"Alla" andra är ute och festar eller hittar på något under helgen, själv ligger jag i sängen på mitt studentrum och bara vill att veckan ska börja igen. Sista veckan innan höstlovet, ska bli skönt men samtidigt jobbigt då planen va åka till Norrköping och va där hela veckan. Ska till vårdcentralen och capio på tisdag så passar på att ta med så mycket saker jag kan när jag ändå är där. Hur svårt ska det vara att sluta tänka på honom och försöka gå vidare? Försöker hela tiden men det går bara inte, önskar att vi hade pratat ut om precis allt och försökt att komma fram till någon bra lösning som funkar för oss båda. Även om vi båda har mycket att tänka och jobba på som person så tror jag ändå att det kan funka, för att vi förstår varandra. Kanske bara jag som inbillar mig men tror ändå på de. Som jag skrivit innan så är han det absolut bästa som någonsin hänt mig och min stora kärlek. Vi lärde känna varandra otroligt fort och det var intensivt men för mig var det helt okej. Han har ställt upp så mycket från första början. Blev van med att honom jämte mig i sängen då vi sov tillsammans i sommras och nu när jag ligger själv här i sängen så har det gjort att jag inte kunnat somna.
Ber om ursäkt för att jag skriver så mycket om honom men det är verkligen otroligt jobbigt.
Mår annars förvånandsvärt bra bara alla tankar på honom som blir jobbigt.

Höstlovet om en vecka då, prata med en kompis som har en lägenhet som jag kanske ska få låna. Känner att jag inte orkar vara kvar på skolan hela lovet så måste iväg någonstans. Blir det inte så funderar jag på att åka till Växjö och se om det är någon gammal kompis därifrån som vill ses. Är född i Växjö och gått större delen av skolan där. Lovat ett inlägg om barndomen och det kommer.
Ha en bra helg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är jag inne i min period då allt jag vill är att dra täcket över huvudet och ligga kvar i sängen tills det går över. Men nu som tur är så har jag min medicin så att jag iaf tar mig till skolan och genomlider dagen, för precis så är det varenda steg varje ord jag säger lider jag. Måste dra på pokerfacet och låtsas som att det är bra och det är ett helvete men det går och jag säger så lite som möjligt och ett fejkat leende på läpparna. Det började i lördags och som jag skrivit i tidigare inlägg så vet jag inte hur länge det håller på. Det är inte depression utan så här är det med det glamorösa ADD livet. Mitt i allt de här så försöker jag lösa allt praktiskt, har saker hos exet, även adressen. Får som tur är ha grejerna som jag måste flytta någonstans i hans förråd tills jag hittar nåt, likadant med adressen får va kvar tills vidare.
Kommer dock vara jävligt jobbigt för oss båda att jag behöver åka dit och hämta posten, även om han skulle jobba.
Vill så gärna skriva mer tankar och vrf det är slut mellan oss, för det finns anledningar och även att min diagnos ställer till det. Vi har båda saker som vi behöver jobba på som är orsaker till att det är slut. Vill självklart inte hänga ut honom.

Har äntligen fått en tid till en KBT person som ska hjälpa mig att lägga saker bakom mig, som jag vart med om när jag va yngre både i min biologiska familj men även fosterfamiljen jag bodde hos i närmare 7 år. Kan säga att det är ett utav dom familjehemmen som absolut inte borde få ha hand om barn av olika anledningar och en för mig sjuk syn på uppfostran. Psykisk och fysisk misshandel var vardag för mig i tidig tonår och ända tills jag 18 år (tror jag) stack. För dom var det pengar och barnarbete som lockade istället för att ge kärlek och omvårdnad till ett barn som redan kommer från sin dysfunktionella familj, med en alkoliserad pappa och en mamma med epilepsi och anfall som är riktigt otäcka och jobbiga.

Tänker skriva ett helt nytt inlägg om barndomen (minns inte allt och mycket är bara enstaka händelser) fram till vart jag är idag. Så var beredda på en hel bok.. typ

