaka som kanske inte blev den snyggaste men riktigt god iaf ;) o självklart drack kaffe. sambon o barnen klippte sig och sedan var de dags o åka vidare till mumma o moffa. Nellie o jag gick först in o handlade på Coop.  Nellie var ju tvungen o hälsa på kon o giraffen ☺ sen iväg igen. 

väl hemma hos mumma o moffa blev de kycklinggryta o ris. Helt fantastiskt gott. och sedan kladdkaka ... riktigt gott!!

tillslut va det dags för hemfärd. hem o sova.. otroligt härligt o få umgås med nära o kära.

idag är barnen på dagis o jag njuter av tystnaden. ♡

Likes

Comments

15 Feb. 

Hejsan jag är en 26årig 2 barnsmamma på Gotland som njuter av livets glada dagar. Men då jag nu lever med depression och ångest så är inte varje dag så ljusa. 


Känslan att känna sig otillräcklig och att inte ha orken jämt är inte något jag önskar någon. Det är alltid svårt o förstå när man inte själv är i samma sits. Tro mig, jag har många gånger trott att de är "påhitt". Men idag står jag här, ständigt trött, deppig, känner mig ofta ensam fastän jag inte är det. Har familj o vänner som betyder guld för mig. Men det är inte de. Det ligger djupare än vad man kan tro. De går inte o tämja så enkelt. 


Vissa dagar så blir allt fel helt enkelt.  Lätt irriterad,  deppig, känner sig övergiven av vännerna osv. men jag är så tacksam att jag har min sambo och mina barn som stöttar o gör mig lycklig!♡


Känns redan bra oskriva av sig lite.. 

Likes

Comments