ta hand om varandra

Likes

Comments

Nyss lagt mig i sängen på skolan efter en dag på Öland med klassen. Kollade på alla olika och ovanliga fåglar som fanns, men jag blev fasen lite kär i sälarna som låg där feta men fina.
Fysiskt så va jag där men tankarna va någon annanstans i stort sett hela tiden. Kan ju inte sluta tänka på mitt ex.. saknar honom hela tiden och det gör så ont i mig. Att han är min stora kärlek gör ju inte saken bättre, nu när inte vi är tillsammans så känner jag att jag skiter i allt och mig själv, känns liksom inte värt de utan honom. Jag vet att allt kommer att bli bättre, men nu kan det lika gärna kvitta liksom, inget betyder nåt längre. När jag är tillsammans med någon så gör jag allt för den verkligen ALLT men blir fan alltid sårad. Så fort man öppnar sig eller mår dåligt så finns dom inte där, orkar helt enkelt inte. Då står man där och hela jävla världen rasar. Livet som har kretsat runt dom blir nu bara helt svart och man känner att det är meningen att man ska leva ensam resten av livet, kommer aldrig hitta någon som tar en för den man är och ens brister och fel.
Jag vet att jag inte är världens bästa att vara tillsammans med, har mina psykbryt och svårt att lita på killar och lika blödig som ett litet barn, men är det så svårt att förstå då? när man blir sårad gång på gång.
Nu kommer tårarna så får vara allt för idag ha det bra 

Likes

Comments

Fick ingen sömn alls inatt då gårdagens händelse snurrade runt i huvudet och tårar som rann hejdlöst hela tiden. Haft en svenska lektion nu på morgon har en kvar vid 12.40. Var på flaskbanken och handlade lite inför kvällens fest med klasskompisar och även lite annat folk. Ska testa på det lilla utbud av uteliv om man nu ens kan kalla det de här i lilla Vimmerby. Men ska bli skönt och roligt att hänga lite med klasskompisarna utanför skolan också. Har inte lärt känna mer än dom i klassen och pratat lite med folk i våra rökbås som vi har här på skolan. Känner mig ändå hyfsat glad efter omständigheterna, och är otroligt taggad inför kvällen. Får va allt för nu. hadee

Likes

Comments

Jaha ja blev nyss singel.. precis vad jag behöver efter allt jävla skit som hänt. istället för att prata och försöka reda ut saker så tar han den enkla utvägen och gör slut. Men det här va sista gången, vi har gått fram och tillbaka säkert 10 gånger. Ville inte ens försöka att prata om det så nu tänker jag inte försöka heller att fixa de, som jag gjort innan. Man är 2 i ett förhållande, en ska inte behöva göra så att allt fungerar och är bra. Men jaja får lägga fokus på mig själv, försöka iaf då han betyder otroligt mycket för mig.

Likes

Comments

Att vakna på morgonen och stiga upp är verkligen inte min grej, just att dra av sig täcket och sätta fötterna på golvet är en stor utmaning för mig. Är för det mesta alltid trött dygnet runt, känner mig aldrig riktigt utvilad. Men har fått reda på varför utav läkaren jag träffade när jag fick min ADD diagnos, att vi med just ADD har för lite av ett ämne i hjärnan som ska utsöndras när man ska sova, melatonin heter det.
Idag va jag extra trött efter trippen till Västervik igår (finns ett inlägg om igår) vilket resulterade i att jag kom en halvtimme försent till första lektionen... Hade det inte vart för ett kontrakt jag skrivit med skolan om att jag måste komma på varenda lektion för har för hög giltig frånvaro.. sjukt jag vet, så hade jag sjukanmält mig idag och vilat upp mig. Men nu sitter jag här på svenskan och ska göra uppgiften som vi ska göra när vi läst klart vår bok, har läst Odyssén vilken va den epok som lockade mig mest.
va det ju just de där med att skriva en sammanhängande text, hade en lärare högstadiet som läste min uppsats i nationella prov och hennes enda mening va "det här är som goddag yxskaft" precis så sa hon. Det va ingen röd tråd överhuvudtaget, men för mig i mitt huvud  så va det ett sammanhang. Skriver precis varenda liten detalj och hoppar hit och dit så är det när jag ska berätta något för någon, vilken färg jag hade på mina strumpor är otroligt viktigt att jag berättar. Känner jag att någon kanske inte lyssnar eller jag tror att en inte hörde vad jag sa så upprepar jag mig och säger samma sak tills ALLA har hört precis allt jag vill få sagt, och av avbryta mig mitt i allt.. don't! för då börjar jag om från början igen.
Efter lunch ska vi som läser gymnasiet på någon teater woho 😒 jag och sitta still och koncentrera och fokusera på nåt jag inte tycker är intressant, men kan ju ha fel.

Nu börjar min lärare titta på mig lite för mycket så bäst jag slutar och gör uppgiften.
hadee så länge

Likes

Comments

Efter händelsen natten till tisdag så blev jag en helt annan person, känner inte igen mig själv alls. För att beskriva hur jag mår så är jag helt tom, vet inte vem jag är och det är som om jag står och tittar på mig själv. Har efter samtal med olika vårdinrättningar blivit rådd att ringa till psykakuten i Västervik, inklusive psyk i Västervik själva som säger att jag ska komma in så fort jag kan. Sätter mig på en buss dit, får prata med en läkare som pratar med mig och ställer frågor till mig. Efter vårt samtal så går han och pratar med en överläkare. När han kommer tillbaka så säger han till mig att dom tycker jag mår bra och vill bara ha ett urinprov för droger. Han frågade mig under vårt samtal om jag tar några droger vilket jag inte gör mer än min medicin som jag fått för min ADD. Så urinprovet visar ju såklart att jag har droger (min medicin) i kroppen vilket jag förklarar för den andra läkaren som kollade resultatet BRA KOMMUNIKATION!!! Om jag va tom innan så känner jag mig ihålig nu. Ska man behöva ha självmordstankar eller faktiskt skada sig själv eller andra innan man ska bli tagen på allvar. Folk mår dåligt men alla har inte självmordstankar eller tankar på att skada sig själv, ska vi som faktiskt "bara" mår riktigt jävla åt helvete inte bli tagna på allvar och få någon hjälp?!?! Innan jag fick komma in och träffa läkaren så satt jag och stirra rakt in i väggen och grät och hon som satt på expeditionen såg det och även läkaren såg, men jag är ju "bara"lite ledsen och har en svacka. DRA NI ÅT HELVETE!! Precis så känner jag just nu så jävla förbannad på väg mot hat.

Hade liksom förberett mig psykiskt på att få va kvar iallafall över natten. Och det jag blir väldigt irriterad och arg över är att när jag pratar med psyk i Västervik i telefon innan jag åker dit så säger hon i telefonen och en till att jag ska komma dit på en gång så fort jag kan, dom skriver till och med upp att dom väntar på mig!! Hur ska man ta det? Är nog inte själv om att ha packat en väska med saker för natten och ställa in sig på att vara kvar. Att man ska behöva kämpa ihjäl sig för att komma någon vart, konstigt att man mår ännu sämre.

Nej nu får det bli bli film och sova så småningom.

Godnatt alla

Likes

Comments

Just nu så sitter jag på mitt studentrum och har slutat för dagen. Det här med att blogga har jag tänkt på väldigt länge men aldrig blivit av av alla möjliga olika anledningar, och om ni som läser hoppas på någon röd tråd eller annan färgad tråd kan glömma det direkt, för när jag skriver och även pratar så är det som snurrar i huvudet som är aktuellt även om det är 100 000 000 tankar som snurrar hela tiden samtidigt.

Fick tidigare i år diagnosen ADD vilket är i princip samma sak som ADHD men som ni kan lista ut så har jag inte H:et och är därmed lugn istället för hyper 24/7, och det kan jag tala om är riktigt jobbigt när jag får mina perioder. kan ligga i sängen en dag, tre dagar, en vecka jag vet aldrig hur länge det pågår. När jag ligger där i sängen då? jo alla tankar och allt jag vart med om i mitt 24 åriga liv (vilket är en hel del) gör sig ännu mer än vanligt påmint och det blir som en ond cirkel. Under den här tiden så blir mina känslor påverkade, jag kan skratta men det är inte äkta, inte på riktigt. Jag skiter bokstavligen talat i allt och alla, som tur är så har jag folk runt omkring mig som vet och förstår som älskar mig när jag inte kan älska mig själv eller någon annan. De där dåliga dagarna är inte borta men tack vare att jag fått medicin som gör mig " normal" så är de mindre och jag mår så mycket bättre.

Det va bara en liten del av min ADD och vad den innebär i vardagen, kommer garanterat att berätta mer om det då hela min vardag blir påverkat eller hur jag nu ska förklara.

Nu idag så är mitt mående inte alls på topp, hände en sak som gjorde att jag kom till bottens botten, därav också att jag väl började blogga. Tänker inte gå in på vad som hände då det fortfarande är en jobbig situation och pågår fortfarande. Lovar att det kommer bli bättre och jag kommer att må bättre men vägen dit får ta den tid de tar. Har som tur är världens bästa pojkvän och svärmor som jag älskar och vet att de älskar mig även min bästa vän❤

Kommer ändå att blogga om vad som händer och hur mina tankar går.

Det får vara allt för idag, kan va så att det kommer ett natt inlägg då sömnen sviker allt för ofta.

Ha det bra där ute.


Likes

Comments